Ga naar inhoud

roosie

Leden
  • Aantal items

    401
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door roosie

  1. Ik ga 12 januari voor een wissel bij Plovier in zijn nieuwe kliniek. Hij gebruikt daar Sebbin en Cereform. Ze kijken terplekke pas welke het beste past, maar ik hoop eigenlijk dat ik gewoon weer de cereform krijg, die heb ik nu ook. Maar die sebbin zal ook vast wel goed zijn hoor

    Liefs

  2. Hoi nala,

    Lees dat je 27 december wordt geopereerd door Plovier. Ben zelf in september door hem geopereerd, het was helaas niet zoals ik mezelf had voorgesteld dus ik wordt op 12 januari weer opnieuw geopeerd ook weer door dr Plovier :D Ondanks mijn 2e operatie ben ik echt suuuper tevreden over alles en zou ik echt nooit meer door iemand anders geopereerd willen worden dan door hem hihi. Voor je het weet is het 27 december, en het toeleven ernaar is ook best leuk hoor!

    Liefs

  3. Heey missyX

    Zelf heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord over consult via de e-mail, maar kan me wel voorstellen dat dat mogelijk is.

    Maar hoezo vind je dat lange rijden dan zo'n bezwaar? Het is natuurlijk wel je lichaam waar je over praat en het is een grote stap een BV

    Ik vond het juist leuk dat consult en maakte me echt niet uit dat ik daar wat verder voor moest rijden.

    Krijg je ook meteen indruk van de kliniek waar je eventueel geopereerd wordt

    Liefs

  4. Hey Chantal

    Gefeliciteerd met je nieuwe Boobies!

    Wat een leuk verslagje heb je geschreven

    De pijn is normaal die je hebt maar na een paar dagen wordt het echt stukken minder hoor meid!

    Ben zelfs ook pas een week maar heb nu al nauwelijks meer last van pijn en het slapen gaat ook al goed!

    Ben benieuwd naar je foto's, laat je nu maar lekker verwennen en goed uitrusten

    Liefs

  5. Leuk verslagje!

    Ik herkende je vooral met het feit dat je heel iemand anders had voorgesteld bij dr Plovier. Ik vond het echt een leuke man om te zien samen met mijn moeder haha. Die mag mijn borsten wel ff grondig bekijken hoor zei mijn moeder nog voor de grap :154:

    Bij mij is er 360cc achter de spier ingegaan, maar ben eerlijk gezegd nog niet zo heel tevreden. Vind ze qua vorm nog niet mooi (tenminste niet hoe ik ze had voorgesteld in mijn hoofd) en vind de grootte ook nog tegenvallen. Maar moet ff geduld hebben he zoals iedereen zegt!

    Liefs

  6. ja ben echt opgelucht!

    ze reageerde niet echt positief op een operatie maar verstond het wel. Ik ga het idee bij mijn ouders nu gwn laten doordringen een tijdje. En met mn ma nr de huisarts om haar wat gerust te stellen en gwn ja om eens te horen wat hij ervan zegt, zal me ook wat gerust stellen denk ik. xx

    Hee meid wat fijn dat je het hebt verteld!

    Snap dat je bent opgelucht dat begrijp ik heel goed.

    Voor je ouders is het ook even wennen, maar in ieder geval fijn dat ze ervoor open staan!

    Liefs :57:

  7. Hoi beeze

    Gefeliciteerd met je datum! is inderdaad al erg snel! Wanneer had je je consult hiervoor gehad?

    Zie dat je 220cc krijgt dual plane, wat was je voorkeur waar je cupmaat op uit kwam?

    Ik moet nog 14 dagen, vandaag dus over precies twee weken.. vind het echt spannend maar heb er super zin in! Wou dat ik de tijd kon vooruit draaien :blush:

    Ik twijfel in ieder geval niet erover

    Liefs :wub:

  8. Heey chdv

    Ook ik ben student en een jaartje jonger dan jij. Ook ik heb minder dan AA ik noem het bijmezelf gewoon plat :unsure: en wil een bv al vanaf mijn 16e.Heb ook altijd gezegd dat ik graag een normale b-cup wil (intussen is dit wel omgeslagen naar een C-cup bij mij hihi)Ik voel me er totaal niet te jong voor, ik denk dat het juist een enorme opluchting voor me zou zijn als ik ze uiteindelijk heb, want laten we eerlijk zijn elke meid wil die vrouwelijke rondingen hebben!

    Probeer inderdaad je moed te verzamelen zoals eefje al zei en het eens aan te kaarten bij je ouders. Ze zullen je uiteindelijk echt wel begrijpen meid, bovendien is het ook een enorme opluchting als je het eenmaal heb vertelt.

    Je hebt je zo te zien ook al goed ingelezen, want je weet al goed wat je wilt! :35: Ik word 21 september geopereerd door Dr Plovier bij Beaucare en krijg als het goed is ronde prothesen, achter de spier. Heb al veel positieve verhalen gelezen en mooie resultaten gezien van hem dus ik ben erg benieuwd.Dus als je vragen hebt over mijn ervaring met hem, kun je altijd bij me terecht meid ^_^

    Liefs :wub:

  9. Heey miss v, ik wordt daar 21 september geopereerd en zit ook met die twijfel, heb al wel van anderen vernomen dat hij tot 22 september daar werkzaam is. Maar ik ben echt een twijfelkont,k nu ga ik zelfs twijfelen of ze wel echt 21 september hebben gezegd terwijl mijn ouders er naast stonden en ook zeggen dat ze 21 september zei :63: Maar ik ben benieuwd naar zijn uitleg ik hou het in de gaten.

    Liefs

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.