Ga naar inhoud

Nic1978

Leden
  • Aantal items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Nic1978

  1. 1 uur terug, Sjuul zei:

    @Nic1978

    Wat het meldpunt en hun informatie betreft, uiteraard heb ik die helemaal uitgeplozen en bekeken.

    Ik heb die echt niet overgeslagen in mijn zoektocht naar nuancering maar ben toch meer overtuigd van onderzoeken die geverifieerd zijn en uit officiële bronnen komen.

     

    Het meldpunt is gericht op de dingen die misgaan en daar zul je geen positief bericht zien.

     

    Hier op het borstenforum is de informatie over het algemeen genomen informatie die uit  officiële bronnen komt, het is niet alleen gericht op dingen die misgaan maar ook op dingen die goed gaan, voor een goede nuancering is het goed om uit te gaan van alle informatie en niet alleen van de informatie die gericht is op 1 onderdeel van het geheel. Alleen dan kun je een objectief en goed onderbouwd beeld krijgen.

     

    Informatie is echt wereldwijd te vinden, en dat is maar goed ook want misstanden moeten ook aan de kaak gesteld worden.

    Maar het mag wel gedoseerd en genuanceerd gebeuren.

     

    Hi Sjuul,

    Ik ben het zeker met je eens,het is nooit goed als er een eenzijdig beeld wordt geschetst. Los van de officiële onderzoeken etc,zijn de berichten van de vrouwen zelf altijd persoonlijk. Daar spelen  emoties mee,evt klachten die ze wel/niet hebben. En daar kunnen mensen dan weleens teveel in meegaan,zeker als vrouwen dingen herkennen in andermans verhaal.

     

    De reden dat ik reageerde was vooral door “trek het je niet te veel aan” en “overdreven”. Dat kwam voor mij over alsof we de informatie bij Radar totaal niet serieus moeten nemen. 

     

    Maar ik denk dat we uiteindelijk dezelfde gedachte hebben. Vrouwen hebben recht op alle informatie,het totale beeld..zowel positief als negatief. En dan kunnen ze daarna zelf een weloverwogen keuze maken?

     

    Ik heb m’n implantaten overigens nog wel (ik heb ze pas sinds januari 2018),maar ivm pijn en andere lichamelijke klachten,ben ik er wel over aan het nadenken om ze te laten verwijderen. 

     

    x Nicole 

    • Like 1
  2. Ik wil hier even op reageren. 

    Je geeft aan dat ze zich de informatie niet teveel aan moet trekken,dat het flink overdreven is. Maar uit het feit dat je de vraag stelt of de aflevering een herhaling was van een half jaar terug,maak ik op dat je de aflevering niet hebt gezien?! 

     

    Radar is niet een of ander shownieuws programma. De informatie die gedeeld wordt is echt wel onderzocht en onderbouwd. 

    En wat je zegt over het Meldpunt,dat zij er helemaal een mega drama van maken...ik denk als je de site goed zou bekijken en dan ook alle linkjes zou openen,de wetenschappelijke onderzoeken,etc,dat je dan deze opmerking niet zou maken. 

     

    Ik vind het jammer dat dit soort berichten hier zo snel wordt weggewuifd alszijnde overdreven. 

    Tuurlijk zijn er ook vrouwen die nergens last van hebben (zoals jij) en dat is alleen maar mooi. 

    Maar het lijkt me goed om zeker op een site als deze,waar vrouwen informatie inwinnen,ook open en eerlijk te zijn over de mogelijke negatieve gevolgen. Zodat vrouwen een weloverwogen keuze kunnen maken obv alle informatie en ervaringen,zowel positief als negatief.

     

     

     

     

    • Like 1
  3. 2 minuten geleden, Francisca91 zei:

     

     

    Heel herkenbaar hoor! Ik vond mijn borsten echt prachtig, maar voelde me nooit helemaal op mn gemak met mn implantaten. Ik heb ze maar 6 maanden gehad, en heb ze laten verwijderen omdat ik klachten ontwikkelde (oa huidproblemen, duizeligheid, rare geurtjes, grauwe gloed en vermoeide uitstraling, vermoeidheid). Ik had overigens ookveel last van steken. 90 procent van de klachten is nu weg en ik voel mij weer de oude!

