Ga naar inhoud

Chantal88

Leden
  • Aantal items

    120
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Chantal88

  1. Nou, heel toevallig belde vandaag de consulent van Velthuiskliniek op om te vragen hoe het met me ging!

    Is dat even toevallig! haha

    Ik heb het verteld en ze vertelde dat je wel 3 tot 4 maanden vocht kan vasthouden. Na deze tijd kun je er pas echt wat over zeggen.

    Ze vertelde ook dat het heel normaal was en dat ze dit vaak mee maakt. Ik vind mijn beide borsten nogal stug aan voelen.

    Maar ik heb in iedergeval weer goede hoop! :rolleyes:

  2. Ik heb even een vraagje!

    Ik ben nu bijna 7 weken PO, en heb nog steeds vocht zitten in mijn rechter borst. ( is ook degene die nog wat hoger zit en minder vol lijkt)

    Als ik namelijk mijn borst een beetje omhoog push af van de zijkant naar binnen voel ik het. (Ga er vanuit dat dit vocht is tenminste, wat zou het anders ook kunnen zijn?)

    1. Is dit normaal na 7 weken nog steeds?

    2. Kan dit ook de reden zijn dat mijn rechter borst nog niet goed is ingedaald en gevormd?

    3. Moet ik er wat aan doen? Bijvoorbeeld mijn sport bh meer dragen?

    Ik draag vanaf 4 weken PO al een voorgevormde beugel bh omdat de kliniek dit heeft gezegd. Maar in week 5 en 6 s'nachts wel mijn hema sportbh.

    Daarom mijn vraag of het beter is om voorlopig weer even een sportbh te dragen.

    Hopelijk kan iemand mij helpen met informatie/ervaring!

  3. Als ik foto's maak van mijn borsten zijn ze echt zo super ongelijk!!

    Dan is het echt 1 kleine borst en 1 grote.. Word je echt ongelukkig van om foto's te maken!

    Als ik gewoon in de spiegel kijk ziet het er helemaal niet zo erg uit. Ben vandaag precies 4 weken PO.

    Vraag me echt een beetje af of me borsten zo ongelijk gaan blijven, of dat de kleinere borst nog wat gaat dalen??

    Van de kliniek zou ik nu ook gewone bh's aan mogen. Maar voor mijn gevoel zijn mijn borsten daar nog niet helemaal klaar voor.

    Sinds vandaag zijn nu ook de korstjes van mijn linker litteken af. Zou het zo zijn als ik wel al gewone bh's zou dragen dat de borst beter kan dalen?

  4. Vind het leuk om te horen dat jullie ze mooi vinden :1boobs:

    Ik moet ook zelf zeggen dat ik ze steeds mooier ga vinden! Mijn decollete word ook steeds duidelijker. Terwijl ik nog steeds voel dat er vocht zit. Het is nog steeds wat opgebold.

    Vandaag een bezoekje gebracht aan de Livera omdat ik hoorde van een collega dat ze daar altijd goed opmeten en de juiste maat adviseren. Ik vroeg de verkoopster om hulp omdat ik geen idee had welke maat ik heb doordat ik een bv heb laten doen. Ze stond er helemaal niet van te kijken en vroeg er verder ook niet naar. Ze zei dat me omvang 70 was (voorheen ook) en ze schatte een C of D cup. Ze pakte 2 bh's in D welke ik ging passen. De eerste had ik aan en die sneed heel erg bij het einde van de beugel in het midden in mijn decollete. Toen merkte ik dus weer dat er toch nog vocht in het midden zat. De verkoopster kwam kijken en zei dat ik toch wel een E nodig had. Ik kwam met mijn zus niet meer bij van het lachen! Een E cup?! haha Het klinkt zo groot!! Maar de verkoopster was het wel met mij eens om nog even te wachten met het aanschaffen ervan.

