Ga naar inhoud

elise

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door elise

  1. Nou dat is wel heel ruim gezien ;)

    Het zou mischien kunnen, maar iedere prothese gaat op een gegeven moment toch slijtage en de daarbij bijhorende mankementen krijgen.

    Denk dat 20 jaar toch echt wel de max is?

    Maar de meeste wissels worden tussen de 10/15 jaar gedaan.

    Je prothese wordt gewoon minder na zo veel jaar en tegen die tijd heb je weer nieuwe ontwikkelingen.

    De protheses zijn beter dan 20 jaar geleden, maar over 20 jaar zijn die weer beter dan die we nu hebben.

    Ook zal je weer nieuwe manieren van opereren krijgen.

    Het wordt op een gegeven moment gewoon weer tijd denk ik ;)

    Maar goed ze zeggen dat zolang je geen klachten heb hij gewoon mag blijven zitten :)

    hmmm... mijn pc vertelde me dat ze in principe levenslang kunnen blijven zitten zolang er geen kapselvorming optreedt...

  2. hoi hoi!!!

    Wat ik me vandaag aan het afvragen was; ik ben nu pas 25, maar als ik dan zo rond de 70/80 ben, zie ik me niet meteen meer naar de pc gaan voor een wissel... hoe zit dat dan eigenlijk? Laat je ze dan "gewoon steken" en krijg je mss steeds meer en meer kapselvorming of worden die er uit genomen en heb je - mijn excuses voor het taalgebruik - een leeg velletje hangen? :134: Of moet ik dan toch als oude bomma nog eens bij de pc langs?

    ik ben benieuwd!! <_<

    Elise

  3. hey butterfly, bedankt voor je reactie; stelt me al gerust :-)

    wel, eigenlijk weet ik nog niets qua soort/plaatsting :$ ik heb mijn consultatie volgende week pas en als die meevalt zou de operatie in augustus zijn... eerlijkgezegd stel ik veel vertrouwen in de pc zelf ivm soort prothese en plaats... of is dat toch iets dat ik vooral zelf moet uitzoeken?

    thx, Elise

  4. Hoi meiden!

    Zoals het er nu naar uitziet wordt ik in augustus geopereerd in de atlaskliniek door dr. Wilikens. Nu begin ik precies een week erna met een nieuwe job (vnl. bureauwerk) en ben het eigenlijk niet van plan daar te zeggen dat ik een bv heb laten doen...

    Nu is mijn vraag voor jullie; kan ik na een week weer "gewoon" werken zonder dat ze het werken? (mijn "intensiefste" taken zijn een laptop meesleuren ;-), presentaties geven; deuren openen, dat soort dingen... :-) )

    Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

    alvast bedankt!!!

    Elise

  5. Hoi meiden!

    Binnenkort is het zover... na jaren van twijfelen heb ik besloten om toch de stap te zetten om een bv uit te laten voeren. Via via had ik gehoord dat dr. Wilikens een goeie pc is; maar ik zou toch nog eens graag horen wat jullie ervaringen zijn met hem?

    Alvast bedankt!!!

    Groetjes;

    Elise

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.