Ga naar inhoud

Fruitella

Leden
  • Aantal items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fruitella

  1. Bij 1.84m en 69 kg kan je 400cc goed hebben. Voor 1.68 en 55kg vind ik het echt veel en veel te veel. Buiten proportie. Ik ben zelf iets langer en wat lichter dan jij en ik heb 200cc gekregen. Meer was niet mooi geweest. Persoonlijk vind ik alle BV's van Plovier wel mooi gedaan, maar ik vind hem per definitie heel veel cc plaatsen. En de meeste BV's die heeft heeft gedaan en waar ik de foto's van heb gezien vind ik echt echt te groot in vergelijking met het lichaam. Ik heb bij hem het idee dat hij van grote borsten houdt en dat dan ook maar op al zijn patienten 'plakt'.

    Maar goed, smaken verschillen! Voor ieder wat wils. Het is morgen al, dus veel sterkte en succes!!

  2. Ik ben even ver als jij Maris. Bij mij is er ook nog iets verschil tussen links en rechts. Absoluut niet qua hardheid of soepelheid. Links ben ik gespierder en is de borst een fractie minder ver ingedaald dan rechts. Als ik onder de douche vandaan kom en mijn spieren zijn blijkbaar helemaal ontspannen zie ik geen verschil. Als het koud is oid en ik span mijn spieren wat, dan zie je het als je goed kijkt. Maar ik spreek echt van een milimeter..niet meer. Gisteren ben ik gaan shoppen met een vriendin die op 3 mnd mijn borsten gezien had. Zij vond het een wereld van verschil, zooo veel soepeler en meer hang. Ik heb nog steeds het idee dat ze soepeler en natuurlijker worden. Qua pijn of steken heb ik echt vanaf 6 weken helemaal geen last van. Ik vergeet de helft van de tijd uberhaupt dat ze niet helemaal van mij zijn ;)

  3. wohooo ik schrok mij ook een hoedje..Als ik het goed zie zijn je protheses voor de spier geplaatst en heb je ook verhoudingsgewijs enorme prothesen gekregen. Ik denk dat een natuurlijke vorm niet haalbaar is met de maat die jij hebt gekregen tov jouw lichaam....Ik vind ze ook niet super mooi geplaatst moet ik eerlijk zeggen...Ik hoop heel erg voor je dat het blijft zitten de komende jaren, want als je het mij vraagt is het vragen om problemen.

    Ik neem aan dat jij er voor gekozen hebt en dat je er blij mee bent. Dat is natuurlijk het belangrijkste!!

  4. Ik heb Dual plane en mijn rechter daalde veel sneller in dan de linker. Ik ben nu 5 mnd post op. Ze zijn prachtig en zacht en niemand ziet dat ze nep zijn. Maar ze zijn nu nog steeds niet volledig gelijk. De linker is een fractie minder ver ingedaald dan de rechter. Je ziet het als je naar de littekens kijkt. De linker zit in de plooi en de rechter iets erboven. Je ziet het amper en de PC zei dat ik voor het eindresultaat een jaar uit moest trekken. Dus ik ben benieuwd of het nog gelijk wordt. Het is echt millimeterwerk. Ik heb nog steeds het gevoel dat het heel heel langzaam veranderd. Dus ik ben benieuwd.

    Ook is het echt permanent een D70 geworden, terwijl ik een paar weken terug nog bij sommige merken een C70 paste. Dat is over. Echt enkel een D70.

  5. Ja nadat ik je pb'tje had gekregen, ben ik maar meteen gaan kijken. Met lood in m'n schoenen ging ik naar binnen, met een bigsmile weer naar buiten :) Ik heb dat zwarte model gekocht met één extra bandje boven de cup. Ik hou niet zo van een hele kermis aan touwtjes en toestanden, haha! Maar gelukkig hadden ze ook iets 'subtielers'. Heb er maar eentje gekocht, omdat ik bang ben dat ze dadelijk dermate veranderen dat ik ze niet meer pas. Maar de verkoopster in de winkel dacht niet dat ze nog zo zouden slinken dat ik een 70C moest hebben. Ook omdat ik schijnbaar een brede borst heb oid.. Eigenlijk best gek toch, dat je optisch een B hebt, en dan maat D hebt qua BH. Waar moet iemand met 350cc dan welniet op uitkomen?

    xx

    Ja, dat zei ik voor de operatie nog tegen je. Mijn borsten zien er ook uit als een B, maar ik draag 70D's van Sapph en van andere merken varierend een 70C of D! Jij schrok er nog zo van, weet je nog, maar het valt reuze mee!! Zo groot zijn ze niet.

