Ga naar inhoud

enjoyinglife

Leden
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door enjoyinglife

  1. Hallo ik zal me even voorstellen. Sinds 7 jaar heb ik een bv. Bijzonder blij was ik er mee, maar nooit echt helemaal.

    Misschien dacht ik er anders over als beiden borsten fijn hadden aan gevoeld maar helaas heb ik ook altijd problemen met de linker borst gehad. Deze voelde niet aan als mijn eigen borst daarvoor.

    Nu heb ik besloten dat ik ze eruit wil laten halen en ben hier al een tijdje mee bezig om het vergoed te krijgen.

    Vandaag word voor de 2de keer een brief via de plastische chirurg van het ziekenhuis(aangezien de kliniek mij naar huis stuurt met ze zien er goed uit)naar de verzekering gestuurd.

    Er is op de echo die ik laatst gemaakt heb te zien dat er een scheurtje in de prothese zit.

    Gelukkig hoef ik niet bang te zijn voor lekkage omdat het in het kapsel zit. Nu ben ik al een tijdje op zoek naar foto`s van na de explantatie, die zijn er helaas niet zoveel te vinden. Jammer genoeg want ik denk dat meerdere vrouwen ook zich daar in willen verdiepen. Het blijven borsten. Ik lees vaak dat ze iets slapper maar toch weer mooi zijn geworden.

    Weet iemand waar ik foto`s kan bekijken. Waarschijnlijk worden ze bij mij eind dit jaar verwijderd.

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.