Ga naar inhoud

Bosbloemen

Leden
  • Aantal items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Berichten die geplaatst zijn door Bosbloemen

  1. Op 16-10-2022 om 17:54, Melis zei:

    @Bosbloemen Hi! Ja gister was het de dag.. net voor de operatie werd ik even niet goed door een medicijn die ze me gaven via het infuus, duizelig misselijk en kreeg het steenkoud. Maar na het toedienen van iets anders ging het weer en kon ik na een gesprek met dr Nio richting de OK. Ik werd na de operatie maar moeilijk helemaal wakker en voelde me best lang niet goed, waarschijnlijk omdat ik wat meer pijnstilling had gekregen en moet zeggen dat de pijn me best tegenvalt 🥲 Vooral het opstaan is drama, kan nog niet veel alleen. Ik heb mn borsten nog niet durven bekijken..het vestje is vanmorgen alleen even opengeweest om de gaasjes te vervangen. En @Pia_82  ook ik heb idd last van mijn rug en vocht! Woog vanmorgen 2 kilo meer dan normaal en mn buik is aardig opgezet dus ik ga ook maar eens aan de brandnetelthee en macrogol.. We bijten ons even door deze dagen heen en hoop dat het snel beter gaat 😕

    Ik post snel een operatieverslag op mn pagina want ik zit nog wel ergens mee, morgen eerst eens even contact opnemen met dr. Nio..

    Hopelijk voel je je snel weer beter en verdwijnt het vocht! Ik had dat ook en leek wel zwanger!

  2. Op 13-10-2022 om 23:15, Melis zei:

    Hi dames,

    Zaterdag ben ik aan de beurt en de zenuwen beginnen nu echt te komen.. Ga na 17 jaar van 350cc voor de spier Eurosilicone naar dual plane 450cc Motiva ergonomix bij dr. Nio. 
     

    Van voor de spier meen ik me te herinneren dat het best meeviel met de pijn maar hoe gaat het met dual plane zijn? 😟

     

    dr. Nio gaf aan dat het ook anders zal voelen om ze dual plane te hebben maar ik wilde dit graag omdat ik geen randen wil zien, wil ze natuurlijker dan nu. Zijn er dames die ook van voor de spier naar dual plane zijn gegaan? 

    Hoi Melis,

     

    vandaag ben je dus geholpen. Ben benieuwd hoe dat is gegaan!

     

    Ik heb 2 maanden geleden ook een prothese wissel gehad van op de spier naar dual plane om dezelfde reden als jij. 
     

    X💐

  3. Op 28-9-2022 om 18:05, Liez zei:

    Hoi allemaal,

     

    Mijn naam is Lies, ik ben 30 jaar en ik wil al heel lang een borstverkleining, Ik heb volgende week mijn tweede afspraak met de huisarts om het in gang te zetten. Ik heb mijn hele leven al last van mijn grote borsten (cup I met maat 40) en kijk er elke dag naar uit om kleinere borsten te hebben. Wel ben ik heel nerveus voor het proces eromheen: de keuze voor ziekenhuis of kliniek, de operatie, de hersteltijd, het eindresultaat. Ik weet nog niet precies hoe het allemaal werkt en hoop op dit forum meer ervaringen te lezen van andere vrouwen en zo een duidelijker beeld te vormen. 

     

    Ik kijk ernaar uit om met jullie in contact te komen!

     

    Groetjes,

    Lies

    Hoi Lies, ik heb geen ervaring met borstverkleining. Op dit forum kun je heel veel informatie vinden wat je vast gaat helpen.

     

    Heel veel succes 🤞 

    X 💐

  4. 22 uur geleden, Soofjee zei:

    Dag dames,

     

    Zelf was/ben ik erg benieuwd naar voor en na foto's van eerste dag PO en aantal maanden na PO. En daarmee bedoel ik vooral het bekende 'drop & fluff' effect. Omdat op dit forum afbeeldingen niet altijd openbaar worden gedeeld, wat ik uiteraard begrijp, ben ik eens verder gaan kijken op internet. Ik kwam toevallig een ander, soortgelijk (amerikaans) forum tegen. Op dat forum staat een bericht waarin veel vrouwen hun voor en na foto's deelden van hun drop & fluff en ikzelf was enigzins gerustgesteld dat mijn borsten er nog heel anders uit gaan zien. Natuurlijk weet ik dat dit tijd nodig heeft en dat dit door veel mensen wordt benoemd, maar zelf had ik niet echt een beeld bij hoe groot dat verschil eigenlijk is (en hoeveel mooier het, gelukkig, nog kan worden).

