Ga naar inhoud

LoooT

Leden
  • Aantal items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door LoooT

  1. Ja, dat zei ik voor de operatie nog tegen je. Mijn borsten zien er ook uit als een B, maar ik draag 70D's van Sapph en van andere merken varierend een 70C of D! Jij schrok er nog zo van, weet je nog, maar het valt reuze mee!! Zo groot zijn ze niet.

    Ja..idd..waar met je met 350cc wel niet op uit komen..HUGE in ieder geval!!Ik was ook even bang dat ze nog zouden veranderen en ik een andere maat nodig zou hebben, maar dat is helemaal niet gebeurd! Ik heb mijn eerste bh's op 6 weken gekocht. Al denk ik nu dat ik ook weer meer modellen pas, aangezien ze beduidend soepeler zijn geworden sinds toen.

    Ik ben onwijs blij dat je een fijne bh gevonden hebt!! Daar voel je je beter van he!

    xx

    PS Ik heb laatst paard gereden met een sapph en eroverheen mijn bergman harnas. Ging echt prima. Ik vind de sapph qua steun echt super, veel beter dan de gemiddelde hunkermoller bh, in combi met het bergman vest erover heen, bleven ze perfect op hun plaats!!

    Haha! Dat was ook meteen het eerste waar ik aan moest denken toen ik die 70D aanhad! Je had helemaal gelijk :)

    Oh dat is wel een goede tip zeg, als ik straks weer mag rijden!

  2. Fijn dat je wat gevonden hebt wat past!! Sapph is top he! Ik heb bij Sapph idd ook 70D.

    xx Fruit

    Ja nadat ik je pb'tje had gekregen, ben ik maar meteen gaan kijken. Met lood in m'n schoenen ging ik naar binnen, met een bigsmile weer naar buiten :) Ik heb dat zwarte model gekocht met één extra bandje boven de cup. Ik hou niet zo van een hele kermis aan touwtjes en toestanden, haha! Maar gelukkig hadden ze ook iets 'subtielers'. Heb er maar eentje gekocht, omdat ik bang ben dat ze dadelijk dermate veranderen dat ik ze niet meer pas. Maar de verkoopster in de winkel dacht niet dat ze nog zo zouden slinken dat ik een 70C moest hebben. Ook omdat ik schijnbaar een brede borst heb oid.. Eigenlijk best gek toch, dat je optisch een B hebt, en dan maat D hebt qua BH. Waar moet iemand met 350cc dan welniet op uitkomen?

    xx

  3. Raar dat ze geen uitleg hebben gegeven over dualplane, bij mij wel

    en volgens mij gebruiken ze geen gladde proteses, alleen de ruwe

    en heb wel het idee dat hun niet van de grote borsten zijn nee, het is meer een kliniek voor vervraaing en niet voor een gogodancer haha

    grapje

    maar goed ik heb daarom juist voor hun gekozen ook omdat ze bekend zijn bij de ministerie van VWS, dus wat meer controle

    en niet omdat ik eerst een consult heb 'oh je kruijgt ongeveer 350 cc' en dan is het zover en ga je met meer dan 500cc naar huis

    zoals in belgie best vaak gebeurd

    bij hun is het, wil je een C dan krijg je C, wil je een B dan krijg je een B

    Precies :)

  4. Raar hoor van die pc in de Bergman kliniek, je kan toch wel even uitleggen wat dual plane is? Dat is ZEKER niet hetzelfde als achter de spier, het is een vrij nieuwe methode waar ze de prothese half achter, half voor de spier plaatsen. Nou ja, je kan op internet precies vinden wat de methode inhoudt. Als ik zo te woord was gestaan dan was ik er gelijk klaar mee geweest, dan had ik gelijk een andere pc gezocht, voor hem 100000 anderen.

    Ik heb ook een consult gehad bij de Bergman kliniek en ik vond dr van Drunen een fijne vent, heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zelfs toen ik zei dat ik "koplampen" wilde, was dat geen probleem, hij zei dat dat makkelijk past bij mij omdat ik van nature altijd al grote borsten heb gehad en dus genoeg vel en weefsel heb gehad. Hij liet zelf wel doorschemeren geen fan te zijn van grote borsten want hij raadde mij aanvankelijk rond de 300 cc aan, ook al gaf ik aan dat ik GROOT wilde. Hij vond dat al groot :154:

    Maar ja, het feit dat hij met gladde protheses werkt is voor mij al een NO NO dus ik blijf lekker bij de pc waar mijn eerste keuze naar uit ging.

