Ga naar inhoud

Ivon

Leden
  • Aantal items

    242
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ivon

  1. Hoi Omie.

    Fijn dat je weer aan het werk bent en dat het de goede kant opgaat. Ik hoop voor je dat je vandaag de bh lekker uit kan laten.

    Ik heb de hoop op bh's opgegeven en heb nu gewoon mooie hemdjes aan en geen bh's meer. Ze doen mij te zeer. Misschien over een paar maanden dat ik het nog eens probeer, maar ze zijn ook mooi zonder bh :blush:

    Ik heb nog steeds geen gevoel in de tepels, maar ze reageren wel op kou dus het zal wel goed zijn allemaal. Ik maak me er niet meer druk om.

    Doe lekker rustig aan en groetjes van mij.

    Ivonne. :71:

  2. Hoi Jolien.

    Fijn dat het nog steeds zo goed met je gaat. Mijn ene tepel litteken is ook niet helemaal gaaf, voel ook allemaal hobbeltjes erin van een soort mes ribbeltjes. Ga ervanuit dat dat wel een keer weggaat. IK moet pas in januari terug, dus als het dan nog is dan vraag ik het dan wel. Eindelijk begint mijn tepel anders aan te voelen, het is niet meer zo "doods " en er zit warempel iets gevoel in. Het komt dus goed hoor, het duurt alleen even.

    Ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan en ik ben blij voor je dat het allemaal volgens afspraak is gegaan.

    Groetjes, Ivon.

  3. hahaha, dan had ik het even verkeerd begrepen.

    Ik heb vandaag weer een bh aan ivm die knobbels, maar het is echt een ramp hoor!! Het doet mij te zeer op de snede en op mijn onderste ribben. Doe hem mooi zo weer uit :153: Tja, ik moet altijd keuzes maken, vandaag daar pijn en morgen daar!

    Dit ben ik al gewend omdat ik altijd al die knobbels in mijn borsten heb gehad en liep te klooien met bh"s.

    Maar ben blij dat ze nu klein zijn, die rusten nu niet meer extra op mijn ribben. Jaja, ben er nog steeds blij mee hoor!!

    De arts had gister nog even gekeken of het aan de onderkant niet verkleefd zat omdat ik mijn arm niet omhoog kan tillen zonder het trekken van de wond, maar dat was gelukkig niet het geval, de pijn waren de uitlopers van de ontstoken klieren, dus was weer goed nieuws.

    Vandaag lekker een dagje van keuvelen, het is hier bar en boos qua weer.

    Allen een fijne dag.

    Groetjes, Ivon.

    27 0ktober.

    Het is nu alweer een aantal dagen geleden en geen reactie meer. Ik zou zeggen, het ga jullie allemaal goed, voor degene die nog moeten, echt doen!!!

  4. Hoi Omie.

    Ik zei het toch dat je zo blij zou zijn achteraf :rolleyes: Het is jammer dat er zoveel geplakt wordt bij jullie. Hier doen ze alleen de eerste dagen een verband met witte pleisters en daarna krijg je alleen speciale pleister over de wonden zodat je gewoon kan douchen, maar geen folie of verband of wat dan ook en dat scheelt enorm. Fijn dat je al naar een lingerie winkel bent geweest en wat een verschil!! E of B?? Wow!!

    Ik hoop dat je vannacht lekker slaapt en zeker ook lekker overdag even gaan slapen hoor.

    Laat de volgende keer je man lingerie uitkiezen, dan gaat hij misschien mee naar binnen :44:

    Een fijne dag en laat je maar lekker verwennen.

    Groetjes, Ivon.

  5. Hoi Omie.

    Ik ben net terug en eigenlijk niet het antwoord waar ik op gehoopt had, maar wel verwacht had. Ik zit weer stijf onder de knobbels die ontstoken zijn ( de masthopatie) Erg pijnlijk,maar niets aan te doen. Ik hoopte er vanaf te zijn door de operatie, maar de arts zei al dat hij dat niet kon weghalen. Natuurlijk wel minder knobbels omdat hij klieren weggehaald heb ( het zijn namelijk klieren die ontstoken zijn ) maar er zitten er nog genoeg die nu minder ruimte hebben en tijdens het uitzetten dus problemen geven tijdens het bewegen en druk erop enz. Vandaar dat ik ook geen bh aankan nu, de druk op mijn ( kleine ) borst is te groot en te pijnlijk voor iedere aanraking.

    Nou ja, helaas pindakaas, ik kan er oud mee worden, dus hop maar weer.