     

    Deze link wil ik graag met jullie delen.

     

    Het gaat hier dus enkel om foto's! De adviezen die vrouwen daar meekrijgen  na een borstvergroting zijn anders in vergelijking met hier. Daar laat ik mij dan verder ook niet over uit.

     

    https://cosmeticjourney.com/forum/topic/19092-before-df-and-after-df-pics-please/

    Dank je wel voor het delen! 😀

  5. 3 uur geleden, SillaMinimi zei:

    Weer op consult geweest, en hij was te vreden de borsten zijn gezakt en zitten op gelijke hoogte van boven af.

    borstband hoef ik ook niet meer te dragen.

    nu verder met het herstel.

    zit nu pas op me 2e week dus we hebben nog even te gaan.

    maar goed al met al ben ik blij!

    Heel erg fijn! Het is echt goed dat je pc je wilde zien en goed heeft kunnen beoordelen wat de beste adviezen voor jou  zijn. Nu kun je met een gerust hart verder met je herstel 😀

    • Like 1
  6. 2 uur geleden, Jemapelle zei:

    nou nog maar eens een update, zo halverwege de tweede week. pijn is non-existent behalve heel af en toe een steek zomaar ergens in een borst. is vast onderdeel van het genezingsproces. ook doet de hechting in de ribben nog pijn bij het omhoog komen. maar dat hoeft maar een paar keer per nacht dus niet onoverkomelijk. verder zijn er al wat zachtere stukken op de borst merkbaar, en een uurtje later staat de hele borst weer strak. 

    ik heb mezelf gemeten en nu lijk ik op 80F te zitten. benieuwd wat daarvan overblijft als de zwelling helemaal weg is. 

    de vorm is mooi. 

    Fijn dat het zo goed met je gaat en leerzaam  om de updates te lezen. Bij iedereen verloopt het proces een beetje anders😀

    • Like 1
  7. 20 uur geleden, SillaMinimi zei:

    Ze hebben me vandaag gebeld. Koorts kan te maken hebben met een te lage weerstand.

    de koorts namelijk ook alleen rond de avond en verdwijnt dan ook weer. Nu vandaag nog geen koorts gehad.

    Ik moet de borstband weer om doen, en woensdag wilt hij me weer zien Inplaats van 26 september.

    Dat kan inderdaad. Heel fijn dat er zo betrokken gereageerd wordt! Ik kan me voorstellen dat je best wat stress hebt over het verdere verloop wat hopelijk heel voorspoedig zal gaan.

    Als je het goed vindt, blijf ik graag op de hoogte 🙏

  8. 17 uur geleden, SillaMinimi zei:

    Ik heb een borstbeen mee gekregen die moet ik 14 dagen 24 uur om.

    Alleen heb ik erna koorts gekregen en heb ik gebeld na de kliniek.

    ik moest de borst band weer af doen.

    Morgen wordt ik weer terug gebeld om te vragen hoe het gaat.

    De arts zag wat ik bedoelde maar zei ook tegen mij dat hij er 90% vertrouwen in had dat het goed kwam.

    Dus hoop het ook!

     

    Als de borst band weer om mag moet ik om de 3 dagen foto’s maken en kijken of het veranderd.

    Wat vervelend dat je koorts gekregen hebt. Ik ben benieuwd wat het verband is tussen koorts en de borst band. Hebben ze dat uitgelegd?

    Wel heel fijn dat ze je morgen bellen en echt vinger aan de pols houden over hoe het met de borst band gaat!

