Ga naar inhoud

Jolienemien

Leden
  • Aantal items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jolienemien

  1. Hallo Allemaal,

    Het gaat nog steeds prima met me. Afgelopen weekend heb ik mijn eerste bh gekocht :)! Vond het wel spannend want wist natuurlijk niet wat mijn maat zou zijn. Ik had met de chirurg afgesproken om er een C van te maken, maar een grote C dan.

    Na de operatie had ik de indruk dat ik niets meer over had van borsten, heb zo eventjes licht gepanikeerd want ik had echt het gevoel dat er bijna niets meer over was. Maar uiteindelijk valt dit behoorlijk goed mee :)! Ik heb een kleine D, een C-cup was net iets te klein dus het is een D geworden. Ik ben eigenlijk wel blij dat ze nog steeds niet klein zijn, maar nu zijn ze tenminste wel stevig en mooi en kan ik mooi bh's kopen.

    Ik ben dus echt wel tevreden van het resultaat. De littekens zien wel wel heel erg rood, maar dit is denk ek normaal. Ben nu begonnen met er zalfjes aan te smeren. Hopelijk zullen die mooi wit worden. Over mijn tepel maak ik mij wel beetje zorgen. Die is lange tijd precies geschaafd geweest, zag er echt niet mooi uit, en moest daar dus zalf aan doen. Die wonde is nu genezen maar mijn tepel is niet mooi egaal. Het is net alsof er zo beetje relief inzit, klint wss heel raar maar is nogal moeilijk onder woorden te brengen, :) het ziet er gewoon beetje raar uit. Ik hoop dat dit ook nog zal goed komen door zalfjes te smeren.

    6 november moet ik nog eens op controle bij de dokter en zal het hem dan eens vragen.

    @ Omie, ik kon al heel snel uit bed hoor om naar het toilet enzo te gaan. In het ziekenhuis werd ik wel geholpen door een verpleegster omdat je ook nog met een infuus ligt, maar eens het infuus eruit mocht kon ik zelf naar het toilet. Het doet natuurlijk wel een beetje pijn omdat je toch beetje op je buikspieren trekt en dus onrechtstreeks ook op je borstspieren.

    Ook had ik het de eerste week wel wat moeilijk om bv. een t-shirtje of trui aan te doen, maar ook dit kon ik al heel snel zelf. Mss was het beter om mij hierbij te laten helpen maar als je alleen thuis bent moet je natuurlijk wel beetje je plan trekken.

    In ieder geval, ik ben nog altijd heel blij dat ik het gedaan heb. Hoop dat die tepel nu nog goed komt, en dat ik snel weer gevoel krijg in mijn borsten.. (die voelen nog altijd raar aan als ik erover wrijf, ik voel het wel maar toch ook weer niet echt).

    heel veel succes aan de andere bij wie het nog allemaal moet gebeuren, geen schrik hebben! Het komt allemaal goed en het is veel minder erg dan je denkt!

    groetjes

    Jolien

  2. Hoihoi,

    Nog 9x slapen en het is zover! Best spannend als je niet echt weet wat er gaat gebeuren. Maar ik kan je alleen maar geruststellen! Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Dr. Heintz is een super goede dokter en ik ben zelf heel blij met het resultaat. Ik heb net een verslagje op mijn item geplaatst. Je moet het maar eens lezen als je tijd hebt!

    liefs

    Jolien

    Je mag altijd vragen stellen als je er nog hebt... ga mijn best doen om het forum regelmatig nog eens te checken :)!

  3. Hallo Allemaal!!!

    Eerst en vooral sorry dat het zo lang geleden is dat ik iets van me liet horen maar hier ben ik weer!

    Het is ondertussen 5 weken geleden sinds mijn operatie, wat vliegt de tijd snel! Alles is eigenlijk heel goed verlopen, althans dat denk ik toch en vertelt de dokter mij toch ook altijd.

    Ik ben 4 weken thuis geweest van mijn werk. Maar ik had eigenlijk al veel sneller kunnen werken hoor. De dokter had me 4 weken voorgeschreven maar ik voelde mij eigenlijk super! Maar ik dacht, als ik dan toch een briefje heb tot 4 oktober, dan neem ik mijn tijd.

    De eerste week na de operatie heb ik wel wat last gehad, maar helemaal niet van mijn borsten zelf, maar van mijn onderrug. Doordat ik dus op mijn rug moest slapen had ik erg veel pijn en stramme spieren in mijn onderrug. Maar mijn borsten zelf, daar heb ik nooit echt pijn in gehad. Toen ik ze voor het eerst zelf zag, had ik ook zoiets van: 'dit valt echt reuze goed mee'.

    Alles zag er goed uit zei de dokter, behalve mijn tepels, die zagen echt blauw en lagen een beetje open. De dokter zei dat ik het moest vergelijken met als je bv. met je fiets valt en je knieën liggen open. Ik moest er dus antibacteriële zalf opdoen en afdekken met een compres zodat ze mooi konden genezen. Mijn rechtertepel ziet er nu goed uit, die is weer mooi roze en is goed genezen, maar mijn linkertepel heeft precies meer tijd nodig :)! Die ligt nog steeds beetje open, maar is al veel beter als in het begin. Ik blijf er dus maar flink zalf op smeren.

