Ga naar inhoud

doggie

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door doggie

  1. @Lin, heb je ondertussen een pm gestuurd met mijn ww.

    De voorbije dagen eens gaan shoppen, niet veel gekocht omdat ik mijn favoriete kleuren niet vond. Ik zou graag een dieprode bh kopen, maar vooral veel fletsroze gezien. Misschien wachten tot de kerstperiode, heb de indruk dat er dan meer rood verschijnt in de winkels. Wel ontdekt dat ik nu een 70C heb, joepie een C!! Ik nam meestal maat 75, maar aangezien mijn ondermaat 72 cm is, zit een 70 eigenlijk beter en dan is het een C! :159:

    Ben mijn boobies ondertussen al helemaal gewend, met kleding aan vind ik soms dat er niet veel veranderd is. Maar als ik mijn oude bh's bekijk of in mijn blootje sta, dan zie ik wel een heel verschil hoor :lol::126: Ik zou ze niet meer willen missen!

  2. Hallo allemaal,

    het is weer even geleden, ben ondertussen al meer dan een maand po en alles gaat prima. Heb daarnet nog de laatste foto's in mijn album gezet. Links geneest iets sneller dan rechts, maar dat is niet uitzonderlijk zeker? Ze zijn in ieder geval allebei al redelijk soepel.

    Ik slaap terug zalig, al vermijd ik het wel om echt plat op m'n buik te liggen. Goeie truc gevonden: je benen goed hoog optrekken als je op je zij ligt, dan rol je niet zo vlug om! <_<

    Ik had een strapless bh gekocht omdat ik vorige week naar een feestje moest en ik iets ging dragen dat een beetje open was, maar vond hem te strak en heb lekker zonder bh een hele dag rondgelopen. Verder draag ik nu alle dagen een bh van de Hema voor lichte sporten, zit prima en je ziet er amper iets van onder een open bloesje. Heb verder nog geen nieuwe lingerie gekocht, weet niet goed of er nog veel gaat veranderen met de boobies? Wat denken jullie? Ben morgen 5 weken po :41:

  3. Gisterenavond de draadjes verwijderd (mijn vriend heeft het héél voorzichtig gedaan), dat ging prima en we waren allebei verbaasd dat het al zo goed geheeld was. Dank u Bruno!! :136:

    Ik ga zo dadelijk de foto's ervan toevoegen bij mijn album. Uit voorzichtigheid ga ik wel nog enkele dagen er een pleister op houden, zo kan de sportbh niet gaan schuren ofzo.

    Verder is er niet veel veranderd denk ik. Vandaag naar mijn moeder geweest, ze dacht eerst dat ik een goed gevulde bh droeg toen ik vroeg of ze niets aan me zag. Toen ik de juiste verklaring gaf, heeft ze eventjes grote ogen getrokken, maar ze reageerde verder heel positief. Vond het resultaat heel mooi en kon wel begrijpen dat ik me nu veel gelukkiger voel. Ikke blij natuurlijk! :143:

  4. Ondertussen 8 dagen po en ik voel me heel goed.

    Autorijden gaat terug redelijk vlot en ik slaap zonder veel problemen op mijn zij. Moet enkel mijn armen wat verder weg leggen dan vroeger :lol:

    Als ik een beetje voorzichtig ben en wat trager dan anders, gaan de meeste dagelijkse dingen goed. Ook al twee dagen zonder pijnstillers.

    Begin al een beetje te dromen van lingerie-shoppen, ben echt benieuwd :wub:

  5. Hey meisjes, bedankt voor de lieve reacties. @ Bianc, ik heb je ondertussen ook het ww per pm gestuurd. Ben blij dat je je terug goed voelt.

