Ga naar inhoud

janna1001

Leden
  • Aantal items

    176
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door janna1001

  1. Ik weet dat pijnlijke tepels ´normaal´kunnen zijn na een bv maar zelfs ruim 5 maanden na een operatie?

    De eerste 3 maanden po had ik grotendeels geen/weinig gevoel in mijn borsten, gelukkig kwam dit terug en begonnen mijn borsten pijn te doen, wat ik dacht dat een goed tegen van heling was, maar nu ben ik het wel zat, met kleren aan gaat het wel maar ik kan echt geen aanraking verdragen dus ik kan nogsteeds niet van ze genieten :139: en mijn man wilt er nu ook wel is meer van genieten haha

    maar hoe dan ook, heeft iemand hier ervaring mee? of tips wat ik eraan kan doen????

  2. ik heb net een mail van beaucare gehad, schijnbaar werkt de mail van dr plovier niet goed dus gaat het nu via hun e-mail.

    ik had idd alleen de bult aan de binnenkant, ik denk dat dit komt omdat aan de anderekant, dus de buitenkant, het niet goed zichbaar was omdat daar genoeg van mijn eigen borstweefsel zit en aan de binnenkant heb ik weinig eigen borstweefsel.

    maar butterfly, jij zegt dat die met een operatie verholpen kan worden, hoe doen ze dit dan?

  3. nou daar ben ik weer, ben niet veel online want ben bezig met verhuizen.

    ik heb nogsteeds geen antwoord van dr plovier gekregen! na 2 e-mails hoor ik nogsteeds niks terug, raar want ik heb meerdere keren contact met hem gehad en kreeg altijd binnen een dag of 2 antwoord..

    inmiddels weet ik al wat het is, mn prothese was achterstevoren gedraaid, geen idee hoe maar ik zat beetje te voelen enzo en toen merkte ik dat goed, ik ging toen voorover hangen en kon de prothese zo weer terug keren, hij zit nu dus weer goed maar vind het wel raar dat deze zo makkelijk kan draaien want ik dacht dat de prothese wat vast zou zitten :23:

    en meloentje, je bent een schat! bedankt voor het meedenken en raad van andere pc´s te vragen!

    de pc van bergmankliniek had gelijk dus over dat mn prothese om zn as gedraaid is.

    Waar ik nu alleen nog moet achterkomen of dit normaal is of is bv mijn pocket te groot en dat mn prothese daarom zo makkelijk kan draaien? het is in iedegeval niet fijn om daar steeds op te moeten letten, ff voelen of die nog goed zit voordat ik weer een bult heb..

    Gelukkig heb ik er geen last van maar het is ook zo dat ik nog geen optimaal gevoel heb ik mn borsten dus misschien krijg ik wel last wanneer mn gevoel weer helemaal goed is?

    :(

  4. het is idd zo dat je iets van randen kan voelen bij een voor de spier plaatsing maar aan mn rechter kant voel ik het aan de binnenkant van mn borst (waar de rand hoort te zijn) en aan de linkerkant voel ik het zo 5 cm naast mn tepel al..

    nogsteeds geen antwoord van mn pc.. we wachten nog maar even af anders ga ik hem even bellen.

  5. ja ik wacht nogsteeds op antwoord van mn pc, had hem mail gestuurd met foto erin.. ben benieuwd wat hij ervan zegt.

    Het is geen ontstoken klier of iets, voel echt duidelijk dat het de prothese is.. raar want ik ben idd niet gevallen ofzo..

    Nou ik hoop snel iets van de pc te horen en dan zien we wel verder.. heb echt geen zin in nog een operatie of iets maar ja zo kan ik ook niet altijd blijven doorlopen want ik let er zelf veel op en voel er ook steeds aan.. als ik op mn rug lig zie je ook duidelijk verschil nu.. jammer zeg, ze waren echt perfect en dan krijg ik dit..

  6. Kan een prothese loslaten of een ronde prothese draaien??

    Sinds vandaag voel ik ineens de rand van mn linker prothese zitten en is het ook wat zichtbaar..

    zet er even een foto bij die ik snel gemaakt hebt, wat denken jullie??