    Voor de rest ben ik echt tevreden van het resultaat. De littekens vallen veel beter mee dan ik had verwacht. Je verwacht natuurlijk altijd het ergste hé maar ik was echt heel blij toen ik het resultaat zag. Ik leg nu al 5 weken witte pleisters erop, ben de naam even kwijt van die plijsters. De dokter had mij aangewezen dit te doen, omdat de naden dan nog extra ondersteund worden en omdat de littekens dan sneller wit zouden worden.

    Ik heb nu ook al 5 weken een sportbeha aan, en nu begin ik toch wel uit te kijken om weer een normale bh aan te mogen. Ik slaap ook al weer een paar weken op mijn zij. De dokter had gezegd dat dit geen probleem was en als het kon en pijnloos was, ik gerust op mijn zij mocht slapen. Dat dit geen negatief effect zou hebben op de littekens enzo. Dus zo gezegd zo gedaan!

    Ook was ik wat ongerust dat ik nog niet met de auto zou kunnen rijden de tweede week, omdat ik dan naar de les moest enzo, maar ook dit was geen probleem. Heb me wel enorm moeten inhouden om niet te veel in het huishouden te doen. In de tweede week na mijn operatie is mijn mama eens komen poetsen, maar toen heb ik eigenlijk wel al veel zelf gedaan ook. Mss niet zo slim maar ik had echt nergens pijn en had het gevoel dat ik best wel al wat kon. Heb natuurlijk wel niet overdreven. Geen zware dingen heffen, mijn armen niet te hoog in de lucht gehouden om bv. dingen uit een hoge kast te halen.

    Maar al bij al had ik dit hele avontuur veel erger verwacht.

    Ik vraag mij alleen nog een paar dingen af: ik heb nog geen gevoel in mijn tepels, wanneer kwam dit bij jullie terug?

    Ook is het zo dat ik weinig gevoel heb in mijn borsten, meer bepaald op de plaats waar de naden samen komen. Kennen jullie dat gevoel, wanneer je naar de tandarts gaat en je wordt verdoofd, dan kan je lip zo raar aanvoelen. Je voelt wel iets maar toch niet zoals zou moeten. Herkent iemand dit gevoel?

    Vanaf wanneer hadden jullie weer echt gevoel in jullie borsten? Dit is het enige waar ik mij nog wat zorgen over maak.

    18 oktober moet ik nu terug op consultatie bij de dokter. Ik ben benieuwd wat hij dan nog zal te zeggen hebben, maar ik ben heel tevreden over dr. Heintz! Hij heeft heel goed werk geleverd!

    Liefs

    Jolien

  4. Hoi,

    Ik heb net mijn bvk achter de rug sinds vrijdag. Ik spreek er al over sinds ik 18 ben, nu ben ik 23 en mijn borsten bleven precies maar groeien. Ik voelde mij er echt niet goed bij en had ook heel veel last van mijn nek en schouders. Ik weet niet als dit nu over zal zijn want ik ben nog maar net geopereerd en doe dus niet veel anders dan liggen en slapen.

    Ik was ook aan het twijfelen of ik zou wachten tot na een eventuele zwangerschap, maar ook bij mij kan dit dus nog jaren duren dus heb ik maar besloten het toch al te laten doen. Ik zou borstvoeding geven moest dit nog lukken, maar als blijkt dat dit niet zou lukken, zou ik daar niet echt mee inzitten denk ik. Natuurlijk als je pas bevallen bent en de hormonen door je lichaam stromen kan het zijn dat ik heel erg teleurgesteld zou zijn maar dat zijn dus problemen voor de toekomst. Momenteel denk ik erover, als blijkt dat ik geen borstvoeding kan geven, dan maar de fles.

    Ik hoop wel dat ik niet weer hele grote borsten zal krijgen na een zwangerschap, maar aan de andere kant hoop ik ook dat er na een zwangerschap dan nog wel iets zal overblijven, en dat ik niet heel erg veel spijt zou hebben dat ik het ervoor gedaan heb. Maar opnieuw, dit zijn zorgen voor later.

    Op dit ogenblik ben ik heel blij dat ik het wel gedaan heb en hoop dat dit altijd zo zal blijven.

    Liefs

    Jolien

  5. Hallo dames,

    Hier ben ik eindelijk met mijn verslagje. Eerst en vooral wil ik zeggen.. Ik heb het overleefd :)!

    Vrijdag was het dus eindelijk zo ver... donderdagavond is mijn vriend nog langs geweest en ze heeft mij gezelschap gehouden tot half 12. Ik was zo moe toen ze vertrok en had barstende hoofdpijn, dus ik ben als een blok in slaap gevallen. Veel last van zenuwen heb ik dus niet gehad. Ik moest als om 7u in het ziekenhuis zijn dus om 6u al liep de wekker af. Mijn vriend die pas om half 1 thuis was, had dus wel beetje prikkende ogen maar hij was heel lief en heeft mij naar het ziekenhuis gebracht.

    Ik moest mij eerst gaan inschrijven en dat duurde wel eventjes dus toen begon ik toch wel wat kriebels te krijgen in mijn buik. Maar echt zenuwen had ik nog steeds niet.

    Toen ik eindelijk op de kamer was, mocht ik al direct mijn operatieschort aandoen want ze waren al aan het wachten op mij in het operatiekwartier.

    De verpleegster kwam mij dus halen en vroeg aan mijn vriend als hij de andere kant van mijn bed wou duwen, dus die mocht mee tot aan de operatie zaal. Nog snel een kusje en toen werd ik al meteen onder handen genomen.

    Toen de chirurg binnen kwam heeft hij eerst alles afgetekend op mijn borsten. We hebben nog wat grapjes gemaakt en toen mocht ik zelf op de operatietafel gaan liggen.

