Ga naar inhoud

Lin1977

Leden
  • Aantal items

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lin1977

  1. Hallo Timber,

    Wat vind ik het erg voor je dat je in een dipje zit. Want ik vind jou borsten namelijk heel mooi.

    We zitten nu ook wel in een 'slechte' periode hé (lees dikke truien weer) waardoor ze niet echt opvallen.

    Maar dat is voor alle dames zo.

    Ook bij mij hetzelfde verhaal, niemand merkt iets op bij mij, maar dat komt ook omdat ik voordien altijd bh's met dikke vullingen heb gedragen en dan valt het verschil hiermee niet zo fel op.

    Ik hoop dat je snel je zelfvertrouwen terug vindt, want je hebt prachtige :1boobs: !

    Groetjes

    Lin

  2. Ik kan het ook lezen.

    Hoi,

    Ik ben Annabel, ben moeder van 4 jonge kinderen. Ik ben altijd al ontevreden geweest over mijn borsten, heb nooit veel gehad. Maar door 4 zwangerschappen en 4x lang borstvoeding is er helemaal niks meer van over. De bekende lege theezakjes. En dus heb ik besloten dat ik een borstvergroting wil.

    Ik heb inmiddels 2 consulten gehad. Als eerste ben ik bij Boerhaave kliniek in Amsterdam geweest, bij dr. van der Weij. Daar had ik een goed gevoel over. Dr. van der Weij legde eerst alles uit en toen ging hij mijn borsten opmeten. Vervolgens moest ik protheses passen. We kwamen uit op een anatomische prothese, 310 cc, op de spier. Kon makkelijk op de spier zei hij, want ik had een pinchtest van 3,5 cm. Ik moest niet kleiner nemen qua cc, want dat zou niet genoeg vullen.

    Het 2e consult was bij dr. van Onselen in het ACCZ. Hier kreeg ik eerst een gesprek met een consulent, die alles uitlegde en vervolgens ging ik met haar protheses passen. We kwamen uit op maat 4, de plast. chirurg zou later vertellen hoeveel cc dat zou zijn. Dr. van Onselen kwam toen binnen en heeft mijn borsten bekeken. Hij ging niks opmeten. Maat 4 was goed zei hij, dat zou uitkomen op 340cc. Hij zei dat het dual plane moest. Kon absoluut niet op de spier zei hij. Hij heeft niets gemeten. Hij zei dat als hij een huidplooi pakte hij ook op 3,5 cm kon uitkomen. Maar dat is niet reëel zei hij. Dan zou je randen zien.

    Hij had het druk, kwam verder wat gehaast over, maar wel goed.

    Bij beide klinieken heb ik een optie. Maar ik weet niet wat ik moet/zal doen. Wat is nu het beste? Is het wel goed dat dr. van Onselen niks heeft opgemeten? Hoe weet hij dan hoeveel cc goed is voor mij? Dr. van der Weij keek echt naar de maten, keek wat mijn borst goed op vulde. Wat zijn jullie ervaringen? Wordt het aantal cc/maat altijd bepaald door het opmeten? En we hebben het niet eens over welk profiel goed zou zijn gehad.

    Nou ja, misschien moet ik gewoon vertrouwen hebben in de arts. Ze zijn beide volgens mij ervaren. Maar het verschil in plaatsen vind ik ook lastig. Wat is nou het verstandigst?

    Daarbij komt nog dat ACCZ 800 euro goedkoper is, maar het belangrijkste is natuurlijk het resultaat.

    Is een lang verhaal geworden, hebben jullie adviezen?

  3. Hallo Petra,

    Ik heb het mijn dochter van 8 verteld, wou eigenlijk niets verzinnen. Ook omdat ze nu op een leeftijd is, waar je haar ook niet zomaar meer iets wijs kunt maakt. Zij weet/ziet ook wel dat ik kleine borsten had en zou eigenlijk niet weten wat ik zou moeten zeggen als excuus, nu ze groter zijn geworden. Maar van de operatie zelf, daarover heb ik haar niet ingelicht, wou haar niet ongerust/zenuwachtig maken, want voor haar klinkt het woord "operatie" of "ziekenhuis" als iets erg verschrikkelijk.

    Maar ik denk ook dat het een beetje afhangt van kind tot kind. Hoe volwassen ze eigenlijk al zijn voor hun leeftijd. En dat voel je altijd nog wel het best zelf aan. Mijn jongste is juist nog geen 2 jaar, dus daar hoef ik het al niet tegen te zeggen. Achteraf denk ik wel eens,hoe het zou gelopen zijn als ik gewoon niets zou gezegd hebben, of het haar zou opgevallen zijn.

    Wij zijn er altijd zo mee bezig, maar kinderen niet....

    Groetjes,

    Lin

  4. haha, ik ook! Ik kan er ook niet genoeg van krijgen van spiegels. Nog effe kijken, ja, ze zitten er nog!

    Vervelend wel dat je zo ziek bent geweest, maar ik vermoed dat je dit al ondertussen vergeten bent. Je hebt er wel iets leuk voor in de plek gekregen :01: .

    Ik mocht van mijn PC direct op mijn zij slapen (ik heb ze wel achter de spier gekregen), maar zei daarna ook dat dit waarschijnlijk toch de eerste week niet zou lukken :153: . :4:

    Oeh, rugpijn, dan kunnen de nachten zwaar en lang zijn. Mijn tip, zoveel mogelijk kussens! Ik heb 4 kussens in mijn bed liggen. :66:

    Mijn zwangerschapskussen in een boog, daar 2 kussens in voor steun en nog eentje voor onder mijn benen.

    Maar ik slaap heel goed, ondanks ik een buikslaper ben!

    Ik hoop dat je er nog iets op vindt!

    Ik wens je alvast een spoedig herstel!

    Groetjes

    Lin

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.