Ga naar inhoud

zaneth

Leden
  • Aantal items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door zaneth

  1. Hallo iederen, vrijdag is al een maand geleden! dat gaat snel.

    Mijn borsten zijn heel erg veranderd. Ze zijn zacht, doen bijna geen pijn meer.

    Mijn vriend vond ze in het begin niet zo mooi, maar na 4 dagen dat hij mij niet gezien had omdat hij op reis was, vind hij ze mooi! hij is nu wel zot van! En herhaalt altijd: ze zijn groot schat!!!! hahahaha dan moet ik wel lachen, want vroegen zei hij: mijn borstjes, maar nu moet altijd corrigeren! En omdat ik klein ben, ben ik nu de kleine meisje met de grote borsten!

    goed, ik laat een nieuwe fotos zien met mijn 2 nieuwe bh, mijn maat is 70 C (vroeger 70AA)

    Ahhhh...hoe plezant is vrouw zijn!

  2. Ik ben 13 dagen PO, en tot nu toe ben erg tevreden. ik moet ze niet groter hebben, in het begin vond ik ze te groot, maar nu vind ik de cc ideal! Ze passen mooi bij mij. Achter de spier, was het beste voor mij, en de plaat (GENK) ja, het is ver maar ik mag niet klagen.

    OVer de site: ben erg, erg, blij dat we ergens kunnen praten met lootgenoten! nu begrijp hoeveel steun hebben mensen met bepaalde ziekte en zo. Het is de eerste keer dat ik zo veel vraag en praat in een forum. Het belangrijste: ik voel me goed in het forum en voel ook respect van jullie tegen over de andere vrouwen. Dat is fijn!

  3. robijn ik begrijp je goed, ik ben ook eenje van dr. Damen! Mijn rechter borst is klein beetje groter dan de ander, maar als ik goed kijk, mijn vorige borste ( de kleinjes!) ik had het zelfde probleem maar had het nooit (willen) gezien!

    Nu, hoe meer dagen paseren, hoe blijer ik word. Ze blijven mooi veranderen. En die kleine verschil merk ik minder. Natturlijk de eerste dagen vond ik het heel erg, maar ze waren zo gezwolen! nu zijn ze zacht en beginnen te zakken! als 2 mooi meloentjes.

  4. dank u!!! ben blij dat ik het aan jullie mag vragen! Want soms doen we zote dingen eh! Eingelijk wel, als iets gebeurt zal ik het nooit vergeten.

    Ik heb een mooi t-shirt in mijn kast gevonden, mijn bh past goed, en eingelijk zie je ze ook heel mooi!!!!!!! ik ben zo trots op mijn boobies dat ik ze een beetje wil tonen :1big_boobs:

    hahahha...geduld zaneth!!!!

    Ik ben vandaag evenjes gaan slapen en ik kan goed slapen op mijn rechter kant, links ietske minder, maar het is wel goed, geen pijn, geen last!Ze worden ook minder hard.

    En, nog iets, ik heb ergens gelezen dat een borst groter is dan de ander, ik heb dat ook. Rechter borst is groter dan de linker. Maar het was al zo voor de operatie!

  5. Hallo iedereen, ik heb een vraagje....????????????????

    ik ben past 2 weken aan het herstelen van mijn bv. Maar vanavond gaan we gaan eten met vrienden en ik vraag me af of ik mijn mooi t-shirt zou mogen fragen zonder mijn ZPORTBH, past niet, ziet er raar uit. Maar ben wel bang dat mijn boobies zullen op de grond vallen! hahahaha nee, maar ik wil wel voorzichtig zijn.

    Wat zouden jullie doen? zonder bh een paar uren, of iets anders dragen?

  6. Mijn 1e bv was ook 9 jaar geleden.

    Ik ben nu ook veel zenwachtiger dan toen!

    Soms denk ik het lijkt wel een droom, maar het gaat gewoon echt gebeuren.

    Ben vaak bang of het wel mooi wordt of erger ontwaak ik wel uit de narcose ;)

    Ja sommige meiden weten niks over hun eigen protheses etc.

    Ik kan me dat niet voorstellen.

    Andere kant denk ik als we voor iets anders geopereerd moeten worden bv kno arts ofzo gaan we toch ook niet de oogarts helemaal napluisen en kijken welke oogzalf het beste is.

    ik vraag me af, komen de complicaties omdat je vermagerd bent of gewoon door de jaren?

  7. Robijn, we zijn al 2! ik ben ook met de auto achter mijn dochter MOETEN gaan, geen ander oplossing, en achteruit kon ik niet met een hand en 1ste kon ik ook niet...dus altijd dat ik moest bijna stoppen, was het even vloeken!!!!!