    De assistenten begonnen mij helemaal klaar te maken voor de operatie en de anesthesist bracht het infuus aan. Ik had een prikkend gevoel in mijn arm toen de verdoving in het infuus kwam en weg was ik.

    Ik werd wakker in de operatie zaal en ik hoorde in de verte de verpleegster zeggen dat alles achter de rug was. Ze nam mijn hand en legde die even op mijn borsten om aan te tonen dat het echt over was en dat er een verband rond mijn borsten zat. Toen brachten ze mij naar de ontwaakzaal. Iemand vroeg als ik pijn had en het enige waar ik echt pijn in had waren mijn hielen :)! Echt heel raar maar van lange tijd op de operatietafel te liggen waren mijn hielen echt heel gevoelig. Mijn borsten zelf die vielen wel mee, alles brandde zo een beetje maar ik kreeg al gauw nog een pijnstiller.

    Ik werd wel heel misselijk en moest overgeven. Ik kon niemand roepen waardoor alles op mijn kussen terecht kwam, niet zo een pretje maar goed. Ik hoorde een verpleegster zeggen dat de mama van het meisje van kamer 11 er was, maar ik moest nog even daar blijven omdat ik nog helemaal niet goed wakker was en ook niet lekker. Het was toen 13u, het uur waarop ik normaal gezien terug op de kamer zou zijn.

    Uiteindelijk was ik maar om half 4 op de kamer, mijn vriend was doodongerust want die had al paar keer proberen bellen en mijn mama begon ook al te denken dat er toch iets niet goed was. Maar ik was dus ok!

    Pijn heb ik niet gehad, maar ik was dus wel misselijk van de verdoving. Mijn vriend is de hele avond bij mij gebleven en rond half 11 vertrokken en toen ben ik in slaap gevallen. Ik werd wel dikwijls wakker gemaakt om mijn bloeddruk enzo te controleren waardoor ik dus niet echt geslapen heb. Ook had ik ongelooflijk veel last in mijn onderrug. Ik kan echt niet op mijn rug slapen en nu moet ik wel. Ik kon mij dus gewoon niet comfortabel leggen en had echt heel veel pijn in mijn rug.

    Zaterdag om 11u mocht ik naar huis, er was heel weinig bloed in de drains gelopen en de PC was nog langsgeweest en had gezegd dat ik naar huis mocht. Mama is mij komen halen zodat mijn vriend ook nog eens goed kon uitslapen.

    Toen ik thuis kwam ben ik meteen in de zetel gekropen, nog steeds niet veel pijn maar had toch een pijnstiller genomen voor het geval ik pijn zou krijgen.

    In de namiddag zijn mijn schoonouders en broer en zus langs geweest, die waren natuurlijk ook nieuwsgierig naar het resultaat :), veel konden ze wel nog niet zien natuurlijk onder het verband.

    Zaterdag dus de hele dag in de zetel en enorm veel last mijn onderrug, 's nachts bijna niet geslapen van de pijn in mijn rug. Mijn vriend heeft dus ook niet veel kunnen slapen. Zondag weer hetzelfde, heel de dag in de zetel, veel pijn in onderrug. Precies ook het gevoel alsof mijn ribben gekneusd zijn. Maar mijn borsten zelf, die doen echt niet veel pijn.

    Maandag om kwart na 9 moest ik terug naar het ziekenhuis op controle, het verband mocht eraf, ik had schrik dat het er echt heel vies zou uitzien maar dit viel echt heel goed mee. Juist rond mijn tepel ziet het een beetje blauw maar de dokter zei dat het er allemaal mooi uit zag. Het is echt een gigantisch verschil hoor, heb het gevoel dat ik bijna niks meer over heb :)! Ze zitten ook heel erg hoog nu en zijn nog redelijk opgezwollen. Ik vermoed dat alles nog goed moet ontzwellen en dat het dan wel zal zakken enzo. Mijn vriend vind wel dat ze er heel erg klein uitzien :)! Het is ook een heel groot verschil. Ik zal er zelf toch ook moeten aanwennen.

    Tot zover ben ik tevreden over het resultaat maar ik denk dat ik er nu nog niet echt heel veel over kan zeggen. Dat zal ik maar kunnen eens alles wat meer in zijn plooien is, binnen een paar maand dus. Ik ben wel heel blij dat ik die twee grote borsten kwijt ben want toen ik voor mezelf nog een voor foto gemaakt had dacht ik echt 'amai, loop ik daar mee rond..'. Ik ben dus best tevreden, moet er gewoon zelf echt nog aan wennen. Hoop dat ik toch een mooi gevormde C-cup zal hebben.

    Ben wel naar de lingerie zaak geweest om een stevige sportbeha. De verkoopster in de winkel werkt nauw samen met het ziekenhuis waar ik geopereerd ben en zei dat het heel mooi gedaan was en dat ik toch wel zeker een C ging hebben. Momenteel heb ik eerder het gevoel dat het een B-cup is maar dit komt wss omdat het nog zo hoog zit enzo..

    In ieder geval, de operatie is super meegevallen, de pijn valt ook heeeeelll erg goed mee. Enkel het slapen is niet zo leuk maar hopelijk verbeterd dit wel. Het herstel kan dus beginnen, hopelijk verloopt alles verder goed.