    Lekker verder kijken Minous, er zijn genoeg klinieken en pc's en je moet pas gaan bij degene die je voor 100% een goed gevoel geeft en is dat niet bij de Blecourt of bij de Bergman kliniek op zich, dan lekker ergens anders heengaan. Geen hand vol maar een land vol.....en dan heb je ook nog zat goede in Belgie, waar je ook nog eens een stuk minder betaalt omdat de honoraria voor artsen daar veel lager zijn.......en de kwalitiet ZEKER niet minder is!!!

    Succes!!!

    xxx

    Wanneer ben je bij dr. v Drunen geweest? Typisch dat hij over gladde prothesen begon. Dr. Laban vertelde dat ze daar nu alleen nog maar met ruwe werken :) Met koplampen bedoel ik geen grote borsten ansich he, haha! Met koplampen bedoel ik grote borsten die op een (in verhouding) te smal lichaam zitten :)

  5. VIND het een heel vaag verhaal..

    zeker als je pc zo raar doet.. :blink:

    ik zou op consult gaan bij een andere pc...

    vind de bergmankliniek toch al niet zo goed op me overkomen..

    ze zeggen altijd dat er niet meer in past... :unsure:

    heb een keer gehoord dat ze expres weinig cc plaatsen zodat iedereen sneller terugkomt... :mellow:

    Dat laatste is natuurlijk grote onzin... Dat geloof je toch zelf niet :) ? Bergman bekijkt gewoon per patiënt. Als ze denken dat het niet past, doen ze het niet. Simpelweg omdat ze geen 'koplampen' als visitekaartje willen afgeven. Ze gaan gewoon voor het meest natuurlijke effect.

    Minous, waarom maak je geen afspraak bij dr. Laban :) ? Echt een hele fijne pc. Rustig, duidelijk, gaat rustig met je prothesen passen en heeft antwoord op al je vragen. Bergman is echt een hele fijne kliniek hoor, je houdt het allemaal zelf in de hand door je eigen pc te kiezen. Succes :)

  6. heb je nog last van zwelling of vocht dan?

    jammer van je paardje zeg dat is mooi balen

    maar wel super dat hij zo lief was voor je

    nou hoop dat je snel een mooie BH vind

    Nee geen vocht. Dat had ik bij de controle van 2wk po al niet meer volgens de verpleging bij Bergman. Volgens Laban gaan de prothesen nu eenmaal eerst aan de buitenkant zitten, omdat daar de meeste ruimte zit. Als het goed is, gaat het wat meer naar beneden en naar binnen als mijn borstspieren het opgeven en de huid losser wordt. Dat is het nadeel van paardrijden he, hele sterke borstspieren. Duurt dus even voordat die de prothesen 'los laten'. Tenminste, dat is mij verteld.. Hoop dat het goedkomt.

    Heb vandaag een Sapph BH gekocht die zowaar past :) De maat is alleen bizar.

  7. hey loot

    hoe gaat t?

    ben jij al bij de paarden geweest? ik denk dat ik volgende week zeker even ga kijken

    Groetjes

    He Jenny :)

    Gaat goed hoor, voel me heel goed! Ik kan ook gewoon weer op mijn zij slapen. Dat scheelt echt de helf. Ben nu 3,5 week po. Mooi en natuurlijk vind ik ze nog niet, een gewone Hunkemoller-bh past ook nog niet. Ze zijn opzij nog veel te rond en breed...

    Eigenlijk zou mijn paard worden doorgetraind door mijn trainer. Maar 1,5 week voor mijn operatie werd mijn paard weer kreupel, waarschijnlijk zijn oude blessure. Dus toen heb ik besloten om hem voor 2 of 3 maanden in de wei te zetten met nog 4 andere paarden. Toen ik 1 week po was heeft mijn vader me even getaxied, maar ben niet bij hem de wei in gegaan. De week daarna wel :) Alsof hij door had, zo voorzichtig deed hij met me, haha :)

    xx

  8. hoi meiden

    ik heb een vraag, nu is het al 4 dagen geweest, ik voel me prima, geen last meer, alleen snachts is lastig om te slapen, als je plat ligt dan rekt het heel erg, maar is niet zo erg.

    ik heb een jongen van 1 jaar oud, kan ik hem af en toe optillen zoals op de bank, gewoon licht optillen, niet op je armen ofzo, een beetje helpen hem kan het wel, want ik denk dat ik het kan.

    is dat geen probleem iemand ervaring?

    Absoluut niet doen.

    Pas na twee weken (!) mag je je borstspieren pas weer wat gebruiken, en dán mag je weer dingen (of mensen in jouw geval) gaan tillen. Het is volgens Laban heel belangrijk dat je die spieren niet gebruikt de eerste twee weken. Ik zou t dus maar uit je hoofd laten..

