Ga naar inhoud

Elcke

Leden
  • Aantal items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elcke

  1. De zalmroze heb ik bij de H&M Lingerie winkel gekocht in rotterdam.

    Ik zal dat topje zo nooit dragen maar mocht ik ooit een vriend krijgen dan komt deze me vast nog wel van pas ;)

    Bij de H&M kan ik af en toe ook 80D aan. Die setjes koop ik eigenlijk alleen maar voor de mooiigheid want veel steun geven ze niet :lol:

    Nou Mii, jou borsten lijken echt niet kleiner hoor!! (zit tussen je oren denk ik ;) )

    Super mooi zijn ze!!

    :53:

  2. Goeiemorgen meiden!

    Die bloemetjes bh was een 80D, ik heb nu bh's van de hunkemoller in 75E en die zitten prima!! :D

    ik denk dat ik nu ook wel op deze cupmaat blijf, dus volgende week ga ik weer wat mooie bh's erbij kopen.

    Dacht dat ik het eng zou vinden om zo der bh te slapen, maar het is juist heerlijk!! Ook op mijn zij slapen gaat uitstekend.. Eindelijk weer!! :D

    de huid tussen mijn borsten staat nog steeds iets gespannen ja, zie er heel langzaam wel verbetering in. Heeft iemand hier ook ervaring mee gehad? Ik hoop wel dat het helemaal bij trekt.

    Vandaag weer arbeiten tot 9uur vanavond, morgen een dagje vrij.. Heerlijk!!

    Liefs :33:

  3. Hey meiden, hier weer even snel een berichtje tussendoor.. Ik heb vanacht voor het eerst zonder bh geslapen :43: Wat is dat heerlijk zeg!!

    ik heb ook snel even wat fototjes in mijn album gezet, vrijdag volgen er meer! dan heb ik eindelijk weer een dagje vrij (ga helemaaaaal niks doen die dag, ook wel eens lekker :D ) dus dan neem ik weer even de tijd om hier op het forum te lezen.

    Liefs Elcke :53:

  4. Hey meid!! We zijn vanaf vandaag voorgoed verlost van de harnass!!

    Jeetje, wat zijn die 6 weken snel voorbij gegaan he.

    Ik durf nog helemaal niet zonder bh te slapen maar ga het zo wel proberen.

    Wat ga je allemaal vragen tijdens de na controle? Ik wil binnenkort ook op controle maar is nogal lastig vanuit Nederland.. Vraag me sterk af of de huid tussen mijn borsten nog soepeler word want dat staat nog erg gespannen.

    Je borsten zien er echt prachtig uit meid!! :53:

  5. hey Meid, daar ben ik weer (eindelijk).. heb het zo druk gehad de afgelopen dagen.

    Wat fijn om te lezen dat alles zo goed gaat. Heerlijk om weer te kunnen sporten he! :D

    ik ben ook voorzichtig begonnen. Ik deed altijd aan spinning maar daar wacht ik nog even mee, conditie is erg achteruit gegaan :4:

    Nog 6 daagjes en dan zijn we voorgoed verlost van onze harnassen!

    Ga je binnenkort nog op na controle?

    :53:

  6. hey meiden.. ik laat jullie wel een beetje in de steek hier he :blush: Sorry!! Mijn drukke leventje is weer vol op gang :) Werk 4,5 dag waarvan ik iedere avond op zn vroegst half 8 thuis ben, ga 1 dag naar school, sport 3 avonden (ja ben weer rustig begonnen), en heb ook nog mijn vriendinnen met wie ik veel (vooral in het weekend) op stap ben :D

    Dus ja.. veel tijd om op de pc te zitten heb ik dus niet.

    Heb afgelopen vrijdag lekker gewinkeld.. Laarzen, topje, jurkje, jas, geurtje en bh gekocht! :43: Die bh was super mooi alleen een cupmaatje te klein :23: groter hadden ze niet bij de NewYorker.. Heb nog wel snel een fototje gemaakt ;)

    Ga deze week toch nog wat bhs bij de hunkemoller kopen want volgende week dinsdag mag voorgoed mijn harnas uit!! :3:

    Verder gaat alles prima, ik kan zelfs al op mijn zij slapen!

    alleen de ruimte tussen mijn borsten staat nog erg gespannen, mijn split is nog steeds niet zoals die hoort te zijn.. heeft wel erg veel tijd nodig :39:

    Weet iemand waar ze nog meer mooie bh's verkopen? winkel of online site?

    :53:

  7. Hey meiden, even een korte update.. vandaag ben ik eindelijk een dagje vrij! :43: Ik ga zo lekker een dagje winkelen!!! Echt zin in.. kan wel wat nieuwe topjes gebruiken!

    gister ben ik bij de hunkemoller geweest om bh's te passen. Heb 3 functionele bh's gekocht (2 tshirt bh en 1 balconet bh) in maat.... 75E :127: vind ze nu met bh aan toch wel groot lijken, precies goed eigenlijk! :D

    Ik draag de bh nog niet dagelijks. Probeer deze 2 weken nog de bh van de kliniek te dragen, alleen met uitstapjes draag ik een normale. De tshirt bhs van de hunkemoller zitten lekker stevig.

