Ga naar inhoud

ikook

Leden
  • Aantal items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ikook

  1. net mijn tweede consult gehad bij het medisch centrumwaalre en dat is me ook goed bevallen eigenlijk .

    Een goed gesprek gehad met dr Fresow en die heeft me verschillende dingen goed uitgelegd dus er is me

    weer heel wat duidelijk geworden en ik weet nu waar ik voor wil gaan .

    Zijn advies luidde ronde medium profile protheses dual plane geplaatst (doet hij dus altijd zoals ik het begreep )

    van 300 tot 325 cc ,pasprotheses ingehad en ik kwam hiermee zoals ik het inschatte op een mooie volle c kleine d uit

    en dat is dus precies wat ik wil hebben .Dit advies is zoals ik al zei precies wat ik wil en wat ik ook voor ogen had

    ;maar ik heb nog een tweede gesprek in Hasselt en daar wil ik dit ook eens voorstellen eens kijken hoe ze er daar op reageren .

    Het enige verschil is dan het merk van protheses in Waalre werken ze met Mentor en in Hasselt volgens mij met Allergan.Oja en het prijsverschil natuurlijk.Nu wilde ik ook nog naar Beaucare gaan maar zoals ik gehoord heb doen die niet Dual-Plane dus dat heeft dan geen nut .

    Heeft er iemand een link waar ik de maten van de prothes kan vinden van allergan (mcghan) want ik kom wel op de site van allergan maar ik vind geen maten.

  2. hmm weer wat geleerd maar ik twijfel nog steeds over een ronde of anatomische..pfffff mij lijkt bij een ronde dat je

    mooiere opvulling krijgt van boven en een mooiere decollete aan de andere kant een anatomische blijft langer in model heb ik gehoord .

    En ik zit met de grootte kom ik wel op wat ik wil ?? met ronde kun je meer cc's plaatsen als met anatomische hij zou 12 cm breedte kunnen plaatsen .Maar dan heb je mij nog en ik wil een natuurlijke look wat bij mij past en eigenlijk maar een volle C of een kleine D.Iemand die me een beetje kan helpen . http://www.locateadoc.com/doctors/cosmetic-surgery/mo/koo-michele-335225-saintlouis-gallery.html?GalleryID=33901 zoiets bedoel ik dan maar die komt van een A-cup af of deze http://www.locateadoc.com/doctors/cosmetic-surgery/mo/koo-michele-335225-saintlouis-gallery.html?GalleryID=29748 . Het gaat meer over de vorm als de grootte eigenlijk.

  3. net mijn eerste consult gehad in Hasselt bij Level4 en ik ben eigenlijk goed tevreden niets af raffelen gewoon goede uitleg ,

    hij heeft echt veel opgemeten en goed naar mij geluisterd .Advies is dus geworden anatomische protheses van 300 cc incisie in de borstplooi.

    Ik moet wel begin oktober terug komen want ze gaan verhuizen en dan is er misschien de mogelijkheid om ook tegelijk mijn oogleden te doen .

    Eigenlijk ben ik wel benieuwd wat de grootte gaat worden ik had gvraagd om een mooie volle c dus dat geloof ik dan maar .Tijdens de operatie kijkt hij of het op de spier word of dual plane want zoals ie het nu ziet heb ik genoeg bedekking en hij past dan ook meteen welke grote van prothese erin gaat dus misschien gaat er nog iets meer in maar ik heb wel vertrouwen in de man zoals hij over kwam ;dusal bij al een goed gevoel .

    Ik kan trouwens de consultatiekosten op geven hier bij de mutualiteiten .

  4. hey Eefje dank je voor je welkom ,tja om eerlijk te zijn naar Dr. Cambier zou ik denk ik alleen naar toe gaan om dat consult mee te pakken eens kijken wat die te zeggen heeft want ik vind hoe meer meningen des te beter alhoewel te veel is ook weer niet goed want dan zie je door de bomen

    jet bos niet meer .Eigenlijk weet ik in grote lijnen al wat ik wil dus dat vergemakkelijkt het ook wel weer .Nu is het alleen zaak om een goede pc te vinden en dan vooral eentje waar ik zeker van een goed resultaat ben dat is voor mij nog belangrijker als dat ik me echt goed bij die man of vrouw voel.Het valt me eigenlijk wel op dat er weinig vrouwelijke PC's zijn .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.