Ga naar inhoud

boesje

Leden
  • Aantal items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door boesje

  1. Hoi Jenny,

    Vers van de pers zeg maar!

    Ik heb zojuist je topic doorgelezen en zag dat je ook 325 dual plane hebt gekregen. Ik vind mijn borsten ook nog hoog zitten en verder nog weinig vorm. Ik ben wel blij dat ik in jouw topic heb gelezen dat het indalen en vormen wel lang kan duren, dat geeft de borstburger weer moed.

    Help ik moet de band 6 weken om, dag en nacht ppfff, nu moet ik wel zeggen dat het bij mij om een prothesewissel ging.

    Succes met je herstel en hopelijk voel je je snel wat beter.

    Groeten Boes

  2. Hoi angelique,

    Wat ongelofelijk vervelend dat je zoveel pijn hebt na je operatie, ik herken mezelf wel in je verhaal.

    Omdat ik lees wat voor een klachten jij hebt, denk ik ook dat kan er dus bij horen want dat voel ik ook allemaal.

    Ik ben 11 okt een prothesewissel gehad, een dual plane plaatsing. Dit was mijn 5de operatie en nog nooit heb ik zoveel pijn ervaren. Ik dacht ik heb nog wel kleinere protheses terug laten plaatsen en dan nog zoveel pijn. Veel rare geluiden in mijn borsten en dan ben ik bang dat ik net even te ver met mijn arm opzij heb gereikt of dat ik nog teveel vocht in mijn borst heb zitten, er zit een grote donkere bloeduitstorting onder mijn borst. Verder heb ik ook een erge brandpijn bovenop mijn borsten, ach ga zo maar verder...

    Ik hoop dat het snel beter met je gaat en dat iedere dag de zon steeds meer gaat schijnen, veel sterkte de komende dagen...

    Groetjes Boesje

  3. Hai Mikki,

    Natuurlijk mag je vragen waarom, het is een heel lang verhaal want dit wordt mijn 5de operatie. Je kunt in mijn topic lezen wat er allemaal gebeurt is anders wordt het wel een heel lang verhaal in jouw topic.

    Ik ga nu voor een wissel omdat ik heel veel pijn heb, ik heb kapselvorming en ik heb na de laatste wissel nooit aan mijn borsten kunnen wennen, qua grootte en qua bolling aan de bovenkant ( heb nu High profile). Ik heb nooit grote borsten willen hebben en anderen vinden ook dat ik geen grote borsten heb, C cup. Maar zelf heb ik er erg veel last van. Als Dr van Selms er niet in zou geloven dat de pijn na een wissel weg zou zijn dan had ik me niet laten opereren. Maar nu we er toch voor gaan wil ik graag kleiner en minder bol.

    Ik wil jou ook heel veel succes wensen voor dinsdag, we spreken elkaar wel na de operatie.

    Succes,

    Boesje

  4. Hai Lfn,

    Kan me voorstellen dat je niet graag die foto's upload op een laptop van je werk. Dus rustig aan hoor, we wachten het gewoon af.

    Ik moet morgen en ben erg benieuwd hoe het eruit gaat zien nu na de 5 de keer. Was het bij jou helemaal ingepakt na de operatie?

    Wat fijn dat het met kleding aan er heel natuurlijk uitziet. Kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent.

    Groetjes van Boesje

  5. Hai Mikki,

    Spannend hoor 12 oktober, ik word maandag door Dr van Selms geopereerd in het Lucas andreas ziekenhuis. Eigenlijk is het een wissel, ben al eerder geopereerd door Dr van Selms, hij doet het erg goed hoor. Je hoeft niet bang te zijn, als jij aan geeft zo natuurlijk mogelijk dan gaat hij daar voor, echt waar.

    Heel veel succes dinsdag!!

    Ik blijf je volgen.

    Groetjes BOesje

  6. Hai Lfn,

    Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat?

    Ben je alweer op controle geweest.

    Hoop dat je misschien een foto wilt plaatsen of via een pb wil sturen, ik ben zo benieuwd hoe het er uit kan zien na een wissel met kleinere protheses. Hoe voelt het nu je geen bolling meer hebt aan de bovenkant.

    Ik hoop dat ik minder onzeker zal zijn en minder het gevoel zal hebben van..... iedereen kan zien dat ik een vergroting heb gehad.

    Maandag ga ik de wissel en hoop vooral dat de pijn weg gaat en dat ik van die bolling af kom.

    Groetjes van Boesje

  7. Beste Lfn,

    We hebben elkaar al pb gestuurd, maar ik wil toch ook even graag in jouw topic reageren.

    Wat super dat je borsten er nu heel natuurlijk uitzien, ik ben erg benieuwd naar je foto's, aangezien ik in hetzelfde verhaal zit.

    Als ik jou verhaal zo lees dan is het net alsof het over mezelf gaat, buiten de pijn om dan, dat gaf de aanzet om toch voor een wissel te gaan.

    Mijn borsten zitten ook erg hoog en veel te bol aan de bovenkant en te strak.

    Dank je wel voor je verhaal in je eigen topic, want het doet me wel goed om jouw positieve bericht te lezen.

    Inderdaad Lfn als je je zo goed voelt, dan ga je snel teveel doen, dus rustig aan en ik ben heel blij :1: voor jou dat je borsten er zo goed uitzien.

    Sterkte.

    Boesje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.