Ga naar inhoud

timber

Leden
  • Aantal items

    83
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door timber

  1. Hoi Mii, helaas zit ik er nog steeds mee, maar ja wat doe je eraan, geld voor een wissel heb ik niet en dat zou ook eigenlijk te belachelijk zijn voor woorden, ze zijn best mooi alleen in mijn ogen te klein. Ik ben gewoon nog steeds onzeker, wie weet met cup F ook nog wel, dat is gewoon iets waar ik zelf aan moet gaan werken. Ik denk dat al met al de teleurstelling over mijn verwachte groei in zelfvertrouwen het grootst is, ik dacht echt dat dit alles zou veranderen.

    Ik wilde in eerste instantie dat niemand het op zou vallen, maar nu dat dus gelukt is, raak ik soms wel ontmoedigd dat mensen dus echt zeggen 'nou, ik zie geen verschil hoor'. Ik wacht mijn eindcontrole in december nog even af en hoop dat ik met 1 blik op mijn voorfoto's kan zeggen dat het echt wel een vooruitgang is.

  2. k voel ook rimpeling aan de zijkanten, maar het is gelukkig niet zichtbaar, heb weinig borstweefsel van mezelf, dus denk dat dat ook wel zo blijft en dat klik-klak effect herken ik ook wel haha, ik denk ook idd niet dat het iets is om je zorgen over te maken, je hebt toch 2 lichaamsvreemde objecten in je laten plaatsen, dat zal nooit helemaal 'eigen' aanvoelen denk ik?

  3. Ik wilde in 1e instantie ook niet voor de spier, maar toen dr. van Adrichem mij vertelde dat de kans bij mij groot was dat door de druk van mijn borstspier mijn borsten verder uit elkaar zouden komen te staan en bij het aanspannen van de spier mijn borsten omhoog en opzij gedrukt zouden worden, heb ik toch op hem vertrouwd om ze voor de spier te plaatsen. Ik ben 1m74 en 63 kilo, dus niet echt heel smal, maar heb wel weinig vetweefsel op mn borst, maar mn huid was volgens hem dik genoeg zodat het niet onnatuurlijk zou lijken en in ontspannen toestand is dat ook niet zo. Ik durf er geen foto's van te plaatsen want ben bang op bevestigende reacties dat het inderdaad niet mooi is.

  4. misschien is het ook wel gewoon een herfst/winterdip, helaas heb ik even geen budget om te gaan shoppen haha, dat is altijd wel een goeie troost. Foto's uploaden? Ik weet het niet.

    Waar gaan jullie borsten eigenlijk naar toe als je je armen heel hoog optilt of juist naar opzij, met je ellebogen op dezelfde hoogte als je schouders? Ik schrik dan echt van de verandering in vorm!

  5. ik denk dat ik er vooral mentaal mee worstel dat ik dus nog steeds niet tevreden ben en dat ik had gehoopt dat ik door mn borsten meer zelfvertrouwen zou krijgen en me vrouwelijker zou voelen, maar dat dit nog steeds niet echt verbeterd is, ik dacht dat dit een 'lifechanging experience' zou zijn, maar ik ben nog steeds hetzelfde, alleen dan met wat grotere borsten. En ik hoop echt dat dit een dip is en als ik straks mijn voor-foto's zie ik me ineens realiseer dat het een wereld van verschil is.

  6. wat lief dat jullie zo meeleven, ik durfde eigenlijk niet zo goed te klagen want ik dacht wat zeurrrrrrr ik nu eigenlijk, vooral als ik mezelf vergelijk met sommige andere vrouwen op dit forum, die complicaties hebben (gehad) of zelfs een hele nare ziekte, dan vind ik mijn eigen geklaag echt te triest voor woorden en ook hypocriet, aangezien ik een tijdje terug ook een opmerking had geplaatst in een topic over vrouwen die almaar grotere borsten wilde en ik dat maar niet snapte.

  7. Dames, ik moet even klagen: ik baal van mezelf. Ik ben gewoon niet tevreden, ik vind ze nog steeds te klein, dus vraag me nu wel af in hoeverre dit psychisch is want ze zijn echt veel groter dan vroeger, maar ik zie het niet (meer). Het lijkt wel alsof ze in mn borstkas oplossen, mn omvang is ook 4 cm geslonken, ik pas een aantal oude bh's weer en al probeer ik met man en macht de gedachtes te verdringen, het lukt me niet. Daarnaast vind ik ze toch onnatuurlijk en dat is niet zo gek want het blijft nep, maar ik krijg af en toe zo'n victoria beckham idee en dat vind ik zooooo lelijk en twijfel of ik ze nu toch niet beter ónder de spier had moeten plaatsen. Als ik ontspannen met mn armen naast mn lijf sta, lijkt het heel natuurlijk, maar als ik mn armen optil en mn ellebogen naar buiten beweeg.......iiiieuw. :134:

    Al met al ben ik er erg verdrietig over en mn man verklaart me voor gek, ik hoop dat het een tijdelijk dipje is, maar ergens zegt een stemmetje dat ik toch nooit tevreden ga zijn.... :139:

  8. Hoi Marie,

    bedankt voor het compliment!

