Ga naar inhoud

Saskia

Leden
  • Aantal items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Saskia

  1. slechte nacht gehad enorme last mijn mijn rug van t liggen en darmen die maar kramp bleven geven. Om 5.30 er maar uit gegaan en wachten tot mijn darmen zijn werk gingen doen. En die zijn nu net iets te overactief geworden :ph34r::ph34r: denk een koudje te pakken. Maar ja zo word t daar wel lekker leeg in mijn darmen

    Niesen blijft ook nog steeds de hele dag door maar doet geen pijn meer, ben er na t vele niesen aangewend geraakt voel ze wel enorm maar geen pijn.Lijk me toch niet helemaal goed maar weet niet hoe ik ervan af kom.

    Mijn tepels zijn wel gevoeliger geworden van al dat ge nies en de zwellingen aan de buitenkant van mijn borsten is enorm en heel gevoelig al ik t aanraak. Je kan er ook een eitje op bakken zo heet dat ze zijn :unsure:. Voelt de hechtingen ook gaan prikken, steken en jeuken. Alleen bij mijn tepel waar de andere hechtingen zitten voel ik niet. Gisteravond was er nog een opening tussen mijn borsten nu zijn ze haast tegen elkaar aangeplakt net 2 billen :huh: mischien toch maar een tandjes losser doen van voren (heb voor sluiting op zijn strakst gedaan gisteren middag)

    Buik gedeelte word ik steeds blauwer en dikker zat gisteren een bloeduitstorting over de 1 kant van mijn bovenbeen die naar beneden zakt inmiddels is die uitgebreid over de hele bovenkant van mijn been(rondom bijna) tot aan mij knie bijna is t paars. En het lijkt of ik een paarse slip aan heb ook echt die vorm zit erin.Volgens mijn vriend hoef ik me geen zorgen te maken maar vind t toch een beetje eng en vreemd dat ik bont en blauw word steeds groter op plaatsen waar die helemaal niet is geweest. Het voelt ook kokend aan terwijl mijn handen en voeten ijskoud zijn. Gebruik nu al 9 dagen de arnica druppels maar die hebben dus weinig effect bij mij

    Heb me ook gewogen en 5 kilo extra :102::102:

    Mijn vriend haalt straks jeneverbes capsules voor me die vocht afdrijvend moeten werken.

    Het voelt allemaal niet zo lekker en wat ongemakkelijk maar ik heb geen echte pijn ergens.

  2. Hoi Allemaal,

    Hier mijn verslag. We zijn om 11.30 van huis gegaan en waren om 12.20 al bij de kliniek dacht dat ik er om 13.00 moest zijn en dacht half 1 ben ik op tijd maar moest er dus om 12.30 zijn (mijn vriend had wel opgelet hihihi) We werden in de wachtkamer gezet want er kwam net iemand van de operatie kamer. rond 12.45 werden we naar kamer 1 gebracht en moest ik me uitkleden toen kwam de dokter binnen in zijn gewone kleren en die werd toen gebeld dat zijn zoon een scooter ongeluk had gehad en lag in het ziekenhuis. Ik dacht nu gaat de operatie vast niet door maar het was niet de eerste keer zei die dus hij is toen gaan aftekenen. Zo uit de losse pols mijn ene tepel tekenende die een enorm stuk boven die andere dus ben erg benieuwt.

    Toen heeft hij zelf nog foto's gemaakt en kwam de zuster die ook foto's maakte dr stevens maakt van elke patiënt zelf foto's dit is de enige arts die dit doet zei ze. de foto's die zei maakte komen in mijn dossier. Toen werd ik gelijk naar de operatie kamer gebracht stond te trillen als een rietje mijn bloeddruk was enorm hoog(onderdruk 98) en ging haast van mijn stokkie. Ik dacht ik krijg nog wel een kalmeringsmiddel maar het was al zover. toen op de operatie tafel geklommen en toen had ik t niet meer stond op t punt om te roepen ik kap er mee, stoppen ik wil naar huis ik wil niet meer. Toen werd de narcose al ingespoten even eng in je hoofd (ik haat dat gevoel zo duizelig dat je wordt)en hoorde de dokter nog zeggen we zullen goed voor je zorgen.

