Ga naar inhoud

***missJ***

Leden
  • Aantal items

    159
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ***missJ***

  1. Je neus spoelen met een zoutoplossing 2 tot 3x per dag. Je kunt zelf zo'n oplossing maken, gewoon 1 glas met gekookt water en half theellepeltje zeezout. En dan met zon pipet (zon grote, die je bij baby's gebruikt om hun neus te laten snuiten zeg maar) in je neusgat spuiten. Het komt dan je andere neusgat weer uit! Echt smerig, maar het helpt heel goed, je kunt gelijk weer vrij ademen. Je kunt ook neusspray gebruiken, maar ik vind dit persoonlijk beter.

    Succes!

  2. Hoi Petra,

    Je vroeg of ik gelijk wist hoeveel cc's ik wilde. Niet dus! Heb nog steeds geen idee.

    Ik denk wel dat 310 cc's bij mij (164 cm lang en 50 kg) een mooi maatje zal opleveren. Niet te klein, maar zeker niet te groot. Ik heb twee jaar geleden al een consult gehad bij Velthuiskliniek en toen werd me ook rond de 300 aangeraden (alleen rond). Ik ben toen teruggekrabbeld (hoe stom!!!) maar ik ga er nu zeker voor. Over kleine 3 weekjes gaat het gebeuren.

    Deze keer heb ik gekozen voor anatomische omdat ik dat persoonlijk mooier vind.

    Veel meiden hadden achteraf groter gekozen. Je leest haast nooit dat ze het te groot vinden! Dus ja, wat is wijsheid??? Er is ook veel verschil vind ik in adviesen die pc's uitbrengen. De een zegt maximaal 280 terwijl de ander bereid is tot 400 te gaan. Ik zal blij zijn als het achter de rug is. Ik droom iedere nacht van borstvergrotingen!

  3. Je leest hier idd vaak dat passen een vertekend beeld geeft. Ik heb geen flauw idee of dat werkelijk zo is. Er zijn hier namelijk meiden die nooit voor de operatie iets gepast hebben, maar wel beweren dat het toch veel kleiner uitvalt!

    Ik heb zelf tijdnes mijn consult wel gepast en vond het wel groot ogen. Ik heb besloten toch maar te luisteren naar het advies van mijn pc en hoop op het beste. Ik laat wel weten of het kleiner oogt als de passessie.

    Succes met het kiezen.

    Gr.

  4. Hoi Eefje,

    Weten je ouders niet van je bv= Ik vind het namelijk erg moeilijk om te vertellen...

    gr. Jas

    Hey Sam,

    Ik heb ook op voorhand vulling gedragen, een bh gekocht in de maat die ik wou en er per cup 2 kipfilets is gedaan, gelukt, want ook bij mij heeft niemand het gemerkt. Eerst hebben sommigen wel eens gekeken, maar niemand vroeg iets enkel ook of ik was vermagert, haha, en toen de bv achter de rug was waren ze het beeld al gewoon en zelfs m'n ouders hebben ook niets in de gaten.

    Had zelfs om te gaan zwemmen speciaal een strapless bh gekocht, waar ik dan ook 1 dikke kipfilet in deed en die ik onder m'n tankini top droeg, maar in bikini is dat natuurlijk al weer iets moeilijker. Ben benieuwd hoe het jou zal vergaan, of je trukjes zult gaan toepassen of toch zult vertellen van je aankomende bv. Succes alvast!

    Liefs, :54:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.