Ga naar inhoud

Hope

Silver Member
  • Aantal items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hope

  1. Op 27-9-2023 om 10:09, Marisje85 zei:

    Hi hope, ik ben ook heel tenger en echt geen vulling aan de bovenkant. Ik heb ook getwijfeld voor de spier of dual plane. Omdat ik graag bolling wilde aan de bovenkant. Mijn plastische chirurg rade voor de spier echt af, omdat je dan toch de randen gaat zien. Over je de ruimte er tussen. wat ik weet is dat je ze ook dichter bij elkaar kan krijgen terwijl ze gedeelte achter de spier zitten. Je moet even op instagram kijken bij Wouter van der pot. Die heeft er een aantal Posts over. Hoop dat ik je hier wat mee geholpen heb. 

    Dank voor je berichtje! Ik heb idd inmiddels besloten om toch ook voor dual plane te gaan weer. Ben veel te bang dat je randen of plooien gaat zien. Ze komen tevens een stukje dichter bij elkaar. Nu maar hopen dat ze ook op deze plek blijven zitten!

    Ik heb even gespiekt op de instagram van Wouter van der Pot. Best leerzaam nog haha. Super bedankt voor die tip! ♥️

  2. Hallo dames,

     

    Even kort voorstellen. Ik ben "Hope", 36 jaar en heb 2 kids van 7 en 3 jaar oud.

    13 jaar geleden heb ik mijn eerste borstvergroting gehad. 240cc + 260cc, rond, dual plane, eurosilicone. Meer info heb ik helaas niet (meer).

     

    Inmiddels is het tijd voor een wissel. 13 oktober staat mijn operatie gepland bij Boerhaave kliniek, te Amsterdam.

    Ik ben 2x op consult geweest en heb vandaag nog telefonisch wat vragen kunnen stellen. Ik dacht er echt uit te zijn...

    Maar jullie kennen het, twijfels!!!

    Ik krijg nu 380cc + 405cc, motiva ergonomix 2 (joy), dual plane, 12.5cm breed.

    Mijn wens is mooie, natuurlijke, elegant "hangende" borsten. Die wat dichter bij elkaar staan, maar ook nog steeds volume hebben. En ik wil een side boob behouden.

    Ik heb een voorbeeld plaatje toegevoegd van mijn ideaalbeeld en 2 foto's van mijn situatie nu.

    Zoals daarop te zien is, staan mijn borsten nu verrrrr uit elkaar! Dat komt als het goed is dichter bij elkaar.. helemaal top! Maar ik ben bang dat ik achteraf (weer) spijt krijg dat ik niet groter ben gegaan. Ik wil wel goed gevulde borsten, maar absoluut geen heeele grote borsten. Dat past niet bij mijn postuur en niet bij mij als persoon. Dus heb angst voor te klein, maar ook angst voor te groot... Wat denken jullie? Zou 380cc + 405cc genoeg zijn om zo dicht mogelijk bij mn ideaalbeeld te komen? Ik weet het echt even niet meer.. Help! ♥️

    Screenshot_20230923_215802_Firefox.jpg

    20230926_211117.jpg

    20230926_211037.jpg

  3. Op 11-9-2023 om 15:41, Victoria-bsv zei:

    hey, ik ben zelf ook vrij tenger en heb motiva full 335cc voor de spier gekregen (zijn implantaten van 11,25cm). IK voel niks van randen en ben al wat ouder (44 jaar), dus mijn huid is niet meer zo stevig

    Mijn arts zei wel dat ik zeker niet mocht afvallen, want dan kon dat natuurlijk wel... 

    Bedankt voor je reactie! Heel fijn dat er iemand gereageerd heeft ☺️

    Mag ik vragen hoe lang je deze implantaten nu hebt? En is dit je eerste borstvergroting of ook een wissel?

    En zou ik evt wat foto's mogen/kunnen zien?

    Zo lastig he.. Al die keuzes maken 🙈

  4. Lieve dames,

     

    Ik ben (weer) nieuw op het forum. 13 jaar geleden was ik hier ook te vinden ivm mijn eerste borstvergroting.
    * Eurosilicone, rond
    * 260cc links, 240cc rechts
    * Tussen de spier
    Na zoveel jaren vond ik het tijd voor nieuwe exemplaren en ben inmiddels bij 2 artsen in verschillende klinieken geweest.

