Ga naar inhoud

K'tje

Leden
  • Aantal items

    145
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door K'tje

  1. Hoikes, na suuuuuuuuuuuuuperlang te zijn weggeweest door werktoestanden, kom ik hier nog's piepen.

    En dames, ik heb al direct een vraag: mag je met prothesen in de sauna? Zetten die dan ook niet uit, net zoals je dat hoort met een vliegreis (wel helemaal iets anders maar kom) Iemand hier dus ervaring mee?

    Verder nog altijd perfect gelukkig met mn :1bouncingboobs: ...nu springen ze lekker mee, zijn ze soepel en krijg ik geen pijnscheuten meer als ik alleen al naar dit springende figuurtje kijk ;)

    Alleen mn tepels zijn zo af en toe nog wel's gevoelig, maar dat is het dan ook. Mn littekens zijn nog zichtbaar, maar vind ik niet erg.

    Zal wel wegtrekken langsaamaan. Mn bh maat viel ik ook van achterover...van 85A naar een 80E jawadde!!!

    Dus...kvoel me reuze!!!

    Lieve groetjes aan al mn lieve meiden hier!!!! :48:

  2. Hoi meiden, kben er nog eens...kmoet toch iets kwijt hoor, jawadde!!! Gisteren toch maar's nieuwe BH's gaan kopen...en wat een schok zeg :rolleyes:

    Ik had met mijn trouwfeest wel een nieuwe BH gekocht, een Marie Jo, maat 85C...ikke blij natuurlijk na mijn lege A van vroeger, maar wat ik gisteren ontdekte!!! WOW :43:

    Ik was steeds maar bij Hünkemoller 85C bh'tjes aan het passen en de moed zonk me stilletjesaan in de schoenen...het paste niet zoals ik wilde!

    Na wat aan-uit doen van ettelijke vormen en modelletjes heb ik er toen maar iemand bijgehaald en mn :1boobs: laten opmeten.

    Weet je wat ze toen zei?????????? Ik zou volgens haar 80E hebben, jawadde!!!! :68:

    Ik geloofde ze toch niet echt hoor, maar goed...ik zou het wel eens passen...

    En ja hoor, het pastte me als gegoten!!! Ik mag wel geen voorgevormde bh'tjes meer nemen..die lijken nergens op...maar gewoon de normale, kanten bh's..ze zitten supergoed!! Mn ventje moest ook ff slikken, hihi!! :59:

    Leve de BV!!! Ik voel me nu supervrouwelijk en ongelooflijk dat ik zo lang gewacht heb om die stap te zetten!!! Dus meiden, als er nog zijn die twijfelen...DOEN gewoon!!!!

    Lieve knuffels aan iedereen en gauw weer tot babbels!!! Mijn klasagenda roept weer eventjes...maar dit moest ik toch aan jullie kwijt...kben gewoon superblij nu!!

    Liefs, K'tje

    :)

  3. Hier ben ik nog's...Met het opstarten van het nieuwe schooljaar is het eventjes hectisch geweest en eigenlijk nog wel, maar ik wilde toch nog's komen piepen hier :rolleyes: Ik ben mn magische 6 weken gepasseerd, maar draag de eerste schooldagen als juf bij de allerkleinsten, toch nog mn sportbh :unsure: Ik voel me dan een beetje veiliger, beter beschermd...gek hé!

    Verder supercontent met mn :1boobs: !! Ze voelen steeds zachter aan en buiten mn nog rode streepjes is alles prima genezen. Ik voel wel op één bepaald plaatsje bij mn litteken een soort "blubje" als ik dat induw, geen idee wat dat is? Iemand een idee?

    Mn vrouwelijke collega's hebben niks gezien van mn nieuwe voorgevel...ze zeggen toch in ieder geval niks, maar één van de mannen had dit blijkbaar wel in het ootje gehad, hihi!!

    Kvoel me in ieder geval supergoed en eindelijk vrouwelijk!!!