    Ik kon soms ook echt een beetje in paniek raken dat ik iets in mn lijf had wat kapot zou kunnen gaan etc. Ook was ik superveel bezig met dat ik een bh aan moest, snachrs durfde ik niet zonder te slapen omdat ik bang was dat de implantaten gingen verschuiven. Nu voel ik me zoveel vrijer ? ik mis ze absoluut niet, ondanks dat ik ze dus wel echt mooi vond. 

     

    Xx

     

    Jeetje wat herkenbaar. 

    En ik ben ook wel echt vermoeid,maar heb dat nooit gelinkt aan m’n vergroting. Hoeft natuurlijk ook niet,maar neem het wel mee. 

    Heb je ze door dezelfde arts laten verwijderen als die ze geplaatst had? En hoe is het met de littekens?

    Ik had van mezelf een lege B cup..en ben zo bang dat het er dan helemaal niet meer uitziet..nog leger en slapper. Ik ben ook al 40,maakt ook wel verschil denk ik..huid minder soepel misschien...?

     

  4. 3 minuten geleden, Francisca91 zei:

     

    Ik heb ze recent laten verwijderen, maar had ze nog niet lang. Bij mij is de huid weer goed hersteld en ook gevoel in mn tepels normaal, maar dat was ook met implantaten wel normaal. Ik heb veel vrouwen gezien die explantaties hebben ondergaan en over het algemeen herstelt de huid weer redelijk goed.

    Ik moet hier wel even opmerken dat je op dit forum weinig vrouwen zult treffen die een explantatie hebben ondergaan. De meeste die dat gedaan hebben zijn hier niet meer actief.

     

    Mag ik vragen wat de reden is dat je ze wilt laten verwijderen?

     

    liefs! 

     

    Ik weet nog niet of ik ze wil laten verwijderen hoor,maar het gaat af en toe door m’n hoofd. Als ik alles van tevoren had geweten had ik het nooit gedaan.

    Hoelang had jij ze? En mag ik vragen waarom je ze hebt laten verwijderen?

    Ik heb ze nu iets meer dan 1,5 jaar..maar kan er gewoon niet aan wennen. Ondanks dat ze niet te groot zijn ofzo,vind ik ze toch nep. Vind ze ook nog steeds vrij hard. En m’n linkerborst voelt niet fijn..steken, als ik voorover buig lijkt ie wel een beetje los te zitten, die tepel doet “pijn” en beide tepels zijn bijna altijd stijf waardoor ik altijd een voorgevormde bh aan moet waarin ik m’n borsten nog meer nep vind lijken...

    Ik ben me er gewoon de hele dag van bewust van dat ze niet van mij zijn.

    Lastig uit te leggen..? 

     

    Xx

  5. 15 uur geleden, Rosanna123 zei:

    Ja daar ben ik ook bang voor! In feite proberen we toch iets natuurlijks te creëeren met iets wat onnatuurlijk is. Denk dat je het daardoor altijd wel zal zien of voelen. 

     

    Mijn vorige protheses had ik ongeveer 11 jaar. En toen gewisseld bij de Cosmed Kliniek. Op zich zijn ze nu wel iets zachter, mijn vorigen voelden heel stevig. Ga je nog second opinions nemen of laat je het wel even zo? En wat vind je vriend (als je die hebt) ervan?

     

    Ja dat is het he... Je weet echt niet waar je goed aan doet. Een nieuwe operatie kan misgaan of wie weet wordt het kleiner maar nog steeds overduidelijk nep. En bij mij vervagen littekens heel traag, dus dan zit ik ook daar weer opnieuw mee. Idd een gedoe allemaal! Ik zou graag er gewoon blij mee zijn en het achter me laten, maar zooo lastig als het niet eigen voelt...

     

    Ik ben vrijgezel,geen vriend dus die kan meedenken..vind ik soms wel lastig. Ik ben al zo’n twijfelaar en dan zou het wel fijn zijn als je het kan bespreken met je partner. Tuurlijk zijn er andere mensen,maar dat is anders,daar ben je niet intiem mee..?