    Maandag moet ik terug op controle, ben al benieuwd hoe het er dan zal uitzien en hoop maar dat niets zal ontsteken enzo.. maar dat zullen we dan wel weer zien. Nu ga ik echt proberen om heel flink te rusten maar met die pijne onderrug voel ik mij eigenlijk het meest comfortabel als ik een beetje rechtop zit.

    Hebben jullie dit ook of is het echt beter om gewoon te liggen? Zaten ze bij jullie ook zo hoog? Wanneer beginnen ze weer een beetje hun eigen vorm te krijgen? Dachten jullie in het begin ook dat ze precies wel heel klein waren?

    Ben blij dat ik al zover ben, de komende weken (maanden) zullen wss nog de moeilijkste zijn niet?

    In ieder geval, ik ben niet langer het meisje met de 'grote borsten' :)!

    Ik houd jullie op de hoogte. Mijn verslag is nogal lang maar het is best leuk om eens alles neer te pennen 'typen' :)!

    Heel veel liefs

    Jolien

  6. Hey Patricia, bedankt voor je wachtwoord! Heb je foto's bekeken en wat ziet het er allemaal mooi uit. Ook vlak na de operatie zag het er precies allemaal mooi uit! Ik hoop maar dat het bij net zo zal zijn als bij jou! Als ik dan de foto's zie van je nieuwe borsten in die leuke bh's dan krijg ik al kriebels in mijn buik. Is allemaal zo spannend zeg! Heb de hele week nog geen zenuwen gehad maar nu begint het toch wel een beetje! Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven, het zijn niet echt zenuwen maar eerder alsof ik morgen op schoolreis ga. Ken je dat gevoel als kind dat je zo uitkijkt naar iets en de avond ervoor bijna niet slaapt, wel dat heb ik dus.

    Vandaag de laatste dag werken, ik vrees alleen dat de concentratie iets minder zal zijn. Denk constant aan morgen en ook de hele tijd, dit is de laatste keer dat ik mijn grote bh aan moet.. dit is de laatste keer dat ik naar mijn werk rij met grote borsten, dit is de laatste keer...

    Mijn vriend heeft vnv voetbaltraining dus die kan mijn gedachten niet op iets anders brengen, heb een vriendin uitgenodigd die me gezelschap komt houden, gezellig filmpje kijken en glaasje drinken en hopelijk erna goed slapen, want dat zal wss de laatste keer zijn voor een paar weken (ben namelijk een fervente buikslaper :))

    Nou jullie zullen het wss wel merken maar ik ga de uren van de dag echt aftellen! En dan morgen is het eindelijk zover, na 5 jaar wachten en twijfelen! JOEPIIIII!!!

    Ik probeer jullie zo snel mogelijk te laten weten hoe het gegaan is :)!

    Tot heel snel...

    Liefs

    Jolien

  7. Hoi Ivon,

    Hopelijk gaat het al weer wat beter met je en heb je niet steeds meer dat nare gevoel in je tepel. Ik ben vrijdag aan de beurt en begin mij eigenlijk ook steeds meer en meer vragen te stellen maar ik word eigenlijk heel erg gerust gesteld hier op het forum. Hier zijn idd heel wat mensen die hun bvk als één groot feest ervaren en wat goed voor hen. Ik hoop dat ik er ook zo over zal denken maar dan zijn er mensen met een verhaal zoals het jouwe en dan denk ik.. is dit niet wat meer de realiteit? Heb totaal geen schrik voor de operatie, maar wel voor het herstel achteraf en voor de wonden enzo.. hopelijk zal alles wel meevallen.

    Leuk om jouw verhaal ook eens te lezen!

    Ik hou je op de hoogte van het verdere verloop en mijn bvk avontuur :)!

    Liefs

    Jolien

  8. Hallo dames,

    Nu mijn operatie dus begint te naderen zit ik met meer en meer vragen :) logisch waarschijnlijk.Ik ben al heel veel te weten gekomen via dit forum maar hierover is het nog nooit gegaan...

    Hoe zit het eigenlijk met seks na je operatie? Ik kan me voorstellen dat je er de eerste weken totaal geen zin in hebt en het ook niet echt kunt maar ik hoop mijn vriend toch een beetje tevreden te houden. Het is mss nogal persoonlijk maar hoe hebben jullie die ervaren? Of hoe ervaar je het op dit ogenblik?

    Sorry voor de vraag hoor :)

    liefs

    Jolien

  9. Hey lilly,

    Ik heb zelf ook maar twee weken ziekteverlof normaal gezien, zo heb ik het toch op mijn werk gezegd, maar ik denk dat het wss toch iets langer zal worden als ik de reacties hier lees. Maar dat zien we dan wel weer. Ik heb voor mezelf besloten om de tijd te nemen die nodig is en dan moeten ze daar op mijn werk maar begrip voor hebben. We doen die borstverkleining tenslotte niet voor ons plezier hé :-)! (een heel klein beetje mss maar toch vooral omdat we vinden dat het nodig is)

    En Patricia.. ik vond dat ook raar dat ze maar vanaf 500gr per borst zouden gaan vergoeden. Eén van de PC's waar ik geweest ben heeft mij dit verteld. Ik hoop in ieder geval dat het niet waar is want zoals ik al zei, 500gr lijkt mij toch wel heel veel. Dan houdt ik beslist niets meer over :) en dat is nu ook weer niet de bedoeling. Ik heb echt geen idee hoeveel ze zullen weghalen. De dokter zei dat ik nogal veel volume helemaal onderaan in mijn borsten heb zitten en dat dit meer is dan je zou denken.

