Ga naar inhoud

cincin

Leden
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door cincin

  1. 2 uur geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste cincin,

    ik was in de veronderstelling dat het om een decoratieve piercing ging en niet om een piercing om je ingetrokken tepels te corrigeren. Als je erover twijfelt is het goed om daarvoor op consult te gaan. 

    Heeft je plastisch chirurg geen collega die je daarvoor kunt bezoeken?

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, plastisch chirurg

    Ik ben intussen toch bij mijn chirurg kunnen gaan en hij heeft ze verwijderd

    bedankt voor uw advies

    Mvg 

  2. 16 minuten geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste cincin,

    Wat voor een tepelcorrectie heb je laten doen? In elk geval klinkt het ingroeien van een piercing mij niet goed. Zeker als je er last van hebt zou ik de piercing laten verwijderen en later als alles tot rust gekomen is eventueel een nieuwe piercing laten zetten.

    Ook hier blijft het advies weer, als je twijfelt ga naar de plastisch chirurg, want het beoordelen vanaf een forum is onmogelijk. Succes!

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, plastisch chirurg

    Ik had ingetrokken tepels, dmv een piercing zijn ze weer uitgetrokken,  normaal moeten die gedurende 6 weken blijven zitten, maar de operatie is pas 19 dagen geleden. 

    Dus ik ben bang dat het dan een operatie voor niets was, daarbij komt dat de pc in verlof is sinds gisteren, ik zal morgen toch aar eens naar de huisdokter gaan dan,

    bedankt voor het advies 

    mvg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.