Ga naar inhoud

Sula

Leden
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sula

  1. Hi, ik heb bijna een jaar geleden een borstvergroting/correctie gehad. Ik begon met tubulaire borsten en mij was al gewaarschuwd dat ik nooit normale borsten zou krijgen. Mijn borsten zijn uiteindelijk mooier geworden, lelijker kon ook niet.. Met nog een operatie zou het misschien nog mooier worden (is me niet gezegd, maar dat denk ik), maar ik ben blij al vind ik ze erg groot soms (er is 275c in gegaan als ik me t goed herinner). Ik heb via een datingsite iemand ontmoet en ik hoef natuurlijk niet meteen met hem naar bed, maar ik vraag me toch af hoe ik moet uitleggen wat er met mijn boobs is gebeurd, ik bedoel.. moet ik hem vantevoren vertellen dat ik een borstvergroting heb gehad? Ik ben niet iemand die zomaar een borstvergroting zou doen als het niet nodig was in mijn ogen, niemand hier natuurlijk... maargoed.. ik had echt een afwijking. Moet ik het hem vertellen en wanneer?

  2. Even een update:

    Na drie weken trekken de blauwe of liever gezegd paarse plekken aardig weg. Ik slaap nog steeds niet op mijn zij omdat dat nog wel een beetje pijn doet en ik vooral aan de zijkant van mn borsten nog grote blauwe plekken heb. Ook heb ik het gevoel alsof er nog veel spanning op mn borsten staat, maar het vocht moet nu onderhand toch wel weggetrokken zijn?

    Ik heb nieuwe foto's geplaatst, ben nog niet echt tevreden maar het is dan ook pas drie weken geleden. Je kan de prothese teveel zien zitten vind ik, maar dit is duidelijker te zien op de foto's dan in het echt. Als ik naar de foto's van 5 dagen PO lijk is het al wel een hele vooruitgang. :)

    Groetjes,

    Sula

  3. Hoi allemaal,

    Ondertussen is het alweer twee weken geleden dat ik geopereerd ben. Ik ben nog steeds bont en blauw. De arts zegt dat het bij mij inderdaad wel buitengewoon beurs is, maar dat het geen invloed gaat hebben op het resultaat.

    Ik heb afgelopen maandag de hechtingen eruit laten halen of in ieder geval de knoopjes aan de uiteinden (de rest moet oplossen). Dit deed gelukkig geen pijn.. Hij vond dat er nog niet echt goed resultaat te zien was door de blauwe plekken en de zwellingen (door vocht en bloed). Hij adviseerde me om er drie maanden niet naar te kijken, omdat dan pas het echte resultaat goed te zien zou zijn. Maar dat is natuurlijk onmogelijk, alleen al omdat ik ze twee keer per dag insmeer met Arnicagel en daarbij natuurlijk veel te nieuwsgierig ben.

    Weten jullie of ik nou ook met littekencreme mag gaan smeren? ben ik vergeten te vragen.. Ik denk zelf van wel en heb het vanochtend ook gedaan omdat hij het erover had dat ik nog geen creme mocht smeren waar hij de knoopjes weggeknipt had omdat daar nu 'gaatjes' zaten. Vanaf wanneer hoef je daar ook niet meer op te letten?

    Ik slaap nog steeds niet heel lekker en ben daarom overdag veel moe. Ook met lopen voel ik duidelijk dat het allemaal nog genezen moet en vind ik dan ook niet echt heel prettig om lang te doen. Ik heb net wel wat kleine boodschappen gedaan en licht huishoudelijk werk zoals afwassen, koken, was ophangen doe ik al wel voorzichtig. Fietsen heb ik ook al geprobeerd, maar is niet zo heel lekker, je voelt elke oneffenheid in de weg..

    Verder ben ik trouwens al wel uit geweest en heb ik voor dit weekend ook veel plannen, inclusief een dagje met m'n vader doorbrengen die niets van mijn bv af weet. Ik hoop maar dat ik er niet al teveel last van heb..

    Nog steeds aan het herstellen hier dus en wachten tot ze nog wat gaan 'zakken', pff wat gaat dat langzaam.