    Heb ze dus maar eens gewogen :) en kom toch aan een goeie 2kg. Afwachten dus!

    Zo nu nog maar beetje werken zodat alles mooi afgesloten raakt en ik met een gerust gemoed in ziekteverlof kan gaan.

    xxx liefs

    Jolien

  10. Hallo Allemaal,

    Ja nu komt het inderdaad best dichtbij. Nog één weekje en het is zover. Voorlopig heb ik nog niet echt zenuwen maar ik vermoed dat deze volgende week wel de kop zullen opsteken. Voor de operatie zelf heb ik eigenlijk helemaal geen schrik, wel voor het herstel achteraf. Hoop dat alles goed zal verlopen. Op mijn werk heb ik gezegd dat ik, als alles mee zit, twee weekjes uit de running zal zijn. Mijn bazin is net terug uit zwangerschapsverlof en het is hier best hectisch momenteel, dus mijn operatie komt eigenlijk niet echt goed uit. Ik hoop dus dat ik na die twee weken toch al weer wat fit zal zijn. Ik heb een zittend beroep maar moet af en toe wel eens rondlopen hier om het één en ander te regelen. Als het echt niet lukt dan vraag ik een week extra maar hoop toch dat het na 2 weken al zal lukken. Wat denken jullie?

    Tof dat je consult bij dr. Heintz ook zo goed verlopen is. Ik zal je zeker mijn verdere evaringen mee delen :)!

    Ga nog een beetje verder aftellen en tussendoor ook wat proberen werken :)!

    liefs en tot snel!

    Jolien

  11. Hallo Lilly,

    Wat fijn voor jou dat je al een datum hebt vastliggen.. nog even afwachten maar persoonlijk vind ik het niet slecht dat er nog een paar weken tussen zitten. Zo kan je alles rustig voorbereiden en laten bezinken :)! Ik wacht al van in mei, maar dit is toch een beetje te lang :)! Nog 3 weken nu en het is zover!

    Ik heb ook een verzekering bij DKV, nadat ik mijn goedkeuring had van de mutualiteit ben ik terug gegaan naar mijn dokter. Die heeft een soort formulier moeten invullen (dat ze mij van DKV hadden toegestuurd) en dat formulier heb ik dan opgestuurd naar DKV.

    Er moest oa ingevuld worden, hoeveel gewicht de PC denkt weg te halen per borst enzo.

    Paar weken later kreeg ik bericht dat ik de voorlopige goedkeuring had. Daarmee bedoelen ze dat ik na de operatie een post operatief verslag moet opsturen (binnen de maand na de operatie) waarop staat hoeveel gewicht er effectief is weggehaald. Ik heb mij eens laten vertellen, dat DKV maar tussenkomt vanaf er meer dan 500gr per borst wordt weggehaald. Bij de meeste vrouwen is dit maar tussen de 200 en 350gr zei die PC dus dat je er inderdaad niet hoeft op te rekenen.

    Mijn PC had op het formulier ingevuld dat er 500 en 750 gr zou weggehaald worden, maar mij lijkt dit toch wel veel... We zullen dus moeten afwachten tot de operatie zelf.

    Als dan toch de goedkeuring van DKV zou krijgen, kun je zelfs een deel van het ereloon van de chirurg terugkrijgen. Je moet dan wel een bewijs hebben dat jullie een bepaald bedrag zijn overeengekomen, dat heb ik gekregen van mijn PC. Dus kort samengevat, het zal dus volledig afhangen van hoeveel gewicht er wordt weggehaald :)!

    Ik wens je alvast heel veel succes en we horen elkaar hier nog wel hé :)!

    liefs

    Jolien

  12. Hallo Kitte,

    Ik denk dat je al vanaf het eerste consult een goed gevoel zult hebben.. dr. Heintz is echt een super dokter. Je voelt je direct op je gemak bij hem. Hij is best grappig waardoor je eigenlijk geen stress meer hebt. Eerst en vooral zal hij vragen waarvoor je daar bent.. en dan zul jij wss zeggen.. een borstverkleining :)! Ik dacht dat hij dan eens raar zou gekeken hebben en gezegd hebben : meisje, hoe oud ben jij? Zou je er beter niet mee wachten of is dit wel nodig of heb je er wel goed over nagedacht,... Maar dit deed hij helemaal niet.. hij vroeg direct mijn cupmaat en vroeg of ik klachten had enzo.. en toen zei hij: goed, we zullen er eens naar kijken..

    Ik heb mijn bovenkledij moeten afdoen, hij heeft eens gekeken en gemeten hoever mijn tepel staat vanaf mijn keel (blijkbaar een manier om te meten of je tepel teveel naar beneden staat denk ek) en toen mocht ik onmiddellijk mijn kleren weer aan. Heb al bij al mss 1 minuut mijn borsten moeten tonen. Ik had daar ook geen probleem mee, je weet dat die man elke dag heel wat borsten te zien krijgt :). Nee van het consult moet je helemaal geen schrik hebben, ik ben met een super goed gevoel naar buiten gegaan en toen heb ik beslist.. Ja ik doe het!!

    Heb 40€ moeten betalen (net zoveel als bij een specialist) maar dit briefje kan je binnendragen bij de cm en dan krijg je een groot deel terug betaald net zoals bij een gewoon doktersbriefje.

    O ja dr. Heintz geeft ook heel wat uitleg, dan maakt hij een tekeningetje en toont hij wat ze precies doen... je kan hem ook altijd bellen of mailen mocht je na het consult nog vragen hebben, want meestal komen de vragen maar boven eens je weer op weg bent naar huis :)! Ik heb hem nog 1 keer gemaild achteraf en kreeg de dag erna al antwoord, hij is echt wel begaan met zijn patienten heb ik de indruk.