  9. hoi loot,

    heb je ook zo n bolling aan de zijkanten? wanneer trekt ie weg? is ie al weg bij je?

    Hi!

    Rustig, geen paniek! Schijnt helemaal goed te komen volgens Laban en Fruitella. Bij mij zit die bolling er ook nog steeds, morgen ben ik 3 weken po. Maar schijnt dus goed te komen.

    Ik ga deze week bh's komen, volgende week maandag mag ik ze aan! Maar alleen als ik ergens heen ga denk ik, thuis houd ik gewoon de sportbh aan.

  10. Hoi,

    Spannend ik ben 22 november aan de beurt bij Blecourt.

    Ik krijg max. 240 cc, maar denk zelf meer aan 220 cc.

    Met dual plane verdwijnt er iets aan volume omdat deze onder de spier zit.

    Ik ben 165 weeg 51 kilo en heb nu aa en wil gewoon een b. Dus wil ook echt niet te groot.

    Ik hoor wel om me heem dat je went aan het formaat, maar ik wil wel dat het in proportie blijft.

    Vind het toch lastig. Spannend he!

    Gr, D

    Tip: Lees in het vervolg even het topic door voordat je reageert :rolleyes: Ik heb ze namelijk al, haha

  11. Hoi meiden,

    Tijd voor een update, ik ben nu 2,5 week PO.

    Maandag was het tijd voor controle. De verpleegster bij Bergman vond het er erg goed uitzien, geen vocht oid. Het viel haar op dat ze al erg symmetrisch zijn. Volgens haar mocht ik vanaf die dag gewoon weer mijn handen boven mijn hoofd doen om mijn haar te wassen en een trui aan te doen. Dat doe ik dus gewoon weer allemaal.

    Ik vroeg haar naar het soort bh dat ik over twee weken mocht kopen. Ze had nog nooit gehoord van het feit dat je een jaar geen push-up aanmag. Had ze nog nooit van gehoord... :mellow:

    Verder gaat alles goed, geen pijn.

    Wat ik wel heb, is dat mijn rechterspier steeds samentrekt als ik iets doe. Het trekt dan van halverwege mijn oksel door naar voren. Geen pijn, maar de spier trekt dan opeens samen. Links heb ik dat niet. Is dit normaal?

    Gisteren moest ik even de stad in, maar ik had mijn schoudertas een beetje te vol geladen, merkte ik. Dat is voor die ene keer toch niet heel erg? Ben zo bang dat ik het genezingsproces verstoor...

    xxx

  12. Haa Moontje, Kanjer!!

    Kan het beter aan jou vragen, haha :) !

    Overdag gaat het prima. Durf mijn armen nog niet boven mijn hoofd te doen omdat de zuster zei dat ik dat niet moest doen. Dus zelf mijn haren kammen doe ik nog niet. Ook heb ik alleen nog maar vestjes aangehad ipv t-shirts of truitjes.

    's nachts is een heel ander verhaal, wat een ramp. Ik heb scoliose, dat is een rugaandoening. Daar heb ik normaal geen last van, behalve als ik te lang in de zelfde houding sta, zit of lig. En ik mag dus alleen maar op mijn rug slapen. Standaard word ik rond 4u wakker, soms val ik weer in slaap, soms niet. Ik word dus wakker van de rugpijn, niet van pijn door de bv... Probeer wel beetje op mijn zij te gaan liggen, maar dat lukt niet echt...

    hoe ist verder met je LooT?

    slaap je goed en weinig pijntjes meer?

    greetzz moontje

  13. mii18: Oke:D Ja ik ga er in iedergeval nog even goed over nadenken en even afwachten hoe de pasprotheses eruit zien en ik zal er rekening mee houden dat ze kleiner uitvallen. :) Nam jij ook nog iets van foto's mee zodat je kon laten zien wat je wel en niet wilde?

    Looot: Als ik het doe wil ik ook graag dual plane, lijkt me ook de enige optie voor mijn postuur. Ookal veranderen jouw borsten nog veel, ben je tot nu toe wel blij met de grootte (ondanks dat ze ver uit elkaar staan)? Of heb je zoiets van waarom ben ik niet voor een maatje groter gegaan? Weet je ook wat voor soort prothese je hebt, want daar heb ik nog geen verstand van, en dan bedoel ik qua high profile ofzo?

    xxx

    Ik heb wel foto's meegenomen ja. Ik ben tot nu toe wel blij met de grootte. Maar nogmaals, er zit nogal wat volume aan de zijkant terwijl t daar niet hoort. Dus vraag het me over twee weken nog maar eens als je wilt :) Dan kan ik je meer vertellen! Ik heb rechts 200 en links 220 gekregen. Groter had ik ze niet gewild, dat past gewoon niet bij mijn lichaam. Med/High profile. Low profile kan niet bij ons, daar zijn we te smal voor, haha!

