Ga naar inhoud

Jaydee

Leden
  • Aantal items

    3337
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    102

Reacties die geplaatst zijn door Jaydee

  1. 16 minuten geleden zei Nicky1992:

    Dacht ik ook wel hoor, maarja hij doet bij haar dus inderdaad voor de spier, zelf dacht ik eerst ook dat ik dat zou krijgen en mooiste zou vinden tot ik te horen had gekregen dat ik DP kreeg en dat was even slikken haha maar daar gelukkig helemaal overheen haha

    Komt helemaal goed. Ik ben zelf 49 en krijg 13 mei een prothesewissel. Ik krijg ook dual plane. Heb ze nu volledig achter de spier. Spannend hoor. 

  2. 6 minuten geleden zei Nicky1992:

    Hahaha dat is inderdaad eens wat anders dan samen winkelen :P Maar ik kwam er mee dat ik het wou doen na jaren inlezen en toen zijn ze wonderbaarlijk genoeg dat ze dat ook wel graag zou willen (na 4 kinderen aan de borst :P ) Nio stelde voor bij men moeder voor de spier te doen waarom weet eigenlijk niet, meer huid en borstweefsel denk ik. Zij gaat voor 550cc 100% rond. Ze zit niet op het borstenforum (naar mijn weten hahaha)

    Ah.... oké. Want ik dacht juist dat 'voor de spier' sneller gaat hangen, vooral als je al wat ouder bent. Maar Nio heeft er meer verstand van dan Ik, dus ik zal er wel helemaal naast zitten. 

  3. 16 minuten geleden zei Nicky1992:

    Klopt zowel men moeder als ik worden op de zelfde dag na elkaar geopereerd hahah.. Mijn vriend heeft paar dagen vrij genomen en weekend zit er tussen dus komt vast wel goed hahah.. Hoop ik.. :P  Ja het is wel leuk samen door heen gaan, mams voor de spier ik dual plane..

    Wat leuk. Is weer eens wat anders dan een dagje met je moeder winkelen. Zit je moeder ook op het borstenforum? En weet je moeder al wel hoeveel cc ze wil? Waarom wil je moeder ze eigenlijk voor de spier? Sorry dat ik zoveel vraag. ..... beetje nieuwsgierig :38:

  4. Hoi Nicky,

    Snap ik nou goed dat zowel jij, als je moeder 12 mei geopereerd wordt? Wat gezellig. Eén nadeeltje; je moeder kan niet voor jou zorgen en jij niet voor je moeder. Hebben jullie iemand anders, die jullie de eerste tijd bij kan staan? Lijkt me een bijzondere ervaring om samen met je moeder een bv te ondergaan. .. Leuk hoor!  Ik ben de dag na jullie aan de beurt. Succes :35:.

    XX Jaydee

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.