    Toen werd ik wakker rond 4 uur helemaal met schokken had het enorm koud en was aan t klappertanden ik heb toen 2 handschoenen gevuld met warm water tegen mijn voeten aangekregen en een badjas en 2 dekbedden hihihi. Ik had totaal geen pijn en ook niet misselijk. ze hadden tijdens de operatie al iets gegevenvoor de misselijkheid.Ik weet van mijn andere operaties dat de pijn pas komt als de narcose is uitgewerkt maar het viel me echt enorm mee. Ze zeiden daar ook je hoeft echt geen pijn te hebben als je iets gaat voelen gelijk zeggen dan krijg je iets. Dat is wel even iets anders dan in een gewoon ziekenhuis waar je eerst moet creperen van de pijn voor je iets krijg. Om 6 uur kreeg ik in het infuus pararatamol en toen werd ik lichtelijk misselijk mijn vriend is geweest toch (die zou eerst niet komen toch lief 2.5 uur ik de file gestaan) van18.45 tot 20.30 is die gebleven ik was helemaal alleen misschien dat hij daarom langer mocht blijven al die tijd was ik misselijk toen om 21.00 een ontspan pilletje in genomen en een minuut later 4 x overgegeven alles kwam eruit. al het water wat ik dronk zakte niet naar beneden ik voelde t zitten. Net een buis die verstopt zat met elke slokje voelde ik het hoger zitten enja als de buis dan vol zit moet die geleegd worden:O(.

    Ik raak normaal helemaal in paniek als ik moet overgeven. heb een hele slechte ervaring gehad in het ziekenhuis na mijn hernia operatie moest 12 uur op mijn buik blijven liggen en moest toen overgeven was helemaal in paniek en de zuster heeft me toen enorm uitgescholden en tegen me lopen schreeuwen en dreigde me in het rookhol te zetten als ik niet ophield. Ik heb toen ook een klacht ingediend en de zuster mocht niet meer op de kamer komen waar ik lag. Maarja die angst is er nog steeds ik heb het ze hier vantevoren verteld en ze waren echt heel erg lief. Met z'n 2e stonden ze bij me en gaven ze nieuwe bakjes steeds aan en stelde ze me gerust wat enorm hielp

    Toen rond 22.00 weer paracetamol in t infuus en weer werd ik misselijk (ze zeiden dat t daar niet van was) had inmiddels een beschuitje om en een half uur later 3x overgeven ook over mijn buikband (die niet verschoond word) ze kwamen gelijk weer aangesneld:O) met bakjes maar het vloog er overheen.

    Even later toch geprobeerd naar de wc te gaan met de zuster op de gang en in het kleine spiegeltje gelijk mijn borsten bekeken de eerste keer. ze zijn helemaal ingetaped plat en wijd en staat enorm ver uitelkaar ze hangen echt onder mijn oksels kan met hand er plat tussen leggen. volgens de zuster trekt dit nog bij????

    Ik ben toen van het infuus afgebleven en van het zuurstof wat ik al die tijd nog had gehad. Rond een uur of 5 (denk ik) werd ik ineens enorm beroerd kreeg geen adem meer was zeiknat van het zweet en voelde me niet goed of ik er niet helemaal bij was. Mijn bloeddruk was enorm gezakt en werd weer aan t infuus gelegd kreeg ook weer extra zuurstof en ze heeft bloed afgenomen maar dat was allemaal goed (bloedsuiker en bloedarmoede). Door het infuus kwam mijn bloeddruk weer omhoog. Om dat ik al zoveel moest plassen (eerste wat ik zei toen ik bij kennis was hihihi) dacht ze dat ik genoeg vocht al had.

    Door alle pijnstilling valt de pijn enorm mee(het is dragelijk) ik had het allemaal veel erger verwacht en mezelf dus voor niets zo bang gemaakt. van mijn andere operaties heb ik ik meer pijn gehad. En het adememen gaat goed door mijn buik. Ze zeiden daar ook met weggaan pijn is niet goed voor je herstel dus voor het echt pijn doet pijnstillers in memen. De extra paracetamol die ik mag heb ik nog niet ingenomen maar mischien komt dat nog wel het is nu nog niet nodig.

    De dokter is de volgende ochtend nog bij me geweest en na de operatie ook en zei dat alles technisch goed is gegaan ik was ook sneller klaar dan verwacht er was 3 uur en een kwartier uitgetrokken en het duurde geloof ik maar 2.5 uur.