    Nou deze foto maakt het veeeeeeeeeeeeeeeeeels te groot dus zet net nog is neer maar dan kleiner:

    p1000684y.jpg

  7. Ik zeg ook zeker niet dat deze kliniek slecht is of niet goed zn werk doet MAAR me meermaals iets beloven en dat ook schriftelijk op papier zetten en dan gewoon niet doen vind ik schandalig, het is MIJN geld en dat willen ze gewoon houden, tevreden klanten en goede reclame maakt hun blijkbaar niet zo veel uit.. Als ik mn geld gewoon had gehad dan zou ik niks verkeerds te zeggen hebben over deze kliniek, ik dacht dat alles erg goed was maar had gewoon een beter gevoel bij beaucare dus ben ik naar daar gegaan. (het ging mij trouwens om de chirurg niet de kliniek)

    Als ze me niet MEERDERE KEREN verteld en beloofd had dat ik gewoon mn 500 euro zou terug krijgen, had ik gewoon geaccepteerd dat ik mn 500 euro kwijt zou zijn maar blijkbaar is het makkelijker om te liegen en me dan gewoon in de steek te laten..

    Ze heeft ook laten weten dat ze met mijn topic hier problemen had terwijl ik alleen mijn ervaring gaf, ook heb ik gezegt dat ik dit topic weg haal als alles is opgelost maar ook dat maakt hun niks uit helaas.. Zoals ik het zie hebben ze gewoon geen zin om het terug te geven..

    Ik vind het zo jammer, ik heb best wat contact met deze klniek gehad, vond ze altijd heel aardig en behulpzaam.. jammer hoe iemand zich kan vergissen in mensen zeg..

    Verder heb ik niks meer van haar gehoord, ze heeft niet op mn laatste mailtjes geageerd en ook op msn heeft ze me geblokt.

    Het is me nu duidelijk dat ik mn geld gewoon niet terug krijg.. toch ben ik blij dat ik niet daar geopereerd ben, zo weinig respect dat ze nu tonen hadden ze ook kunnen doen na de operatie als er bv iets mis zou zijn..

    Trouwens zijn er wel goede verhalen te vinden op internet over deze kliniek, al heb ik wel hele grote twijfels of deze verhalen ook echt van patienten zijn..

    Buiten dit om vind ik dat elke kliniek eerlijk ter werk moet gaan, en ik vind het echt heel jammer dat deze kliniek gewoon niet eerlijk kan zeggen; jammer dat het zo is gegaan, hier heb jij je geld terug en daarmee sluiten we het af, ik mn geld terug en van mijn kant heb ik dan geen slecht word meer over deze kliniek te vertellen..

  8. deze kliniek zit in maldegem, belgie. Ik heb idd op papier staan dat zij mij 500 euro terug betaald ivm het niet door gaan van de operatie.

    Volgens mij was zij nooit van plan om mij het geld terug te geven maar gebruikt ze dit gewoon als excuse maar idd juridisch gezien is dit geen goede reden, ik mag mijn mening uiten op een forum en was er niet op uit om deze kliniek zwart te maken, denk dat ze dit nu zelf wel genoeg doen..

  9. nou vandaag heeft ze gezegt dat ik mijn geld NIET krijg omdat ik dit hier op dit forum heb gezet!!!!!!!!!!!!!

    ah ja ik krijg mn geld wel terug en ze verliest nog meer door alle klanten die ze hierdoor gaat kwijtraken, gelukkig heeft iedereen nu internet en weten ze waar ze aan beginnen. en op een vraag die ik kreeg, de pc daar is dr vercoutere..

  10. Ja erg jammer dat het allemaal zo moet..

    Ik hoop dat ik mijn geld gewoon nogsteeds terug krijg dat al dit uitstellen een ´goede´ reden heeft.. Als ik mijn geld nog krijg laat ik dat natuurlijk even weten waarna ik vriendelijk vraag of dit topic verwijderd kan worden.

    Enige wat ik wil weten of ik me geld krijg ja of nee. ik kan best begrip hebben als het voor een reden wat langer duurt maar ik wil gewoon eerlijkheid, dat is toch niet teveel gevraagd? het is een hoop geld dat ik echt hard nodig heb..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.