Ga naar inhoud

lelie

Leden
  • Aantal items

    98
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lelie

  1. Nou, in onze tweepersoonsjacuzzi ga ik denk ik wel wat langer dan een half uur, aangezien het zonde is voor de hoeveelheid water die erin gaat. Ik wacht nog wel even, wat zijn een paar weken dan op een mensenleven?

    Voor de rest gaat het wel goed met me. Ben nu alweer twee weken (32 uur per week) aan het werk. Heb het aardig druk gehad en in die twee weken heerlijk geslapen. Gister en vandaag even helemaal niets en bijtanken. Vreemd genoeg heb ik afgelopen nacht niet zo goed geslapen (terwijl ik toch erg moe ben). Was al om 22.00 uur (!!! en dat voor een zaterdag) op bed gegaan en weer om 00.30 en 03.30 uur wakker. Lig al wel op m'n zij, maar nog niet zo lang. Op de één of andere voelt het nog niet helemaal goed als ik lang op mijn zij lig.

    Verder vraag ik me af wanneer je weer mag stofzuigen enzo. Dat doe ik nl. nog niet, maar zou het wel weer willen. Wanneer zijn jullie hier weer mee begonnen? Verder kan een paar kledingstukken strijken geen kwaad is mij verteld door de verpleegkundige, als het maar geen volle wasmand is.

    Ik ben van plan om de speciale BH 6 weken te dragen en dan pas naar de lingeriezaak te gaan voor andere BH's. Dan zal je maat toch niet meer veel veranderen? Zit nu nog steeds op een mooie 85C.

    Verder onderaan mijn linkerborst helaas (nog) geen gevoel. Hoop dat dit nog wel terug gaat komen.

    Ze zijn al wel wat 'lager' gaan staan en iets zachter geworden. Hoop dat ze nog wat zachter worden.

    Groet!

    Lelie

  2. Was de eerste week toch wel zwaar hoor. Was snel vermoeid, maar heb veel bijgeslapen dit weekend. Moet erom denken dat ik nog niet te zwaar til (dossiers e.d.) Voor de rest prima te doen. Rijd nog niet in mijn eigen auto, aangezien ik geen stuurbekrachtiging heb. Mijn vriend wel, dus ik heb zijn auto mee naar het werk. Voordeel is wel dat ik nu 's nachts goed doorslaap, aangezien ik erg moe ben. Ben vandaag precies 3 weken PO. Eind deze week zou ik de stevige BH's uit mogen, maar denk dat ik nog wat langer doorga met het dragen hiervan. Hoe doen / deden jullie dat?

  3. Heerlijk weekend gehad! Ondanks dat ik niet mocht zwemmen, kegelen, in botsautootjes en andere kermisattracties mocht, in 1 woord HEERLIJK!

    Morgen moet ik voor het eerst weer werken. Best wel spannend. De nachten zijn ook veel beter, ben gelukkig niet meer om de 2 uur wakker. Maak me nog wel wat zorgen om mijn linkerborst, die is nl. onder de tepel nog niet zoals hij zou moeten zijn (gevoelloos / doof gevoel). Zou dit nog terugkomen? Iemand ervaring mee?

  4. JOEHOE! Vanmiddag voor het eerst weer auto gereden (moet maandag nl. weer aan het werk).

    Mag gelukkig de auto van mijn vriend 'lenen' aangezien hij stuurbekrachtiging heeft en ik niet (wel zo handig nu!). Tevens heeft hij een zogenaamde 'city' stand, waardoor het sturen nog lichter gaat.

    Afgelopen nacht voor het eerst gedeeltelijk op mijn rechterzij gelegen voor een tijdje. Was nog wat onwennig, later toch maar weer terug gerold, maar het gaat al wel!

    Voel me vandaag vrij goed, zo nu en dan nog wat steken.

    Vanavond weer even lekker douchen en tas inpakken voor morgen (we gaan een weekendje weg). Het 'echte' leven begint volgende week weer voor mij. Zal wel afzien worden, maar ik ga het ervaren, ga in elk geval goed naar mijn lichaam luisteren.

    Het meest lastige vind ik nog de opmerking 'fijne vakantie gehad?' als ik terugkom op het werk. Ben niet iemand die graag liegt nl., maar deze keer een leugentje om bestwil maken zou niet misstaan dacht ik zo.