    Binnenkort zal ik er nog even wat nieuwe foto's opzetten.

    Liefs,

    Sula.

  4. Oh ok, ik dacht natuurlijk weer meteen het ergste.. Maar ik heb ze goed afgedroogd hoor, dus hopelijk krijg ik gewoon nergens last van.

    Maandag mag ik de pleisters eraf halen en volgende week maandag gaan de hechtingen eruit.

    Ik ben inderdaad ook bij dr. de Boer geopereerd en heb dezelfde protheses ja.

    Kun je mij je ww pb'en?

    Ik heb zelf dus nog geen foto's, maar die komen eraan.

    LiefsS.

  5. Hoi,

    Het gaat goed hoor. Ik ben aan het wachten tot ze wat gaan dalen, het ziet er nu nog een beetje vreemd uit allemaal. Ik hoop maar dat het er steeds beter uit gaat zien.. Nu hebben mn borsten nog echt een rare vorm. Die band mocht ik er gister al afhalen. Is het niet zo dat die band juist helpt om de prothesen naar beneden te duwen zodat ze dalen? Dat moet bij mij namelijk dus wel nog gebeuren..

    Ik heb geen pijn, maar neem wel elke avond een pijnstiller, vooral omdat die ontstekingsremmend werken.

    Mijn linkerborst is een stuk meer opgezwollen dan de rechter en voelt een beetje alsof 'ie op springen staat, maar dat is ws vocht. Wat ik niet snap is dat die bh zo strak moet, hoe kan het vocht daar dan wegkomen?

    Verder vermaak ik me goed en heb gister en vandaag een stuk gewandeld, wel een beetje langzaam maar toch.

    Net heb ik zelfs een redelijk uitgebreide maaltijd voor mezelf gemaakt, ook heel langzaam.

    Ohja en ik heb gedoucht, nu maar hopen dat er niks gaat ontsteken zoals bij Barb.

    Ik zal blij zijn als we weer een paar weken verder zijn, maak me toch wel een beetje zorgen om het resultaat.

    Liefs,

    S.

  6. Hee Chantal,

    Zelf zat ik ook heel erg te twijfelen over het aantal cc. Het aantal cc's valt bij iedereen anders uit in grootte, alleen je pc kan weten wat er bij jou geplaatst moet worden om tot het resultaat te komen wat jij wenst. Dus heel duidelijk aan hem uitleggen wat je wilt.

    Mij heeft het heel erg geholpen om plaatjes te zoeken van mensen met een bv waarbij ik de maat heel mooi, te klein en te groot vond. Deze heb ik uitgeprint en aan de pc laten zien, zo wist hij wat ik wel en niet mooi vond.

    De volgende link is hier handig voor; http://www.loveyourlook.com/Before-After/

    Ik weet trouwens nog niet of het is gelukt, want ben gister pas geopereerd, maar ik heb er een goed gevoel over.. Hij heeft tijdens de operatie gekozen wat er in moest om de maat te bereiken die bij mijn lichaam past.

    Succes!

  7. Hoi Meissie,

    Ik ben gister geweest en heb 275cc op de spier gekregen. Alles viel mij heel erg mee en heb zelfs een hele leuke dag gehad. Hoop dat het voor jou hetzelfde zal zijn..

    Ik heb ook gehoord dat je borsten met op de spierplaatsing makkelijker meebewegen, dus dat is een voordeel. Het schijnt ook minder pijnlijk herstellen dan met dual plane. Ik heb dan ook nog geen pijn gehad..

    Ze zeggen dat er 40 cc weg valt bij dual plane, dus op de spier valt inderdaad groter uit.

    Heel veel succes morgen!

    Groetjes,

    S.

  8. Jaaa, ik heb ze ook!

    Bedankt voor al jullie reacties..

    Het is allemaal vlekkeloos verlopen.

    Ik was niet te zenuwachtig en heb vantevoren geen kalmerende middelen nodig gehad.

