Ga naar inhoud

jobubba

Leden
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jobubba

  1. HI Jobubba

    ik vermoed dat dit je spieren zijn,ik had die drukpijn bij dual plane,heb jij deze plaatsing ook?dit hoort er bij,ookal is het vreselijk gevoel,bij mij werd het echt pas na de 3mnd minder, :134:

    maar als je het echt niet vertrouwt,arts even bellen/mailen

    Ja ik heb ook dual plane!

    En pff het valt me knap tegen :134:

  2. Hoi lelie,

    Zo herkenbaar dit, ik zit nu op dag 12 en slaap nog op me rug (pfff wat een nachtmerrie), word nog steeds 2x op een nacht wakker van de rugpijn!

    Heb wel al geprobeert om op me zij te gaan liggen maar dat gaat echt nog niet.

    Dat breekmoment wat je zegt had ik precies zo de 4e nacht werd ik wakker van de pijn in me borsten en rug en ik heb echt als een klein kind liggen janken :102: voelde me zo machteloos!!

    Maar nu eigenlijk vanaf dag 8 gaat het echt veel veel beter en begin ik het "leuk" te vinden, het resultaat vind ik super hoor maar heb me wel vergist in de pijn!!

    Sterkte verder met je herstel en laat je lekker verwennen (doe ik ook :10: )

  3. hallo allemaal,

    ik ben jolanda 38 jaar en eindelijk na 20 jaar heb ik de stap durven zetten, heb 8 mei een consult gehad bij dr van Onselen en had er een heel goed gevoel bij, de bv staat gepland voor 13 sept. het word 380cc tussen de spier anatomische protheses, ik heb nu een kleine A,

    vind het wel super spannened en hoop hier veel ervaringen te lezen.

    Ja klopt het consult was in Zevenaar :141:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.