    Borstjes vooruit en lipjes getuit :154:

    Ben blij dat het met jou goed gaat en dat je lekker geslapen hebt. Houden zo hoor :rolleyes:

    Groetjes, Ivon.

  6. Hoi Kandy.

    Heerlijk hé als je lichaam veranderd is van een lelijk eendje naar een mooie zwaan?

    Ik heb ook allemaal nieuwe truitjes gekocht en ben maar wat trots op mijn nieuwe borsten.

    Helaas kan ik geen bh's aan want ze zijn allemaal met beugels en dat wordt voorlopig afgeraden, dus ben wel veel in de lingeriezaken geweest, maar meer om te kwijlen :154:

    Geniet er lekker van en doe rustig aan.

    Groetjes, Ivon.

  7. Jeetje, voel me een beetje schuldig dat ik dit neergezet heb. Het is niet de bedoeling dat iedereen nu depri word hoor :rolleyes: En ik ben echt niet altijd zo vrolijk en positief hoor, vraag maar aan man en kinderen :152:

    En Chantal, niemand zeurt en zeikt, iedereen verwerkt alles op zijn eigen manier, ook jij!! Dus als het jou helpt om het van je af te schrijven, moet je dat ook zeker doen.

    Maar alles heeft een rede zeg ik altijd maar en als ik er niet meer ben zal ik de rede weten. En weet je, dit is vreselijk, maar er zijn mensen die hun kind op latere leeftijd verliezen en dat is echt veeeeeeel erger. Die kunnen herrineringen ophalen over het kind en zo en ik weet verders niets van haar, alleen dat ze zo ongelooflijk mooi was. En dat soort gedachtes houden mij altijd op de been, het kan altijd erger.

    Zo, en nu is het klaar ermee, we gaan weer over op de borsten :rolleyes:

    Morgen ga ik even naar de huisarts om mijn rechterborst na te laten kijken want ik vind toch dat ik er teveel last van begint te krijgen. Misschien dat zij er iets aan kan doen en anders zal ze me wel doorsturen naar het ziekenhuis.

    Nu ga ik lekker eten en is er alweer een dag voorbij.

    Allen een fijne avond. Groetjes, Ivon.

  8. Lieve Omie.

    Wat een leuk verslag heb je gemaakt en wat heb ik gelachen om het feit dat je nu je buik ziet en hij minder slank is dan je dacht :154: Ik zeg dat nu nog steeds tegen mezelf :155:

    Dat branden......... menn wat een ellende was dat. Ze vroegen me steeds of ik pijn had en dan zei ik: neeeeeeee, geen pijn, het brand als de hel!!

    Gelukkig gaat dat snel weg hoor. Je zal zien dat je iedere dag een beetje opknapt. Ik ben blij dat je nu al tevreden bent over je borsten, en weet je, het mooie moet nog komen :rolleyes: Denk om deze wijze woorden, niet te veel te snel doen!!!!

    Laat je lekker verwennen en geniet nu maar extra van je kleinzoon, want nu hoef je je aandacht niet te verdelen. :125:

    Dikke knuff, Ivon.

  9. Ik moet diep in mijn borst drukken Chantal en dan een schuif beweging maken. Dan voel ik de bobbels wegschieten onder mijn handen. Dat is goed wat ( bijna ) alle bobbels die kunnen bewegen zijn goedaardig. De kwaadaardigen zitten meestal ingekapselt.

    Vaak deed ik het onderzoek onder de douche met een beetje douchegel dan glijd het makkelijker en hoefde ik niet zo hard te drukken om ze te voelen, misschien een tip?

    Kijk je wel uit met die zalf, die laat vlekken achter in je kleding, het is namelijk groen spul en mijn sportbh's zijn erdoor verziekt.

    Sterkte en blijf je zinnen verzetten met de kinderen, als de vakantie voorbij is dan moet je al naar het ziekenhuis.

    Groetjes, Ivon.

  10. Dank jullie wel voor de lieve woorden.

    Tja, ieder huis heeft zijn kruis zeg ik altijd maar. Maar ik besef altijd dat het erger kan en dat helpt mij door alles heen.

    Dit alles staat in het niets als waar jij nu voor staat Marry en ik wens jou ongelooflijk veel sterkte.