    Nu het belangrijkste hihihihi aan mijn linkerborst is 100ml wegehaald met lipo rechter borst 50ml en er zit een inplantaat in van 400cc (lp??):o(. dus niet de 455cc die hij vooraf had gezegt. Toen die aan het aftekenen was zei hij dat hij zou kijken wat mooi stond en hoop dat dit straks ook zo is. Is het niet zo dan omdat hij 100cc en 50cc heeft weggehaald het nu gelijk staat aan 300cc en 350cc??. Ik hoefde geen hele grote borsten maar toch wel een flinke(mannen)hand vol hahaha. Ik ben ook helemaal vergeten te vragen of er low profile inzit maar ik neem aan van wel omdat dit zo afgesproken is. Ik zie op jullie foto's allemaal plakkers van de inplantaten heb ik niet gezien??? Maar erzit wat in dus groter zullen ze zeker zijn yeehhhh en hopelijk ook een mooiere vorm dat dan ik zelf had. de rechter borst liep schuin en dit zou hij ook rond maken ben zo benieuwt of het allemaal is gelukt.

    Ik heb dus ook een tepelcorectie gehad waar ik erg benieuwt naar ben omdat ze zo laag hingen viel t niet op dat ze 2cm verschillde maar nu ze hoger staan natuurlijk veel meer als ze niet gelijk staan. Zal wel even wennen zijn tepels te hebben zoals ze horen in het midden en waarschijnlijk veel kleiner. Heb gezegt dat ik de grote zoveel mogelijk wilde behouden en dit zou die ook doen?

    Ze zijn nu enorm opgezwollen en vol vocht vooral onder mijn armen aan de zijkanten van de lipo en hebben nu een mooi vorm. ze worden steeds groter en zijn enorm warm aan de zijkanten maar dit slinkt straks weer enorm en komen ze echt nog dichter bij elkaar?? Een bh kreeg ik pas de volgende ochtend aan 80 d en ik had 80 b hij zit niet enorm strak. Omdat alles zit ingetaped heb ik dus geen idee hoe het eruit zien. woensdag moet ik voor controle bij de zusters daar en ik neem aan dat dan alle plakkers eraf gaan. 16 december moet ik pas weer naar de arts. Zelfs met de bh staan ze ver uit elkaar maak me daar best zorgen over hij zei dat hij ze dichter naar elkaar toe zou maken mischien dat dit niet kon? ze stonden al erg ver uit elkaar en het lijkt nu nog meer. De bh moet ik maar 2 weken dag en nacht aan houden hij mag ook niet uit om te douchen. verder ben ik het helemaal vergeten hoe lang die daarna moet maar dat hoor ik woensdag wel hij toch niet eerder uit.

    Nu mijn buik: Ik heb 1 gaatje boven de venus heuvel 1 in mijn navel en 2 in mijn zij en 2 bij mijn maag ze zijn niet gehecht dus heel mijn buikband zit vol bloed. er is 1800ml weggehaald nu weet ik niet zeker of die 150 ml van mijn borsten daar ook bij zitten. Hij heeft dus venusheuvel gedaan voor het verloop mijn buik maag en de zijkanten. Het is bont en blauw nu. toen ik wegging hebben ze er pleisters opgeplakt dus het heeft niet meer gelekt en ze zij thuis zal er wel enorm veel vocht uitkomen?? Ze bellen straks dus nog maar even vragen of de pleisters er echt niet af moeten(gisteravond gebeld en ze zeiden laten zitten) De buikband zit niet lekker hij hoopt echt op en zit vol deuken dus zit niet mooi gestroomlijnt ook is de onderkant hard van t bloed en die klapt omhoog als je gaat zitten. De band bestaat uit 3 banen en die zitten als je zit ook echt opgehoopt als flinke vet rollen. De band moet 2 weken dag en nacht en dan nog maar halve dagen? Ik mag vanavond douchen tot mij bh en effe snel. Geen idee of 1800 ml echt veel is ze zeiden dat dr stevens altijd tot het uiterste gaat.

    Heb niet veel last van mijn buik behalve als mijn vriend die niet zo zacht handig is m strak trekt als de gaasjes verschoond moeten worden. In de kliniek deden ze de band op met zijn 2e zelf is t echt onmgelijk (voor mij dan) om m om te doen(klitteband) zelfs mijn vriend krijg m niet goed bij me om en leunt dan auw auw auw op mijn buik en dan doet die wel zeer. Ook ben ik sinds ik uit de kliniek weg ben heel de dag aan t niezen echt 4,5 x achterelkaar steeds en dan voel ik m ook en mijn borsten ook. Ik heb nogal een harde nies er zit een kriebel in me neus waar de zuuurstof heeft gezeten mischien geiriteerd.Met elke nies heb ik t idee dat mijn hechtingen eruit vliegen bij mijn borsten ik voel ze dan ook zitten. Ben ook ineels flink verkouden en mijn ogen zijn wat dik maar de pijn in mijn hiel is wel helemaal over nu.Woensdag ochten met mijn zoontje wegbrengen kon ik er al redelijk op lopen maar nu echt helemaal geen last meer van. Of die voel ik gewoon niet meer door de pijnstillers.