    Hopelijk ben je straks helemaal gerust gesteld😊

     

    x💐

     

  9. 4 uur geleden, SillaMinimi zei:

    Oh ik zag foto’s die geplaatst werden vandaar dat ik het ook deed. Ik heb er zelf niet zoveel problemen mee. Dat men het ziet zijn maar borsten haha. Maar je heb volkomen gelijk. Ik zal dit berichtje even verwijderen en als nog opnieuw plaatsen en dan mijn foto’s privé zetten.

    hoe kan ik dit bericht verwijderen?

     

    Hoi Silla, ik dacht ergens gelezen te hebben dat dit via de beheerders gaat. 
    Als je er zelf geen problemen mee hebt dat je borsten eventueel herkend kunnen worden, kan je het natuurlijk zo laten.

     

    Ik heb 15 augustus een prothese wissel gedaan van op naar DP dus deels onder de spier. Mijn rechter borst zat de eerste 2 weken anders in de pocket. Alsof ‘ie iets gekanteld was en hij zat hoger wat echt lelijk was😱🙈 Door de borst band blijven dragen en echt rustig aan doen, is dat nu goed gekomen, zijn ze al mooi aan het indalen en ze hebben een gelijke hoogte!😁 Alleen mijn rechter onderkant ziet er nog niet mooi rond uit. Dat had ik vroeger ook maar dan bij mijn linker borst wat helemaal goed gekomen is. 
    Wat Jemapelle zegt klopt. Echt geduld hebben en bij twijfel zou ik een foto naar je PC sturen. Dat heb ik ook gedaan😌😉

     

    Liefs, Bosbloemen💐

  10. 11 uur geleden, Leentjexx zei:

    Update!

     

    Sinds gister knapte het ineens aanzienlijk op, geen geel pus meer en geen pijnklachten. Het oppervlak minder diep en de randen dichterbij elkaar. 
     

    In overleg met de kliniek de fysieke afspraak van vandaag afgezegd, daarop een foto gemaild en ik werd vervolgens  gebeld door Laura Zaal.

     

    Er is eigenlijk niets “ergs” aan de hand, mijn lichaam heeft waarschijnlijk geprobeerd om de oplosbare hechtingen eruit te werken en daardoor is er een wondje ontstaan. Dit schijnt veel voor te komen. 
     

    Ik heb nu vanuit haar het advies gekregen; geen bh meer dragen, zodat de wond kan indrogen en genezen. Zowel overdag als snachts dus niet, wanneer ik weg ga van huis dan kan ik wat vet gaas erop doen en een gaasje en dan de bh. Vindt het wel wat spannend, gezien je normaal 6 week dat ding moet dragen en ik nu na 4,5 helemaal niet meer dragen.

     

    Moet wel even iets kleins kwijt… misschien is het een verschil tussen het westen en het noorden van Nederland maar ik vindt wel dat er vrij direct werd gecommuniceerd. Ze snapte niet goed waarom ik mijn consulente en haar niet had gemaild, in plaats van te bellen naar de kliniek. Dus ik gaf aan dat het op een vrijdag avond gebeurde en ik stress hiervan had. Dat ik daarna door de kliniek maandag ben terug gebeld en ze mij nieuw advies gaven, dat zij zeiden dat ik hun altijd kon terugbellen. Dus ik zei tegen Laura; “volgens mij hebben ze dat niet aangegeven” (zat zo in de stress dat vast niet alles is blijven hangen), zei ze; nee hoor mijn consulentes geven dat altijd door. En het maakt niet uit op welke dag er iets is, kan altijd rechtstreeks mailen is een kleine moeite.

    Ergens voel ik me nu schuldig dat ik gebeld heb in plaats van gemaild en voel ik me dom dat ik dat niet heb onthouden. Ze zal het vast goed bedoeld hebben, maar het kwam wat vervelend op mij over. Verder heel tevreden over haar en de kliniek hoor! Aan de telefoon waren ze heel vriendelijk, alleen toch vindt ik het vreemd dat de kliniek dan wel mij belt 2x in een week en mij naar hen laat mailen en dat dus niet de bedoeling is?. Naja ik zal het ook wel wat zwaarder ervaren nu dan dat het is in werkelijkheid, al met al hoop ik op geen verdere complicaties en dat ik pas in januari terug hoef 😊

    Wat fijn om te lezen dat het nu beter gaat en je klacht dus regelmatig voor komt.