    Ik kwam Baranne tegen op de uitslaapkamer en die stelde mij erg gerust. Het was fijn om wat afleiding te hebben ook.. Zeker omdat de prik van het infuus de eerste keer mislukte en ik al niet zo'n fan van dikke spuiten ben.. Eigenlijk was dat het vervelendste van alles.

    Dr. de Boer gaf me nog genoeg tijd om mijn wensen duidelijk te maken en zo kon ik met een zeker gevoel de ok binnen.

    Voordat ik het wist was ik onder narcose en werd ik weer wakker. Ik voelde me echt heerlijk nog na die narcose, dus lag daar prima op de uitslaapkamer. Het was ook erg gezellig met iemand die na mij geopereerd zou worden en die ik op mijn beurt een beetje gerust kon stellen. Baranne ging jammergenoeg net weg toen ik de ok uit kwam.

    Na anderhalf uur was het toch echt tijd om uit bed te gaan en werd ik opgehaald door mn moeder met een bos bloemen.

    Tot nog toe heb ik weinig last gehad, beetje lastig met sommige bewegingen.

    Ik heb ze nog niet bloot bekeken omdat ik dat niet durf, maar ze zien er zo in bh erg groot uit.. Ze zitten zo'n beetje onder mn oksels nu.

    Ik hoop maar dat het vocht is en dat het bijtrekt, ik denk het wel omdat het vanmiddag minder zo leek te zijn.

    Het is trouwens 275 cc op de spier geworden, 240cc was te klein voor mij vertelde dr. de Boer me.

    Al met al was het een hele goede ervaring; goede verzorging, leuk personeel, leuke collega's en amper pijn dus.

    Toch denk ik dat ik voor het slapen gaan een pijnstiller/ontstekingsremmer neem die ik op recept heb gekregen om eventuele pijn voor te zijn of kan ik dat beter niet doen i.v.m. misselijkheid? Het middel heet Arcoxia..

    Groetjes,

    S

  9. Hee Baranne,

    Leuk dat ik je nog ben tegengekomen, jammer dat ik je na mijn operatie niet nog even kon spreken.

    Het heeft me ook wel erg gerust gesteld dat je er zo relaxed en pijnvrij bij lag:1: Later heb ik nog hetzelfde voor iemand anders kunnen doen. Vond het echt gezellig op de herstelkamer.

    Het gaat goed met me, nog geen echte pijn. Ze zijn wel erg opgezwollen, bij jou?

    Ik heb ze nog niet bloot bekeken.. jij?

    Ik kijk uit naar je verslagje en om te horen hoe het met je gaat..

    Liefs,

    S.

  10. Hoi Jilly,

    Fijn om hier te kunnen lezen hoe het jou allemaal vergaat. Jammer he, dat je nog zolang moet wachten op het echte resultaat na de operatie..

    Ik heb ergens op het forum gelezen dat kamillethee drinken helpt om het vocht af te drijven. Misschien zijn er ook wel wat homeopathische middeltjes voor bij Kruidvat ofzo, ze hebben daar alles voor vanalles zag ik.

    Sterkte!

    Liefs,

    Sula

  11. Ja, het is natuurlijk ook heel raar als je er al zo lang over hebt nagedacht en het dan opeens binnen 4 dagen gaat gebeuren..

    Ik ben alleen maar blij als ik eraan denk dat het gaat gebeuren, maar als ik me echt in ga leven dat ik daar straks ben krijg ik de zenuwen, dus dat doe ik maar niet.

    Die kriebel herken ik wel, even een zenuwstootje. Maar dinsdagavond zijn we daar alweer vanaf!

    Ik kan af en toe alleen een beetje gaan zitten obsessen dat ik wel de goede maat krijg, verder maak ik me niet zo heel druk meer.

    Als het moet neem ik maandagavond en eventueel dinsdagochtend een kalmeringspilletje, heb het nagevraagd en dat mocht. Dus als we elkaar daar zien zal het ws stoned zijn, jij nog van de narcose en ik van de kalmeringspillen of ondertussen ook al van de narcose, haha.

    Ik moet er om 9 uur al zijn (10 uur operatie), hoop dat ik dan nog uitgebreid de kans krijg om toe te lichten hoe ik het wil.

