Ga naar inhoud

flossie

Leden
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door flossie

  1. Mmm misschien moet ik er voor de zekerheid toch nog maar even mee wachten dan. Als ik pech heb, kan het wel echt lelijk worden natuurlijk. Maar ik kan natuurlijk al wel het ontwerp volledig laten uitwerken en er van dromen ondertussen :)

    En ik kan ook altijd al een iets kleinere op 1 zijde van mijn onderrug laten zetten, dat vind ik ook wel tof. Of op mijn voet maar dan vrees ik dat veel van mijn leuke schoentjes niet meer mooi gaan staan.

    Cinta, naam van je dochter vind ik ook wel erg leuk. Vind dat persoonlijk ook super mooi als je de namen van je kids op de binnenkant van je pols zet...maar dat zou ik wel zelf nooit doen want ik vrees dat ik altijd wel het type job zal hebben waar zichtbare tattoos niet gepast zijn.

    Btw ik heb wel wat striemen op mijn heupen (van in de pubertijd in heel korte tijd van geen heupen naar vrouwenheupen te gaan) dus misschien heb ik zowiezo wel geen goede huid en krijg ik tijdens de zwangerschap ook striemen. Bij de bv had ik daar trouwens ook schrik voor, striemen op mijn borsten was echt het laatste waar ik zin in had. Maar ik heb geen te grote prothesen gekozen (maar huid stond wel super strak eerste dagen/weken na bv) en vanaf dag 1 flink met olie speciaal tegen striemen gesmeerd en ik ben er gelukkig van gespaard gebleven.

    Bedankt voor de reacties. Als ik een ontwerp heb, zal ik het jullie wel eens laten zien.

    Grtz

  2. Hey,

    Jen en Cinta, jullie hebben kids (jen ook als ik mij niet vergis) dus dat wil zeggen dat ook na de zwangerschappen jullie buik nog mooi genoeg is om een tattoo op te zetten. Dat geeft me moed :)

    Binnekort eens langsgaan bij de tattoeerder en als eens een volledig ontwerp laten maken. Dan kan ik nog zien wat ik doe natuurlijk.

    Groetjes

  3. Hey,

    Ondertussen heb ik zo'n tweetal jaar een nuvaring en ik ben daar wel tevreden van.

    Ik heb eerst een jaar of 8 de pil genomen (eerst Diane, daarna iets anders, weet de naam zelfs al niet meer) en heb daar eigenlijk nooit last van gehad. Natuurlijk vond ik het wel vervelend dat je elke dag een pilletje moet innemen en ben er toch af ten toe 1 vergeten waardoor je weer condooms of morning-after moet gebruiken. De laatste twee jaar dat ik de pil heb gebruikt, heb ik een 3-tal keer een vaginale schimmelinfectie gehad..zeer vervelend! Na de derde keer was ik het echt beu en vroeg mijn dokter hoe dat toch kwam en ja hoor, volgens hem kwam dat door de hormonen van de pil. Dus andere opties besproken. Ik zou zelf wel graag een spiraaltje hebben gehad eigenlijk omdat ik toch nog minstens een jaar of 5 geen kinderen wilde maar dat raadde hij mij af. Spiraaltjes zijn meer geschikt voor vrouwen die al kinderen hebben gehad, iets met de stand van je baarmoeder ofzo, weet de juiste reden al niet meer. Dus ja, dan maar de nuvaring. Ik had ook al een heel aantal vriendinnen die waren overgestapt van de pil naar de nuvaring omdat ze hun pil te vaak vergaten. Eerlijk gezegd zag ik er echt tegenop om continu iets in mijn vagina te hebben maar ik dacht: ik kan het maar een keer proberen.

    En, zoals gezegd, ben hier zeer tevreden van. Absoluut grote voordeel is dat je er maar 1 keer om de drie weken aan moet denken om de ring in of uit te nemen. Verder is er voor mij ook het voordeel dat ik toch wel minder last heb van schimmelinfecties en ergens duidt dat toch wel aan dat zo'n ring wel gezonder voor je lijf is omdat er veel minder hormonen inzitten. Het feit om continu een plastieken ring in je lijf te hebben viel eigenlijk 100procent mee. Je voelt er echt helemaal niks van, vergeet meestal gewoon dat ik hem heb. En ja, tijdens de seks hou ik hem eigenlijk altijd gewoon in. Mijn vriend zegt dat hij er helemaal niks van voelt. Soms komt hij wel eens naar buiten tijdens een bepaald standje ofzo en dan haal ik hem er gewoon uit. In principe mag je de ring steeds een 3-tal uur uithouden...maar over het algemeen vind ik dat totaal niet nodig.

