Hope

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Hope

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,402 profile views
 1. Hmm ik heb al een paar pakketjes op de post gedaan.. allemaal bij de DA, maar geen van die keren heb ik een bonnetje ofzo gekregen. Dus ook geen nummer wat ik na checken bij de TNT. Die andere pakketjes zijn overigens wel allemaal aangekomen. Nja hopelijk komt ook deze alsnog aan, want vind het wel erg vervelend!
 2. Hey Dames, Ik heb vorige week dat leuke, grijze jurkje verkocht aan Femmy. Nu is ie de 27ste op de post gedaan (Bij de DA afgegeven), maar ik kreeg net een bericht van Femmy dat ze um nog steeds niet heeft! Wie heeft een idee hoe dit kan? Hij had er toch allang moeten zijn?!! Heeft iemand hier ook wel eens zoiets meegemaakt? Kan ik de TNT bellen of heeft dat geen nut? Liefs "Hope"
 3. Heey Barbieblondie, Ik heb links 260 en rechts 240cc... Kreeg ook na een paar weken een enorm drukkend gevoel op mijn linkerborst. Idd net alsof er een keiharde, zware baksteen in lag. Ik was ook een beetje ongerust daarover, omdat ik dit in het begin helemaal niet zo had. M'n ouders zeiden dat ik geduld moest hebben en me niet meteen zo druk moest maken. Ze dachten zelf dat het waarschijnlijk kwam doordat m'n linkerborst al heel klein was, kleiner dan rechts (bijna niks eigenlijk) en er ook nog eens meer in was gepropt (hihi! ) dan in de rechterkant. Ik hoop dat ik je een beetje gerust kan stellen hiermee... Verder succes en je kunt altijd bellen naar de kliniek als je het echt niet vertrouwd toch?!! Liefs "Hope"
 4. Heey Hanneke! Dat komt waarschijnlijk van de narcose idd... Ik heb het ook gehad. Heb op de terugweg in de auto moeten overgeven en de 2 dagen na de operatie. Toen ik de dag na m'n operatie gebeld werd door de kliniek, om te vragen hoe het ging, heb ik meteen nagevraagd hoe het kwam dat ik zo misselijk was. Ze zei dat het heel normaal was om een aantal dagen "ziek" te zijn van de narcose. Ze adviseerde me zo licht mogelijk te eten (beschuit, rijst, thee enz.). Mocht het nou na een aantal dagen nog niks veranderd zijn, moest ik terugbellen. Maar gelukkig voelde ik me de 3e dag al stukken beter... Dus ik zou me er niet zo'n zorgen over maken. Komt allemaal goed! Hoe is het nu verder met je? Heb je het resultaat al kunnen bewonderen? Liefs "Hope"
 5. Heey Bianca, Ook ik heb last van paniekaanvallen. Mijn angst zit um met name in flauwvallen/niet goed worden, dat soort dingen... Nja eigenlijk alles wat plotseling kan gebeuren en waar ik geen controle over heb! Ik heb daar een aantal jaren echt flink last van gehad. Zo'n 2 jaar geleden heb ik een cursus 'Geen paniek' gevolgd. Dit heeft me enorm geholpen. Ik heb nog wel eens een aanvalletje of dat ik me onrustig voel, maar ik weet nu gewoon dat de paniek weer weg gaat. Dus laat maar komen! Ik kan um hebben! Wat ik je vooral wil meegeven is, laat je leven niet leiden door die achterlijke paniek! (sorry dat ik het even zo noem) Jij bent de baas en niet je paniek! Het kan zoveel mooie dingen van je afpakken en dat mag je niet laten gebeuren! Dus ook jouw borstvergroting niet, die je, neem ik aan, niet zomaar laat doen en dolgraag wilt! Ik ben ook bang geweest, maar meer voor de narcose. Het is me allemaal reuze meegevallen. Ook het drukkende/benauwde gevoel achteraf! Hopelijk gaat het voor jou gewoon allemaal door morgen en kun je snel gaan genieten van je vrouwelijke vormen! Heel veel succes alvast en het komt goed! Liefs "Hope"
