Ga naar inhoud

marga

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door marga

  1. Evelien, jouw reactie getuigd van klasse

    vele mensen die niet naar tevredenheid behandelt word verlaagd zichzelf tot een bepaald niveau zoals vaak te lezen op forums.. maar jij blijf netjes, eerlijk en beleefd.

    Het heeft inderdaad niet veel met operatieverhalen te maken, maar ik word er soms ook moe van dat mensen blijkbaar alleen graag negatieve verhalen lijken te lezen dat ik na lang aarzelen toch maar m'n eigen verhaal ertussen heb gezet.

    ik hoop écht voor Evelien dat er nog een oplossing komt, zo niet.. dat zou triest zijn.

    en ja, ik ben een echte patient.. maar ik begrijp wat je bedoelt.

    grtjx,

    Marga

  2. Hoi Caroke,

    De eerste keer heeft een klein half jaar geduurd vooraleer ik het gevoel had dat m'n borsten niet 'gelijk tot m'n navel zakte'

    Nu na de 2e ingreep is dit al veel minder.

    De kleine steekjes hier en daar een maand of 2 - 3.

    Voor mij horen ze gewoon bij m'n lichaam en voelt het niet meer onnatuurlijk aan.

    Wanneer ik aan m'n borsten kom voel ik de implants ook niet maar gewoon m'n borstweefsel, wel net zo prettig natuurlijk :6:

    grtjx,

    Marga

  3. Hoi dames/meiden :141:

    hier even een reactie tussendoor van een tevreden 'patient' van body & face in maldegem

    Vorig jaar heb ik m'n borsten laten liften en vergroting

    (zwanger geweest van een tweeling en van 100 kilo teruggegaan naar 70 kilo :wacko: )

    Daar moest dus e.e.a. aan gedaan worden, vond ik persoonlijk.

    Mijn man vond het niet nodig en ik merkte bij body and face dat dit een heel belangrijk punt was, de vrouw in kwestie moet het zélf willen en het niet doen voor de 'buitenwereld'.

    Na de ingreep heb ik weinig of geen last gehad

    Het werd vóór de borstspier gedaan omdat ik van mezelf al een slappe huid had en wanneer de implants áchter de spier worden geplaatst zou ik naar verloop van tijd 'dubbele borsten' krijgen, niet echt fraai natuurlijk :mellow:

    Mijn huid bleek dus HEEL SLAP te zijn, binnen 3 maanden hingen m'n grotere borsten weer, wel minder dan daarvoor maar het was anders uitgepakt dan de bedoeling was natuurlijk.

    Ik ging terug op controle bij body and face en werd zeer goed geholpen en geadviseerd.

    Doordat ik ook een lift had gehad was er natuurlijk ook wat binnenwerk verricht en om er zeker van te zijn dat alles goed genezen was vooraleer er wéér een ingreep plaats zou vinden kreeg ik het advies een jaartje te wachten en dan gewoon terug te komen.

    Zogezegd zo gedaan, 1 jaar later ben ik teruggegaan, m'n implants zijn verwijderd en vervangen door een maatje groter (van 285cc laag profiel naar 375 hoog profiel).

    De chirurg in kwestie heeft aan de binnenkant alles nog extra verstevigd, óók de huidplooi heeft hij verstevigd door een bepaalde manier van hechten en ik heb nu prachtig mooie borsten, wederom zonder noemenswaardige pijnlijke taferelen.

    Deze laatste ingreep was tegen kostprijs en ik ben naar volle tevredenheid geholpen :35:

    Ook een pluspunt voor body and face vind ik dat ze kijken naar welke maat er bij je lichaam past.. hoewel het voor mij nog wel íets groter had gemogen vind ik het toch wel goed dat ook daar op gelet word.

    Dus voor mij aan body and face niets dan lof :136:

    Ik hoop dat er nog meer positieve reacties komen, en ik betreur de gang van zaken zoals bij Evelien... maar 1 mindere ervaring wilt niet zeggen dat alles slecht is...

    Succes voor iedereen, en doe waar je jezelf goed bij voelt :48:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.