    Je kan gewoon je laatste strip van je pil nemen en op de dag dat je normaal je eerste pil weer inneemt na je stopweek een nuvaring insteken en je bent direct beschermd. Dus ik zou zeggen: gewoon eens proberen (tenminste als je dokter dat ook een goed idee vindt). Misschien vindt je het helemaal niks of heb je nog meer last van bloedingen of stemmingswisselingen als van je pil maar dan het je het tenminste geprobeerd.

    Veel succes, hoop dat je snel van je zorgen verlost bent. Anticonceptie is echt vervelend (maar gelukkig wel doeltreffend) en ik denk dat het een kunst is om voor jou persoonlijk de beste manier te vinden.

    Groetjes xx

  4. Hey,

    Ik heb daar op mijn eerste consult (wel bij andere pc als degene waarvoor ik uiteindelijk gekozen heb) naar gevraagd en die zei me dat het aan te raden is om toch 2 tot 4 weken voor de operatie niet (teveel) te zonnen. Maar als het maar 1 zonnebanksessie is, zal het wel niet zoveel kwaad kunnen denk ik. Je kan ook altijd op voorhand de zones vd littekens afplakken natuurlijk :).

    Ik heb ook wel een redelijk bleke huid dus misschien scheelt dat ook wat?

    Groetjes xx

  5. Hey iedereen,

    Ik ben er al een tijd over aan het denken om een tattoo te laten zetten. Hier en daar ben ik in verschillende topics al wel verhalen tegenkomen over tattoo's en blijkbaar zijn er best veel dames hier die een tattoo hebben. Dus hopelijk kunnen jullie mij wat advies geven.

    Persoonlijk hou ik niet echt van kleine tattoo's en ik wil het ook op een plaats die ik nog kan bedekken met kledij (ivm werk enzo). Graag zou ik een soort bloemenmotief (tekening heb ik al) van onderaan op mijn buik beginnend en dan over de zijkant tot achteraan op mijn rug tot ongeveer de hoogte waar je beha begint, laten zetten.

    Natuurlijk ben ik mij bewust dat je een tattoo levenslang hebt (zeker een grotere, die kan je echt niet meer wel laten laseren) dus ik vraag mij wel hoe dit er over de jaren uit zal gaan zien. Ik denk echt dat dit nu prachtig zal zijn. Maar over een jaar of 4 (ben dan 30) denk ik dat ik graag aan kindjes zou beginnen (1 - maximaal 2). Dus ik vroeg mij af of jullie ervaringen hebben met tattoo's op de buik als je buik dus nog uitzet van een zwangerschap, hoe de tattoo er nadien uit zal zien.

    Enerzijds denk ik: och, dat is nog zeker 4 jaar en na een zwangerschap zal je lichaam er zowiezo niet uitzien als voordien (tattoo of niet). Plus, mijn moeder heeft haar zwangerschappen redelijk goed doorstaan, elke keer maar 8kilo bijgekomen en geen striemen ofzo. Dus misschien ben ik ook wel zo gelukkig?

    Anderzijds: wat als ik wel 20 kilo bijkom en nadien echt een blubberbuikje heb en misschien zelfs striemen? Dan ziet je buik er zowiezo al niet uit en met een tattoo is dat dan nog tien keer erger.

    Wat zijn jullie ervaringen? De meiden die bijvoorbeeld veel striemen hebben nadien, hebben die ook altijd van die speciale creme 2xdaags gesmeerd tijdens hun zwangerschap? De meiden die 20 kilo zijn bijgekomen, is dat gedeeltelijk ook aanleg en of je wel of niet op je eten let tijdens je zwangerschap of is dat voor de meesten echt onvermijdelijk?

    Ben benieuwd naar jullie ervaringen.

    Groetjes,

    Flossie

  6. Hey iedereen,

    Waarom hebben jullie speciaal niet voor die protheses met polyurethaan gekozen? Ik vond het wel een logische uitleg dat die protheses inderdaad het minste kans op kapselcontractie geven. Ze voelden ook heel zacht aan vond ik en zij werken er al 10 jaar mee. Bovendien komen ze uit Brazilië, toch wel het land bij uitstek voor plastische chirurgie :). Niet dat ik speciaal daarvoor die arts had gekozen natuurlijk maar voor mij zeker ook geen reden om niet voor hem te kiezen.

    Ik weet natuurlijk niet hoe jullie borsten nu aanvoelen maar ik vind de mijne nu na 4 maanden echt wel heel zacht en beweeglijk (ook al zitten ze achter de spier).

    xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.