    De eerste arts kon mij helaas geen beeld geven van het eindresultaat. Niet eens een klein beetje. Logisch, maar toch vond ik dat erg lastig om los te laten. Verder een prima man, super aardig en eerlijk. Voelde vertrouwd. Hij gaat voor een natuurlijk resultaat (wat ik zelf ook wil).
    Zijn advies:
    - Motiva ergonomix, demi
    - Richting de 400cc (kijken wat past en mooi blijft) Afgaan op zijn keuze/smaak
    - Tussen de spier
    - Protheses konden niet dichter bij elkaar
    Hij adviseerde tussen de spier en niet dichter bij elkaar. Ik ben tenger gebouwd (zie foto!) en daarom is hij bang is dat je randen gaat zien. Dit kan evt wel opgelost worden door lipofilling maar dit heeft mijn voorkeur niet. Dus die optie viel (daar) af.

    De tweede arts heeft me wel een een pasbh laten vullen met een prothese waardoor ik een beetje een idee kreeg. Fijn! Ook zij gaat voor een natuurlijke look.
    Verder ook een hele lieve, jonge vrouw waarbij ik me zeer op mn gemak voelde.
    Zij zag meteen dat mn borsten wat ver uit elkaar staan. Hier erger ik mij al jaren aan dus erg prettig dat zij dit zelf constateerde zonder dat ik er enig woord over gezegd had. Zij wil ze dus juist wél dichter bij elkaar brengen...
    Haar advies:
    - Motiva ergonomix 2, demi
    - bredere implantaten, 12,5cm, om de borsten dichter bij elkaar te brengen
    - 380cc links, 360cc rechts
    - Voor de spier

    Haar advies voldoet eigenlijk aan al mijn wensen. Maar nu... Die eeuwige twijfel! Ik ben dus best smalletjes en heb van mezelf niet veel borsten. Dus bang dat je randen of plooien gaat zien wanneer de prothesen voor de spier geplaatst worden. Dit gaf ze zelf ook aan dat die kans er op den duur in zit. Hoeft niet, kan wel. Ook zij gaf de oplossing lipofilling, maar wederom zit ik daar niet op te wachten.
    Zij wil ze er evt ook tussen plaatsen alleen de kans was dan weer groter dat ze terug naar de zijkant geschoven worden. En dat zou ik ook zonde vinden.

    Veel info met eigenlijk weinig vragen van mijn kant. Behalve dat ik graag jullie mening en ervaring (evt foto's) wil horen (/zien). En dan met name over de plaatsing voor de spier en de breedte van het implantaat icm mn bouw.
    Voor de spier heeft echt mn voorkeur maar ik wil absoluut geen randen of plooien te zien krijgen. Nu niet, maar over een aantal jaren ook niet natuurlijk!

    Liefs Hope

    20230909_114854.jpg

  5. Hi Annet,

    Hoe is het gegaan? Je hebt het er iig opzitten! Gefeliciteerd!

    Ik heb links 260cc en rechts 240cc... Vanwege klein verschil qua grootte. Nu zijn ze precies even groot!

    Das heel wat minder dan wat jij hebt, maar ik ben 1.73 en 50kg. Dus ook een hele andere verhouding. Was zelf ook wel eens bang dat het te groot werd, maar het is zo mooi in proportie nu! Ook vind ik het er zelf erg natuurlijk er uit zien.

    Laat je snel weten hoe het is gegaan?

    Succes met je herstel!

    Liefs "Hope"

  6. Heey Linnelot,

    Tegen mij is ook gezegd, zolang er geen koorts bij komt kijken, alles door kan gaan. Maar zou toch nog op één of andere manier even contact opnemen voor alle zekerheid. Ik zou ook even oppassen met medicijnen nu. Ik mocht namelijk een week voor de operatie géén paracetamol of andere pijnstillers e.d. innemen! Maar misschien is dat bij elke kliniek weer anders...

    Iig succes en hoop dat alles gewoon door kan gaan! :71:

    Liefs "Hope"

  7. Heey Sofie,

    Ik denk dat dit ongeveer het uiteindelijke resultaat van je borsten zal zijn. Ben geen expert, dus weet het ook niet zeker! Maar mijn pc had mij geadviseerd niet groter dan 240cc te gaan en ik ben niet veel breder dan jou. Het zou er dan te onnatuurlijk uit komen te zien vanwege m'n smalle lijf. Volgens mij zit er bij jou iets meer in dan 240cc ;) en vandaar dat het niet helemaal natuurlijk oogt.

    Je hebt in ieder geval een mooi figuur en je bent zelf helemaal blij met de grootte, dus misschien nog wat geduld en anders gewoon lekker van genieten!