    Zo hopelijk heb ik je wat kunnen helpen! Laat eens weten hoe het gegaan is hé!

    liefs JOlien

  13. Hallo Michelle,

    Nu komt het voor jou wel heel dicht bij... Ik ben de laatste tijd ook niet zo heel vaak op het forum geweest, verlof enzo en dan probeer ik zo weinig mogelijk mijn pc boven te halen. Heb zo al last genoeg van mijn nek en schouders :)! Ik ben al ongelooflijk aan het aftellen naar 3 september wanneer ik geopereerd zal worden en heb zo af en toe wel eens twijfels, dus ik kan me voorstellen dat dit voor jou nu wel heel erg spannend word.

    Ben ervan overtuigd dat dr. de Kerpel een hele goede chirurg is. De enige reden waarom ik toch voor een dr. Heintz gekozen heb, is dat ik bij allebei een heel goed gevoel had maar dr. Heintz werkt in het AZ sint lucas in gent, en mijn schoon mama werkt daar. Het is zo beetje een vertrouwde omgeving. Verder was er geen reden om toch niet voor dr. de Kerpel te kiezen.

    Ben echt benieuwd hoe alles voor jou zal verlopen! Aub hou toch maar dit dagboek bij want ik wil je zeker en vast blijven volgen en je ervaringen vind ik reuze interessant. Ik heb nog 3 weken te gaan en dan is het zover. Soms denk ik echt dat ik wakker zal worden na de operatie, en dat ik ga denken 'Waarom heb ik dit in godsnaam laten doen'. Ben bang dat ik achteraf spijt zal hebben. Heb jij dit ook? Ook mijn vriend is al afscheid aan het nemen van mijn boobs :), hij is nogal gek op mijn grote borsten maar begrijpt heel goed dat ik dit wil en steunt mij volledig. Af en toe laat hij gewoon eens vallen dat hij ze zal missen!

    Ook voor het werk heb ik beetje schrik, de dokter zei dat ik twee weken werkonbekwaam zal zijn, maar ik heb hier al eens verschillende topics gelezen, en heb telkens de indruk dat andere meiden hier, veel langer thuis zijn. Hopelijk hoef ik inderdaad niet teveel weken te missen. Hoe zit dit bij jou? Is je werkgever hier flexibel in? Heb je hem op de hoogte gebracht van je situatie of zeg je gewoon dat je ziek bent? Ik twijfel of ik de personeelsdienst van mijn werk moet inlichten. Hoe hebben andere van jullie dit aangepakt?

    Zo ik ga maar snel in de zetel.. even genieten van lekker niets doen en dan mijn bedje in want morgen is het weer werkdag :)! Maar dit weekend gaan mijn vriend en ik naar Parijs... De laatste keer in Parijs met big boobs :)! Wel grappig.. ik begin nu meer en meer te zeggen.. de laatste keer met mijn big boobs... SPANNEND!!

    veel liefs en tot snel!

    Jolien

  14. Hey Michelle,

    Wat fijn dat je al zo snel geopereerd kunt worden. Ikzelf word pas 3 september geopereerd maar vermoed dat het er snel zal zijn. Mijn verlofperiode zit er nog tussen en dan nog een festivalletje meepikken dus het zal al weer snel september zijn.

    Ik word geopereerd door dr. Heintz uit het AZ sint-Lucas in Gent maar ik ben ook bij dr. De Kerpel langs geweest. Vond hem een hele leuke man en hij gaf zeer veel info enzo dus denk dat je heel goed zit bij hem.

    Hou ons in ieder geval op de hoogte van het verloop! En alvast heel veel succes toegewenst!

    liefs

    Jolien

  15. Hey Jolien,

    Zie dat je datum nog niet is aangepast dus zal dat effe bijzetten in je titel! Succes met aftellen nog!

    Liefs, :54:

    Dank je wel! Nog 7 weken en het is zover.. soms begin ik wel een beetje te twijfelen. Ik wil het nog steeds heeeeellll graag maar hadden jullie dat niet dat je soms zo begint na te denken over hoe alles zou verlopen.

    Hebben jullie heel erg pijn gehad na de operatie? Hoelang hebben jullie echt niets kunnen doen? En vanaf wanneer zou ik weer met de auto kunnen rijden.

    Ik begin met een opleiding in avondschool en de eerste lessen zijn 14 september. Dat is pas dikke week na mijn operatie. Zal ik al met de auto kunnen rijden? Hoelang zijn jullie thuis moeten blijven van het werk?

    Ben echt super benieuwd en kijk er uiteraard heel erg naar uit maar denk dat ik de week ervoor toch wel met een klein hartje zal rondlopen :)!

    liefs

  16. Hey Sas,

    Ik heb inderdaad een paar PC gezien. In gent ben ik bij Dr. van Canneyt geweest, in de van Canneyt kliniek, is een privé kliniek dus heel wat duurder maar als je goedkeuring krijgt van de ziekenkas dan opereert hij zowieso in het ziekenhuis in zottegem. De reden waarom ik niet voor hem gekozen heb was omdat ik het gevoel had dat alles rap rap moest gaan. Hij nam niet echt de tijd om te luisteren naar mij en heel veel uitleg heb ik ook niet gekregen. Hij heeft bijna de helft van de tijd van de consultatie de weg naar dat ziekenhuis in zottegem zitten uitleggen. Hij tekende zelfs een stratenplan, ipv te tekenen wat hij precies met mijn borsten zou doen. Ben daar 10min. binnen geweest en mocht 30€ betalen (waar je natuurlijk niets van terugbetaald krijgt want het is een privé kliniek). Toen ik in de auto zat op weg naar huis begon ik mij natuurlijk een heleboel vragen te stellen die ik op dat moment vergeten was want was beetje zenuwachtig.