     

    Dat van die littekens heb ik ook! Vervelend he. Vind ze nog steeds dik en bobbelig. Smeer nog elke dag met vit E creme maar heb niet het idee dat ze nog veranderen.

    Kan er ook nog wel bij..??

     

    Ik heb trouwens net ff je hele verhaal gelezen. Wat rot voor je zeg dat je er nu toch niet blij mee bent..je hebt het van tevoren zo goed onderzocht enz. En dan de arts die voor de operatie zo begripvol was/leek en nu achteraf dat niet is..zou wel kunnen huilen in jouw situatie.

     

    Voor nu laat ik het even zo. Heb nu ook geen geld om te wisselen. En ik ben gewoon bang dat wat ik in m’n hoofd heb,dat ik dat toch niet zal krijgen....

    De foto die je bij de berichten had staan met jouw situatie en daarnaast van wat je zou willen...dat is ook wat ik mooi vind! Ziet er natuurlijk uit.

     

    Wil je me miss toevoegen aan je album? Kan ik even zien hoe het was en is.

    Ik heb wel foto’s,maar die zijn van rond en een paar maanden na de operatie,niet recent. Zal als ik weer eens bij m’n ouders ben vragen of m’n moeder een foto wil maken van hoe ze nu zijn:-)

  6. 21 minuten geleden, Rosanna123 zei:

    Ja ik snap je helemaal, dat heb ik dus ook. Ongeveer 10 maanden terug ben ik gewisseld van high profile (345cc) naar low profile (340cc en er is 1 cm projectie vanaf). Ik dacht ook dat het natuurlijker zou worden als het iets platter zou zijn. Helaas is het probleem hetzelfde, ik kan nog steeds goed zien dat het niet echt is. Nu ben ik aan het oriënteren om te wisselen naar nog minder cc, maar heel lastig die keuze want ik wil ook niet bezig blijven!

     

    Ik vind bij anatomisch ze er vaak wel mooi uitzien, met een wat natuurlijkere overloop... Vind je vooral dat ze er nep uitzien, of kan je ook niet wennen aan hoe ze aanvoelen?

     

    Oh jij bent zelfs al gewisseld..hoelang zaten ze er daarvoor in? Balen zeg dat het niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd..? Snap je zo goed,je weet gewoon niet waar je goed aan doet he. Want straks is het weer niet wat je hoopt..

    In welk ziekenhuis/kliniek ben je geholpen?

     

    Ik kan vooral niet wennen aan hoe ze er naakt uitzien. Maar hoe ze aanvoelen vind ik ook niet fijn..het blijft gewoon zo stevig zeg maar. Zal ook wel komen door dual plane,dan zitten ze natuurlijk iets meer vast dan voor de spier,maar ik had gewoon verwacht dat ze natuurlijker zouden aanvoelen..van mezelf..en niet dat ik er na meer dan 1,5 jaar nog steeds niet aan kan wennen......

    Wat een gedoe he..soms denk ik echt had ik het maar nooit gedaan. En een wissel gaat ook steeds door m’n hoofd,maar ja,ik ben gewoon bang dat ik het altijd nep zal blijven vinden.......?

     

    Heb vandaag trouwens die plakkers over m’n tepels gedaan,maar dat was nog lelijker..zag er onder een strak topje raar uit..de vorm. Dus toch maar weer een voorgevormde aangedaan?

  7. 12 minuten geleden, Rosanna123 zei:

    Hey Nicole,

     

    Wat balen dat je niet helemaal blij bent na je operatie. Dat van je tepels herken ik wel van de eerste maanden, nu heb ik er minder last van. Hoewel ik wel merk dat ze sneller reageren op temperatuur dan voor mijn bv. Ik draag daarom ook altijd een voorgevormde bh of ik plak mijn tepels af met tepelstickers. Die kan je bij de Hunkemoller kopen of via bol.com bijvoorbeeld, dat vind ik nog best een uitkomst! Misschien kan je daar eens naar kijken?

