Ga naar inhoud

Wens

Leden
  • Aantal items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Wens

  1. 59 minuten geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste Wens,

    het gaat in dit geval niet om bloeduitstortingen vlak onder de huid (hematomen) zoals jij beschrijft, maar een bloeding in de pocket. Het is in theorie zo dat het bloed dat zich direct rondom de prothese bevindt aanleiding geeft tot vorming van extra bindweefsel (fibrose) en dat dit dan eerder een kapselcontractuur zou kunnen veroorzaken.

    Je kunt dus niet zeggen dat doordat je een hematoom onder de huid hebt je meer kans op een kapselcontractuur zult hebben.

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, plastisch chirurg

    Aha, had ik dat even verkeerd begrepen! Een hele geruststelling, bedankt voor uw tijd en reactie!

  2. Op 29 februari 2016 om 23:28 zei best_boobie:

     

    U zegt eigenlijk, dat een kapselcontractie alleen ontstaat door bloed of bacterie op de prothesen. Iemand die een bloeduitstorting heeft na de operatie, zou dan dus meer kans hebben op kapselcontractie dan iemand anders.. Maar wat is hier de achterliggende gedachte bij? Hoe komt dit dan? 
     

    Deze conclusie trek ik ook idd en maakt mij wat ongerust.

     

    Ik ben vandaag 1 week po, 295 cc dual plane.( Bergman Heerenveen ) Nu heb ik voor de operatie veel foto's gezien ook met bloeduitstortingen maar ik ben wel erg blauw( nu geel en trekt nu weg naar beneden) helemaal tussen de borsten, onder de armen naar rug en onder de borsten en daar ook twee bloeduitstortingen bij litteken...

     

    Heb ik nu meer kans op kapselcomtractie in de toekomst? Los van wat ik zelf nu doe om mijn herstel te bevorderen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.