  14. Balen zeg... !!

    Maar met dual plane duurt het allemaal wat langer..

    ALleen is het wel zo dat met dual plane je borsten wat verder uit elkaar staan he, omdat de spier de prothesen tegenhoud! Had je voor je bv veel ruimte tussen je borsten ? Want dit word alleen maar uitvergroot na je bv..

    Hoop dat dit allemaal nog goed komt net als Fruitella! Nog even geduld hebben!!! :)

    Weet je al wel welke maat je nu hebt?

    Liefs en sterkte :58:

    Volgens Laban wordt de ruimte tussen mijn borsten weer hetzelfde als daarvoor. Als ik voor de bv veel ruimte had, dan daarna ook. Dat zei fruitella ook, de verhoudingen blijven hetzelfde, maar dan een maatje groter.

    Heb echt geen idee van de maat eerlijk gezegd... B denk ik... Maar er zit nog zoveel bolling aan de zijkant die als het goed is verplaatst naar het midden... Maandag heb ik controle en worden de uiteinden van de hechtingen afgeknipt. Ben benieuwd wat de verpleegster dan zegt over de zwelling enzo... Over drie weken heb ik een afspraak met Laban, en dan over 2 maanden weer...

  15. Hoi LoooT,

    Ben je tevreden met je boobs?

    Welke maat zit je nu denk je?

    Succes verder met je herstel :58:

    Ha Mii!

    Nee ik vind ze helemaal niet mooi! Maar heb me laten vertellen dat dat nog goed komt...

    Heb nu veel bolling aan de zijkant (okselkant) ipv netjes in het midden en onderin. Ook ligt er momenteel een vierbaansweg tussen mijn twee borsten...

    Dus nee. Echt niet blij tot nu toe, was van de week helemaal overstuur. Fruitella heeft precies de zelfde behandeling gehad, ook 200cc dual plane bij Laban, en die had hetzelfde. Bij haar werden ze pas na n week of vier mooi. Toen ik dat hoorde, werd ik wat minder moedeloos :)

  16. Dan is onze situatie echt vergelijkbaar idd Minous :)

    Ik wilde ook 'gewoon een B' omdat dat gewoon het beste bij mijn lichaam pas. Ik heb hetzelfde gewicht en de zelfde lengte als jij.

    Omdat ik ook geen bollen wilde, zijn de prothesen bij mij dualplane geplaatst. Dan heb je geen lelijke randen aan de bovenkant. Voor mij was dat volgens de pc zelfs de enige optie, omdat ik te weinig vetweefsel heb daar. Je zou bij mij voor de spier altijd de randen zien.

    Ben nog geen 2 weken po, maar voel me echt goed. Geen pijn! Dat is wel het gevaar. Wilde net met één hand iets zwaars pakken (per ongeluk, dacht er totaal niet bij na) dat voelde ik wel zeg! Pats, zei mijn borstspier. Dat gevoel heeft n uurtje of 2 geduurd. Geen pijn, maar wel het gevoel dat je lichaam aangeeft dat je geen domme dingen moet doen. Ik hoop maar dat ik nu niets verpest heb...

  17. Hoi Allemaal!

    Gaat best goed hier, qua pijn igg. De movicox heb ik niet eens nodig gehad :)

    Wel valt het resultaat me tot nu toe vreselijk tegen. Ze staan erg uit elkaar en al het volume zit tot nu toe nog allemaal aan de zijkant... Ik hoop dat het nog beter wordt, anders ben ik er niets mee opgeschoten.

    Iemand een tip over de sportbh? Kun je die ook te strak hebben staan? Heb er een topic over geopend, maar tot nu toe heeft alleen Moontje gereageerd.

    Speaking of which; morgen is jouw grote dag he Moontje!? Spannend !!

  18. Hi meiden,

    Vraagje over de sportbh;

    Ik ben vorige week maandag geopereerd, direct de woensdag daarna heb ik mijn sportbh al een gaatje strakker gedaan. Ging prima. Nu heb ik het idee dat hij nog wel wat strakker kan... Wat weten jullie hiervan? Kun je zo'n ding ook te strak hebben zitten zodat het slecht is voor het kapselproces?

    Ik heb ivm een rugaandoening vroeger een korset gedragen. Daardoor kan ik goed tegen druk op mijn bovenlichaam, mijn pijngrens is dus vrij hoog. Daarom ben ik bang dat ik de bh misschien te strak doe...

    Wanneer deden jullie de bh strakker?

    Thanks!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.