    Je bent nog jong met een ‘frisse huid’ dus dat komt ook zonder beha wel goed en dat het litteken mooi kan genezen en rust heeft, is denk ik voor nu het belangrijkste.

     

    Het zou inderdaad niet uit moeten maken welk medium je gebruikt als je een vraag hebt. Als daar intern afspraken over zijn, had jij geïnformeerd moeten worden of had de consulente of de kliniek jouw vraag met foto’s na overleg met jou moeten doorsturen aan Laura zodat je er zelf niet extra werk aan had. Dat je dit op zo’n manier van Laura te horen krijgt, is niet steunend. Ze had beter kunnen zeggen dat je haar altijd persoonlijk mag mailen als er iets is of woorden van gelijke strekking. Nu komt het over als kritiek geven op een procedurele weg🤔

     

    Hopelijk gaat het vanaf nu alleen maar beter en kan je zonder zorgen genieten van je boobs🙏

  11. 8 uur geleden, Leentjexx zei:


    Dankjewel voor je berichtje 💓 

     

    Ondertussen is het alleen erger geworden, nu 4x met de kliniek gebeld foto’s gestuurd en ze maken zich wat zorgen. Aanstaande maandag moet ik langskomen, er is echt een afspraak met de plastisch chirurg ingepland. Gevraagd of de verpleegkundige niet genoeg was (wegens beschikbaar tijdstip) en de plastisch chirurg wil me beslist zelf zien. 
     

    De wond is iets groter geworden, maar vooral ook iets dieper. Het geel is niet volledig weg te spoelen en er zit nu een zwart gaatje in het rode wondje. 
    Tot maandag geld nu het advies 1x per dag spoelen, 2x per dag 30 minuten drogen aan de lucht en in de nacht geen PO bh aan. 
    daarnaast geen vet gaas en geen gaas, maar een parfum vrij inlegkruisje. De borst bevat ook meer vocht dan de andere borst en heeft een doof gevoel aan de onderzijde.

     

    Mijn rechter borst wordt daarentegen al prachtig van vorm en met die ben ik heel erg blij! 🥰


    Vindt het allemaal heel spannend en hoop dat het toch mee gaat vallen. Zit eraan te denken me volgende week ziek te melden op werk als er wel iets aan de hand is. Doe op dit moment alleen licht werk, maar door de werktijden geen 8 uur slaap en geen regelmaat. Plus dat je met 40 uur werken gewoon minder rust hebt… 

     

    Had mezelf in een hele andere positie verwacht 4 weken PO, maar goed het is niet anders 😞

     

     

    Ach wat een shit zooi! Heb zo met je te doen!🥺💝

     

    Goed dat je aan de bel bent blijven trekken!

    Je moet inderdaad vrij lang wachten wat me moeilijk lijkt. Hopelijk werkt het wondbeleid goed en blijft het tenminste stabiel en wordt het niet erger.

    Voor wat betreft werkt zou ik me nu al ziek melden. Je lijf heeft rust nodig en ik kan me voorstellen dat met de onregelmatige werktijden en je zorgen, de rust die je wel kunt pakken te weinig is.
     

    Ik kan me zo voorstellen dat je het herstel heel anders had verwacht… Het begon zo goed! Hopelijk is er maandag meteen duidelijk wat er speelt en wordt je linker borst net zo prachtig als de rechter 🙏🌟

  12. 4 uur geleden, Lieke1987 zei:

    Dankjewel voor je antwoord @Bosbloemen! Ja ik denk een combinatie van hechtingsknoopjes doorgeknipt, lang in de rij gestaan op het vliegveld en het vliegen heeft echt wel een impact op de wond. Ook had ik best veel vocht wat ook druk geeft op de wond. Met turbulentie schud je best wel alle kanten op en met landen toch wel soms een flinke dreun. Ik ben vorige week weer 2 x gevlogen en toen ging het gelukkig goed. Dus denk dat het die dag gewoon te vroeg was (na 2 weken al). Als ik zag hoeveel vocht eruit kwam dan hadden ze me nooit mogen adviseren dat ik al mocht vliegen denk ik. Hoe gaat het bij jou? Hopelijk geen complicaties? 