    Liefs "Hope"

  8. Heey Carmen,

    Zat me ook al af te vragen hoe het met je ging. Was zo stil aan die kant haha!

    Maar fijn dat het goed gaat en dat alles er goed uit ziet!

    Ben je nog steeds tevreden met het resultaat?

    Ik slaap vanaf week 2 gewoon zonder bh. Was in het begin ff wennen, maar gaat steeds beter. Kan alleen nog niet echt op m'n zij slapen. Niet dat het echt zeer doet, maar ligt gewoon niet lekker. Zit wat in de weg haha! ;)

    Heb ook dat mijn huid, vooral aan de zijkant, heel gevoelig is. Volgens mij komt het door die naad die over de bh loopt. Als ik de bh aan heb, heb ik er niet zo'n last van, maar als ie uit is en er schuurt wat langs op... Niet fijn!!! :84:

    Verder gaat tot nu toe wel goed. Merk wel dak nog snel moe ben... Maar dat zal hopelijk nog wel weer beter worden.

    Tis voor jou nu bijna 3 weken geleden he? Ben je al bezig met solliciteren of iets, of nog niet aan begonnen? Komt nu wel lekker uit jah dat je zonder werk/school zit! Kun je op je eigen gemakkie helemaal herstellen!

    Liefs "Hope"

  9. Bedankt voor jullie snelle reacties!

    Ik heb vanmorgen meteen gebeld naar de kliniek. Uitgelegd wat er aan de hand was en kreeg een verpleegster aan de lijn.

    Zij vertelde me dat dit wel vaker voorkomt en dat het belangrijk is het litteken goed schoon en droog te houden!

    Moet 2x per dag met lauw water het litteken spoelen, daarna met een schone handdoek goed droog deppen en, als er dan nog wat vocht uitkomt, een steriel gaasje op doen. Zodra er geen vocht meer uitkomt gaasje er af en lekker laten luchten/drogen!

    Ik mocht altijd langs komen als ik het niet vertrouw of als er iets veranderd. Vies/stinkend vocht, roodheid, pijn, koorts, dat soort dingen.

    Ik hoop dat het allemaal goed komt!

    Liefs "Hope"

  10. Heey allemaal,

    18 november heb ik een bv gehad. Afgelopen woensdag ben ik naar de kliniek terug geweest om de knoopjes van m'n littekens los te laten knippen. Littekens zijn meteen schoongemaakt en weer afgeplakt. Ik moest deze plakkers 4 dagen laten zitten, dan mochten ze er af en kon ik beginnen met het smeren van de litteken crème.

    Nu wilde ik straks de plakkers er af halen en had een klein beginnetje gemaakt. Klein stukje litteken was te zien. Ik zag een klein "gaatje" waar het waarschijnlijk een hechtings knoopje heeft gezeten. Daar kwam vocht uit! Heel licht roze en wat vettig. Ik ben hier heel erg van geschrokken en heb de plakker er weer terug op geplakt.

    Nu ben ik bang dat er iets niet goed is! Of dat er bacteriën bij gekomen zijn, doordat ik al een stukje los had gemaakt en weer terug opgeplakt heb.

    Tis nu ongeveer 2,5 week na m'n operatie. Is dit normaal? Heeft iemand dit ook gehad? Wat kan ik het beste doen? Help! Ik ben echt een angsthaasje en nu dus ook weer heel bang dat er iets niet goed is/gaat.

    Ga sowieso morgen eerst naar de kliniek bellen, maar wilde ook hier even m'n verhaal kwijt!

    Liefs "Hope"

  11. Hey Hope,

    Hoe is het gegaan met je hectingen?? Doet dat eigenlijk pijn en waren je borsten verder in orde? Wel fijn dat je onsteking weg is. Niet leuk omdat er ook nog bij te hebben!

    Met mijn boobs gaat het goed. Ben van de pijnstilling af. Heb alleen gister buikgriep gehad dus dat kan 2 kanten eruit :S Heel verveldend maar het is vandaag weer een stuk beter. Was gister trouwens wel heel blij met mijn beha haha. Geeft toch wel heel veel steun als je moet overgeven!

    En wat je zegt is inderdaad nu wel fijn om lekker binnen te zitten. Kijk wel regelmatig in de tuin naar de sneeuw vind het toch wel mooi!

    Dat is wel super, was dat geen probleem om 6 weken vrij te krijgen? Ik ben net klaar met mijn opleiding en druk opzoek naar een baan. Maar het is erg moeilijk omdat ik nog geen ervaring heb. Maar goed blijven proberen!

