Ga naar inhoud

Mammavan3ventjes

Leden
  • Aantal items

    135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Mammavan3ventjes

  1. 3 uur geleden zei Bruisend:

    Het is lastig te zeggen omdat het ook afhankelijk van je huid is. Kan je alleen vertellen hoe het bij mij is gegaan.

    Na de operatie dacht "jezus wat een memmen". Maar als ik nu de foto's van 3 dagen PO en 2 weken PO terug kijk zie ik dat mijn borsten ineens zijn gegroeid. Mijn huid stond na de operatie zo strak dat mijn protheses er vierkant uit zagen. Naarmate mijn huid oprekte des te meer projectie ik kreeg. En ja ze waren gegroeid. En toen had ik twee ronden borsten waarbij de tepel niet in het midden van het rondje zat maar onderaan. En in de afgelopen weken zie je gewoon dat de massa bovenop (en dus het gedeelte wat niet in een BH zit) heeeeeeeellll langzaaaaaam naar beneden schuift.  Bij de een wordt het visueel groter en bij de ander wordt het enkel groter in BH maat.

    Bij mij is de linker "groter" omdat daar mee massa naar beneden is gezakt. Dit kan je zien (in mijn album vandaag een foto geplaatst van mijn rechter zijkant tiet). In mijn rechter tiet zit nog zoveel volume van boven dat het een rare vorm heeft. De grotere, heeft die ook een bobbel boven of is die juist platter dan de andere?

    Bedankt voor je reactie. Mijn grotere heeft bovenin nog die bobbel zoals op die ene tekening van voor het "ploppen" zeg maar. Mn linker borst is vanaf ok al groter, meer gezwollen, strakker en alles. Heb 4 drains gehad tijdens ok dus dacht misschien heeft ie rechts gewoon meer afgezogen als links waardoor het er nu zo uitziet ofzo haha. Hij zei zelf na het nogmaals bekijken dat het helemaal goed ging komen dus daar ga ik dan maar vanuit. Borstband ed zou niet nodig zijn ook.  

    Vind het wel een leuk proces om te volgen, bijzonder ook hoe dat in zn werk gaat.

    • Upvote 1
  2. 8 uur geleden zei Bruisend:

    Ik ben morgen 6 weken PO en ze zijn nog verschillend. Maar bij mij gaat het gewoon even duren haha kan tot wel 3 maanden duren helaas

    Hoe gaat dat proces in z'n werk? Ik lees nl vaak dat je bij dual plane eerst zwelling hebt door de operatie natuurlijk maar dat ze daarna kleiner worden en vervolgens weer "groeien" omdat de spier ontspant en t volume zakt? Is dat bij iedereen zo met dual plane? Vind nu de grootte van rechts nl klein omdat het eerst groter was en omdat links groter is. Ik merk dat ik het jammer vind.. Niet dat ik een wissel wil ofzo hoor haha maar een vol decolleté zou ik wel leuk vinden..

  3. Op Tuesday, April 12, 2016 om 09:56 zei BoobiesV:

    ik ben nu reeds 12dagen PO en ook mijn linkerborst zit nog hoger en iets boller als de ander.

    nu merk ik wel dat mijn tepels steeds meer naar binnenkomt en niet meer zo aan de buitenkant staat.

    Hadden jullie dit ook dat de één borst boller zat als de ander?

    mijn rechterborst is al zeer mooi ingedaald maar men linker is wat eigenwijzer

    daardoor lijkt mijn linkerborst ook een stuk groter als de rechter als ik vooroverbuig.

    :) 

    Late reactie maar ik ben vandaag 8 dgn po en mijn linkerborst is vanaf ok ook groter als de rechter (mede door zwelling en vocht, ze waren voor de operatie nagenoeg gelijk en er zijn dezelfde cc's ingegaan). Mijn rechter borst hangt nu ineens ook veel lager dan links, raar gezicht haha maar zal wel sneller indalen en genezen als links. Hoe is het bij jou nu aangezien t alweer een mnd geleden is dat je je berichtje neerzette? Ik heb geen geduld haha, zou willen dat ze gewoon gelijk goed waren..:P

  4. 16 minuten geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste Mammavan3ventjes,

    ik quote de vragen die ik krijg en geef er dan antwoord op. Soms duurt het iets langer voordat ik antwoord geef, dan staan de antwoorden iets verder op in het topic. Deze vraag heb ik ook wat uitgebreider beantwoord en die zou je ook na kunnen lezen. 

    Het komt erop neer dat je tillen en zwaar belasten zoveel mogelijk miet vermijden. Dat zal niet altijd gaan, maar luister dan goed naar je lichaam, als het pijnlijk is moet je wat rustiger aan doen.

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, plastisch chirurg

    www.dokterbruekers.nl

     

    Sorry, dat was me ontgaan toen ik haar quotte (geen idee of dat werkelijk een woord is haha). Bedankt voor de moeite voor het nogmaals beantwoorden van de vraag :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.