    Ja..idd..waar met je met 350cc wel niet op uit komen..HUGE in ieder geval!!Ik was ook even bang dat ze nog zouden veranderen en ik een andere maat nodig zou hebben, maar dat is helemaal niet gebeurd! Ik heb mijn eerste bh's op 6 weken gekocht. Al denk ik nu dat ik ook weer meer modellen pas, aangezien ze beduidend soepeler zijn geworden sinds toen.

    Ik ben onwijs blij dat je een fijne bh gevonden hebt!! Daar voel je je beter van he!

    xx

    PS Ik heb laatst paard gereden met een sapph en eroverheen mijn bergman harnas. Ging echt prima. Ik vind de sapph qua steun echt super, veel beter dan de gemiddelde hunkermoller bh, in combi met het bergman vest erover heen, bleven ze perfect op hun plaats!!

  6. ookal zou dat zo zijn idd met die (ver)slappe spieren,dan vind ik dat slechte zaak vd arts het toch dual plane te plaatsen,hun hebben daar zeker kijk op tijdens de operatie.

    dus dan lijkt me zo een plaatsing ongeschikt dan..

    Het heeft niets te maken met een slappe spier. Bij een Dual plane wordt er een spierflap over de prothese heen geplaatst en hoe groot die spierflap is, daar kan je in varieren. Bij sommige mensen is maar de bovenste kwart van de prothese bedekt door de spier. Bij mij ongeveer de helft, bijvoorbeeld. Als je borsten wat gaan hangen of een heeel eind indalen, dan kan het zijn dat zo'n spierflap de prothese niet meer bedekt. Een PC kan niet in de toekomst kijken, hoeveel je borsten gaan hangen etc. Het blijft een inschatting. Bij mij was een grote spierflap nodig omdat ik heel tenger ben en een dunne huid heb. Maar als er andere belangen of omstandigheden zijn kan het natuurlijk allemaal anders zijn.

  7. Ja het kan zeker! Bij sommige dual plane operaties plaatsen ze een vrij smalle spierflap die maar een klein deel van de bovenpool van de prothese bedenkt. Bij een kleine flap is het mogeljk dat de prothese er door omstandigheden voor komt. Denk maar een prothesen die een eindje naar beneden dalen. De spier bedenkt dan net nog maar een randje en dan kan het gebeuren dat de prothese er voor komt te liggen.

  8. Ik heb 200cc dual plane gekregen en het is prachtig geworden en het herstel was prima te doen. Ik heb wel echt enkele dagen behoorlijk pijn gehad hoor. Ik had vijf dagen echt pijnstillers nodig. Maar daarna was het meer dan goed te doen. Heel veel vrouwen willen een 'siliconen look'. Twee borsten die dicht bij elkaar staan en waarbij je zonder bh al een decollete hebt. Als je dat mooi vind en wilt dan moet je idd voor plaatsing voor de spier gaan. Dat lukt met dual plane alleen als je een flink aantal cc's neemt. Als je een wat natuurljkere look wilt. Dan zou ik voor de dual plane gaan. De vorm is wat meer druppelvormig en benadert meer een natuurlijke borst. Ik zou gewoon wat foto's vergelijken, want de een of de ander is simpelweg een kwestie van smaak.

  9. Ruim 10 weken post op!! Mijn borsten zijn prachtig geworden en ze worden met de week mooier en mooier. Ze zijn iets meer geprononceerd nu de borstspier het steeds meer op gaat geven! De linker loopt nog steeds ietsjes achter qua indalen op de rechter, maar ook de linker is een heel eind op weg. Ze zijn heel natuurlijk en zo goed als niet van 'echt' te onderscheiden. Ook zijn ze in vergelijking met de eerste weken een heel eind naar het midden toe gekomen! Ik vond ze wat ruimer uit elkaar staan dan mijn eigen borsten voor de operatie. Ook dat is niet meer zo. Dat was echt de borstspier die ze naar buiten duwde. Nu alles ontspannen en opgerekt is, zijn ze echt in het profiel van mijn eigen bosten. In proportie, en prachtig gevormd. Het zijn echt mijn eigen borsten, maar dan gesupersized!!