    Toen gingen we voor mijn zus naar Lindessa om voor haar hier een bh te kopen. Ik zag een 75E hangen en zag er super groot uit. Dus vroeg ik aan de verkoopster of het per merk verscheelt hoe groot een bh is. Dit was inderdaad zo vertelde zij. Maar weet iemand hoe dit nou precies zit? Kan het zijn dat je bij het ene merk een E cup hebt en van het ander een C?

    Liefs Chantal :1bouncingboobs:

  5. Hi Margootje! Is het tape er al af? En hebben ze nog wat met jouw hechtingen gedaan?

    Bij mij hebben ze vandaag ook het kleine soort pleistertje van de littekens afgehaald en ze heeft aan 1 kant het knoopje van de hechting afgeknipt. Aan de andere kant kon ze het knoopje niet vinden. Ze vertelde dat de hechtingen vanzelf zullen oplossen, en als er een keer iets uit zou steken mag ik het er zachtjes aftrekken. Ook mag ik het vanaf nu met witte vaseline insmeren tot de kortjes eraf zijn en dan met littekencreme. Me moeder zei dat het verschil in me borsten al veel minder is geworden, en de verpleegster zei ook: Het is dat je het zegt, maar anders was het me niet opgevallen. Dus daar ben ik ook wel erg blij om!

    @Mii: Ik mag ook na 4 weken beugelbh's aan. Maarja als het nog niet lekker zal zitten wissel ik hem gewoon af met me sportbh. Ben wel erg blij als ik weer gewone bh's aan mag!

  6. Ik dacht ook dat ik 300cc te groot vond met de pasprotese. Maar in het echie is het niet zo groot lijkt het wel!

    Ik zou ook eerst 255cc doen, en toen toch maar voor 295cc gekozen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan had. Had het niet erg gevonden als ik ze nog groter had gekozen.

    275cc of 300cc is ook maar een heel klein verschil, dus ik zou zeggen: Zeker voor 300 kiezen als je het met de pasprotese ook al prima vond...

  7. Na mijn bv had ik erg last van opgezette tepels en je zag ze door elk truitje/vestje heen als ik me sportbh aan heb. Nu heb ik een erg goede oplossing! Namelijk borstcompressen. Deze worden gebruikt door bevallen dames die last hebben van lekkende tepels. Ze zijn erg mooi van vorm en blijven goed zitten. Nu dacht ik dat het misschien ook lekker zacht is voor de tepels die erg gevoelig zijn? Ze zijn heel zacht.

  8. Hey!! Heb geen pijn meer!! Eigelijk alleen vooral met liggen een ongemakkelijk gevoel, niet echt pijnelijk te noemen.. Weet je dat ik helemaal geen pijn heb aan me tepels? Alleen als ik ze aanraak een raar gevoel, ze zijn een beetje gevoelloos.. Ik heb met zitten wel last af en toe van mijn linker litteken. Prikt een beetje soms, en dan verplaats ik even de rand van me sport bh en dan gaat het wel weer. Ik hoop zo dat die van mij een beetje gelijk bij trekken de komen dagen/weken. Zou het jammer vinden als de 1 een stukje voller en lager is al de ander! Het staat bij mij ook allemaal wel nog erg strak. Vooral tussen mijn borsten. Daar heb ik het ook met lopen af en toe benauwd van..

  9. Hahaha ja! Nog groter he vlinder?

    Nou ben net terug van de kliniek. Er zit een aardig verschil tussen beide borsten zie ik nu.

    De 1 is een stukje voller/dikker als de ander. Nou had ik wel al een klein verschil, maar nu is het wel meer.

    Maar de verpleegster zei dat die gewoon wat meer gezwollen is. Het littekenstreepje van de vollere was ook wat minder mooi als de ander.

    Ze zei dat daar dalijk niets meer van te zien zal zijn. Nou is de vollere borst ook wat lager dan de andere, de plooi lijkt wat lager. Nu zal daar denk ik geen verandering meer in komen denk ik? Of zou het kunnen als hij wat minder gezwollen is dat de plooi nog gelijk komt?

    Heeeerlijk ik mag gewoon helemaal douche vanaf nu!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.