    Ik ben 3 weken geleden van werkgever/sportschool veranderd, dus alle nieuwe mensen op de sporschool (waar ik nu werk) kennen me niet anders dan dit! Mn vroegere collega's zien het wel, maar die waren ook allemaal van de ingreep op de hoogte, het is niet mogelijk om 6 weken vrij te nemen zonder goede reden natuurlijk!

    Ik heb als eerste gepumpt en heeeel veel spierpijn gehad, maar dat was ook wel een beetje mn eigen schuld, aangezien ik gelijk voluit ging wb gewichten. Voordat ik ging sporten heb ik eigenlijk niks bewust sportiefs gedaan zoals wandelen, maar ben wel actief van nature, dus altijd wel in de weer en had al een goeie basisconditie.

    Voor jou nog maar 10 daagjes, spannend! En via de tepelhof, ben benieuwd hoe dat bevalt!

  9. Trouwens, nu na 1 maand en 3 weken kan ik ook weer sinds 2 weken voluit sporten, ik heb al gepumpt, zumba en steps gedaan en alles ging goed, nergens last van! :126:

    Ik ben er al helemaal aan gewend en als zovelen had ik ze stiekem wel wat groter willen hebben, maar mn omgeving vindt dat dit natuurlijk staat en dat het absoluut groot genoeg is, gek he dat je zo aan je nieuwe maat gewend raakt!

  10. Hoi Lot,

    sorry ik lees je berichtje nu pas, ik vraag me af of ik ergens in kan stellen dat ik een emailtje krijg op het moment dat iemand op mijn topic reageert, straks eens even opzoeken....ik had ook oppas voor een week en daarna was het met de kleine wel te doen, alleen voorzichtig en die grote kan alles zelf al en hoef ik niet meer te tillen gelukkig, maar het ligt ook echt aan je herstel, ik had heel veel geluk dat ik na 5 dagen amper meer last had, er zijn er genoeg die nog weken pijn houden, dus luister aub naar je eigen lichaam en forceer het niet. Krijg je een onder- of op- de spier plaatsing?

  11. Ik draag sinds gisteren dus overdag een normale bh en snachts niets, moet zeggen dat het me best bevalt! Ik was ook bang dat ik weer heel erg terug zou verlangen naar mn sport bh, maar heb niet het gevoel dat ik steun mis, alleen irriteert de beugel soms op het litteken.

    En bedankt maresje en mii voor het kijken naar de foto's, ik moet zeggen dat het me de laatste tijd wel bezig houdt of ik niet groter had moeten gaan en kan me eigenlijk wel voor mn kop slaan dat ik dat zeg, want 4 weken terug was ik al blij geweest met 10 cc extra (bij wijze van spreken dan he). Het is ongelofelijk hoe snel je went aan een bepaalde grootte en dat ik me nu al niet meer voor kan stellen hoe klein ze geweest zijn!

  12. ik denk dat ik ook op een F of G was uitgekomen met 450 cc, ben nu met 275cc van een A naar een D gegaan, maar ook bij mij zou je het niet zeggen, het ziet eruit als een volle B kleine C vind ik zelf. En ik had ook nooit gedacht dat ik er zo snel aan zou wennen, vind het jammer dat ik thuis geen voor-foto's heb gemaakt om even met de neus op de feiten gedrukt te worden.

    Maar Bloodelf jeetje, een G-cup en dan nóg groter willen?!? Maken ze daar uberhaupt nog bh's voor???

  13. Vandaag mag ik een gewone bh aan, het is nu 4 weken geleden en ondanks dat de norm 6 weken is bij de meeste pc's, houdt mijn kliniek 4 weken aan, dus ga het vandaag wel proberen! Deze nacht ga ik ook proberen zonder bh te slapen, zal wel een heel gek gevoel zijn!

    Mijn littekens helen trouwens zoals verwacht: ze worden hypertrofisch, alleen gelukkig zijn ze niet zo rood als mn keizersnede-litteken en vallen ze precies in de plooi. Toch ga ik dermatix bestellen om te kijken of het nog wat uithaalt. Mijn ingetrokken tepel is niet helemaal verholpen, dus ben benieuwd wat de arts er zelf van zegt tijdens de nacontrole.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.