    Ga zo eten koken, ik wens iedereen alvast een fijn weekend toe (kom morgen nl. denk ik niet meer op het forum).

    Ciao! :rolleyes::1bouncingboobs:

  5. Hoi Margootje,

    PROFICIAT met je nieuwe aanwinsten! :1bouncingboobs:

    Je hebt een leuk verslagje geschreven zeg! Fijn dat je nu al blij bent met je boobies, je zult zien, het wordt alleen nog maar mooier.

    Ik wil je sterkte toewensen met je herstel, luister goed naar je lichaam en dan komt alles goed. :rolleyes: Leuk zeg dat je allemaal lingeriebonnen hebt gekregen, heb je wat om naar uit te kijken.

  6. Hoi Jessica,

    Ik zag je voorfoto's in de galerij en ben zo bij je topic gekomen.

    Ten eerste gefeliciteerd met het 'prikken' van een datum. Op de foto's is te zien dat je van jezelf eigenlijk al een mooie borstvorm hebt, alleen nog niet het volume, dus dat gaat vast en zeker goedkomen! :rolleyes:

    Ikzelf ben 20 september geopereerd en had het achteraf toch veel eerder moeten doen (ben nu 30 jaar).

    Maak je van tevoren niet te zenuwachtig, dat is nergens voor nodig, aangezien je in goede handen bent. Ikzelf had en heb nu nog steeds veel aan dit forum. Je kunt hier altijd je vragen stellen en de meiden begrijpen je omdat ze hetzelfde hebben meegemaakt of nog moeten meemaken. Vooral in de herstelperiode is dit ontzettend nuttig. Tot mails! :155:

  7. Lieve Margootje,

    Hopelijk heb je de nacht goed doorstaan. Ik ga vanaf morgenvroeg 10.00 uur een lang weekendje weg en kan dan niet op het forum kijken en je dus feliciteren. Zondagavond zal ik weer kunnen kijken. Komende maandag moet ik weer aan het werk. Ik ga vandaag weer voor het eerst autorijden (mocht wel eerder, maar voelde nog niet goed ofzo).

    Sterkte met je herstel, het komt allemaal goed meid! Je hebt ze! :1bouncingboobs:

  8. @Mii18: bedankt voor je tips! Ga het zeker uitproberen. Hoe is het nu met jou? Heb je nog pijnscheuten in je borst. Ik nl. wel zo nu en dan. Vraag me af hoe lang ik hier last van blijf houden. Ga 2 paracetamol nemen voor de nacht en misschien een melattonine tablet (rustgevend). Moet dan goedkomen toch?

    @Moontje: was/werd eerst wakker om de 2 uur en had dan flinke rugpijn, deze rugpijn valt nu wel mee: ben echter nog steeds om de 2 uur wakker. Merk van mezelf dat ik op m'n zij wil, maar dit is nog pijnlijk. Denk dus toch dat ik even geduld moet hebben. Moet komende maandag alweer werken, misschien helpt het dat ik dan de hele dag heb gewerkt en ontzettend moe ben? Ik hoop het wel, want anders ga ik het echt niet volhouden!

    @A70: het telefoontje van vanmiddag naar mijn tante is goed verlopen. NB: rond 17.30 uur mijn ouders ook ingelicht (moest er toch een keer van komen en vind het steeds moeilijker worden naarmate de tijd verstrijkt). De reactie viel enorm mee. Ga er morgenmiddag samen met mijn vriend naartoe en dan nemen we foto's mee. Ze vroeg zich wel af hoe lang dit in het lichaam kon blijven. Heb gezegd dat er levenslange garantie op zit.

  9. Helaas ben ik nog iedere 2 uur wakker Moontje, ik kan de klok erop gelijk zetten. Slaap daarna echter wel weer snel in. Denk toch dat het te maken heeft met het draaien dat ik 's nachts doe en hoop dan ook dat het van tijdelijke aard is. (Kan toch geen blijvende reactie zijn op de narcose o.i.d.? Een mens gaat vreemde dingen denken ná te weinig slaap). Vertrek meestal rond een uur of 03.30 uur naar beneden met dekentje en al en slaap dan verder op de bank. Ben het rugliggen dan zat, even een andere houding doet wonderen en slaap daar dan zo verder. Hoop dat ik binnenkort ook eens langer door mag slapen. GEDULD moet ik denk ik hebben. :blush:

  10. Ten eerste wil ik je FELICITEREN met je nieuwe aanwinsten! :1bouncingboobs:

    Leuk verslagje heb je geschreven.