     

    Ja een warme washand, helpt dat niet alleen tijdelijk? Ik heb in de sauna bijv. totaal geen last van harde tepels. Meestal worden tepels hard door kou en zacht door warmte. Maar je kan moeilijk continu met een warme washand gaan rondlopen toch?   

     

    Jammer dat ze ook niet helemaal eigen voelen. Hoeveel cc heb je nu? En vind je ze dan ook te groot? Je hoort vaak dat een bv zo'n dankbare ingreep is en het meteen daarna als eigen voelt. Helaas ervaar ik dat ook niet zo, dus ik kan me wel voorstellen wat je schrijft. Hoop echt dat je er nog aan kan wennen!!  Sterkte en liefs, Rosanna

     

    Bedankt voor je reactie?

    Die tepelstickers heb ik ook gekocht maar nog niet gebruikt..Maar als je zegt dat ze helpen ga ik ze toch maar eens proberen?

    Hoelang geleden heb jij je operatie gehad?

     

    Haha ja precies,het lijkt mij ook apart dat die washand ervoor gaat zorgen dat ze minder snel stijf worden..Daarom dacht ik eens vragen hier of anderen er ervaring mee hebben.

     

    Ah rot voor jou,maar wel fijn om te horen dat jij dat gevoel herkent,dat ze nog steeds niet eigen voelen. 

    Ik vind het lastig om te zeggen wat ik er nou echt niet mooi aan vind. Ik heb dualplane anatomisch 390cc. Ben 1.78m.

    Hiervoor had ik een lege B cup en nu 75E. Ik had gevraagd om een volle C,kleine D. Denk dat ze iets groter zijn dan dat maar 75E klinkt groter dan dat ze eruit zien. Ze passen op zich wel bij m’n lichaam wat het formaat betreft. Ik vind ze alleen zo nep,kan daar gewoon niet aan wennen. Ze hadden van mij denk iets platter gemogen..en misschien toch ook iets kleiner. 

    Hoeveel cc heb jij nu? En wat had je hiervoor? X

     

  8. Hi goedemiddag,

     

    Ik ben 1,5 jaar geleden geopereerd (eind januari 2018). Op zich is alles goed gegaan,ik weet alleen nog steeds niet of ik blij ben met het resultaat? Het is een beetje dubbel. Aan de ene kant ben ik blij dat ik nu vollere borsten heb,voel me meer vrouw i.p.v. een meisje. Maar aan de andere kant zijn er ook wat negatieve dingen.

    Het ergste vind ik het feit dat m’n tepels bijna altijd stijf zijn! Ook al is het niet koud ofzo. Hierdoor ben ik een soort van verplicht voorgevormde bh’s te dragen,maar ik vind m’n borsten dan veel minder mooi dan met een niet vormgevende bh. Vind ze dan meer nep,terwijl ik daar juist niet van hou.

    Ik heb toevallig een paar weken geleden de kliniek gebeld en daar werd gezegd dat het nog kan veranderen,dat ik nog steeds aan het herstellen ben. Maar vraag me af of dat na 1,5 jaar wel zo is? Zijn er meiden die dit ook hebben? En weet iemand of ik er iets aan kan doen??

    Daarnaast is het gevoel in m’n tepels echt niet fijn. Vooral m’n linkerborst,die doet zelfs pijn als je die aanraakt. Bij de kliniek gaven ze aan dat ik kan proberen met een warme washand erover heen te wrijven..Heeft iemand dit eerder gehoord of zelf ook gedaan? Zo ja,heeft dat geholpen?

     

    Verder voelen ze na 1,5 jaar nog steeds niet eigen. Vooral als ik naakt in de spiegel kijk,blijf ik ze nep vinden. Ik kijk stiekem al uit naar een wissel over een aantal jaar..erg he? Het liefst zou ik ze nu al veranderen,maar dat vind ik te ver gaan,beetje zonde van al het geld. En ik weet ook niet of ik dan wel voor kleiner en minder profiel kan gaan?! Dus voor nu moet ik het gewoon even doen met hoe het nu is..

    Ik denk dat als m’n tepels nog veranderen (niet meer altijd stijf en een geen pijnlijk gevoel meer) dat ik dan wel al een heel stuk opgelucht zal zijn. 