    Mijn herstel verloopt normaal denk ik, momenteel flink opgezwollen en nog wat pijn, maar ik kan me elke dag iets vlotter bewegen. Dat opgezwollen vind ik niet eens zo erg, het heeft wel iets :blush: , zeker na zoveel jaren een plat latje geweest te zijn. :rolleyes:

    Vandaag na het douchen even een bikini'tje van vroeger aangetrokken, voor de sportbh terug aan moest, héhé een heel verschil tegen hoe ik was voor de bv! :lol::lol:

  6. He ja, ik heb TRM op mijn pasje staan, medium profiel dus. Dankjewel Eefje, ik hoop dat mijn wachtwoord ondertussen ook in orde is. Bij deze zijn mijn foto's dus te bekijken via de link, ww via pm.

    Ik hoop dat medium profiel niet te breed is voor mijn lichaam, ben zelf nogal smal en had gedacht van hoog profiel te krijgen. Ik vind dat mijn borsten ook een beetje uitsteken nu aan de zijkant van mijn lichaam, of is dit enkel in het beginstadium? Verder ben ik heel tevreden, voel me goed bij de grootte, past wel bij me denk ik. Vannacht terug een beetje in zijlig kunnen liggen, al gaat het nog gepaard met wat auw-auw. :124::131:

  7. 3de dag po:

    daarnet met mijn auto eventjes gereden, hij stond nog steeds bij mijn vriend geparkeerd en was maar 4 à 5 kilometer. Heel stilletjes gereden, ging redelijk maar denk dat ik hem de rest van de week toch niet meer ga gebruiken.

    Ik ga vanavond mijn vriend foto's laten nemen, en dan zet ik ze morgen op het forum. Had er geen genomen van voor de operatie, maar misschien kan er enkele met kleren aan erbij zetten. Ben zelf benieuwd wat het gaat geven op de foto :131:

  8. 2de dag po:

    niet meer misselijk, vanmorgen wel meteen richting pijnstillers gewandeld.

    Ik had gisterenavond vergeefse pogingen gedaan om toch op mijn zij proberen te slapen, maar het ging echt niet. Deze morgen werd ik wakker... op mijn zij, met een stijve nek maar die voelde ik na een uur pijnstillers ook niet meer hihi, wel handig. :rolleyes:

    Tot nu toe geen blauwe plekken of vochtophoping, hopelijk blijft dat zo. En verder wat geduld hebben zeker tot de pijn weg is? Ben alleszins blij dat ik al zover ben!

  9. @ buffeltje: heb daarstraks eens gepiept naar jouw foto's en vind ze erg mooi! Ik vind je borsten helemaal niet kleiner lijken met kleding aan, die foto met de Passionata bijvoorbeeld geeft je een heel mooi decolleté :127: Ik hoop ook zoiets te hebben met mijn 240cc

    Vandaag nog niet misselijk geweest, ik doe het hoognodige in slow-motion. Heb het verband er nog niet afgehaald, aan de ene kant ben ik benieuwd om alles eens te bekijken en een douchke gaat ook leuk zijn, maar hoop wel dat ik terug in die bh en aangekleed raak.

    Liefs :48:

  10. Hey allemaal,

    bedankt voor de reacties en jij ook gefeleciteerd, Nikita!

    Vannacht ineens weer hetzelfde: zweten, keiduizelig en overgeven, maar nadien weer ok. Vaak wakker geworden, dat rugslapen hé! En inderdaad de benen gebruiken voor in en uit bed te raken <_<

    Straks eens naar mijn mama bellen en een uitvlucht bedenken waarom ik volgende week niet naar haar ga. :blush: Normaalgezien ga ik één keer per week bij haar langs, maar ze weet nog helemaal van niets en aangezien het een uur rijden is met de auto, wil ik het volgende week nog even overslaan. Ik heb op voorhand niets verteld omdat ze dan doodongerust zou zijn geweest. Als ze binnen twee weken ziet dat alles goed gegaan is, zal het al beter gaan om het te vertellen. Ze heeft ook een klein cupje en is er altijd verlegen over geweest. Mijn zus daarentegen heeft een D-cup van nature, ook niet eerlijk verdeeld hé!

