Ga naar inhoud

JJ'

Leden
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JJ'

  1. 16 minuten geleden zei Ellen125:

    @JJ' Ik ben nu in Tessenderlo geweest. Ik woon in de buurt van Eindhoven dus dat is het makkelijkste. Operatie had hij het over onder andere Zolder?

     

    Had genoeg uit alleen aan de zijkant niet. Mooijen-Zaal gaf zelf 325cc voor de spier aan dus neem aan dat 250 dan wel goed is? Borst was 12cm dacht ik. Misschien dat ik hem nog maar eens mail. 

     

    Ja dat heb ik gedaan Hihi. Maar ze gebruiken daar andere merken dus toch wel lastig. Heb meerdere maten gedaan wn vind ze allemaal op elkaar lijken en allemaal even mooi ^_^

    Dat lijkt me vreemd in Zolder? Het vindt plaats in de Delta Clinic in Lichtaart. Daar huurt hij denk ik een gedeelte af voor zijn eigen zaak de BBC. Zou best kunnen dat hij op verschillende plaatsen opereert hoor! 

     

    Ik begrijp precies niet goed wat je bedoelt? 325cc en 250cc is toch een immens verschil?

  2. 3 minuten geleden zei Ellen125:

    @JJ' Ja ik weet het dat het niet zoveel scheelt, maar wel met die 300cc in de breedte. Ik heb Best_boobie maar weer een berichtje gestuurd of ze een nieuwe schatting wil maken :blush:

     

    Lees alleen maar positieve verhalen over beide. Neig nu ook wel een beetje naar Verdonck denk ik. Gaf wel een vertrouwd gevoel, maar dat komt misschien ook dat ik bij hem thuis op consult ben geweest. Maar 1,5uur rijden vind ik best veel voor een 2e keer passen. Alles is opzich wel duidelijk door mijn vorige consulten. Alleen die maat.. :P Kan me heel moeilijk voorstellen hoe dat moet worden. Enige dat ik weet dat ik echt schrik van 70E bij 300cc volgens best_boobie...

     

     

    Ja klopt! Je moet wel kijken dat de breedte mooi binnen je eigen borst past zeg maar, anders ga je te erg die randen zien, maar dat zou je PC het beste kunnen zeggen of dat haalbaar en natuurlijk is of niet!

     

    Is zowel Tessenderlo als Brussel zolang rijden voor je? Want je kan bij beide locaties op consult gaan en dan word je geopereerd in Lichtaart! Of je kan ook in Genk gaan bij hem bij de Wellnesskliniek! 

     

    Op deze site van een andere pc kan je een 3D passessie doen als je naar beneden scrolt! Misschien ook wel eens leuk om te doen?

     

    https://www.bergmanclinics.nl/uiterlijk-en-huid/borst-decollete/borstvergroting/de-voorbereiding/3d-consult

     

     

  3. 2 minuten geleden zei Ellen125:

    @JJ' dankjewel :) 

     

    Verdonck heeft het bij mij helemaal niet gehad over het maximaal haalbare.

    Ik heb 3 maten gepast en 2 vond ik wel mooi en daarna noemde hij een maat toen ik ernaar vroeg. Hij had het over 250cc mentor en 255cc motiva omdat ik Sebbin niet wilde.

    Geen idee eigenlijk verder. Het is voor mij 1,5 uur rijden naar Verdonck en stond na 20min weer buiten.. Wel aangegeven dat ik ietsje groter wilde als met maximiser. Voor mijn gevoel was het passen toch niet kleiner dan 300cc bij Straten.. :unsure: Maar ik heb nu geen foto's kunnen maken.

     

    Vond Straten een super aardige man, maar Verdonck is nog veel vriendelijker. En nu weet ik het dus niet meer haha. Gelukkig wel 75% erover uit dat ik een borstvergroting wil :P 

    De 2 maten wat je nu opnoemt scheelt bijna niks he! Ik zou dan enkel een afweging maken of je voor mentor of motiva wilt gaan, die 0.25 breed en 0.3 projectie verschil gaat geen merkbaar verschil uitmaken! 

     

    Bij mijn 2de passessie, toen de operatie al gepland stond, heeft die inderdaad ook pas gezegd dat de maat die ik koos het maximum haalbare was! 

     

    Misschien in het vervolg enkele vragen noteren alvorens je nog eens op consult gaat? Het eerste consult ging bij hem ook erg snel, hij deed zijn uitleg fatsoenlijk, maar eens ik daar was was het plots allemaal duidelijk, tot dat ik buiten kwam toen stroomden de vragen weer binnen haha! :D

     

    Het is vaak een overvloed aan informatie, dat wanneer je buitenkomt nog niet alles weet wat je wilt weten! 

     

    Ik hoop dat je snel een keuze kunt maken en kunt uitkijken naar een datum!!! :D

     

    Ik kan alleen maar meedelen dat ik erg tevreden ben van Dr Verdonck en zijn medewerkers hun omgang en handelen, zalige mensen! Ik ben afgelopen vrijdag door hem geopereerd! :)

  4. 2 minuten geleden zei Ellen125:

    @Miss91 @JJ' en andere die willen lezen

     

    Nou nu weet ik het echt niet meer.

     

    Verdonck is echt een hele aardige man! Naast mijn twijfels om waar het te laten doen twijfel ik ook over de maat. Verdonck had het over 250cc mentor high profile of 255cc motiva full profile. Dr. Moojen-Zaal is in ieder geval geschrapt van mijn lijstje. Het is nu dus dr. Straten of dr. Verdonck.

     

    Verschillende maten gepast en gelukkig wel 2x dual plane geadviseerd.

    325cc high profile mentor (te groot)

    300cc high profile mentor 11,1 breed projectie 4,7

    275cc high profile mentor 10,9 breed projectie 4,6

    250cc high profile mentor 10,5 breed projectie 4,5

    255cc full profile motiva 10,25 breed projectie 4,2

     

    Pff mijn schoonmoeder zei ga er gewoon voor nu ben je nog jong.

    Helaas ligt mijn opa slecht dus kan het me allemaal niet zo heel veel schelen.

    Maar van de zomer wel dus ik heb het consult toch door laten gaan.

     

    Pff hoe wisten jullie waar je het liet doen en welke maat?

    Hé! In ieder geval heel veel sterkte met je opa!

     

    Ik heb naar PC's in de buurt gezocht en wat over hen gelezen, hierbij stond Verdonck op mijn #1. Na het consult was ik er zeker van dat ik bij hem de operatie zou laten doen en dat ik dus ook geen consultatie bij een andere PC wou doen. 

     

    Ik zelf kwam 2x uit bij de passessie op 350cc van Mentor. Dr Verdonck liet hierbij ook horen dat dit ook het maximum haalbare was om nog een natuurlijk resultaat te bekomen. 

     

    Wat kwam jij uit bij je passessie en wat was volgens Verdonck het maximum haalbare voor een natuurlijk resultaat? :) 

     

    XXX

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.