Ga naar inhoud

Akachanel

Leden
  • Aantal items

    263
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Akachanel

  1. 5 minuten geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste Akachanel,

    Het is moeilijk vergelijken. Het aantal cc's is natuurlijk een 'harde' maat, een cupmaat is dat niet. Dat wil zeggen aantal cc's zijn overal gelijk, een cupmaat is een kledingmaat en als je een ander merk hebt kun je alweer een andere maat hebben. Dus hier zit de eerste moeilijkheid.

    Verder is het zo dat je de grootte van de borsten niet in absolute zin beoordeeld, maar relatief tot de rest van je lichaam. Ben je bijvoorbeeld 1.60m en weeg je 50kg dan zal 400cc tot veel grotere borsten lijken te leiden dan bij iemand van 1.80m en 75kg.

    Tot slot is het zo dat bij een submusculaire of Dual plane plaatsing de prothese een beetje plat gedrukt wordt. Bij een plaatsing voor de spier (subglandulair) heb je meer projectie (komt de borst verder naar voren).

    Ik hoop dat dit het wat verduidelijkt.

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, Plastisch Chirurg

    Ja dit lijkt me iets duidelijker :) dank u

  2. Beste Dr Bruekers,

     

    klopt het dat prothese die voor de spier geplaatst zijn groter uit komen dan dualplane of achter de spier? Dit heb ik namelijk opgemerkt, maar iedereen heeft hier ander mening over... Ik zal een goede voorbeeld geven:

    Missrena: voorsituatie cup A krijgt voor de spier 400 en 450cc 

    Dreamlou: voorsituatie cup B/C krijgt dualplane 500cc

    Maar de borsten van missrena zijn groter dan dreamlou! Ze hebben allebei 85% eurosiliconen! Hoe kunnen we het anders verklaren?

     

    Alvast bedankt

    Mvg,

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.