     

    Liefs Lieke

    Hoi Lieke,

     

    ik kan me voorstellen dat de combinatie teveel of pech is geweest. Wel echt balen hoor! 
    Met mij gaat het vooralsnog gelukkig goed🙏😊

  13. Hoi Madelonnie, hoe is het nu met je en met je litteken? Ik zie dat niemand heeft gereageerd…💝

     

    Voor zover ik kan zien, ziet de huid er rustig uit: niet (beginnend) vurig rood of verdikt en ik zie ook dat je nog een blauwe plek hebt. 
    Hopelijk is alles inmiddels goed genezen🙏
     

    Liefs, Bosbloemen 💐

  14. Hoi Lieke, wat lijkt me dat schrikken zeg! Ik heb hier geen ervaring mee, wel dat hechtdraad niet altijd binnen de gestelde tijd oplost en dat uiteindelijk wel doet. 
    De huid rondom het litteken ziet er rustig of normaal uit qua huidskleur dus dat is een goed teken. 
    Ik was benieuwd wat de reden was dat je litteken open gegaan is. Komt dat bv door het vliegen en de druk die er in een vliegtuig is of lag het aan iets anders?

     

    Liefs, Bosbloemen💐

  15. Jeetje wat verdrietig  om te lezen en te zien! Je zou denken dat het litteken nu goed dicht zit na 2 weken en toch ineens (deels) open🥺

     

    Bij alle littekens en wonden geldt dat je het gebeid rust moet geven dus ik zou zelf niet meer je ellebogen boven je schouders doen. Er komt dan steeds teveel spanning op het litteken van de genezing bemoeilijk. 
    Spoelen is inderdaad goed, misschien ook een compres er op doen (in de beha) om het wondvocht op te vangen. Je kunt dan bij de wissels meteen ruiken of het stinkt en dus geïnfecteerd is. 
    Ik zou ook foto’s blijven maken van je litteken en het compres (als je dat gebruikt) en die opsturen aan de kliniek als je je zorgen maakt of extra advies wenst. Het gaat niet om wat zij nodig vinden maar om wat jou gerust stelt en dat een litteken na 2 weken open gaat, ‘hoort’ niet.

     

    Heb je hulp met spoelen?

     

    Ik kan me zo voorstellen dat je teleurgesteld bent en je moet huilen! 🙏😘 

    Hele dikke virtuele knuffel💝

     

  16. 20 uur geleden, Leentjexx zei:


    Ondertussen ben ik nu 13 dagen po, morgen de controle en het verwijderen van het hechtknoopje. Ze zijn sinds dag 5 wel veranderend, alleen is er nu een groot verschil tussen links en rechts en dit was eerst gelijk  -,- 

     

    Maar ik heb al even gespeurd op dit forum en lees dat het vaker voorkomt, dat de ene borst wat sneller daalt dan de ander. We zullen afwachten :)

    Ik ben benieuwd wat er gezegd is tijdens de controle. Ik kan me voorstellen dat je het erg vervelend vindt als er een verschil tussen links en rechts is…🫤 Hopelijk krijg je te horen dat het weer goed komt. Het zijn natuurlijk 2 aparte wondgebieden met elk een eigen herstel verloop.

  17. 17 uur geleden, Boobie4u zei:


    Ja zeker! Vorige 2 x ook dual plane. 1e keer was best heftig, de andere keren niet! 
     

    Nu voel ik me echt goed gelukkig, soms oppassen dat je niet te veel doet 🙈

     

    Haha nou dat moet je ook niet hebben he, je moet doen waar jij je goed bij voelt! 

    Voor de heftigheid knijp ik hem wel een beetje om eerlijk te zijn🙈😅

    Ik ga er veel minder onbevangen in dan 19 jaar geleden toen ik de protheses op de spier kreeg. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.