    Dus dr. Van Canneyt.. voor mij geen goede ervaring!

    Tweede dokter die ik gezien heb was dr. Heintz. Die was echt super lief, heel veel uitleg gegeven, grappig ook waardoor ik mij direct op mijn gemak voelde. Mijn vriend was mee tijdens mijn consultatie en hij had ook zoiets van: ja dat is het. Hij vertelde mij echt alles wat zou gebeuren, van het moment dat ik opgenomen zou worden in het ziekenhuis tot het naar huis gaan.. Hij zei ook dat als er nog vragen waren ik gerust mocht bellen of mailen. Heb toen paar dagen later eens mailtje gestuurd met nog een vraag en kreeg al na uurje antwoord. Echt een goed gevoel bij deze dokter maar wou toch nog een paar andere PC's zien. Maar dat ging dan meer om het financiële plaatje. Dr. Heintz vraag 1500€ ereloon, dat betaal je zowieso, en dan maar hopen op tussenkomst van de ziekenkas anders zou het wel het dubbele geweest zijn.

    Dus dr. Heintz... super gevoel maar toch eerst nog andere chirurgen zien, just in case!

    Derde dokter was dr. De kerpel uit Eeklo. De consultatie was wel in Sijsele (bij damme) omdat hij 's avonds enkel daar zijn consultaties doet. Maar je kan geopereerd worden in Eeklo, dat is ook niet zo ver van Gent. Bij deze dokter had ik ook een super goed gevoel. Het was echt een hele toffe man, ook grappig en vooral heel begripvol. Ook van hem heel veel info gekregen, hij toonde zelfs een filmpje van een borstverkleining en foto's van wat er gebeurt tijden de operatie enzo... Voor mij was het eigenlijk beslist ik zou deze dokter nemen maar toen we aan het financiële plaatje kwamen was ik beetje telleurgesteld. Zijn ereloon zou zowieso 2000€ geweest zijn, 1800€ als je op voorhand betaalde. Ik wist toen nog niet dat ik goedkeuring zou krijgen van de mutualiteit dus vond dit wel veel. Was toch 300€ meer als dr. Heintz en had hetzelfde gevoel bij beide dokters.

    Dus dr. De Kerpel... super gevoel en hele goede chirurg naar het schijnt maar voorkeur bleef toch bij dr. Heintz

    Dan de laatste dokter die ik gezien heb, kan ik heel kort over zijn, net zoals de consultatie was. Dat was Dr. Nathalie Roche in het UZ in Gent. Schijnt ook een hele goede chirurg te zijn en was ook de goedkoopste van de 4, 1300€ ereloon maar alles moest ook zo heel snel gaan. Ze was echt heel onpersoonlijk en kwam echt niet vriendelijk over dus ik had tijdens de consult al zoiets van 'nee echt niet'

    Dus dr. Roche... hele goede chirurg naar schijnt maar ik heb liever een dokter waar ik me goed bij voel.

    Conclussie was dus dat dr. Heintz mij het meeste beviel. Heb dan onmiddellijk dag erna opnieuw een consultatie vastgelegd en dat was ook de dag dat we een datum voor de operatie vastgelegd hebben. 3 september it is!!! Hij opereert in het az Sint-Lucas. Ik vind dat persoonlijk ook een heel goed ziekenhuis. Begin dit jaar zijn mijn amandels eruit gehaald in dit ziekenhuis en voelde mij daar echt wel goed.

    Hoop dat ik je beetje kunnen helpen heb, is een hele boterham maar een BVK is niet zomaar iets wat je op één dag beslist en persoonlijk hechtte ik er echt veel belang aan, welke dokter mij zo opereren. Dit is bij jou wss net zo.. vandaar mijn gedailleerde uitleg :)!

    Heel veel succes met de zoektocht naar jou PC, stel zeker genoeg vragen en zorg dat je je goed voelt!

    Liefs

    Jolien

  17. Hallo allemaal,

    De datum ligt vast :)!!! Kan al niet wachten maar het is toch nog even: 3 september is het geworden. Vlak na de zomer dus zoals ik wou! Nog een 20tal weken,nog heel wat dus maar ik ga nu proberen om er nog niet teveel aan te denken anders wordt het aftellen wel heel erg lang! Gelukkig zit de zomer er tussen en gaan we nog een weekje op reis enzo dus zal het hopelijk wel snel gaan.

    Deze morgen op het werk vertelde ik het nieuws aan mijn collega en zij heeft net haar verlof gepland de twee weken die volgen op 3 september. Ik hoop nu maar dat mijn baas er geen probleem van maakt als ik dan ook 2 weken afwezig zal zijn. Anders zal ik de operatie mss nog moeten verleggen. Maar ik hoop echt van niet!