    Tot gauw...dan babbel ik wat langer...mn klasagenda roept :131: Liefs, K'tje

  4. Hey meid, jammer dat je zo lang hebt moeten wachten!! Maar over Dr.Visser en de WK op zich, niks dan goede woorden hoor!! Ik ben er zelf ook geweest en het zijn allemaal enorm lieve mensen. Ik heb zelf ook geen aantal cc's gevraagd, maar liet ook mn pc dat beslissen. Ze keek zo eens en na wat gefrommel en getrek aan mn :1boobs: zei ze: ik kan er toch wel wat instoppen :unsure: ...het werd 380 cc op de spier. Bij mij op de spier omdat ik veel was afgevallen en heel wat huidoverschot had, vandaar. Mn borstspier zelf was ook heel sterk, en zou die prothesen ook teveel platduwen. Ik ben heel tevreden en ben uiteindelijk van een héle lege A-cup naar een volle C-cup gegaan. Draag nu nog mn sportbh maar ga gauw shoppen en dan eens kijken welke maat ik uitkom .... :rolleyes:

    Dr.Visser is een schat hoor, je kan écht alles vragen!! De zenuwen zijn normaal hoor meid,dat aftellen duurt eindeloos als je erop zit te wachten, maar ga ervoor!! Je zal er geen spijt van hebben :1:

    Wil je nog iets weten, vuur maar af!

    Liefs, K'tje

    :116:

  5. Hoihoi, ik ben bijna aan mijn magische 6 :187::169::175::169::178: gekomen en dan mogen mijn sportbh's de kast in...wow, dat gaat een heerlijk gevoel zijn... :01: Alleen die strakke dingen nog aan als ik ga sporten, dan doe ik dat wel. Hihi, kga het nog missen dat stevige gevoel rond mn borsten :rolleyes:

    Een vraagje, na die 6 weken mag je toch ook 's nachts zonder bh slapen hé of houden jullie dan nog wel zo'n sportbh aan? Overdag schakel ik dan toch wel over op iets meer flatteusere bh'tjes :blush: Mn ventje ziet het al helemaal zitten om die 1vd dagen mee te gaan kiezen!

    Kzal er zo nog een fotootje bijzetten van hoe mn :1boobs: nu zijn. Weetje, ik kan ze niet meer missen hoor, had ik het maar eerder gedaan!!! Kben supertevreden!!! Ze mogen zelfs bij een latere wissel...nog ietsje groter zijn,hihi :blush:

    Liefs, K'tje

  6. Hallokes!!!!! Hier zijn we weer :rolleyes: ...en dan nog wel in getrouwde en MIETERSGELUKKIGE toestand :wub:

    De trouwdag was :180::182::165::167::172::184::173::171: geweest en de weergoden waren ons goedgezind elke keer we buiten waren. Alleen tijdens de receptie heeft het geregend, maar toen zaten we lekker binnen!

    Mijn trouwjurk zat als gegoten, met beugelbh en al en....geen last gehad van die beugels, ookal mocht het nog niet. Heb er wat compressen onder gestoken en het ging prima!! Nu weer trouw mn sportbh aan het dragen voor de laatste week en dan wat mooiere bh's kiezen :59:

    Ik zal er gauw wat foto's bijzetten hoor...

    Alles goed met jullie verder? Ik zal bij iedereen weer's wat bijlezen, want ben niet meer helemaal bij :62:

    Liefs, K'tje

  7. Nou, vandaag 24 dagen PO alweer...gaat toch wel snel. Iets over de helft van de voorgeschreven 6weken met sportbh!! :59:

    Ik heb nu pas het gevoel dat mn borsten wat "vorm" beginnen te krijgen, heb "bolle" vanboven is weg en zakt wat meer naar beneden. Mijn beurse plekken zijn godzijdank ook aardig aan het vervagen...dus dat komt allemaal wel goed.

    Ik had alleen doodgraag een "spleetje" gehad tss mn borsten, maar Dr.Visser had me toen al gezegd dat dat er gewoon bij mij niet inzit..dat mijn borsten zo niet gevormd zijn. Nuja, een geultje zal ook wel mooi zijn hé en met een bh kan je dat ook wel iets creëren :rolleyes:

    Het is in ieder geval een inmens verschil met wat ik eerst had...liever gezegd "niet had"

    Mijn tepels zijn alleen nog SUPERGEVOELIG maar dat zal zn tijd wel vragen..

    Ik ben tevreden hoor!! Mn trouwjurk zal nu tenminste gevuld zijn :136:

    Nog een vraagje: wanneer mag je ipv alleen maar in de douche, terug in bad? En hoe zit het met zwemmen? Of mss gewoon wat rondstappen in het water tot aan die magische 6 weken?

