Ga naar inhoud

Angel22

Leden
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Angel22

  1. Ik ben 22 jaar jong, 58kg en 1.67m

    Op 21 juli jl. (2010) heb ik mijn borsten laten vergroten bij de Bergman Kliniek in Bilthoven.

    280 CC Achter de spier (dual plane) ronde prothese, via de borstplooi. Van 75 A/AA naar ?

    Ik heb geen last gehad van erge pijn, het enigste vervelende gevoel vond ik wanneer ik vanuit ligstand rechtop moest komen of andersom. De eerste 2 dagen zijn even vervelend, ook omdat je erg afhankelijk bent van anderen (hulp emt uit bed komen, broodje smeren etc. Vanaf dag 3 ging het als zoveel beter! Ik ben ook niet blauw o.i.d. geweest.

    Volgende week woensdag draag ik de sportbeha/korset voor het laatst en dan mag ik eindelijk beha's gaan shoppen.. Heel erg benieuwd op wat voor maat ik uitkom.

    P.s. Ik vind dat mijn boobies er op de na-foto veel kleiner uitzien dan in het echt.. ik zal kijken of ik spoedig nieuwe foto's kan maken en erop zetten, dit geeft een beetje een vertekend beeld!

  2. Goedemorgen!

    Ik ben nieuw hier.. las je verhaaltje en wilde er op reageren

    Ik snap de verleiding.. ik ben nu even ruim 2 weken geleden geopereerd en had die verleiding al heel snel, meer omdat ik niet weet welke behamaat ik nu heb en daar dus heel benieuwd naar ben! Afgelopen woensdag moest ik voor controle terug, ik had mijn sportbeha om de losste stand en kreeg toen al op mijn kop dat hij veel strakker moest.. nu zit hij op de strkste stand. Ik moet hem nog 2 weken dragen, en ben ook wel van plan om dat te doen. Maar ben zo benieuwd wat voor behamaat ik nu heb; voor was 75 A vervolgens is er 280cc achter de spier (dual plane) geplaatst (ronde prothese). P.s. Mijn tepels zijn nu echt overgevoelig, kan ze amper aanraken, heeft iemand hier ervaring mee?

    Groetjes!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.