    Ziezo nu zijn jullie opnieuw op de hoogte! Het aftellen is begonnen!

    liefs Jolien

  18. Hallo,

    joepie joepie joepie!!! Vandaag bericht gekregen dat ik goedkeuring gekregen heb! Heb er echt niet lang moeten op wachten dus was aangemaan verrast en natuurlijk heel blij met de belissing. Heb onmiddellijk de PC gebeld en heb een afspraak gemaakt voor dinsdag. Dan kunnen we alles nog eens overlopen en een datum vastleggen voor de operatie.

    Ik zal het wss toch plannen voor begin oktober want zie het echt niet zitten om op ons reisje naar Mallorca met een sport bh aan te lopen. Nog één zomer met grote borsten zal ik heus wel overleven! Heb trouwens net nieuwe bikini gekocht om mijn 'laatste grote borsten zomer' in door te komen :131:

    De zomer gaat toch altijd snel voorbij en in de winter heb je altijd lekker veel kleren aan en kan alles mooi genezen zodat ik volgende zomer kan pronken met mijn nieuwe boezem!

    Kijk in ieder geval hard uit naar de afspraak volgende dinsdag zodat die datum vastgelegd wordt en ik kan beginnen aftellen, alhoewel het aftellen lang zal duren maar die paar maanden kunnen er nog net wel even bij :)!

    Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte! xxx liefs Jolien

  19. Hallo,

    joepie joepie joepie!!! Vandaag bericht gekregen dat ik goedkeuring gekregen heb! Heb er echt niet lang moeten op wachten dus was aangemaan verrast en natuurlijk heel blij met de belissing. Heb onmiddellijk de PC gebeld en heb een afspraak gemaakt voor dinsdag. Dan kunnen we alles nog eens overlopen en een datum vastleggen voor de operatie.

    Ik zal het wss toch plannen voor begin oktober want zie het echt niet zitten om op ons reisje naar Mallorca met een sport bh aan te lopen. Nog één zomer met grote borsten zal ik heus wel overleven! Heb trouwens net nieuwe bikini gekocht om mijn 'laatste grote borsten zomer' in door te komen :131:

  20. Hallo allemaal,

    Mijn naam is Jolien en zou het hartstikke fijn vinden om hier op het forum wat mensen te leren kennen die begrijpen wat het is om te grote borsten te hebben. Ik ben namelijk 1m67 en weeg 61 kg en mijn cupmaat is 85E/F (varieert van bh merk tot bh merk).

    Zoals mijn moeder altijd zegt, stond ik op de eerste rij toen de boezems werden uitgedeeld en beter kun je het eigenlijk niet verwoorden :lol:

    Als sinds mijn 16de droom ik van kleinere borsten. Ik ben het zat dat mensen steeds maar naar mijn borsten staren, gisteren nog waren we in Center Parcs in het zwembad en dan zie ik mensen steeds maar naar mijn borsten staren (ofwel zit het in mijn hoofd maar dat denk ik niet).

    Mijn borsten zijn mss niet overdreven groot in vergelijking met andere maar ik ben helemaal niet in proportie en zoals jullie wel zullen begrijpen is het ook heel erg vervelend bij het vinden van leuke kledij, bh's, bikini,...

    Om kort samen te vatten, ik ben het dus zat!!!

    Het idee van een borstverkleinig spookt dus al heel lang door mijn hoofd en ik heb mezelf beloofd, er dit jaar werk van te maken. Mijn vriend steunt me hierin en is hartstikke lief en zegt dat we er ons samen gaan doorslaan, zolang ik er maar niet teveel afdoe en nog wat borsten over heb :152: Ik zou dus gaan voor een mooie C-cup!

    Ondertussen ben ik bij 4 plastisch chirurgen geweest (heel wat I know) maar dit is zo belangrijk voor mij dat ik de perfecte dokter wil bij wie ik me ook goed voel! De keuze is dan ook gemaakt en het is geworden: Dr. Fréderik Heintz uit het AZ sint-lucas in Gent. Een hele leuke man, grappig ook en hij toonde heel veel interesse in mijn verhaal en gaf dan ook heel veel uitleg! Hij heeft mij een brief meegegeven voor de geneesheer adviseur zodat ik hopelijk een goedkeuring kan krijgen want het financiële plaatje is voor mij ook heel belangrijk! Nu is het aan mij om die brief dus op te sturen, maar ik wacht nog even af want mijn kinésitherapeute (waar ik al jaren klant aan huis ben met nek en schouderklachten) heeft voorgesteld om een verslagje te schrijven van al mijn klachten. Dit zou ik bij de brief voegen en hopen dat dit iets uitmaakt en dat ik een goedkeuring zou krijgen. Van zodra ik de goedkeuring heb ga ik terug langs bij mijn PC en maak ik een afspraak!

    Ik hoop het ergens in oktober te laten doen. Moest het morgen al kunnen, dan zou ik direct gaan maar ik denk dat het beter is te wachten tot na de zomer niet? Want stel dat ik in juni kan gaan ofzo dan moet ik de hele zomer met zo'n sportbeha aanlopen en dat is ook niet zo aangemaan denk ik. Dus heb ik nog maar even geduld tot in het najaar!

    Zo dit is mijn verhaal, een hele boterham :D maar het doet zo'n deugd om alles eens van me af te schrijven want geloof me, dit overheerst zowat het grootste deel van mijn gedachten tegenwoordig. Ik zit er zo met in mijn hoofd dat ik heel erg teleurgesteld zou zijn moest ik geen goedkeuring krijgen want dan vrees ik dat ik nog een paar jaar zal moeten wachten :103:

    Lieve mensen... ik hou jullie op de hoogte van het verloop van mijn verhaal!

    Heel veel groeten

    Jolien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.