  11. :101: joepie ik heb ze !!

    Vanmorgen om 9u moest ik er zijn, uitleg gekregen, babbel met de anesthesiste, borsten laten aftekenen en dan naar de operatietafel. Ik kreeg een infuus geprikt en ze zeiden dat ze alvast iets gingen inspuiten waarvan ik nog niet ging slapen, maar dat wat kalmerend werkte. Ik dacht nog, hoezo kalmerend, want was eigenlijk vrij rustig en ... het volgende was dat ze me wakker maakten en ik mocht opstaan van de operatietafel en de kamer ernaast in een bedje gaan liggen. Het is 240 cc geworden, iets meer had nog gegaan maar dan zou het er niet zo natuurlijk meer uitzien, zei dr. Demeyere.

    Het leek wel een eeuwigheid te duren voor ze mijn vriend erbij haalden en die was stomverbaasd dat ik daar al klaarwakker en superblij stond te roepen dat ik me zooo goed voelde. De arme schat had van de hele nacht geen oog dicht gedaan ! Had hem vanmorgen toen we opstonden nog zitten plagen en gezegd dat ik het wel erg lief vond dat hij zo bezorgd was maar dat het niet nodig was. Kreeg ik zo'n blik van 'hoe kan die nu zo kalm zijn?' :152:

    Toen we na de operatie naar huis reden even gestopt om iets te eten. Een half broodje gegeten, en toen ging het even een stuk minder; ik brak in het zweet uit en werd helemaal duizelig. Nog vlug naar buiten geraakt, moest een beetje braken en toen was het alweer over. Cola gedronken in de auto en na het thuiskomen twee uurtjes in bed gekropen.

    Nu voel ik me best goed, beetje pijn maar valt wel mee. Heb stiekem langs de zijkant van het verband gekeken en jawel ik zie decolleté :126:

    Vannacht en morgen ben ik alleen, maar dat zal wel lukken, denk ik. Lekker in de zetel boekje lezen of tv-kijken. En morgen het verband eraf halen dus ben reuze benieuwd!

  12. Ja ben serieus aan t aftellen nu, ben vreemd genoeg nog niet echt nerveus, dat komt misschien nog wel?

    Heb vorige week wel te weten gekomen dat ik de Celebrex niet mag nemen, mag niet voor mijn medische toestand. :mellow:

    Ben benieuwd wat ik dan wel moet doen, misschien wat extra antibiotica nemen, aangezien Celebrex ontstekingswerend is? En verder gewoon Paracetamol voor de pijn, al heb ik wel de indruk dat dat alleen niet sterk zal zijn voor de eerste dagen. Maar ik ben wel een taaie hoor wat pijn betreft.

    Verder zoveel mogelijk geregeld ivm de praktische dingen en genoeg eten en diereneten in huis gehaald. Zou denk ik wel mijn plan kunnen trekken, en mijn vriend wil me ook komen vertroetelen (we wonen apart, maar niet zo ver van elkaar), dus dat zit wel goed :rolleyes:

    Ik heb nog geen bevestiging gehad wat betreft de dag en het uur van de operatie, hoop dat er niets meer verandert want dr. Demeyere gaat volgende week met verlof. Misschien dat ik morgen zelf eens bel, heb vandaag al 10 keer mijn gsm zitten checken of ik geen gemiste oproep had.

    :blush: ok ben misschien toch een béétje nerveus aan het worden hihi ...

  13. hey Porsiake,

    Dr. Demeyere werkt met een slaapverdoving (ook wel slaaproes of sedatie genoemd), daar ben je achteraf naar het schijnt niet misselijk van en je bent ook meteen fitter bij het wakker worden. Je blijft ook gewoon zelf ademen tijdens de operatie, bij narcose daarentegen wordt je geïntubeerd en aan een machine gelegd. De rest blijft hetzelfde, je wordt voordurend in de gaten gehouden door een anesthesist dus da's wel veilig.

