Ga naar inhoud

Jen77

Leden
  • Aantal items

    413
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jen77

  1. hoi hoi,

    ik heb geen idee hoe je dat zelf kunt controleren. Eerlijk gezegd maakt mij dat ook niet echt veel uit. Ik blijk 13 jaar met anatomische mcghans geleefd te hebben terwijl mij is verteld dat ze rond waren en van trilucent :6:

    waar het mij omgaat is dat ik ze heel erg mooi vind.

    Die lijn die je bij jou ziet bij het aanspannen oogt als iets wat in verband staat met een spier. Gelukkig zie je hem alleen bij het aanspannen.

    doei doei

  2. hoi hoi, ik wil ook graag een tattoo op mijn buik/heup/zij (daar dus ergens). Iets van chinese lotusbloem of hoe dat ook heet. Ik wil nog 2 kg afvallen en dan heb ik mijn doel bereikt (ja i know...rare bedoeling, maar die kronkel had ik nou eenmaal in mijn hoofd, eerst afvallen en dan bij mooi strak buikje het plaatje erop)

    kids heb ik al gehad dus daar hoef ik geen rekening meer mee te houden

  3. hoi hoi,

    wel grappig om steeds dezelfde bevindingen te lezen hoor. Van mij hadden ze ook veel groter gemogen hoor, terwijl ze eigenlijk best groot zijn. Als ik de lotto win misschien. Nee ik ga er verder geen geld meer aan spenderen, beetje dure hobby :7: . Daarbij ziet manlief me aankomen....hij zou een rolberoerte krijgen

    ik val nog steeds af, waardoor de borsten steeds meer projectie krijgen

    xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.