    Niet gemakelijk. De miste dingen die dicht bij zijn doe ik te voet, maar andere dingen gaan echt niet. Boodschappen doen, echt een opoffering!!!! niet leuk..maar had bijna niks thuis....

    vandaag 6 dag PO, ik heb heel weinig pijn, maar mijn borsten zijn soms hard en die gevoel is niet zo lekker...en mijn rechter arm gaat niet volledig mee, weinig kracht. linker arm!!! gelijk als vroeger. mijn rug doet was pijn, maar omdat ik niet ontspannen ben.

  8. van mij is onder de borst. En ik voel me prima... pijn is weg, wel die harde en branderig gevoel.

    Een borst is zachter dan de ander, maar het was al zo vanaf de 2 dag. linker zachter, rechter harder boven.

    Ik ben gaan wandelen gisteren en vandaag en ze worden alle 2 hard en doen een beetje pijn. Maar als ik thuis ben valt beter mee.

    Ik merk wel dat ik minder kan eten, en pas vandaag ben ik naar wc kunnen gaan.

    Wat ik heel grappig vind is mijn kledij past niet, hahahaha..eerst een AA en nu plots C... het ziet er een beetje raar uit, precies als ik van een dag naar de ander dikker ben geworden. De mensen die het niet weten kijken ook een beetje.jajajaja

    Zo veel zin om me te douchen.!!!!!

  9. Deze morgen heb ik mijn verslag gemaakt, maar mijn computer had een foutje en alles was weg!

    Nog eens proberen...

    Nacht 25 mei: Romantische nacht gehad met mijn vriend, we hebben over borsten bijna heel de nacht gesproken, gelachen en gekeken.

    We gaan slapen maar natuurlijk, ZANETH KAN NIET... precies al een kind die de volgende dag op stap gaan met school of zo.

    Ik sta vroeg op om mijn trein niet te missen, om 9u10 ben ik en Genk. Een beetje nat met die slecht weer, maar goed, ik ben in Genk!!

    Ik ga binnen in de klinik, betalen, consultatie, enz.

    De consultatie viel heel goed mee, ik had wel weinig vragen. Ik was al naar een ander pc geweest en door jullie, wist ik hoe en wat. Dus was gewoon meten en kiezen.

    Ik heb gekozen voor 330cc, er was nog eentje maar ik had het gevoel dat ik ging klachen als ik dat had genomen...te klein.

    Mijn idee was een C en met die ander had ik het gevoel van een Bje

    Goed, alles gekozen, gemeten dan naar mijn kamer.

    Na 15 minuten in mijn kamer, komen ze achter mij. (ik dacht: dat gaat snel!)

    Ik lag op dat harde bed, de pc begon op mijn borsten te tekenen, anesthesis was ook bezig met mij en WEG WAS IK!

    Toen ik wakker werd, AMAI!!! pijn dad ik had. MAAR pijn. Ik was heel de namiddag slecht.

    Overgeven, pijn, kon niet goed leggen op bed...

    Om 17u mocht ik naar mijn hotel, ze hebben een taxi gebeld voor mij.

    In het hotel ik kon maar rusten en vloeken van de pijn.

    Mijn vriend kwaam toe rond 21u, maar ik voelde het snel, ik deed niks anders dan slapen. Zo gaat de tijd snel.

    Hij heeft alles gedaan voor mij, alles. En ik denk dat hij bezorgd was. Ik zag er niet goed uit. En het is de eerste keer dat hij me zo ziet...amai, de dag dat ik een kindje krijg van hem...ik ga een de 7de hemel zijn dan! jajajajaaj

    Hij heeft het heel,heel heel goed gedaan. Thuis, naar bed, iets klein gegeten en slapen. Mijn vriend moest me helpen, en na een paar uren moest ik veranderen van positie, kon niet goed leggen. op naar toilet, dus hij heeft ook niet veel geslapen.

    Vandaag: mijn vriend is naar de apothek geweest en na mijn medicatie, voel ik me een stuk beter. Nu wachten en rusten!

    Bedankt voor alle berichten!! ik was blij dat ik niet alleen was!!! bedankt

  10. ik heb gevraag achter die bh en de mevrouw zei dat 48euro kost...is dat waar? ik ga volgende woensdag...ik vond ook raar...ze hebben niks gezegt over die vitaminjes dat jullie soms zeggen.... en ze belde gisteren maar om te zeggen wanneer ik daar moest zijn, niet voor dat ik een email had doorgestuurd....vreemd...maandag is een feestdag, dus ik dacht dat ze vroeger gingen bellen...maar goed!

  11. ik ga voor de aanbieding van wellness kliniek: Monobloc ® Silicone

    Soft One van 205 cc tot 430 cc verder weet ik weinig...ik heb ze nog niet gezien.

    Ik heb wel fotos van een vrouw en dat is mijn voorbeeld, zo wil ik ze hebben of zo gelijk mogelijk!! als ik die vrouw zou zien in het echt, ik zou haar borsten stelen....

    nu, ik ga zo doen met de bh...2 verschillende maten, maar eerst ga ik bellen naar de kliniek om te vragen erover....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.