    Voor de sexy lingerie ga ik zo even kijken :3:

    Voor de rest gaat het erg goed met mij en mijn boobies! Iedere dag vind ik ze mooier!!

    Van het weekend maak ik tijd om jullie forums weer door te lezen.. Nu ga ik me helemaal uitleven in de stad!

    :53::116:

  8. Hey meiden, even snel een vraagje.. De huid tussen mijn borsten staat nog erg gespannen en is nog niet gezakt tot op de borstkast zoals het hoort. Weet iemand hoelang het duurt voordat je huid daar wat soepeler word? Dit trekt wel bij neem ik aan?

    Ben op dit moment erg druk, werk aan een stuk door. Wanneer ik vrij ben neem ik weer ff de tijd om op het forum te lezen / reageren :)

    :53:

  9. Hey meiden!

    Ik had tijdens het stappen netjes de bh van de kliniek aan, alleen de band op me rug geplakt :4: Had alles netjes bedekt dus niemand kon wat zien.

    Heb het niet aan veel mensen verteld maar ik ben goed bevriend met een aantal jongens die het wel wisten. Waarschijnlijk kon een van hun de mond niet dicht houden. Echt iedereen wist het gewoon, jongens, meiden, bekenden, onbekenden! :19: Kreeg wel leuke reacties hoor maar ook een paar jongens die alleen je tieten intressant vinden. Gelukkig ben ik niet op m'n mondje gevallen, heb ze meteen gezegd dat ze kunnen OP#$%^&*@!!! ;)

    Het waait vanzelf wel weer over :)

    Pff werken was wel even afzien hoor deze 2 dagen.. Heb bij veel dingen hulp nodig gehad, mjin borsten voelden branderig aan en na een lange dag was ik dood moe!!

    Slaap ook nog eens slecht, ben weer toe aan zij/buik slapen :(

    Ik irriteer me zo erg aan de BH!! Deze schuurt, trekt en doet pijn.. Zit eraan te denken om morgen een goede sport bh te halen en die de laatste week te dragen.. Zou het erg zijn?

  10. Ben gister avond op stap geweest met een vriendin hier in de "stad". Ik kom er bijna ieder weekend maar stond echt verbaasd over hoeveel mensen het wisten :blink: Lijkt wel alsof het in de krant heeft gestaan!!! Had ook niet anders verwacht want als hier iets gebeurt weet iedereen het al voordat je het zelf hebt kunnen vertellen. Waarschijnlijk heeft 1 iemand het in de groep gegooid en aangezien iedereen elkaar kent weet iedereen het nu dus!

    Magoed, dat waait vanzelf wel weer over hopelijk..

    Gister ging het trouwens harstikke goed, bijna geen last gehad en na 2 mojitos voelde ik natuurlijk helemaal niks meer :4: heb rustig aan gedaan (voor zo ver ik rustig kan zijn :10: ) Maar vandaag was het wel even afzien! :12:

    Morgen weer arbeiten, ben benieuwd hoe het gaat! heb er zoooo geen zin in!!

    lekker op tijd naar bed dus vanavond..

    :53:

  11. Dankje dameblanche!

    @mii, wat dacht je van mij haha ik liep als een klein kind over de lingerie afdeling! Helemaal blij :D

    ik wacht geduldig tot de 4 weken voorbij voorbij zijn. Dan koop ik een paar goede "duurdere" setjes en wat goedkope setjes bij de h&m. Ze hadden er echt mooie bh's!! Wij hebben hier een kleine h&m maar de grote steden hebben vaak ook een aparte h&m lingerie zaak :123:

    ben benieuwd of je boobies er in passen haha :1bouncingboobs:

    Heb je leuke dingen gekocht in de stad? Ik heb ook zo'n zin om te shoppen maar zoals je als zei; na een tijdje krijg je zo een zeurderig gevoel in je borsten. Passen lukt gewoon nog niet zo goed en met die prachtige harnas staat toch niks leuk ;)

    jaja.. Geduld geduld geduld.... :36::38:

  12. Nee hopelijk slinken ze niet!! maar ze kunnen nog wel iets groeien, marisjuh hier op het forum had een maattabel bij gehouden t/m de 6e week. In die 6 weken zijn ze 5 cm gegroeid :D

    Ik wilde wel meer passen maar werd er zo moe van.. Ik ga de volgende keer op mijn gemakkie alles passen, moet minstens 5 nieuwe bh's hebben! :136:

    Ze gaan helaas echt maar tot D bij de h&m, wel vind ik ze groter uitvallen dan de Bh's van hunkemoller. Zou zowieso eens gaan passen, die bh's zijn niet erg stevig meer wel super leuk en goedkoop :33:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.