Ga naar inhoud

fluffie

Leden
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fluffie

  1. Hoi Melissa,

    Naar schoonmoeders moet je niet luisteren, die zijn alleen maar jaloers!!! Bij haar zal alles waarschijnlijk wel hangen en lelijk zijn, terwijl jij tenminste mooie stevige borsten hebt!

    Ik heb ook knobbeltjes onder mijn littken dan, maar ik durf er niet op duwen om te zien of het pijn doet of weg gaat of niet. zou het kunnen dat dit gewoon nog draadjes zijn die nog moeten vergaan? Ik heb dinsdag de draadjes laten verwijderen maar heb hier helemaal niets van gevoeld. het was precies dat ze alleen plakkers verwijderd hebben dus dacht ik dat het aan de buitenkant gewoon dicht geplakt was en aan de binnekant gehecht met vergaanbare draadjes, maar ze hebben hier eigenlijk helemaal niets over gezegt! ze plakte ook meteen nieuwe plakkers dus ik kon het litteken toen niet zien. Ik ben dan naar huis gereden en heb een lekker lange douche genomen en toen de plakkers verwijderd omdat ik heel benieuwd was naar het litteken. ik had met het verband de hele tijd het gevoel dat die littkens veel lager zouden staan, maar ze zitten echt mooi in de borstplooi. Je ziet er bijna niets van het is alleen wat dik en er zitten dan van die kleine bobbeltjes onder. Had jij dit misschien ook of weet jij missien hoe het allemaal zit in de wk met die hechtingen. Ik moet zeggen ik heb er daar ook wel niets over gevraagd hoor.

    groetjes Fluffie

    Oh ja mag ik je ww misschien kan ik ook eens piepen naar je mooie cup

  2. Ik was gewoon gestopt met de pijnstillers omdat ik het verschil toch niet merkte of ik ze nu nam of niet. En de volgende dag had ik geen last meer van mijn maag. ik ben nu 2,5 week ver en ik moet zeggen dat het nu allemaal heel goed gaat. Ik heb voorral de eerste week echt afgezien. Ik heb dinsdag de draadjes laten verwijderen, en daar heb ik echt heelemaal niks van gevoeld. De vorm begint nu ook heelemaal goed te komen nog een beetje bol boven, maar dat komt wel goed denk ik. de littekentjes zie je ook bijna niet valt echt 100% mee. het voelt alleen nog dik aan onder die littkekentjes precies bobbeltjes maar dit zijn denk ik draadjes die nog moeten vergaan. tenminste da denk ik toch heeft iemand dit nog, precies zo 2 a 3 bobbeltje onder het litteken. Ik wens je in ieder geval een spoedig herstel en het komt echt wel goed. Ik heb ook veel steun gehad aan het verhaal van Laura! Je moet haar toppic echt eens lezen, en haar moto is geduld hebben en het komt wel goed!!

    groetjes Fluffie

  3. Hoi laura,

    Ik heb net je verhaal gelezen en ik moet zeggen dat ik mezelf er helemaal in herken. Ik heb ook een verschrikkelijke pijn en blauwe plekken. Door jou verhaal te lezen krijg ik in ieder geval toch een beetje hoop dat alles toch goed komt, want ik had al schrik dat ik toch de verkeerde beslissing genomen had door die bv te laten doen.

    Hoe kan ik je een mailtje sturen voor je ww want ik ben namelijk heel benieuwd.

    Groetjes van fluffie die heel veel steun heeft aan je eerlijke verhaal!!!!!

  4. Haaai Robijn!

    Ik heb inderdaad maar een nieuwe sport BH gekocht, die andere van die Tri Action ofzo die irriteerde erg.

    Deze komt van de Sport 2000.

    Hier is een linkje waar je de winkels kunt vinden:

    http://www.sport2000.nl/winkels.html

    Weet niet welk merk het is maar aan de voorkant staat Shock Absorber. Hij is speciaal gemaakt voor hardlopen dus echt giga stevig!

    Hij is ook van een zacht stofje gemaakt dus jeukt nergens :P En achter in je nek kan je hem ook nog vastklikken dus zit echt alles mooi op zn plek!

    Kost wel 55euries!

    Goed idee van die babyolie!! Ik masseer er voorzichtig elke avond een beetje bio oil op om het soepel te houden. Jeetje mn huid staat nog zo strak!!!!! :blink:

    Ik merk ook nog wel als ik teveel doe ook een soort drukkend gevoel. Dan merk je weer dat het toch een flinke ingreep is geweest...

