Ga naar inhoud

MissJ

Leden
  • Aantal items

    103
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MissJ

  1. Hey Nadja ja blond haar ik moest op controle . Ja ik dacht zelfs met die drukbh heeft ze nu al borsten :D bij mij zag ze je praktisch niets toen :P

    Ja maar zoals ze nu zijn blijven ze niet hoor, gaan nog fel groeien.

    Ik heb 70 D met 300 cc en had maar een A tje dus je gaat een veel grotere cup hebben dan een D hoor.

    Ik had het nog gezegd tegen Plovier! Ik had op voorhand gezegd geen D want ik ben maar klein en dan zei hij met 300 cc kan je nooit een D hebben! Ik zei kijk nu is naar men bh 70D . Hij zo hmm ja maar dat is omdat je klein en fijn bent. Dus je gaat zeker op een F komen. Maar siliconenborsten lijken kleiner dan een bh maat. Ik heb een d maar uitzicht van een C. Dusja je zal het uitzicht van een goegevulde D hebben maar die cup D zeker niet hoor ;)

  2. Ja alles goed nu met mij! Ik kan alles weer! Geen last meer, alleen buikslapen wat lastig nog... Je hebt ook niet veel last gehad he? Net als mij :rolleyes:

    Ik had het toen nog verteld, dat ik niet zoveel last had gehad!

    Ja dat van het indalen komt in orde, ik dacht ook op dat moment van oh nee komt niet goed, maar is wel hoor <_<

    Je mag er al echt fier over zijn , ziet er goed uit!

  3. Mijn omgeving weet het wel..Want ik ga het niet ontkennen, want het heeft toch geen zin, het verspreid zich als een lopend vuurtje. Men broer zegt dat gewoon in zijn vriendengroep :mellow: Ik kon er echt niet mee lachen... Maar ja maakt niet uit, ze mogen het weten, als ik me maar beter voel he...

    Ik was net als jou ook niet zo gelukkig in begint , maar ik denk dat het te maken had met de narcose enz... Dat komt nog wel! :141:

    Hier kan je veel vragen stellen en stellen ze je gerust! Ideaal ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.