    Ik heb geen van beiden al meegemaakt, voor mij ook een eerste keer en ben er ook best zenuwachtig voor. Zal toch wel blij zijn als ik wakker word en alles ok is. Bovendien heb ik diabetes, dus extra opletten met de suiker die niet te laag mag gaan omdat ik op voorhand niets mag eten. :unsure: Ook de littekens achteraf zullen bij mij trager genezen. Maar toch ga ik ervoor hoor! :189::169::183:

  14. Eefje, nogmaals bedankt voor je pm en je ww.

    Kan er iemand van de Brunogirls me zeggen of ik de vragenlijst voor de anesthesist nu al moet terugsturen of hem de dag zelf pas afgeven? Weet niet meer of me dat verteld geweest is tijdens de consultatie, denk dat ik nogal zenuwachtig was... :kez_11:

    'k Zat vooral te kijken naar die prothesen die op tafel lagen, had er nog geen gezien van dichtbij en viel best mee vond ik :12:

  15. Hey,

    bedankt voor de lieve reacties allemaal.

    Ik hoop ergens uit te komen op een grote B, kleine C, maar de cupmaat op zich vind ik niet zo belangrijk. Als het maar wat meer is dan nu, en ik eindelijk eens een topje of bloesje kan aandoen waar wat decolleté te zien valt hé <_< Hoop dat ik de meeste kleren achteraf nog kan aandoen, maar dat het er gewoon beter zal uitzien. Alhoewel dat wat extra shoppen achteraf natuurlijk ook wel leuk zal zijn :12:

    Ben een beetje bang voor het herstel achteraf , want stilzitten is mijn sterkste niet, maar aangezien het voor de spier is, schijnt het nog wel te zullen meevallen.

    Eefje, zou ik misschien je pw mogen hebben? Ik zie dat we idd nogal gelijke maten hebben en ben wel benieuwd hoe het bij jou geworden is. Leuk voor je dat het bij jou al even geleden is en je waarschijnlijk alles terug kan doen. De meeste voor en na foto's die ik nu al gezien heb, zijn de algemene die op internet te vinden zijn, maar daar staat vaak niet bij vermeld welke grootte van prothesen er werden gebruikt en of het voor de spier was.

    Groetjes allemaal, :53:

  16. Hallo allemaal!

    Enkele weken geleden ben ik beginnen rondkijken op dit forum. Door de goede reacties die jullie hadden op 'de Bruno' , dr. Demeyere in Gent, had ik een consultatie met hem die gisteren plaatsvond. Viel keigoed mee en heb de datum dan ook laten vastleggen op 29 juli. Eerder ging voor mij niet, zit momenteel nog in verbouwingen (aan het huis :rolleyes: , daarna verbouwing aan mezelf :125: ).

    Ik ben 37 jaar en heb nooit meer gehad dan een AA/kleine A. Ben 1.74meter en 54 kilo, dus ik hoop met ronde prothesen van 240cc of 260cc toch een mooi resultaat te halen, dr. Demeyere gaat tijdens de ingreep zelf pas beslissen wat het zal worden. Ben alvast heeel beniuwd, maar probeer er nog niet teveel aan te denken, want het is toch nog even wachten :124:

  17. Hallo allemaal, ik ben hier nog nieuw. Ik zou graag deze zomer een BV hebben en ben nu veel aan het lezen op dit forum.

    Misschien een gekke vraag, maar is het echt niet mogelijk om gewoon wakker te blijven tijdens de ingreep, met enkel een lokale verdoving? Voor mij zou dat interessanter zijn, aangezien ik diabetes heb is het makkelijker als ik op voorhand gewoon iets kan eten. Zal de dag zelf waarschijnlijk toch al wat zeuwachtig zijn, zonder dan aan mijn suikerwaarden te moeten denken. Bij de tandarts ed doen ze toch ook vanalles :124: , waar je door de plaatselijke verdoving niet veel van voelt?

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.