    Uit de bank komen zonder te steunen is een ramp was gister om de bank gaan liggen en ik moest plassen kon echt niet omhoog gelukking was mijn vriend bijna thuis ik had t niet meer hahahahaha. perongengeluk zet ik mijn handen af en toe neer om omhoog te komen en heb gisteravond zonder na te denken de afstandbebieding van mijn bed boven mijn hoofd gepakt (dus arm gestrekt omhoog)pas toen t te laat was had ik t door aai aai aai.

    Al met al is de operatie zelf enorm meegevallen hoe het er allemaal uitgaat is nog de vraag maar de kliniek is echt top. Je betaald er ook wel flink voor maar dat krijg je ook wel terug in hele goed zorg. Ze zijn er echt super aardig het personeel allemaal daar kunnen ze in een hoop reguliere ziekenhuis een voorbeeld aan nemen.

    Ik ga me weer op de bank storten mijn vriend komt rond 13.00 thuis dus dan kan die me weer eruit hijsen via mijn rug hahahaha

    Groetjes,

    Sas

  3. 6.00 ging de wekker nog even een glas water gedronken kopje thee en een droog beschuitje. Meer drinken durf ik niet meer ben vergeten tot hoe laat ik mocht drinken van de anesthesist dus dan maar niks. Toch nog redelijk geslapen een paar uurtjes en zit nu weer te shaken van de zenuwen. Zo mijn kindjes naar school brengen en dan nog maar wat boodschapjes halen om de tijd te verdrijven en dan m'n spullen pakken. Alles op t laatste moment zodat de tijd sneller gaat. We gaan om 11.30 weg lekker op tijd voor het geval het druk is onderweg (is normaal 30 minuten rijden),dus geen stress.

    Volgens mijn vriend heeft mijn kaak operatie meer pijn gedaan dan deze maar ja dat is al een paar jaar geleden en die pijn ben ik al weer vergeten hihihi. begin dit jaar ben ik ook geopereerd (ook een hele andere plek)dus volgens hem wordt het een eitje dit ja ja hihihi.

    Bedankt allemaal voor de berichtje's fijn om te lezen en zodra het kan laat ik weten hoe het gegaan is

    groetjes,

    Sas

  4. De anesthesist belde eind van de middag met nog wat vraagje's en probeerde me gerust te stellen voor mijn angst niet goed te kunnen ademen en ik paniek te raken, ben niet de eerste zei hij en dat ik in goede handen was. Het helpt een beetje maar de zenuwen gieren echt door me lijf nu, slapen zit er al een paar dagen niet meer in.

    Na de bevalling van mijn zoontje ben ik een dag later met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht aan het zuurstof omdat ik geen adem meer kreeg en vond dit zo eng. Ze hadden in 1x de medicijnen voor mijn hoge bloeddruk stop gezet en dit ging helemaal mis. Hij zei dat je gewoon kan ademen maar dat het zeer doet en als ik in paniek raak dan kunnen ze iets in het infuus geven zodat ik suf word. Ik kan goed door mijn buik ademen ook met de bevallingen maar ja die doet straks ook zeer van de lipo.

    Mijn conditie is bijna nul 2 weken terug mijn enkel overbelast met hardlopen waar ik vandaag weer een klein beetje recht op kan lopen maar nog niet helemaal normaal(kuit is stijf). Zit ook nog wat vocht in mijn voet van achter maar niet overdreven. Ben wel flink aan de vitaminen pillen dus hopelijk is dit genoeg.

    Door het weinig lopen ook aangekomen een kilo hoop dat dat niet in de weg zit het oude vet moet weg niet het nieuw hhihihi. Ben ook nog niet helemaal gerust over de buikband die ik krijg heb toch liever een korset wat echt overal straks zit dan een band die lijkt mij toch niet overal aansluit. Tocht nog even voor de operatie er met de pc over hebben als ze een korset hebben trek ik die liever aan dan betaal ik wel bij.

