Ga naar inhoud

Senna89

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Senna89

  1. Op 3-1-2020 om 20:30, Ld1234 zei:

    Soms hebben anatomische protheses meer projectie. Het kan dus zijn dat je qua projectie er niet veel op vooruit gaat. Ik had eerst 290cc anatomische protheses van mcghan en nu 450cc motiva full round en het projectie verschil is 0.5 terwijl het aantal cc veel meer is. Bij rond zit ook een groot deel van de cc's bovenin namelijk. Ook de breedte speelt mee dus je kunt er van te voren niet veel van zeggen. De plaatsing bepaald of je randen gaat zien.

    Ben wel super blij dat ik van anatomisch ben geswitcht naar rond. (Gewoon net wat meer vulling bovenin en toch nog steeds geen pornoborsten effect?)

    Gewoon even bespreken of ben je ondertussen al geopereerd?

     

    Liefs,

    LD

    Heb jij hiermee een veel grotere bh maar of niet ? 

  2. Hallo! 
    ik zie je reactie nu pas. Ik ben vandaag terug bij de chirurg langs gegaan. 
    hij spreekt van 300-340 cc ergonomische implantaten van sebbin.

    wat voor mij super veel lijkt aangezien ik mager ben.

    War je zegt over het aantal cc in De bovenkant klinkt wel juist eigenlijk ?

    het probleem bij de anatomische is dus vooral dat die bovenkant niet gevuld is dus ik denk wel dat ik de overstap naar rond zou maken. 
     

  3. Hallo iedereen ! 

     

    Deze week had ik een consult omdat ik pijn had in mijn rechter borst bij sommige bewegingen. 

    De dokter zelf weet eigenlijk niet zo goed van waar het komt. Dus laat ik den mri nemen van mijn borst (in januari pas). 

    Zijn opmerking was ook dat mijn borsten enorm gezakt waren. Wat ik eigenlijk ook al vond van in het begin. Ik had vier jaar geleden ergens anders 185 cc anatomische van mentor laten zetten. Met als resultaat veel te weinig volume bovenaan. Nu was zijn voorstel om ronde protheses van sebbin te plaatsen, wat mooier zou ogen en ook omdat ik het zelf nodig vind natuurlijk. Het kan ook zijn doordat ze zo gezakt zijn dat ze eventueel op een zenuw drukken. Zijn ander idee was dat het eventueel ook een spierscheur zou kunnen zijn. 

     

    Ik zou dan wel groter gaan. Maar ik weet niet goed wat ik kan hebben omdat ik mager ben. Ik ben 1 m 75 en 60 kg. 

    Met 185 cc heb ik nu een 75C. Dus ik denk moest ik 250 cc nemen dat ik wel op een 75 D zou uitkomen ? 

     

    Ik heb vooral schrik dat je de protheses gaat zien zitten bovenaan doordat ik zo mager ben en dat ze rond zijn? Of dat ik echt zo te veel plaats ga hebben tussen beide borsten.

     

    Groetjes! 

     

     

     

  4. Hallo iedereen ! 

    Het is nu bijna 4 jaar na mijn borstvergroting. 

    Enkele maanden geleden ben ik met hevige pijnscheuten ter hoogte van de rib onder mijn borst opgestaan. Na enkele dagen bij dokter geweest omdat dit pijn deed bij elke beweging. Daar heb ik ontstekingsremmers gekregen omdat ze dacht dat ik een ontsteking had op ,

    mijn ribkraakbeen. Die medicatie hielp tegen de pijn maar de pijn bleef. Dus opnieuw naar de dokter gegaan en die stelde een RX voor en een echografie van mijn rib. Waar niks op te zien is. De pijn is begonnen in februari en heb die nu nog steeds. Ik begin mij af te vragen of de pijn van mijn borstimplantaat zou kunnen komen , omdat de pijn echt in de borstplooi zit en naar het midden toe. 

    De pijn is niet meer zo hevig als in het begin. Ik heb vooral pijn als ik naar beneden kijk. Dus bv recht zitten en mijn kin naar beneden bewegen. 

     

    Ik denk toch best eens een consultatie te nemen bij een plastische chirurg. 

     

     

  5. Hallo iedereen ! 

    Twee jaar geleden een borstvergroting gehad en vind al een tijdje dat mijn tepels te hoog op mijn borsten staan... ze passen nog nipt in mijn BH 

    als ik naar mijn litteken kijk is dit ongeveer 1cm boven de plooi? 

    Zijn de prothesen te veel gezakt? En hoe lossen ze dit op? 

     

    Eind november heb ik een afspraak bij een plastische chirurg .  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.