    Jazeker: ook ik had moeite met opstaan. Zeker wel zo'n 4 à 5 dagen. Mijn vriend heeft me die tijden uit bed moeten helpen. Helaas had ik de luxe niet van een bed met verstelbare bodem (zoals sommige meiden hier op het forum wel), denk dat dit veel had gescheeld.

    Ik ben 20 september geopereerd en had de dag ná de operatie meer pijn (dan zijn al die stoffen van de operatiedag je lichaam uit). Als enigste kan ik je meegeven goed het medicatievoorschrift te volgen dat ze je mee hebben gegeven, goed naar je lichaam te luisteren, je rust pakken en gezond eten. De eerste vier dagen zijn het zwaarst (tenminste bij mij) en daarna wordt het telkens beter. Je moet er even doorheen, bedenk dat het maar een paar dagen zijn op je leven, maar je hebt deze mooie 'boobies' dan wel de rest van je leven..

    STERKTE MET JE HERSTEL EN VERGEET NIET TE GENIETEN. Als het je even te zwaar wordt, denk dan aan het resultaat, dat met de dag mooier zal worden.

    Ook al heb ik het wel eens moeilijk gehad, ben blij dat ik deze stap heb durven zetten!

  11. Hoi Chantal,

    Als het goed is heb je ze nu! Hoop dat alles voorspoedig is verlopen.

    Ik wens je een voorspoedig herstel: pak je rust en luister goed naar je lichaam, eet gezond (groente en fruit) en dan komt het helemaal goed.

    Ben benieuwd hoe je het hebt ervaren.

    De eerste dagen na de operatie zijn vaak het zwaarst, dit is ook weer per persoon verschillend, daar moet je even doorheen, maar is zo voorbij!

    Je kunt denk ik veel steun hebben en ervaringen uitwisselen met Margootje, zij is morgen aan de beurt.

    GEFELICITEERD EN RUSTIG AAN VOOR NU! :1bouncingboobs:

  12. De wond is nog wel wat pijnlijk hoor (komt dus omdat ik overgevoelig was voor die pleisters en het hierdoor niet helemaal geheelt is) maar het helpt wel dat ik de bh soms even uit heb, dan kan het drogen. Denk dat het met een aantal dagen wel dicht is, dan braaf smeren met littenkencreme.

    Zo nu en dan nog van die pijnscheuten, geen idee hoe lang dit zo blijft. Geen trekkend gevoel meer, had dit wel toen de hechtingen er nog inzaten. Maar goed: dit is ook pas de 2e week PO en in vergelijking met de eerste week voel ik me stukken beter.

    Ben benieuwd naar je foto's! Fijne avond nog. :rolleyes:

  13. De hechtingen zijn er vanmiddag uitgegaan! Helaas bleek ik wat overgevoelig voor de gebruikte pleisters, waardoor de verwijderde moedervlekken en het sneetje onder mijn linkerborst nog niet volledig gesloten zijn (er zit nog geen korsje op). Er is mij geadviseerd om even zonder BH in huis te gaan zitten, zodat deze wondjes zich kunnen helen en blootgesteld worden aan de zuurstof i.p.v. vastzitten onder de BH. Ik zit dan ook open en bloot op de bank met een t-shirt aan, HEERLIJK!

    Die diclofenac hoef ik gelukkig niet meer te slikken, het gebruik van paracetamol mag worden afgebouwd. Denk dat ik in eerste instantie alleen 's ochtends en 's avonds nog 1 neem voor de pijn, kijken hoe dat gaat.

    Kan niet wachten om mooie BH(setjes) te gaan kopen, nog even geduld, want ze hebben de ondersteuning nog wel nodig. Fijne maandagavond allemaal! :rolleyes:

  14. Vandaag al een heel ander gevoel dan de eerste 4 dagen PO. Toch wil het slapen nog steeds niet: vannacht van 1 tot 3 geslapen, toen even wakker en weer geslapen van 3 tot 5. Van ellende maar weer naar beneden gegaan om verder te slapen op de bank. Het begint nu routine te worden. Maar ja: het is inderdaad voor het goede doel.

    Morgen gaan de hechtingen eruit. Neem aan dat ik dit wel even zal voelen, maar zal hopelijk zo gebeurd zijn. Fijne zondag allen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.