     

    Sorry voor het lange verhaal,maar moest het echt even kwijt.

     

    Liefs,

    Nicole

     

     

  9. Goedenavond meiden,

    Ik ben nu iets meer dan een half jaar PO. En op zich gaat alles goed.

    Ik vind m’n borsten alleen nog steeds vrij hard. Tuurlijk zijn ze wel al minder hard dan in het begin,maar echt zacht kan ik ze nog niet noemen. Ook heb ik af en toe nog steeds wel wat pijn.

    Ik weet dat het een jaar duurt voordat alles hersteld is,dus waarschijnlijk moet ik gewoon nog - daar komt het belangrijkste woord van dit hele proces weer - GEDULD hebben..;) Maar was toch benieuwd of er meiden zijn die dit herkennen..

    Ook doen m’n tepels nog waar ze zelf zin hebben..Die worden stijf op de meeste rare momenten (zelfs toen het 35 graden was!) en soms maar aan een kant..ziet er best raar uit als je bijv je sportbh aanhebt..:18:haha;-)

     

    Ben benieuwd!

     

    Oh ja,tot wanneer moet je je littekens eigenlijk blijven insmeren? Weet iemand dat?

     

    Groetjes Nicole

  10. Goedemorgen! Ik ben nu 3,5 week po..nog even en dan zijn de eerste 6 weken voorbij:-)

    Nu heb ik een vraagje..Zijn er meiden die de 6 weken al voorbij zijn en weer begonnen zijn met krachttraining? Zo ja,train je alle spiergroepen of heb je bijv de borstspier in het begin nog met rust gelaten? En bijv armen,buik? Ik lees er verschillende verhalen over..pas na 3 maanden borst trainen,in het begin alleen onderlichaam,etc.

    Bij de kliniek zeiden ze dat ik na 6 weken echt alles weer mag,alleen wel rustig opbouwen. Maar ben gewoon bang dat ik toch iets verkeerd doe,vandaar dat ik benieuwd ben naar jullie ervaringen (na dual-plane):rolleyes: Xxx

  11. Goedemorgen meiden,ik heb even een vraagje. Ik ben nu 17 dagen po en merk dat het elke dag een beetje beter gaat. Nu heb ik alleen sinds gisteravond “pijn” in m’n linkerborst,beetje aan de zijkant/buitenkant. Pijn is een groot woord en het is ook een ander gevoel dan in het begin. Dit voelt meer als spierpijn. En trekt ook een beetje naar m’n arm. Een zeurend gevoel en voel het bijv erger als ik diep ademhaal. Herkent iemand dit gevoel? Xxx

  12. 3 minuten geleden zei Desi3:

    Ohhh nee wat ontzettend k** dat je je zo voelt! Maar echt geef het de tijd.  Misschien had je het gelezen maar ook ik heb de eerste dagen alleen maar gehuild (lees drie dagen lang 24/7 ) omdat ik ze zo lelijk en groot vond (ik had mega veel zwelling), en nu vind ik ze veel te klein en krijg ik deze zomer een wissel... zo zie je maar haha!

    Komt echt goed!!! :wub:  En zo niet, zijn er altijd nog opties.. je zit hier niet je leven lang aan vast! 

     

    Liefs, Desi

    Dank voor je reactie! Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben,en had dat idd gelezen..Echt klote dat je uiteindelijk niet tevreden bent,maar wel fijn dat ze er iets aan gaan doen!

    Ik moet idd geduld hebben..

     

    Maar heb ook besloten dit forum even met rust te laten. Ik maak mezelf gek met alles wat ik lees en zie. Xxx

     

  13. Zojuist zei Rosanna123:

    Wat naar zeg! Ik kan me die schrik wel voorstellen, na de operatie zien je borsten er tenslotte niet op hun best uit, en tegelijkertijd ben je er extra op gefocust.

    Ik heb zelf ook dual plane en bij mij zijn mijn borsten zeker niet groter geworden in vergelijking met 10 dagen PO. Sterker nog, ik had in het begin best wat zwelling die langzaamaan wegtrok. Voor mijn gevoel had ik 3 maanden PO een cupmaat minder dan in het begin.