 6. Ben geweest vandaag... Niks om me zorgen over te maken! Hoorde allemaal bij het herstel. Gelukkig maar!
 7. Allemaal bedankt voor jullie berichtjes! Ik weet idd dat het heel lang kan duren voordat het dove gevoel weg is (ALS het überhaupt helemaal wegtrekt). En zo nu en dan een prikje/steekje/kriebeltje heb ik ook nog wel... Daar maak ik me ook niet zo druk om... Maar nu is het gevoel in m'n borst gewoon veranderd... dat vind ik het enge er van. Daarom heb ik vandaag toch maar even gebeld naar de kliniek. Die willen dat ik volgende week langs kom om het even te bekijken... Dus meteen maar een afspraak gemaakt. Hopelijk valt het allemaal mee en maak ik me weer zorgen om niks. Ik laat het nog wel even weten! Liefs "Hope"
 8. Heey dames, Ik maak me nogal ongerust over mijn linkerborst. Ruim 4 maanden geleden heb ik mijn borstvergroting gehad. Ik heb altijd al het idee gehad dat mijn linker borst meer gevoelloos is dan de rechter. Ondanks dat het gevoelloos is, voelt het raar als er iets langs op komt (verschilt per dag)... Een beetje trekkerig. Mja, volgens mij is dat normaal... Nu weet ik dat een gedeelde van de borst een lange tijd gevoelloos kan blijven. Maar ik heb aan de linkerkant sinds een aantal dagen het idee dat het erger is geworden. Dat is toch raar?! Het lijkt wel alsof het gebied wat gevoelloos is, zich uitbreid. Hierdoor voelt het heel erg trekkerig en soms zelfs alsof er lichte druk op staat. Wanneer ik een bh aan doe is dit gevoel zo goed als weg. Ik heb al lopen voelen en drukken, maar echt veel verschil met rechts of met hoe het hiervoor voelde, voel ik niet. Het enige is misschien dat als ik de linkerborst vanaf de buitenkant wat naar binnen duw, ook een lichte druk aan de binnenkant van de prothese voel. Pff, moeilijk uitleggen allemaal! Waar ik nu dus bang voor ben is dat er iets niet goed is, of aan het veranderen is van binnen. Ik heb wel al een week flink de griep en heb dus veel op de bank/bed gelegen (zonder bh)... In die tijd is het ook begonnen. Kan het hier iets mee te maken hebben? Of heeft iemand in ieder geval een idee waar dit wel door komt of wat dit kan zijn? Liefs "Hope"
 9. Hi Vlinder, Ik heb ook wat last van rimpeling aan de onderkant/zijkant, als ik voorover hang. Ben nu bijna 4 maanden p.o. Maar kan dit nog erger worden dan? Heb er nu niet echt "last" van, maar hoop toch niet dat dit nog meer wordt. Tis niet duidelijk te zien tot nu toe ofzo, maar wel wat te voelen. Die steekjes heb ik heel af en toe aan m'n linkerborst en dan zelfs er net onder, nja net in de plooi laat maar zeggen... Stukje onder m'n litteken. Zijn meer wat "pijnlijke" prikjes die overgaan in jeukende prikjes. Beetje moeilijk om uit te leggen. Maar dit heb ik ook wel eens ergens anders hoor, dus weet niet of dit wel iets met de operatie te maken heeft...? Verder ben ik tot nu toe super blij! En heb 2 weken terug van m'n p.c. gehoord dat die pijntjes zelfs tot een jaar kunnen blijven. Dus dan mag ik geloof ik nog niet klagen en wacht ik het allemaal rustig af! Misschien heeft het bij jou iets meer tijd nodig om te genezen? Of het is gewoon blijvend... I don't know! Als je het echt niet vertrouwd zou ik gewoon eens langs de arts/huisarts gaan... Geeft misschien wat meer rust. Liefs "Hope"
 10. Thnx voor jullie tips! @ Eefje: Op de site staan veel mooie bh's, alleen ook veel push up en das nou net wak niet wil. Maar ik hou het in de gaten! Je weet nooit wat er voorn nieuws bij komt! @ Nathalie: In Amsterdam kom ik zelf ook niet dagelijks nee. Heb wel de site gezien... Ziet er sjiek uit zeg! Als ik er ooit weer eens kom, zal ik zeker een bezoekje daar brengen hihi! Liefs "Hope"
 11. Hi Meiden, A.s. donderdag is het 11 weken geleden dat ik mijn borstvergroting heb gehad. Tot nu toe heb ik pas 1 goed passende bh kunnen kopen. Ik heb (denk ik) 65D nodig, maar dat is echt nergens te krijgen! Heb nu een 70C van het merk Livera. Die valt wat smaller in de omvang, dus dat kan nog net. Verder is alles van een ander merk aan omvang 70 veel te ruim. Hier baal ik van, want nu kan ik EINDELIJK zonder tranen maar met een big smile bh's gaan shoppen, kan ik niks vinden in m'n maat! Dusss... mijn vraag, weet iemand waar ik wel een 65D kan kopen/bestellen? Heb al wel een paar sites gevonden hier, maar vind deze bh's wel erg prijzig! Liefs "Hope"
 12. Heey Saartje, Mijn mening is, is dat ze bij de Bergman kijken naar verhoudingen! Vind het dan ook niet helemaal eerlijk dat er door een aantal op dit forum wordt gezegd dat ze niet voor "groot" gaan. Ik ben zelf maar heel smal, omvang 65, en wilde graag op een B uitkomen... dan zou ik al tevreden zijn geweest! Ik had een AA cupje en ben met dual plane 240cc, niet zo heel veel dus, uitgekomen op een 70C/65D. (Zeg er wel eerlijk bij dat ze er niet uitzien als een D, maar meer een C) Ik vind ze prachtig zoals ze nu zijn en het had, voor mij, niet groter moeten worden. Wanneer iemand van super groot houd (qua verhouding dan he)... is ie waarschijnlijk niet aan het goede adres bij de Bergman Kliniek nee. Maar als jij op een mooie, natuurlijke C/D cup wil uitkomen met jou maten, denk ik dat je best eens een kijkje kunt gaan nemen daar. Ben benieuwd! Liefs "Hope"
 13. Hi Annet, Hoe is het gegaan? Je hebt het er iig opzitten! Gefeliciteerd! Ik heb links 260cc en rechts 240cc... Vanwege klein verschil qua grootte. Nu zijn ze precies even groot! Das heel wat minder dan wat jij hebt, maar ik ben 1.73 en 50kg. Dus ook een hele andere verhouding. Was zelf ook wel eens bang dat het te groot werd, maar het is zo mooi in proportie nu! Ook vind ik het er zelf erg natuurlijk er uit zien. Laat je snel weten hoe het is gegaan? Succes met je herstel! Liefs "Hope"