Ga naar inhoud

kitte

Leden
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kitte

  1. Hey Omie

    Blij te horen dat alles mooi geneest, en dat je alweer aan het werk bent. Dat zal waarschijnlijk wel weer een aanpassing zijn en oppassen dat je je toch niet forceert he.

    En voor de bh kan je ook al beginnen aftellen tot je weer 'vrij' bent :6:

    Mij staat dat ook allemaal nog te wachten, maar ik moet toch zeggen dat ik het nu toch wel lastig begin te krijgen, zenuwen, de gedachte van 'er mag wel een deel vanaf maar ik hoop dat ik ook nog iets over hou (niet te veel en niet te weinig) ...

    zal wel normaal zijn zeker?

    groetjes

  2. hey Omie

    Wow, wat een uitgebreide verslagen heb je al neer'gepend' ;-)

    Natuurlijk was ik benieuwd hoe het voor je verlopen zou zijn, en aangezien ik het niet echt heb kunnen volgen door mijn verlof, heb ik alles ineens maar doorgelezen. Heel tof om zo'n uitgebreide verslaggeving te kunnen lezen, vooral voor diegenen onder ons die het nog te wachten staat, me included :-)

    Ik heb er op vakantie toch ook aan gedacht hoor, als je in je bikini aan het zwembad ligt, dat volgende keer er alles anders uit zal zien.

    Ik heb het ook eindelijk op het werk durven vertellen en de reacties waren eigenlijk veel positiever dan verwacht. wat doe jij eigenlijk van werk? hoe lang ben je thuis geschreven door de pc?

    Ik ben heel blij dat alles zo goed verlopen is voor je, en hoop dat het herstel vlot zal blijven verlopen.

    Groetjes

  3. Hey Omie

    Het kort nu idd wel heel snel he. Ik ben vorige week ook terug bij dr Heintz geweest en heb nu ook een operatiedatum: 26 november is het zover voor mij. Als jij moet geopereerd worden op 19 oktober, ben ik net op verlof, maar ik weet nu al dat ik als ik terug ben snel ga kijken op het forum of je al iets gepost hebt ;-)

    Ik wens je veel sterkte en een vlot herstel

    Groetjes

  4. Hey Jolien

    Fijn nog eens wat van je te lezen, en blij te horen dat alles zo goed gaat en dat je blij bent met het resultaat. Voelde je na de operatie eigenlijk al snel resultaat, qua nekklachten of zo?

    Ik denk dat het wel normaal is dat alle gevoel nog niet helemaal terug is, dat hoor je toch vaker na een operatie.

    Ik ben ondertussen ook voor de 2de keer langs geweest en heb ook een operatiedatum vastgelegd: 26 november is het zover. Spannend !!!

    Ik denk dat het eigenlijk mssn wel sneller kon, maar door werkomstandigheden is dit voor het mij het gemakkelijkst.

    Ik hoop snel meer van je te horen.

    Groetjes

  5. hey omie

    leuk dat je toch eindelijk bericht hebt gekregen voor je goedkeuring na al dat wachten. ik heb meer geluk gehad op dat vlak, op minder dan een week had ik al antwoord :-)

    Dat is snel dat je dan ineens al een datum hebt voor de operatie. Hoeveel keer ben je eigenlijk op consultatie moeten gaan? Ik heb mijn consultatie in augustus gehad, en moet nu terug op 7 oktober om de operatie vast te leggen.

    Groetjes en veel succes

  6. Ik zal mee voor je duimen dat je na 2 weken terug kan gaan werken. Ik denk dat je alleen zal moeten oppassen dat je jezelf niet forceert zodat alles rustig kan herstellen.

    Ik heb vandaag ook een brief in de bus gekregen van de mutualiteit dat de terugbetaling goedgekeurd is :). Dat is eigenlijk een stuk sneller dan verwacht want er was gezegd dat het een 2 weken zou duren. Maandag heb ik het verwijspapier pas binnen gedaan, en vandaag al een positief antwoord.

    Nu alleen nog kijken wanneer het best past ivm het werk en zo, maar we zijn weeral een stap dichterbij ;)

    groetjes

  7. Hey Jolien

    Hoe gaat het nu met je? ik kan me voorstellen dat je al aan het aftellen bent naar de operatie. Ik ben deze week bij dokter Heintz geweest en het is eigenlijk verlopen zoals je gezegd had. Ik vond dat het heel positief verlopen is en ik was eigenlijk een beetje bang dat ik na het gesprek met de pc nog meer twijfels zou hebben of schrik voor een operatie, maar dat is totaal niet het geval, integendeel zelfs. Ik heb ook een brief meegekregen voor een terugbetaling door het ziekenfonds, dus nu is het afwachten tot ik daar meer nieuws over heb. Ik hou je op de hoogte en ik hoop dat jij ons hier ook allemaal op de hoogte houdt :6:

    Groetjes

  8. Hey Jolien

    Heel erg bedankt voor je antwoord, je hebt me zeker geholpen hoor. Ik laat zeker nog iets weten hoe het geweest is, donderdag is het zover. Ik ben eigenlijk best wel nerveus, aangezien ik eigenlijk al een 10-tal jaar met het idee rondloop maar nu pas echt een concrete stap heb ondernomen om er werk van te maken. Ik heb ook nu eigenlijk pas het gevoel dat ik er klaar voor ben, nu alleen hopen dat alles volgens plan gaat en dat het door kan gaan. Nog even afwachten en horen wat dokter heintz zal zeggen.

    Duimen

    Groetjes

  9. Hey Jolien

    Ik ben nieuw op het forum en heb volgende week mijn eerste afspraak bij dokter heintz. Dit is tevens ook mijn allereerste afspraak met een pc ooit, ben dus ook nog nooit bij iemand anders geweest.

    Aangezien dit allemaal nieuw is voor mij, vroeg ik me af of jij, of iemand anders op de site, me zou kunnen vertellen hoe zo'n eerste consultatie in zijn werk gaat en hoeveel dit ong zou kosten?

    Alvast bedankt

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.