    Liefs, K'tje

  8. Mja, die rugpijn is idd iets wat we hier allemaal meemaken :139: ...Ik probeerde (trouwens nu nog) soms een kussentje of rolletje van een handdoek te maken en dat leg ik dan tegen mn rug aan als ik op mn zij lig. Dan rol je niet terug en kan er toch wat druk van je rug af. Mn armen leg ik nog wel niet helemaal zoals je normaal op je zij ligt, maar het geeft toch al een heel ander gevoel..mss eens proberen?

    En idd je pijnstillers heel consequent nemen, niet afwachten tot je pijn krijgt, maar zeker zo in het begin...als vaste routine houden. Naderhand kan je altijd wat afbouwen.

    Heel veel succes meid, het komt wel goed...even doorbijten!!

    Liefs, K'tje

    :116:

  9. Hoihoi, goh...mijn tepels zijn ook overgevoelig!!! Als mn ventje ernaar kijkt, voel ik het al :152:

    En als ik mn sportbh aan moet doen...jongens toch, geen pijn hoor maar gewoon hééééééééél gevoelig! Hopelijk zal dat stilletjesaan minder worden..Maar ik heb hier toch al gelezen dat dat veel voorkomt en ook tijd vraagt. Mn tepels kriebelen soms ook, en af en toe kleine "steekjes" errond ook. Zal toch wel sterk te maken hebben met die zenuwen die weer groeien?

    Liefs, K'tje

  10. Hoikes, fijn dat alles zo goed verloopt hé!!! Mja, ik was eerst ook wat bang voor die draadjes eruithalen, maar achteraf viel dat reuze mee!! Voordat ik er eigenlijk erg in had (ik dacht dat ze de pleisters eraftrok) zei ze...tis klaar! :lol:

    Dat gevoel heb ik ook wel nog hoor, nu niet zozeer dat branden maar wel af en toe een steekje, gekriebel, en als ik mn bh uit heb...jongens toch...ik durf dan amper rond te stappen uit angst dat ze eraf zouden vallen :152:

    Je bent dat niet gewend hé!! Mn littekens genezen goed (doe er nog wel gaasjes op, want zit net op de rand van mn bh) alleen heb ik nog een "beurs plekje aan de binnenkant van mn borst, trekt ook stilletjesaan weg. Verder alles goed hoor! Hoop wel dat ze niet meer slinken (ontzwellen) vind ze prima zo!! Liefs, K'tje

  11. heey dames, Ik heb eindelijk mijn borsten.

    22 juli 2010 om 06:45 aan gekomen bij [welln** - gecensureerd wegens domeinkaping] kliniek in Genk...

    Dames die zoo lief waren bijhet consult waren ineens chagerijnig, ik dacht isnog vroeg... ik werd mee genomen naar een kamer, mocht ik alles uit trekken, fotos maken, en weg was ze, pas over een uur kwamen ze mij halen , " je mag mee lopen , we gaan beginnen'' ojeeeeee...

    kwam de operatie kamer binnen mocht ik liggen, kreeg branderige prik, Dr.Visser kwam net aan lopen, en weg was ik....

    Toen ik beetje bij kwam, begoon ik heel hard te huilen, waarom? wist ik zelf ook niet, ik was duizelig alles draaide, om de 5 min. kwam ik bij, viel ik weer in slaap, elke keer als ik bij kwam ging ik huilen, zag mijn borsten niet eens zitten, ik dacht waar zijn ze?

    ze brachten mij weer naar die kamer,mijn vriend ging mij tranen afvegen, ik moets kotsen, ik kwam beetje bij, mocht al gelijk naar huis, Dr.Visser kwam niet een snaar me kijken, toen ik het vroeg was ze al bezig met een ander operatie.

    toen ik thuis kwam, oooow dames, wat een pijn vreselijk ik dacht waar ben ik aan begonnen... linker borst deed al na 2 dagen geen pijn meer , maar rechter borst, ging hele nacht huilen van de pijn, brand prikt, steken, kan niet slapen... ikben week verder lINKER BORST: opgewzollen, groter, en ronder, geen pijn ik kan mijn linker arm gewoon bewegen... RECHTER BORST: o my god, vreselijke branderige pijn, tot naar mijn arm toe, onder mijn oksels heb ik steken, brand ook echt, kan mijn arm amper bewegen, het is heel stuk kleiner geworden, ook snaller dan linker borst...