    Ben jij je op enige manier aan het voorbereiden? Ik ben vooral plaatjes aan het verzamelen van hoe ik het wel en niet wil..

    Liefs,

    S.

  12. Ja, de tijd begint te dringen, maar ik ben heel erg blij dat het bijna zover is en dat ik straks niet meer hoef na te denken over hoe ik het wil etc maar dat ik ze dan gewoon heb!

    Ik ben me nu aan het voorbereiden om zo goed mogelijk uit te leggen wat ik wil zodat ze niet te groot of te klein worden. Op cc kan ik allang niet meer afgaan, omdat het resultaat bij iedereen zo verschilt.

    Nog 4 nachtjes en dan is het zover.. Eindelijk!

    XX

    Sula

  13. Hoi Eefje,

    Bedankt voor je geruststelling, je hebt ook helemaal gelijk.

    Ik zal de pc voor de operatie gewoon nog zeggen dat hij moet doen wat hij bij mij vindt passen omdat hij toch degene is die er het meest verstand van heeft. Ik heb bij het consult erg gehamerd op het feit dat ze niet te groot moesten worden en dat ik hoopte dat er niet meer dan 240 cc (stond al erg groot bij het passen!) in zou moeten voor een mooi resultaat. Dus nu ben ik een beetje bang dat hij niet de 270cc zal doen ookal zou dat misschien beter bij mn postuur passen.

    Maargoed, ik ga het een beetje los proberen te laten..

    Liefs,

    Sula

    p.s. Mag ik je ww? Ik ben benieuwd naar jouw resultaat met 200cc.

  14. Vannacht voor het eerst gedroomd over de operatie. Het zat me dan ook even erg hoog gister.. Wel heel fijn dat ik het er hier met lotgenoten over kan hebben :1:

    Ik heb gedroomd dat er niet meer in bleek te kunnen dan 150 cc en dat het resultaat niet goed was doordat er te weinig plaats boven in mn borst was waardoor ik een rare vorm had gekregen. Ook voelde de prothese heel gek aan en zag je m zo zitten. Eng hoor.

    Verder zit ik erg te twijfelen over de maat. Ik wil het echt niet te groot, maar natuurlijk ook weer niet te klein. Bij het eerste consult wat ik bij een andere pc had werd mij gezegd dat ik niet voor groter dan 200/220 cc moest gaan en degene waar ik nu zit heeft het over 240/270 cc. Ik twijfel of ik nu niet gewoon moet zeggen; 'doe mij maar die 270cc', aangezien hier iedereen het al snel te klein vindt en ik bij sommige meiden met veel meer cc niet eens zulke extreem grote borsten zie op de foto's.

    Ik kan niet wachten tot het zover is en dat ik hier dan niet meer zo hoef na te denken/te twijfelen..

    Na hoe lang mag je trouwens weer op je buik slapen?

    Ik zou wel bang zijn dat ik per ongeluk in mn slaap op mn zij ga liggen, maar misschien merk je dat snel genoeg door de pijn..

  15. Ik krijg ze voor de spier. Ik dacht eerst zelf dat dual plane beter zou zijn i.v.m. het zien van randen, maar beide pc's adviseerden op de spier en zij zullen het toch t beste weten.. Naar wat ik hier op het forum lees schijnt het herstel bij voor de spier plaatsing ook wat makkelijker te gaan, dus das ook mooi meegenomen. Ik heb iets wat ze tubulaire borsten noemen waardoor ze er vorm in moeten brengen, dus dat heeft er ook mee te maken dat het voor de spier gebeurt geloof ik.

    Goed om te horen dat je nu al geen pijn meer hebt. Dat zal wel per persoon verschillen, maar ik hoop ook op het beste..

    Ik ga na de operatie een weekje bij mn moeder logeren en een aantal mensen hebben al aangeboden om me te komen 'entertainen'. Ik ben bang dat ik dan wel op de bank moet slapen, wat misschien niet zo heel comfortabel is. Maargoed, ben allang blij dat iemand me kan verzorgen.

    Verder ben ik freelancer, dus ook geen problemen met ziek melden etc.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.