    Liefs Carmen

    Heey Carmen,

    Gisteren is het goed gegaan met de hechtingen. Het enigste wat ze doen zijn 2 knoopjes aan de uiteinden van beide littekens los knippen. Tis ff een vervelend gevoel. Ze moest bij mij de knopjes iets omhoog trekken met pincet om er goed onder te komen en dat voel je wel. Daarna nog even wat korstjes verwijderd en toen was ik al weer klaar. Ik denk dat ik in totaal nog geen 10 minuten daar bezig ben geweest!

    De littekens zijn nu voor 4 dagen nog afgeplakt. Daarna mag ik de plakkers er af halen en beginnen met smeren van de zalf die we mee hebben gekregen. Mag ook vanaf nu zonder BH slapen, maar daar begin ik morgen pas mee, omdat het vandaag pas 2 weken geleden is. Ook mag ik proberen om op mijn zij te slapen, maar lukt niet helemaal haha. Voelt allemaal nog wat hard en strak. Durf ook nog niet echt ver te draaien hoor! ;)

    Wat vervelend dat je juist nu een buikgriep krijgt! Haha dat kan er idd aan beide kanten uitkomen! ;) Overgeven voel je verder niks van he?! Had dat de eerste 2 dagen, van de narcose, maar doet verder geen pijn ofzo. Wel heel vervelend voor je! Maar nu gaat het al weer wat beter dus?

    Die 6 weken heb ik niet allemaal gekregen hoor. Kreeg er na heel veel moeite 1,5 doorbetaald en de rest moest van mijn eigen gespaarde vakantiedagen af! :(

    Maarja ben al blij dat ik tenminste nog iets heb gekregen!

    Wat heb je voor een opleiding gedaan als ik vragen mag? Werk vinden gaat idd niet makkelijk in deze tijd.

    Wens je daar iig alvast succes mee!

    Liefs "Hope"

  12. Heey Carmen,

    Misschien heb je het al gelezen, maar dat ontstekinkje is al bijna weer weg. En ook verder niet echt veel last van gehad, maar was ff btje stress. Had al weer van allerlei scenario's in m'n hoofd gehaald! ;)

    Ook voelen de spieren al weer "normaal".

    Ik moet morgen de hechtingen later verwijderen en zal eens vragen wanneer je weer op je zij mag slapen. Ik hoorde al van een ander op dit forum dat ze na 2 weken op haar zij mocht slapen. Weet niet of ik dat al durf hoor! Ik leg nu een kussen onder m'n benen om de druk op m'n rug een beetje op te vangen. Wat ik ook wel eens doe is de benen ff schuin leggen. Is toch weer btje andere houding en ook wel ff lekker in de rug.

    Hoe is het vandaag met jou?

    Al weer een stukkie beter?

    Ben trouwens blij dat ik het in deze periode heb laten doen.

    Moest vandaag ff weg, maar die kou is niet te harde! Dan is het toch veel leuker om gezellig binnen, bij de kachel te zitten... hihi! ;)

    In januari begin ik weer met werken. Heb gewoon die 6 weken lekker voor mezelf genomen om te herstellen.

    En jij? Als ik me goed herinner had je op dit moment geen werk of school toch? Al wel weer wat van plan?

    Liefs "Hope"

  13. Heey Roline,

    Gefeliciteerd met je datum! Spannund!!! ;)

    Voor je het weet is het zover.

    Je twijfelt nog wat over de maat las ik? Dat had ik ook en ben gewoon, voor alle zekerheid, terug gegaan om nog eens te passen. Heeft me goed gedaan, want was daarna 100% zeker van mijn keuze. Misschien een ideetje?

    Verder gaat het mij wel goed hoor. Dat strakke gevoel van het opvangen, is weer weg. Denk dat mijn spieren erg "geschrokken" waren... ;)

    Moet morgen m'n hechtingen laten verwijderen, dus zal het nog eens navragen.

    Die ontsteking was maar klein hoor en is volgens mij al weer zo goed als verdwenen. Had er ook geen last van, merkte het pas toen m'n moeder me onder mijn oksel aan het wassen was. Deed zeer. Daarna ff gekeken en was wat dikker, beetje rood en gevoelig als ik er overheen ging. Schoot al weer in de stres haha, maar gelukkig nu dus geen last meer van.

    Die bh valt verder wel mee hoor! ;) Vind um fijn om aan te hebben. Lekker stevig gevoel! En heb nu een stuk onder de oksels weggeknipt en gaat prima zo.