    Ik slaap zonder problemen zonder bh (dat duurde even voordat ik dat durfde..) En ik kan ook weer alles zonder klachten of pijntjes.

    Het is voor het oog een volle B cup, maar ik draag 70C en 70D bh's. Ligt aan het merk. Ik ben dol- en dolblij met de beslissing om een boobjob te nemen en ben er echt gelukkig mee!!

    PS Voor alle mensen die naar foto's vragen. Ze hebben in het begin enkele weken op internet gestaan. Ik heb ze nu weggehaald en ze komen er ook niet meer op. Ik wil geen foto's van mijn borsten permanent op internet hebben staan. sorry!!

  10. Wat afschuwelijk....Haar tepels staan ook als knipperlichten naar buiten toe...Ik snap iemands motivatie ook niet om zulke grote tieten te willen...Je kan niets meer...Ze ziet haar eigen navel niet eens meer...Als ze gaat hardlopen mept ze zichzelf knock-out....

  11. Dat krijg ik vast nog wel te horen :)

    Dilemma, graag advies van iedereen die maar wil reageren;

    Ik zag dat Fruitella 200cc dual plane heeft gekregen bij dr Laban.

    Ze draagt nu bh's met cupmaat D...

    HELP! Het zal haar vast prachtig staan, maar dat wil ik absoluut niet! Ik was helemaal gerustgesteld, maar nu ik dit las... Paniek..

    Oh joh, die zie ik nu pas. Ja ik draag Sapph bh's in cupmaat D. Die vallen een cupmaat kleiner, bij iedereen!!! Ik ben ook heel smal, ik heb omvang 68cm!! Ik heb voor het oog een volle B cup. Maar het past zeker niet in een 70B. Dit is ook omdat de vorm van siliconenborsten bij de aanzet net wat breder is dan echte borsten. De beugel van een 70B is simpelweg te smal. Ik denk dat ik bij de meeste andere bh merken gewoon C70 heb hoor! 70B is echt vrij klein. Ik ben blij dat ik erboven zit. Voor het oog met kleren aan heb absoluut nog steeds relatief kleine borsten. Net zoals ik wilde. In verhouding met mijn lichaam.

    Ik kan mij niet voorstellen dat 200cc te veel is. Echt niet. Of je moet nog een stuk tengerder zijn dan ik, maar dat is ook vrij onwaarschijnlijk want dat zou ongezond zijn :)

  12. Ik denk dat het een kwestie van smaak is. Wat wil je een natuurlijke look of een siliconen look. Ik denk dat als je slank bent je behoorlijk op moet passen met het aantal cc's. Ik vind persoonlijk borsten die zonder bh naar voren blijven staan en zonder bh een spleetje hebben echt niet mooi. Het staat er op geschreven dat het nep is. Maar wederom dat is een kwestie van smaak.

    Mii vind dat haar cupmaat haar niet misstaat, maar ik zou er zelf niet aan moeten denken. Ik ben nog wat slanker dan Mii en heb nu na 200cc een C70 en bij sommige merken een D70. Voor het oog heb ik nu een volle B cup. Ik vind dat echt maximaal. Nog groter past echt niet bij mijn postuur. Of je moet van hele grote borsten houden...

    Ik denk dus dat als je voor een natuurlijke look gaat en je tenger en niet heel erg lang bent, dan moet je niet boven de 250cc gaan.

    Ga je niet voor de natuurlijke look, dan is de sky the limit natuurlijk. Maar een cup E bij een tenger postuur, daar zou ik zelf absoluut niet voor kiezen.

  13. Waar ik zelf heel erg voor op zou passen. Is het vragen aan je pc of je borsten dichter bij elkaar kunnen. Als je goed kijkt naar foto's zie je dat het best vaak gebeurt dat de protheses niet centraal onder de tepel geplaatst wordt,maar dichter bij elkaar. Met als gevolg dat dat in bh heel mooi is, maar bloot staan de tepels dan als knipperlichten naar buiten toe.

    Verder is het net wat je wilt. Een siliconen look of een natuurlijke look. Dat gene wat siliconen borsten het meest verraad is zo'n bol geultje zonder bh. Dat kan nl niet bij echte borsten.

    Mijn borsten staan op normale afstand van elkaar. Ik ben nu 7 weken post-op en het wordt steeds minder nu alles soepel wordt en mijn spier steeds losser wordt. Ik ben zelf voor de natuurlijke look gegaan.