    Het is heel moeilijk om geduld te hebben, maar toch zou ik proberen het even te laten. Wat Nini28 zegt, geef het de tijd om zich te ontwikkelen en kijk over 3 maanden verder. Hopelijk ben je dan alsnog blij met je borsten. Heel veel sterkte!

    Dank je voor je reactie. Ik moet ook geduld hebben en m’n reactie is misschien een beetje overdreven,maar tis gewoon zo wennen. En je hebt een plaatje in je hoofd dat je niet ziet..en dan word je onzeker...Maar ga het afwachten en hopen dat ik over een paar dagen toch huppelend in een bikini rondloop:-D Xxx

  14. 9 minuten geleden zei Nini28:

    Lieve schat, je bent maar zo kort PO.

    Mijn borsten zien er verschrikkelijk lelijk uit, staan.ver uit elkaar.  Zien ongelijk uit en alsof ze door de hakmolen gehaald zijn.

    Geef het de tijd om.zich te ontwikkelen, Zonde als jij je nu druk om maakt on iets wat nog gaat veranderen XX

    Ja je hebt ook gelijk. Ik weet het..moet ook zeggen dat ik ga stoppen met op deze site kijken. Lees zoveel en maak mezelf gek..

    Ik ga maar even kijken hoe ik dit bericht kan verwijderen,was weer een beetje impulsief:-S

    Bedankt voor je berichtje! Xxx

  15. Hi dames,

    Ik ben nu 10 dgn PO en ben echt niet gelukkig:( Nu weet ik dat de borsten nog moeten vormen,maar ben vooral bang dat ze te groot worden,omdat ik lees dat de borsten bij dual plane vaak na een tijdje groter worden als de spier zich ontspant...Nu denk ik echt had ik het maar nooit gedaan..:-(

    Heb vannacht de hele nacht wakker gelegen en vandaag ook gehuild en gepiekerd..Het zal er wel bij horen...

     

    Even een aanpassing: ik ga dit forum voorlopig ff met rust laten. Ik maak mezelf gek met alles wat ik lees en zie. Ieder lichaam is anders en ik moet gewoon geduld hebben,hoe moeilijk dat ook is...

     

    Liefs Xxx

  16. 6 minuten geleden zei Isa123:

    @Nic1978 Ik ben ook door Straten geopereerd, precies een weekje eerder dan jij! Twijfelde heel erg tussen 390 en 445 cc anatomisch, en het is uiteindelijk dat laatste geworden!

    Mag ik meekijken in jouw album? Vind het wel interessant om te zien hoe andere anatomische borsten van Straten ontwikkelen haha. Ben heel benieuwd!! Die van mij moeten echt nog goed gaan zakken, maar ben al wel heel blij met hoe het er uitziet! 

    Leuk dat je ook door Straten bent geopereerd! Ze moeten bij mij ook echt nog flink zakken..haha

    Tuurlijk,ik ga je toevoegen! Voeg je mij ook toe? Ben ook benieuwd:-) Xx

  17. 3 uur geleden zei Willemijnx:

    Ja opzich wel! Ik had wel wat vragen maar ze bleef ook gewoon staan enzo. Misschien is dat wel normaal, maar voor mijn gevoel stond ik binnen 5 min weer buiten. En dat voor 3 kwartier rijden <_<. Hopelijk verdwijnt de pijn snel! Ik heb trouwens enorme last van Mn nek/schouder gehad omdat ik me niet goed bewoog uit angst! Dus tip!! Blijf je schouders goed draaien! Op een gegeven moment had ik meer last van m’n nek en schouder als van Mm bv zelf :P xx

    Hm,ik moet zelfs 1,5 uur rijden..:-S Dus ben dan 3 uur onderweg voor max 10 minuten daar binnen..haha.

