Ga naar inhoud

ArNa

Leden
  • Aantal items

    236
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ArNa

  1. Hier ook aan het afvallen :). Ik woog 58 kilo en was lekker aan het snoepen geslagen. Rond de bv woog ik 63 en uiteindelijk was dat zelfs 66 geworden. (In 7 maanden tijd!!!) Ben nu in mijn 4de week van sonja en ik zit weer op 62. Dus gaat goed! Ook leuk om dan weer wat strakkere kleertjes aan te hebben :P

    Nu nog push upje erbij :D

    Ik ben alleen bang dat het zo raar aan gaat voelen. Voelt namelijk nog niet echt fijn om ze naar elkaar te drukken.

  2. mmm mevrouw Anderson..... misschien bij een volgende bv???? hahah

    Ik heb nu wel altijd iets strak zittenden kleren aan, want dan vallen ze wel op. Maar als ik bijvoorbeeld een vestje draag is het al minder.

    Achja, de laatste maanden zijn er wat centen uit gegaan naar nieuwe kleren :P

    En dat gevoel ken ik denk ik wel een beetje. Ik had zelfs laatst het idee dat ik een borst moest terug duwen omdat hij niet meer op zijn plaats zat :unsure:

    Alleen vriendlief kon het niet zien, dus zal mijn gevoel wel zijn geweest.

    Hoe zitten de push ups bij jouw trouwens? En heb je nog steeds 75E?

  3. Oh blij te horen dat het goed gaat. Ik heb ook nog even je foto's bekeken. Ziet er erg goed uit :).

    Met mij gaat het ook top. Ben nu eindelijk helemaal blij met mijn boobies (in de gallerij heb ik een foto geplaatst)

    Maar inderdaad ben ik ook erg snel gewend aan de maat en had ik het zeker niet erg gevonden als ze nog groter waren :P. Had ik nooit verwacht.

    Tja vriend.... :( Is nu nog steeds ziek. Heeft ruim een week in het ziekenhuis gelegen en ze weten niet echt wat hij heeft. Ze denken aan de ziekte van crohn, maar het ziekenhuis heeft de onderzoeksresultaten kwijt gemaakt (eikels!)

  4. Hoi Neptietenmama,

    Ik zag nu pas je reactie in mijn topic. Ben een tijdje niet online geweest.

    Ben je al op consult geweest bij dr kruppa? Een tip voor als je nog gaat. Laat je niet leiden door zijn monotone geluid. Hij praat nogal eentonig en kan daardoor ongeinterreseerd overkomen. Maar ik heb echt super ervaringen met hem, en ik weet van andere dat ze ook zeer tevreden zijn.

    Het resultaat bij mij is te zien in de gallerij.

    Groetjes

    Arna

  5. Ik snap niet dat er mensen zijn die zo kunnen reageren :mellow: , maar wil wel iedereen sterkte wensen die zoiets moet meemaken!

    Ik heb gelukkig alleen maar positieve reacties gehad en mijn schoonmoeder is zelfs 2x in de eerste week langs gekomen om het huishouden een beetje op orde te houden en als mijn moeder is staat was geweest (is gehandicapt) had zij het vast ook gedaan.

  6. Bij mijn bedrijf is slechts 90% man :unsure:.

    Mijn teamleider wist het al en zei met een blozend gezicht na een paar uur: nou het is wel erg mooi geworden :rolleyes:.

    En ik heb 1 man die in het begin continue naar mijn borsten keek en 1 jongen die de eerste dag een beetje lachend keek (jongen van 22 <_<).

    Maar verders geen opmerkingen ontvangen van collega's oid.

    Overigens loop ik nog steeds in sportbh's, omdat ik nog niet zeker ben van de maat :P

  7. hoi Hope,

    Ik ben ook bij ACCZ geweest en ben ook erg tevreden. Ik heb mijn consult bij dr kruppa gehad en hij heeft mij ook geopereerd.

    Het is een hongaarse man met accent, waardoor hij op sommige nogal uhm... anders over komt. Maar hij heeft mij prima geholpen, alle vragen beantwoord en kan lekker droge humor hebben.

    Dr van Onselen, ik denk dat ik weet wat je gelezen hebt en kan me voorstellen dat je denkt *slik*, maar aan de andere kant zijn er ook heel veel goede verhalen te vinden.

    Denk overigens dat ze goedkoper zijn, omdat je in duitsland geopereerd wordt.

    en bang... :rolleyes:, het was dat mijn vriend klaar stond om mij een mep op mijn billen te geven als ik niet zou bellen, maar anders had ik nu nog steeds getwijfeld, haha

    Veel succes met je keuze!

    even of topic.... mijn zoontje van 5 zit nu naast me en begint keihard te lachen....hahaha mama, dat zijn allemaal leuke tietenplaatjes :1bouncingboobs:

    jongens... :rolleyes:

  8. Ja, grappig is dat he.... voordat je ze had, keken we ook naar andere dames met grotere tieten en nu hebben we ze :1big_boobs: zelf en kijken nu nog steeds, grappig zijn wij he..... :126:

    hahaha, zo kan je het ook zien :D, als grappig

    mijn vriend zegt dat geobsedeerd ben door borsten. eerst dat ik overal mooiere borsten zie en nu dat ik oplet of iemand een bv heeft gehad :rolleyes:.

    Ik vind alleen een bv niet altijd mooier dan natuurlijke borsten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.