    Meiden kent iemand deze pijn... ???

    XXX SULTAN

    265 cc onder de spier

    [welln** - gecensureerd wegens domeinkaping] kliniek Genk

    Dr.Linda Visser

    Hoi meid, oei klinkt allemaal niet zo echt positief :147:

    Is het je daar in de kliniek dan zo tegengevallen? Ik ben ook geopereerd door Dr.Visser en ze was toch heel lief en vriendelijk. Dat uitkleden, suppo opsteken, foto's nemen enzo heb ik ook gehad..maarja, dat hoort er nu eenmaal bij. Dr.Visser is toen zelf nog een "prachtige" tekening komen maken op/rond mn borsten en na een (voor mij eeuwigheid) tijdje wachten, werd ik gehaald.

    Een verpleegster maakte alles klaar op de OK en Dr.Visser heb ik eigenlijk zelf, toch niet bewust, gezien.

    Toen ik wakker werd, lag ik terug om mijn kamer met sportbh al aan en dat draaien herken ik wel sterk!

    Ik kon niet op mn benen staan gewoon!!! Ben naar de wc gesukkeld voetje voor voetje....En de cola die ik kreeg heb ik er weer helemaal :99:

    Toen kwam de verpleegster nog's langs met een motillium en de poetsvrouw bracht me zelfs een nieuwe cola..toch lief hé!

    Ik heb gevraagd om me met rolstoel en al naar de auto te rijden, want ik tolde als een :wacko:

    Ze raadden me aan om wel zo snel mogelijk naar huis te gaan omdat het toen bloedheet was.

    Dr.Visser heb ik ook niet meer gezien voor ik vertrok, maar dat vond ik nu niet zo erg.

    Ik hoop dat je toch elke dag jezelf een beetje beter mag voelen!! Die eerste dagen/week is het ergste...eventjes doorbijten! Het is tenslotte ook niet niks hé zo'n BV...het is mss wel snel gebeurd op zich, maar toch..er wordt toch heel wat "gerommeld" in je lichaam!!

    Geef het nog een beetje tijd en als je het echt niet vertrouwt, neem dan terug contact op...

    Heel veel sterkte in je herstel!!! :147:

    Liefs, K'tje

  12. Oei meid, jammer te horen dat je er zoveel last en pijn van hebt! Hoe komt het dat je die pijnstillers niet mag hebben? Allergisch voor, hebben ze daar dan geen rekening mee gehouden? Weet dat die lastige en ook pijnlijke tijd van die eerste dagen overgaan hoor! Daar moet je jammergenoeg doorheen! Neem in wat je kan en mag en hou je zoveel mogelijk rustig, laat je maar's verzorgen!!

    En als de eerste week voorbij is, zal je al heeeel anders naar je :1boobs: kijken :rolleyes:

    Veel beterschap :147:

    Liefs, K'tje

  13. Daar heb ik de tabletjes van, Arnica Montana D6 tabletjes: 3x daags 2 innemen.. Ben er volgens omschrijving 1 week van tevoren mee begonnen, dag vd operatie moest ik er elk uur 1, na de operatie en vanaf de volgende dag weer 3xdaags 2 tot de plekken en zo weg zijn. Maar desondanks ben ik toch behoorlijk blauw geworden hoor.. maar blijf ze stug doorslikken :D Ze zijn ook niet vies

    Hoihoi, gewoon ff meegeven dat er ook Arnica zalf bestaat van Dr.Vogel die je dus direct op de blauwe plekken kunt smeren en je niks moet innemen...mss ook een idee? Ik doe dat zelf ook en het mindert toch wel hoor!

    Succes en liefs, K'tje

  14. Hallo allemaal, nog iemand die beurse plekken had...En dat ook niet direct na de BV. Ik had na de ingreep direct een sportbh aangekregen, die me al van in het begin knoertstrak leek, maar ja...je kent er niks van dus denkt dat dat zo moet zijn.

    Nu 20 dagen PO, weet ik dat mijn sportbh van de kliniek té strak was: ipv 80c heb ik 85c...de bh rand heeft dus de hele boel afgekneld gehad.