  14. even hier op terugkomen,.... mijn vrouw is verpleegster en had een vroegere kennis op haar gang/afdeling (oma van iemand waar ze op bbsitte) Die persoon had ook borstprotheses maar daar was ze vol lof over, die vond ze aangezien de persoon haar leeftijd enorm goed bewaard, stevig en goedzittend. En dat na zo een langere tijd.

    Zoals ik haar daar over hoorde vraag ik me af waarom het bij haar na 4 jaar niet meer het gewenste (=lees: voor mij "gehoopte") resultaat heeft.

    Blijkbaar kan het dus dat je protheses in latere leeftijd toch nog goed zitten, dus er is nog hoop dames.......

    god, wat vind ik jou een rare snuiter...Je praat over je vrouw als een stuk kneedbaar klei...Welke je in de door jou gewenste model kan verbouwen...gatverdamme. Jij hebt een acount voor haar aangemaakt zodat zij zich in de mogelijkheden kan verdiepen...Haar borsten zijn niet meer in de door jouw gewenste model na vier jaar...kerel, jij spoort niet. Je mag blij zijn dat ik jouw vrouw niet ben, want ik zou jou verbouwd hebben en zonder narcose wel te verstaan.

  15. Ohhh, ik ben gehuld in een Sapph setje..Ik kan er niet over uit hoe grooooot ze lijken in een gewone bh itt de compressie bh...Ik heb maar een vest over mijn t shirt aangetrokken omdat ik anders het idee heb dat de hele wereld het ziet en iedereen naar mijn tieten kijkt...suf..he...Ik heb gisteren ook een sportbh gekocht. De pump it up van lime ..nog wat. Dat werd ook de 70C. Ik heb een dezer dagen een feest met meiden aan wie ik niks wil vertellen en ik weet zeker dat je het ziet in gewone bh's, dus dan ga ik die sportbh maar onder mijn behoorlijk blote jurk aantrekken. Dat plet de boel nog wat en dan ziet het er goed uit zonder dat ik dingen uit hoef te gaan leggen.

    Ze zijn al behoorlijk zacht. Al is de rechter dus volgens mij zo goed als klaar met indalen. en de linker doet het errug rustig aan..Daar baal ik ietsjes van. Je ziet nu nl gewoon echt verschil. De hele rechterborst zit een fractie lager dan de linker en de rechter is al een mooie druppel en af. De linker heeft van boven nog een bultje zeg maar en is nog weinig ingedaald..Ik hoop dat hij flink opschiet!!!!

    Wat ik trouwens eerst had. Dat ik dacht dat de linker opzwol als ik op mijn zij lag blijkt wat anders te zijn. De linker borst vervormt gewoon ietsjes als ik erop lig en het duurt even voordat het terugzakt. Als ik m een paar tellen masseer is hij weer gewoon. Het doet mij denken aan het verhaal van diegene die een push-up bh aan had en toen ze hem uitdeed bleven de borsten in die positie zitten voor een poosje.

    Is het normaal dat mijn borst tijdelijk 'vervormt' als ik op die zij lig?? Gaat dat wel weer weg?? Waarom is dat??

  16. Dank je! Ja, ik sprak vanochtend een paar vriendinnen die een Sapph verslaving hebben en zijn moeten idd ook een maat groter van Sapph hebben! Dat doet Sapph goed zeg!

    Weet je wat ik ook heb. Ik vind de bh's die ik nu in mijn maat heb er zoooo HUGE uitzien. Als ik ze in mijn hand heb, dan kan ik bijna niet geloven dat ik ze pas. Ik had gisteravond een oud bh'tje in handen. Daar past nu de helft van mijn tiet niet eens in...Zo onwerkelijk.

  17. ..Ik ben echt stomverbaasd..Maar ik ben vandaag naar de Sapph afdeling van de V&D gegaan en heb me laten helpen. Je gaat nooit geloven wat voor maat ik heb..70D gewoon....Hoe het nu kan, is onduidelijk. Maar van Sapph is de 70C gewoon te klein...de 70D zit echt goed. Je ziet nog wel dat mijn borsten wat hoog zitten en in moeten dalen. Maar het is echt de goede maat...Ik kwam van een 75A en soms 70B en ben met 200cc naar een kleine 70D gegaan....Bizar toch..En ze ogen echt als een volle B...Ik kan er niet over uit.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.