    Hoi laura ik had je verhaal nog niet gelezen en ik moet zeggen ik herken me heelemaal in jou verhaal. Ik had echt schrik dat ik de verkeerde beslissing had genomen om een bv te laten doen, maar je stelt me nu echt gerust! Ik had ook zo een vreselijke pijn en zie ook bont en blauw. Ik vind het echt tof dat je zo eerlijk bent met je verhaal want ik denk dat er mensen zijn die het allemaal minder pijnlijk voorstellen om ons gerust te stellen. Veel succes nog heee, hoe kan ik je een mailtje sturen om je fotos te zien ik ben echt benieuwd groetjes Fluffie

    Over die bikini durf ik je niets te zeggen.. Tuurlijk zal het wel niet al te best zijn maar misschien voor een paar uurtjes een stevige bikini kan misschien minder kwaad?

    Ik zon lekker in mn sportBHtje in de tuin hahahaha.. Niemand die me ziet & anders lekker sportief hahah :154:

    het word deze week wel echt super warm! 30 graden hebben ze voorspeld :125:

    Is het bij jullie ook zo warm?

    Geniet ook lekker van het mooie weer! Voor zover het kan met werk he... Maandag ga ik weer beginnen... :134:

    Liefssss xx

  5. Pff ik hoop echt dat je gelijk hebt, ik zie precies al wel wat verbetering dus hoop echt dat het goed komt.

    Heb jij ook zoveel pijn gehad? Ik namelijk wel en ik ben ook maar gestopt met de pijnstillers, want ik voelde toch geen verschil en mijn maag kon er blijkbaar ook niet zo goed tegen. Ik neem dan ook bijna nooit geen medicatie misschien daarmee. Bij mij lijkt het precies ook of die littekens zo laag zitten maar misschien bedriegt dit door dat alles zo is ingepakt. Ik moet wel zeggen dat alles begint te jeuken en kriebelen dus dit wil denk ik wel zeggen dat alles zo wat aan het genezen is denk ik!

    Oh ja voor die cub moet je geen schrik hebben denk ik ik had een 75 a na 8maanden borstvoeding en heb nu 300cc onder de spier en ze lijken nu echt al mega groot zeker een volle c hoor! De PC had me een 275cc aangeraden voor een B cup maar na overleg met mijn ouders en vriend enz. heb ik op de dag zelf besloten om toch een maatje groter te gaan. Iedereen zei dat ik er anders spijt van zou krijgen. De pc rade me dit af omdat het dan naar zijn zeggen echte koplampen zouden worden dus toen wist ik echt ni meer wat te doen. Maar de vriendelijke verpleegster zei me dat ik dan toch maar beter voor de 300 zou gaan, want dat het geen koplampen zouden worden. Nu lijkt het wel zo maar ik denk dat dat is omdat alles nog wat gezwollen is en na een paar jaar zakt het toch allemaal een beetje hee.

    Ik vind het in ieder geval leuk om mijn ervaringen met andere te delen, want ik ben op deze site in ieder geval al veel meer te weten gekomen.

    Ik zal blij zijn als het verband eraf mag en dat ik me is goed kan douche want met dit weer pff ni te doen!

  6. Hoi ik ben 29 juni geopereerd door dr damen te genk.

    Ik kreeg 300cc xp onder de spier en ik moet zeggen ik heb nu al een paar dagen serieus afgezien en normaal ben ik helemaal niet kleinzerig hoor.

    Ik vind het allemaal maar een raar zicht nu heel bol boven en mijn tepel hangt precies laag, zakt dit nog? ik hoop in ieder geval van wel want nu is het echt wel een raar zicht. heeft iemand dit nog gehad?

    liefs fluffie

  7. Heey

    Ik ben op dezelfde dag als melissa geholpen (paar uurtjes erna) :P ook door Dr. Damen!

    Ik heb 330 cc gekregen, hoop hier op een mooie volle C, kleine D uit te komen!!

    Het infuus inbrengen is echt niet pijnlijk hoor, je voelt ff een prikje en daarna spuiten ze de narcose in.

    Ik voelde het helemaal met uitademen en dan gaat het werken hahah..

    En echt, voor mn gevoel was ik na 2 seconden al weer wakker en dacht HUHHH nu al klaar?

    Waar ben ik??!?!?! hahahah ik voelde me echt raar en verward.

    En tja toen kwam bij mij wel die flinke pijn! Als je zin hebt moet je mn topic maar is lezen, daar staat een uitgebreider verslag in!

    Ben er maar eerlijk over geweest want bij mij is het nogal tegengevallen.

    Maarrrrr de 1 is na een week alweer kiplekker...

    Heel veel succes en ben benieuwd naar je resultaat!

    P.S. maandag gaat mijn verband eraf en kan ik betere foto's maken van het resultaat. Als je geïnteresseerd bent, stuur me maar een PB!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.