    Hierdoor heb ik niet onder mn bh of opzij beurse plekken, maar meer aan de binnenkant van mn borsten, naar mn bh rand toe.

    Dit zag ik ook pas toen ik voor de eerste keer in de douche mocht en ik die bh voor het eerst uitdeed.

    Ben nu braafjes aan het smeren elke dag met Arnica zalf, Nivea Soft en mn littekenzalf voor de littekens (draadjes zijn eruit op dag 12)

    Hopelijk trekken die beurse plekken wat weg...het vervaagt ondertussen wel wat, maar ik denk dat het idd zijn tijd zal vragen!

    Voor de rest ben ik SUPERFIER of het feit dat ik nu eindelijk :1boobs: heb!

    Zo, dit was mijn verhaal...hopelijk komt het bij iedereen goed he, en duurt het gewoon een beetje langer eer we mooi egaal gekleurde boobies hebben!

    Maar als je het zelf niet vertrouwd, zou ik toch niet aarzelen om contact op te nemen met je pc...of er toch zeker naar te laten kijken...kan nooit kwaad hé!!

    Veel succes! Liefs, K'tje

    :71:

  15. Goh, idd wat een verhaal zeg... :wacko: Je bent dan al zo gespannen voor hetgeen je te wachten staat en dan dat nog...dan kan je dat ECHT wel missen!!! Gelukkig moest je niet terug naar huis en hebben ze het al bij al nog netjes opgelost. Maar jeetje, je zou voor minder gaan hyperventileren :huh:

    Fijn dat je je nu toch al wat beter voelt en nu kan je aan je herstel beginnen hé...Laat je maar goed verzorgen en neem je tijd...

    Proficiat met je nieuwe :1boobs: en weet dat het nu elke dag wat beter zal gaan. Liefs, K'tje :116:

  16. Idd Dr. Visser (waar ik dus ben geweest) gebruikt een sportbh direct na de ingreep...je wordt dus wakker zal ik maar zeggen met sportbh al aan.

    Deze moet je dan 6 weken aanhouden. Bij mij is de plaatsing gebeurt voor de spier en toch ook wel via de borstplooi (niet via de tepel)

    Ik ben heel tevreden van haar hoor!

    Dr. Damen, dat weet ik dan van mn schoonzusje, heeft ook via de huidplooi gewerkt en heeft bij haar achter de spier geplaatst.

    Maar dit zal denk ik ook wel veel afhangen van hoe je borsten zelf zijn en of je huidoverschot hebt enzo...

    Zij was toch ook heel tevreden, dus ja...Ze vond alleen die tape niet zo geweldig en dat kan ik ergens wel aannemen.

    Veel succes in ieder geval in je keuze!

    Liefs, K'tje :116:

  17. Hihihi, dat vind ik wel grappig hoor, Dr. Visser voor de Nederlanders en Dr. Damen voor de Belgjes, heb ik nog nooit gehoord hoor! Er zijn hier best veel Belgische dames door Dr. Visser geholpen... dus denk dat het maar een fabeltje is hihihi :46:

    Goh, 4 augustus, das al volgende week, wat gaat de tijd toch snel, kan ik geloven dat de zenuwen al beginnen opzetten, hihi, is toch een bijzondere dag hé! En zo helemaal in jaren '50 stijl, dat zal vast heel mooi worden!

    Liefs, :54:

    PS: zie dat jij wel kunt quoten, bij mij wil het dus niet lukken, als ik het doe, sluit heel m'n browser af en mag ik opnieuw beginnen, grrrr :145:

    :68: mja...klinkt idd stom hé...maar het is maar wat zij me vertelde..We zullen het maar op een fabeltje houden hé :66:

    Dat quoten gaat nu wel, maar eergisteren ook niet hoor...zit soms vast heb ik al gemerkt..

