Ga naar inhoud

missy79

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door missy79

  1. Op 30-8-2019 om 20:06, vithoufiore zei:

    Ik ben geweest!! Heel fijn gesprek gehad. Ik vond alleen eigenlijk de maat tegenvallen maar ik heb het idee dat het forum teveel in mijn hoofd ik geslopen omdat ik van iedereen lees; je went er zo snel aan, had ik maar groter genomen. Met dat in mijn achterhoofd ging ik het consult in. Laura adviseerde me inderdaad zoals je al zei Layna ronde prothesen, en wel Mentor Cohesive 2 high profile 325cc. Ik vond ze tijdens het passen alleen niet zo groot.. echter had ik mn vriend en beste vriendin mee en die zeiden dat het wel echt groter was dan mn maximizer, dus misschien zit het tussen mijn oren. Want dat was wat ik wilde, net iets groter dan het er nu uit ziet met maximizer. Meer dan 325cc ging er niet in volgens Laura, mn borstkas was 12cm dacht ik, maar ik zie net die tabel van mentor en dan zou met 12cm 350cc ook nog hebben gekund. Maar 350cc is niet ter sprake gekomen, 325cc was echt wat kon en nog natuurlijk was zei ze. Guess dat ik daarop moet vertrouwen dan? Ik heb ook kleiner gepast (in de 200 ergens, weet niet hoeveel

    precies) maar die vond ik meteen echt te klein. Ik heb mn vriend een filmpje laten maken maar ik draai net niet genoeg naar opzij door dus nu lijken ze nog kleiner geloof ik. Had iets verder door moeten draaien voor de volledige projectie zeg maar. 

    Even laten bezinken allemaal.. ik zou begin nov al geopereerd kunnen worden. Heftig maar wel leuk allemaal, enerverende dag!

     

    PS: mn broek staat open op de foto en ik ben dus niet ver genoeg doorgedraaid naar opzij dus eigenlijk niet een hele representatieve foto haha

     

    A2A1FE5A-6494-4D75-B93B-18DA0F2384A1.jpeg

    Ben je nog bij meerdere pc geweest ? Of had je gelijk goed gevoel bij dr zaal 

  2. Op 4-3-2020 om 07:59, Beyonce zei:


    Toevallig he dezelfde datum haha. Ik ga naar dr. Cromheecke voor 330 cc dual plane. Ik vind het ook leuk om te volgen! Ik weet nog niet hoe laat ik mag, jij al wel?

     

    ik ging van acceptatie van mijn verloren borstjes naar gemis en dat steeds wisselend. Vandaar toch gewoon maar de knoop doorgehakt nu haha. 
     

    ik ben niet zo zeer bang voor de pijn. Zie vooral een beetje op tegen het herstel en veel dingen lang niet kunnen. En inderdaad ‘is de maat wel de juiste’. Maar deze voelde meteen goed, groter vond ik te groot en ik wil niet te klein blijven. Gok dat ik hiermee op mijn oude maat uitkom!

    Ik volg even , loop zelf al 10 jaar te twijfelen wel doen of niet doen .

    ik ben meer bang voor eventuele complicaties en de verhalen in de media .

    ik zou zo graag willen maar durf het dus eigenlijk niet .

    super dat je het laat doen !

  3. Hoi

    ik loop al 10 jaar met het idee in mijn hoofd om bv te laten doen , maar sta heel erg in tweestrijd.

    door veel negativiteit in het nieuws en verhalen van anderen durf ik het niet goed aan .

    Ik heb nu een A en vind mezelf echt niet mooi .

    denk dat ik gewoon op consult moet om alles te bespreken en van daaruit verder moet beslissen.

    wie heeft dat nog meer gehad die twijfel ? 
     

  4. Op 17-1-2020 om 19:17, Stephh90 zei:

    Ik heb ze voor de spier, ook zwangerschap gehad/borstvoeding gegeven en ben bijna 30. Ik ben er zelf blij mee, ik vind het zelf natuurlijker eruit zien en ze bewegen ook mee haha. Ik sport ook veel dus dat was ook wel een reden om voor de spier te gaan, en zag het ook niet zitten dat ze dan in mijn spieren zouden gaan snijden. 

    Is dat beter als je veel sport om Ze voor de spier te plaatsten ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.