    Komt een spannende tijd voor je aan, maar komt allemaal goed! Je weet waar je het voor doet en daar moet je aan blijven denken!

    Liefs "Hope"

  14. Heey Carmen,

    Tuurlijk mag je mijn foto's zien. Ik heb ze ook nog niet op de pc staan, maar zal binnenkort vast gebeuren. Ik laat het je dan weten.

    Haha wat een gedoe he met die bh. M'n moeder heeft gisteren die rand die onder m'n oksel zit weggeknipt. Vanwege de stank, maar ook omdat ik waarschijnlijk kleine ontsteking onder m'n oksel heb. Precies op die plek waar de rand zat. Zal wel komen doordat alles afgeloten word en je veel zweet door dat ding. Hoop dat het snel wegtrekt.

    Wilde straks een pak spinazie in de vriezer leggen, loop er naartoe, valt dat pak bijna uit m'n handen. Dus ik schrik en vang um op (zonder m'n armen echt naar voren te strekken). Deed ff zeer. Maar vanaf die tijd heb ik echt weer een heel strak gevoel in m'n borsten. Zou dat erg zijn denk je? Ben echt bang dat er nu iets verkeerd gaat ofzo! Maarja zoiets kan toch een keer gebeuren denk ik dan...

    Hoe is het verder met je?

    Mooi dat je al tevreden bent over het resultaat. Zit idd nog veel aan de zijkant he, heb ik ook, maar wordt tot nu toe met de dag mooier.

    Ben heel benieuwd naar je foto's. Ik zie ze vanzelf dan wel een keer verschijnen.

    Liefs "Hope"

  15. Heey Roline,

    Ik ben tot nu toe heel erg tevreden met het resultaat. Het veranderd natuurlijk nog wel heel veel (ben 18 november pas geopereerd) en kan alleen maar hopen dat het nog mooier wordt.

    Ik had een AA cuppie en was dus niet veel gewend. Wat ik nu heb weet ik niet precies, maar heb paar dagen terug een sport bh gekocht, maat 70B, en die zit precies goed. Eigenlijk doen die maten me niet zoveel, als ik maar blij ben met het resultaat! ;)

    Vond het de eerste dagen wel heel groot om te zien (en te voelen haha), maar begin er al meer aan te wennen.

    Ik had ook lichtelijk ongelijke borsten en heb ook een maatverschilletje in cc's gekregen. Moet zeggen dat het er tot nu toe goed uit ziet. Zie weinig tot geen verschil meer!

    Wordt een spannende tijd voor je, maar komt allemaal goed.

    Laat je het weten als je een datum hebt?

    Liefs "Hope"

  16. Hi Carmen,

    Haha gelukkig maar... Ik dacht al dat het aan mij lag, die stank!

    Ik hoop voor je dat je moeder die geur er een beetje uit krijgt. Tis zo vies... Ben je net lekker gedoucht, trek je dat ding weer aan en voel me dan gelijk weer smerig door die stank.

    Dat het wat meer aan de zijkant zit, heb ik ook... Hoop dat dat nog wat verder bijtrekt en iets meer tussen m'n borsten gaat zitten. Maar ben tot nu toe al wel echt heel blij!

    Ik heb ook foto's gemaakt. Doe ik elke keer als ik ga douchen. Zo gek om te zien hoe snel alles veranderd!

    Das idd een beter idee jah, foto's in een pbtje sturen als iemand ze wil zien.

    Als jij ze binnenkort op je computer hebt staan, zou ik ze dan mogen bekijken? Altijd leuk... en vooral omdat je door de zelfde arts bent geholpen.

    Die pijn in de rug heb ik ook gehad. Vooral de eerste dagen. Moet zeggen dat het nu zo goed als weg is. Dus nog ff doorbijten voor jou! ;)

    @ Roline: Wat leuk... weer iemand die zich door dr. Laban laat helpen. We kunnen onderhand wel een clubje beginnen! Hahaha! :152:

    Is een aardige man he?! Ik had er ook meteen een goed gevoel bij en dat is zo super belangrijk.

    Wat Carmen al zegt over die bh's... Je kunt er echt beter 2 nemen. Ook als je die andere moet wassen/drogen, kun je de reserve aan, want je bent dat ding nog best een tijdje kwijt omdat ie niet in de was en droogmachine mag. En zonder bh mag je eigenlijk niks.

    Ben ook benieuwd hoeveel cc je krijgt!