    Liefs, K'tje

  18. Een domme vraag hoor :blush:

    Wanneer is jullie dag? :D

    Maar net wat eefje zegt meid het word een mooie dag, snap wel dat het moeilijk is natuurlijk is het leuk als je kinderen er bij zijn ^_^

    Zal toch wel een beetje de leeftijd zijn en natuurlijk is het niet gemakkelijk

    Kijk uit naar je foto's :D

    Hoi Marisjuh, das toch geen domme vraag :1: ...vraag gerust!! Wij trouwen 4 augustus, dus dat duurt niet meer zolang hé..kbegin beetje nerveus te worden. Zeker toen ik merkte dat mn trouwjurk niet meer paste!! Had die namelijk gekocht voor mijn BV :4:

    Gelukkig heb ik die nog kunnen ruilen en is alles nu OK! We trouwen helemaal in de jaren 50 stijl..ben wel benieuwd en ik ga zeker een foto ervan op mn profiel zetten!!

    Mja, jammer dat de kids er niet bij zullen zijn..maar in mijn hart zullen ze er toch zijn hoor en hopelijk denken ze ook een beetje aan mij/ons.

    Mss hebben ze meer tijd nodig en ik wil hen dat gerust geven!! Ik hou van hen en mn hart en deur zal altijd voor hen openstaan..hoeveel tijd ze ook nodig hebben, ik zal er zijn!!

    Dankjewel voor je medeleven hoor...doet goed! Jullie zijn allemaal zo'n schatten hier :53:

    Liefs, K'tje

  19. Even een vraagje tussendoor.. Is Dr Visser dezelfde als Dr Damen??

    Snap het even niet! :)

    Hallo Chantal, nee dat zijn twee verschillende mensen. Eerst had ik mijn afspraken bij Dr.Damen staan...hij is trouwens voor de mensen uit België zal ik maar zeggen. Terwijl,dacht ik toch, Dr.Visser voor de mensen is die uit Nederland komen. Ik heb dat vernomen van mn schoonzusje die daar ook voor mij gegaan is voor een BV, en zij vertelde me dat er voor elke nationaliteit een andere dokter is. Als ik ernaast ben, sorry dan. Zeg maar wat ik heb gehoord. Zij had Dr.Damen.

    Ik ben van dokter veranderd, omdat Dr.Damen te laat voor mij afspraken kon maken, ik trouw namelijk op 4 augustus en dan zou ik heel slecht uitgekomen zijn op dat punt. De kliniek heeft toen zelf voorgesteld om van dokter te veranderen en mij te laten overschakelen naar Dr.Visser (een vrouw) Dr.Damen is een man, trouwens ook een hele goede arts want mn schoonzusje is daar supercontent over hoor!!

    Dr.Visser is ook een schat van een vrouw...het zijn daar allemaal hele lieve mensen in de kliniek, eerlijk waar!!

    Kan je het nu een beetje volgen?

    Ik hoop dat je er een beetje wijzer van geworden bent en anders, vraag maar gerust :rolleyes:

    Liefs, K'tje

  20. Hoi meid, ik wil jou ook heel veel sterkte wensen morgen met jouw BV dag!!! Al die twijfels en vragen in je hoofd, ze zijn heel normaal hoor..komt allemaal wel goed!! En de genezing achteraf is voor iedereen toch een beetje anders..Je zal zien als je ze eenmaal hebt, dan neem je dat er ook bij hoor! Het is soms even doorbijten, maar dat heb je er voor over! We duimen hier allemaal voor je hoor, héééél veel succes! Ben benieuwd naar je verslag achteraf..Liefs, K'tje :71:

  21. Hihi, laat ie het maar niet horen...maar nee hoor, hij rijdt zelfs prima!! Hij is chauffeur van beroep dus dat zit wel goed. Och, mn kids zien mn verloofde niet erg zitten, puberen vrees ik vooral en nog altijd mn scheiding niet hebben verwerkt. Ik denk dat ze gewoon niemand naast "hun mama" kunnen zien, buiten hun vader. Daarbij heeft mn ventje ook eens één keer zn gedacht gezegd over hun rotte gedrag naar mij toe en ja, DAT pikte ze natuurlijk niet. Met als gevolg dat ze nu niet veel meer van hem verdragen :angry: Niet echt leuk, maar ja...mss zal de tijd raad brengen.

    Ik laat in ieder geval mn ventje niet gaan hoor!!!

    Ben aan het aftellen voor onze trouwdag...spannend en dan met mn nieuwe :1boobs: in mn jurk, jawadde!! Het zal een mooie dag worden, ookal zullen onze wederzijdse kids er niet bij zijn (ze willen niet)

    En een foto zal ik zeker plaatsen hoor...beloofd!!

    Liefs, K'tje

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.