  5. Hoi,

    Ik krijg 27 oktober een borstlift met inplantaten en lipo buik/maag/flanken en hij gaat ook als het goed is wat lipo aan de buitenkant van mijn borsten doen(mijn borsten staat aan de buitenkant). Hij haalt ook wat weefsel weg aan 1 kant weet niet of die dit ook met lipo doe? Het is natuurlijk niet helemaal t zelfde als wat jij wilt ik wil er juist wat bij inplaats van eraf.

    Maar als je aleen lipo doet gaan ze dan niet hangen?

    groetjes,

    Saskia

  6. Ik zou eerst high krijgen 300 cc met een gewone bv en ben nu bij een andere pc (wilde me buik in dezelfde operatie ook gedaan hebben) en die doet nu een lift met 455cc low profile. Vind het zelf ook erg verwarend van het ene naar t ander.

    Bij de eerste heb ik niet gepast bij de 2e wel en zoals hij ze op mijn bosten deed leggen paste deze breedde wel.

    Als je op consult gaat dan krijg je ze bij een goeie pc te zien. De eerste ps heeft me niets laten zien bij de 2e lagen ze al klaar in ale soorten

    hier een filpje van mijn pc

    ik ben 1.68 en heb nu 75c/80b

    groetjes

    Sas

  7. Voor de operatie wil ik sowieso nog even passen het ging toen zo snel. Het is niet even een heel brood wat je koopt :blush:. Zal dan ook even nog goed vragen of ze niet te ver naar buiten gaan vallen wat ze nu dus al doen en of hij nog vet weg haal aan de buitenkant zo ja dan worden ze smaller maar ja dan past die grote er ook niet meer in.Volgens hem konden ze nog groter/breder hij deed ze erop leggen en liet de ruimte aan de buitenkanten zien. Ik neem aan de ze zo worden als ik mijn handen plat op mijn borsten duw dan zijn ze rond en breed en vallen ze denk zo'n 1.5/2cm naar buiten en dan opgevuld?

    De borsten die ik graag zou willen kan ik toch niet krijgen want daar is mijn begin positie niet goed voor ze zijn nu eenmaal anders van vorm. Ze worden mooier dat weet ik (kan haast niet anders) Maar vind het toch eng omdat je niet weet hoe het eruit zal gaan zien en je een wild vreemde moet vertrouwen dat hij weet wat je mooi vind zonder in je hoofd te kunnen kijken. Heb ook graag alles in eigen hand :unsure: en dat kan nu niet, zou het liefst mee kijken of die wel de goeie erin doet :159::159::159:.

    Ik heb er echt enorme zin in maar toch ook wat zenuwen. Maar het idee straks naar het strand te gaan zonder me opgelaten te voelen over me rare borsten vagen de zenuwen gelijk weer weg. Misschien durf ik dan ook wel in de sauna :rolleyes:

  8. Hoi,

    Ik krijg binnenkort ook liposculptuur bij dr stevens in de bergmanklniek scheveningen van buik,maag,flanken ik krijg dan ook gelijk een borstlift met inplantaten. De datum hoor ik maandag hopelijk. Er was een plekje open 27 oktober maar dan moet er een hoop verzet worden anders pas eind november of later.

    begin januari ga ik mijn trouwjurk passen en word deze afgespelt dus ik duim dat het 27 oktober kan.

    groetjes,

    Saskia

  9. Ben alleen bang dat ze erg breedt worden zo heel erg groot en breedt ben ik nou ook niet. 1.68 62 kilo omvang 75/80.

    Als ze zo breed zijn krijg je ze dan nog wel goed in een bh die ik u heb zijn maar smalle cupjes of wring je die er ook gewoon in straks.Moet ze nu al helemaal naar binnen slaan om goed erin te zitten.

    Heb het zelf opgemeten mijn borsten zover je dat kan doen en de ene is 15cm breed en de andere 16cm ze beginnen bij mij wel onder mijn oksels. Het loopt dus niet recht naar boven daar wordt dan dan niet nog meer straks?

    weet dat ik m gewoon moet vertrouwen maar omdat het verschil van high naar low zo groot is 4 a 5cm in de breedte.