    Liefs "Hope"

  17. Heey Carmen,

    Hier gaat alles wel goed hoor. Het voelt nog wel wat strak allemaal... vooral links. Maar daar zit ook meer in.

    Heb links 260 cc en rechts 240 cc. Zat toch nog wel een aardig verschil en voor de operatie heeft dr. Laban besloten om links toch iets meer in te stoppen.

    Tot nu toe ben ik daar heel blij mee, want ze lijken nu best gelijk qua grootte.

    Ik verveel me wel enorm moet ik zeggen! Hele dag maar een beetje hangen, ff achter computer, beetje tv kijken, door het huis heen waggelen... Pff wil weer wat gaan doen!

    Heb jij dat trouwens ook... Mijn bh stinkt zo verschrikkelijk! Komt denk ik omdat ie vast onder m'n oksels zit en m'n armen zo'n beetje de hele dag langs m'n lichaam heb hangen... dus dat broeit lekker hahaha! ;) Ik kan er onder smeren en sprayen wat ik wil, m'n mams heeft de bh al flink uitgewassen en extra ingesmeerd, maar het helpt niet. De geur gaat er niet eens meer uit!

    Heb al wel een extra sport bh bij Livera gekocht en trek die maar aan als er visite komt ofzo, want die lopen anders gillend weg van de stank haha. En met die sport bh heb ik het niet... Maar die zit ook niet vast onder m'n oksels!... Lekker onderwerp he?! ;)

    Hoe is het nu met jou? Valt het allemaal nog mee met de pijn?

    En wat vind je tot nu toe van het resultaat? Ben benieuwd hoe het geworden is.

    Was je van plan om foto's op het forum te zetten of niet? Ik denk dat ik niet doe. Vind het geen fijn idee dat er foto's van mijn borsten op het internet staan... maar das ieder z'n eigen mening.

    Liefs "Hope"

  18. Heey Me123,

    Jij wordt ook geopereerd bij dr. Laban neem ik aan?

    Ik ben om 11.45u aan de beurt! Moet er dus 10.45u zijn. Dan ben je dus na mij aan de beurt!

    Haha wat leuk, heel misschien zie ik je dan nog wel ergens!

    Aantal cc is idd zo moeilijk, maar heb besloten om niet meer te twijfelen! Heeft nu ook geen zin meer. ;)

    Ik vertrouw er maar op dat dr. Laban weet wat hij doet!

    Mag ik vragen wat jou verhoudingen zijn qua lengte, gewicht enz.?

    We krijgen dan wel het zelfde aantal cc's, maar valt toch bij iedereen anders uit!

    Krijg je ook dual plane?

    Ik ga je ff toevoegen als vriend hoor!

    Jij ook alvast heel veel succes morgen! :71:

    Liefs "Hope"

  19. Hi Carmen,

    Nee dan ben je dat idd niet geweest haha!

    Ik moest er om 12.25 zijn, maar heb nog even moeten wachten tot ik aan de beurt was.

    A.s. donderdag wordt ik geopereerd! 18 November. Brrr... ik begin nu wel heel zenuwachtig te worden hoor.

    Ik zou eerst 220 cc krijgen, maar bleef thuis zo aan het twijfelen dat ik besloot om nog maar eens langs te gaan. Gewoon om het helemaal zeker te weten!

    Toevallig had ik nog ergens van die kipfiletjes liggen en als ik die in mijn bh met vulling stop, vind ik het precies goed. Dus heb die dingen mee genomen en aan dr. Laban laten zien dat ik graag dat resultaat wilde. Toen adviseerde hij mij toch om voor de 240 cc te gaan. Er gaan namelijk altijd nog iets van het volume af als je dual plane plaatsing krijgt. Wel zei hij meteen dat ik niet voor groter moest kiezen, maar dat wil ik zelf ook niet. Wordt te groot voor mijn lichaam!

    Ik heb nu een AA cup en mijn omvang is 65. Ik hou zelf niet van heel groot, maar wil gewoon iets wat bij mijn lichaam past en waar ik me eindelijk eens zelfverzekerd mee kan voelen! En dan maakt het me niet uit op wat voor een maat ik uit kom. Het gaat mij om het resultaat.

    Maar jij bent dus een week na mij aan de beurt. Das al snel! Wel beter idd, want je maakt jezelf helemaal gek als je zolang moet wachten! ;)

    Heb je alle medicijnen enzo al in huis of nog niet?

    En hoelang krijg je vrij van je werk? Of zit je nog op school?

    Liefs "Hope" :116:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.