    In het begin liep ik ook veel te krampachtig. Maar dat gaat nu gelukkig wel goed,heb geen last van m’n nek en schouders meer. Maar herken het wel hoor,die rugpijn in het begin was echt vreselijk..:79: Xx

  18. 4 minuten geleden zei Lavelle:

    Bedankt!! Die van jouw gaan ook heel mooi worden maar moeten inderdaad nog wat zakken. Heb hier al gelezen dat anatomische wat trager zakt dan rond. Dus geduld geduld geduld. En vooral rustig aan doen. Ik ga je volgen. Ben benieuwd naar je resultaten binnen enkele weken :57:

    Ja dat heb ik idd ook al gelezen..m’n geduld wordt aardig op de proef gesteld,haha.

    Ik ga jou ook volgen,leuk om te zien hoe het verdere verloop is:-D Xxx

    • Like 1
  19. 3 minuten geleden zei Lavelle:

     Bedankt! :D ik heb je ook toegevoegd. Ik heb 350cc rond dual plane geplaatst. Ik ben meer dan tevreden. Ben superblij met m'n tieten. Wat heb jij gekregen? Ben je ook zo happy? Xxx

    Wow,wat zijn ze al mooi zeg!

    Ik heb 390cc anatomisch. Ben op zich wel tevreden,maar protheses moeten nog flink zakken..dus vind het nog moeilijk om te weten hoe ze uiteindelijk worden. Maar moet gewoon geduld hebben..:-D Xx

  20. 16 minuten geleden zei Lavelle:

    @Nic1978 proficiat met je boobies. Ik ben op 17/01 ook geopereerd door dr. Straten. Hij is echt een tietenkoning he :105:. Mag ik in je album kijken? X

    Hm raar,ik had gereageerd,maar zie m’n reactie niet terug..:-S

    Maar dank je,jij ook gefeliciteerd!! Haha idd;-)

    Tuurlijk mag je kijken,ik heb je toegevoegd! Mag ik bij jou ook kijken?

    Hoeveel CC heb je? En ook anatomisch of rond? En ben je tot nu toe tevreden?:-) Xx

  21. 7 minuten geleden zei Willemijnx:

    Ohh!! Ik las helemaal verkeerd. Dacht dat je al veel eerder geopereerd was, sorry!! (Blond!!!) 

     

    ja ik 17 dagen PO. Vorige week donderdag had ik m’n controle afspraak! Ging mij persoonlijk een beetje te snel allemaal.... ze deed de pleisters eraf, maakte een foto en dat was het. Ik moest gaasjes aanschaffen en die elke keer ertussen toen tot de hechtingen zijn opgelost en De wond dicht is. Ik mag eind februari de bh en band af; heerlijk! Ben aan het aftellen. Ik vond trouwens wel dat week 2 en week 3 een groot verschil is! Ik voelde me echt een stuk Beter! Xxx

    Haha maakt niet uit,ik haal soms ook wat dingen door elkaar hoor..ook blond;-) Maar jij loopt 1 week voor op mij...

    Hoorde van iemand anders ook al dat het heel snel ging die controle..beetje jammer. Heb je wel de mogelijkheid om nog wat vragen te stellen als je die hebt?

     

    Oh dat is fijn om te weten dat het bij jou na week 2 een stuk beter ging! Dat hoop ik dan ook!:-D Xxx

  22. 5 minuten geleden zei Willemijnx:

    Ja ik kreeg enorme last van mijn nek waardoor ze bij de controle afspraak zei dat ik met kussens en steun op m’n zij mocht proberen te slapen. Het is me nog niet gelukt dus slaap nog steeds op m’n rug inderdaad. Wel plat inmiddels zonder kussens in mijn rug. 

     

    Het moet natuurlijk nog slinken inderdaad! De o-zo-fijne band is daar voor.... maar ik ben hem nu al zat Hahah. 

     

    Hoelang moet je de band nog dragen??

    Oh oke..zo vervelend als je niet goed slaapt..:-S

     

    Haha je die band moet gaan helpen de protheses sneller te laten zakken..en dat is bij mij wel nodig,dus dan maar ff doorbijten..:21:

    Ik ben nu 9 dgn PO,dus nog bijna 5 weken...Moet maandag terug voor controle en het verwijderen van de hechtingen. Is dat bij jou al gedaan? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.