  10. weet niet of ik het goede merk heb de gegeen die ik eerst zou krijgen

    high profile

    240cc breedt 10.5cm hoog 3.9cm

    300cc breedt 11.1cm hoog 4.4cm

    low profile

    450cc breedt 14.7cm hoog 3.8cm

    500cc breedt 15.3cm hoog 4.0 cm

    Dan is 450cc (zag er geen 455cc bij staan) zelf minder dan 300cc en gelijk aan 240cc dat is dus niet zo groot? Zo naar benenden kijkend in m'n blousje was t toch best flink en dat was 400cc(had geen grotere pas daar)

    Of lijken ze ook groter doordat ze breder zijn?

  11. silicone protheses low profile rond merk geen idee kan op hun site ook niets vinden. Ze waren enorm breedt vind het ook zo vreemd van high naar low dat zijn toch 2 uiterste? Ze voelde erg prettig aan en waren licht geruwd.

    Hoe meer cc ze waren hoe breder ze werden worden mijn borsten dan niet erg breedt? denk eurosiliconen?

    Hoe die ze plaats weet ik niet dan hoor ik nog van m als die beld (hopelijk vandaag of morgen)

    Ja dat dacht ik ook als ze onder de spier gaan valt er een stuk weg.

    Heb ook borsten gezien die met 450cc 4 cupmaten omhoog gingen dan kan ik niet meer in mijn trouwjurk :unsure:

  12. iemand enig idee hoeveel cupmaten 450cc lp is. Door de lp mp en hp zie ik door de bomen het bos niet meer hahahahaha. Ik vind 2 grote cup maten verschil genoeg kan geen tiet meer zien nu hihihi. Heb de hele galerij doorgespit maar niemand met rond de 450cc lp rond op de spier of tussen. Heb er wel 1 gezien met 450cc waar ik totaal geen verschil in zag met voor en na kon niet vinden of dit er ook echt in is gegaan

  13. Ik blijf bij de lipo en denk dat dit ook beter is voor mijn lichaam zo heel sterk ben ik niet een een bwc is toch een grote ingreep helemaal dan met een borstlift. Qua kosten maakt t haast niet uit bij de bergman kliniek jeetje wat zijn die duur zeg. Ik ben misschien 27 oktober al aan de beurt hij had t zelf over eind november maar er is misschien een gaatje daar hoor ik snel wat over.

    De grootte kan ik nog definitief besluiten voor de operatie ze hebben ze in alle maten liggen. Er staat nu 455cc lp in de planning wel iets anders dan 300cc hp bij de ander. z'n secretaresse zij dat hij hele mooie natuurlijke borsten maak. Ik had met passen een pushup bh aan en een strak zwart tuitje weet ik veel hij stond helemaal strak met 400cc. Ik had een wit shirt moeten aan doen zei hij, die doe ik dan aan met een losse bh of effe zoeken of ik nog een zwangerschap's/voeding bh ergens heb liggen in DD(zo groot waren ze toen)

    Mijn vriend ziet de 455cc uiteraard zitten hahahaha. Had geen idee dat er zoveel plek voor zou zijn helemaal met een lift, volgens de andere pc wilde die niet hoger gaan dan 300cc die wilde eigenlijk 240cc doen.

    Hij gaat 3.5 uur opereren heeft hij ingepland

  14. Hoi Ingrid,

    ja dat klopt die rade een volledige bwc aan. Het is echt enorm mooi geworden bij jou zeg echt super strak :136: geen los velletje of vet te zien maar vet had je volgens mij al niet. Als de zwelling weg is heb je vast een sixpack :rolleyes:. Je borsten zien er nu al erg natuurlijk uit.

    Zonder reven van de spieren zal ik altijd dat bolle blijven houden wand van trainen krijg je die toch niet meer strak als ze uitgelubberd zijn? Heb vanwege mijn rug ook enorme moeite met buikspieroefeningen doen. Ik doe nu wel 3x in de week hardlopen, ben net begonnen dus t stel nog niets voor zit pas bij les 4 die ik al 3x heb herhaald :unsure:. 7 x 2 minuten met pauzes van 2 minuten als ik terug ben is mijn maag die heel bol staat normaal echt super strak en plat. Sta dan dus ook graag voor de spiegel hahahahaha. Ik adem heel diep met lopen dus denk dat t ook mijn longen zijn.

    Heb inmiddels op youtube heel veel filpjes van lipo gezien ook grote bwc met buikjes dat ik denk welke buik die waren al strak zo strak heb ik m nooit gehad toen ik jong was. Filmpjes zijn uit amerika en daar doen ze het makkelijker mischien?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.