    Mijn dochtertje is 17 jaar geleden door een medische fout overleden. Ik had al 2 kinderen en dit was zwangerschap nummer 8 dus we waren heel blij dat we er eindelijk een kindje bijkregen.Helaas gunde artsen ons dat niet en zijn aan het klungelen geslagen!! Het is dus al een hele tijd, maar het is en blijft toch altijd een bijzondere dag. Eigenlijk een dag waar je tegenaan zit te hikken. Vroeger ging ik altijd die dag weg met mijn andere kinderen, dit was om haar " verjaardag " te vieren zeg maar. De andere kinderen zijn nu groot en nu doen we dat dus niet meer. Familieleden komen altijd even langs een bloemetje brengen en dan natuurlijk langs het grafje.

    We hebben later nog een wondertje gekregen, namelijk weer een dochter.

    Ik ben heel dankbaar voor wat ik heb en koester het mooie in het leven.

    En ook al is niet iedere dag leuk met een pijnlijk lichaam, ik ben dankbaar dat ik er mag zijn en zal daardoor altijd positief zijn naar anderen toe. Ook mijn positiviteit houd me op de been en sleept me er doorheen en ook mijn geloof.

    Ik schrijf dit niet uit medelij of zo hoor, maar ik heb hier a gezegd over de 25e, dus zal ook b zeggen door uit de doeken te doen wat er gebeurd is.

    Nogmaals dank en jullie heel veel sterkte met wat er nog komen gaat.

    Dikke knuff, Ivon.

  11. Hoi Yvon

    je hoeft niet meer te hopen dat ik ga knijpen totdat ik blauwe plekken krijg.

    Dat heb ik al.hahaha ik lach wel maar schaam me er echt voor nu.Niemand weet het ook hier in mijn omgeving.Zelfs mijn man niet.

    Ben op dit gebied toch wel getikt.

    Hoeveel mammos heb je al in je leven gehad...??

    Ik ben niet bang ervoor.heb het al 2 keer eerder gehad.

    Ben blij dat ik het MAG laten doen.

    gr chantal..

    komende dinsdag zal ik straks uitverkiezen tot officiele feestdag.hahahahah de dag waarop ik me echt ga voorbereiden op mijn bvk.

    Hoi Chantal.

    Zo en zo iedere 2 jaar een mammo, maar het is ook voorgekomen dat ik na 1 jaar alweer moest, merendeels als er weer een nieuwe knobbel bijgekomen was.Gelukkig waren ze altijd onschuldig. Toen kon ik mijn borsten goed, maar helaas nu niet meer, dus moet weer helemaal aan wennen en in de gaten houden waar een knobbel zit en of hij onschuldig voelt. Dat zal ik op een gegeven moment ook wel weer doorkrijgen.hahaha

    Ik kijk niet zo naar volgende week uit dan is het namelijk weer de sterfdag van mijn dochtertje, dus ook ik zal blij zijn als het de 26e is, dan hebben we het weer gehad.

    Ook krijg ik dan alle uitslagen van de reumatoloog, dus de 26e word wel een dag van uitslagen en verjaardagen voor mensen op dit forum :rolleyes:

    Groetjes, Ivon.

  12. Hoi Chantal.

    Goed zo meid dat je nu rustig eronder bent :116: Houden zo. Mijn dochter heeft nu ook vakantie, dus loop ook lekker te keuvelen de hele dag. Voor de operatie kon ik nooit zonder bh, daar waren ze veel te pijnlijk voor. Nu na de operatie blijven ze overeind staan, dus kan ik lekker zonder bh rond lopen. Een bh doet namelijk zeer onder mijn borst en aan de zijkant. Ik had toen aan de arts gevraagd of het kwaad kon dat ik dan even geen bh aanhad en hij zei: van mij hoef je hem helemaal niet meer aan! Nou dat zei hij niet tegen dovemansoren, dus weg met dat ding. Heb hem ook in mijn vakantie maar 2x een uurtje aangehad, verder lekker niets. En een uitgesneden jurkje aangehad en voelde me super sexie :154: Dat gevoel heb ik nooit gehad, en weet je, het voelde heerlijk en ik weet dat jij dat ook straks gaat ervaren!

    Knobbels in je borsten zijn altijd vervelend en moet je altijd goed in de gaten blijven houden.Alleen leer je er op een gegeven moment mee leven en raak je niet in paniek. Als hij na 10 dagen niet weg is ga ik naar de arts en dan wordt er een mammo gemaakt.Dus altijd alert blijven, dat geldt voor iedereen.

    En ik zie mijn tepels nu ook voor het eerst en ik zie nu ook mijn onderste ribben voor het eerst :154:

    Ik hoop echt dat je zo rustig blijft zoals je nu bent en zeker niet gaan knijpen in jezelf totdat je blauwe plekken krijgt :141:

    Positief blijven hoor :119:

    Groetjes, Ivon.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.