LadyL

Members
 • Content Count

  297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LadyL

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oei... Lastig... Toch zal je moeten proberen meer rust te houden anders loop je de kans dat je protheses niet goed inkapselen..
 2. Chirug waar ik onder het mes geweest ben zei dat ik pas na een half jaar weer mocht hardlopen.. Nu weet ik dat dr D'hondt wel voorzichtiger is dan de meeste chirurgen.
 3. Ik deed een paar keer per week aan kracht training. Heb mijn protheses nu bijna 3 jaar en heb kapselcontractie. Mij is afgeraden om hier mee door te gaan..
 4. Heey, Ik heb ook kapselvorming. De ene chirurg waar ik op consult geweest ben zei dat ze het kapsel zoveel weg mogelijk zou halen. De chirurg waar ik binnenkort onder het mes ga zegt het hele kapsel te verwijderen. Wat was de reden dat Hoeyberchs zegt dat het kapsel niet weg mag/kan?
 5. @loek Klopt, het ziekenfonds vergoed de operatie bij kapselcontractie. Bedankt! Vandaag een afspraak gemaakt voor 14 maart, dan moet ik nog een keer langs komen om de operatie en protheses te bespreken (al is dit 2 weken geleden al besproken, maar dit is de normale gang van zaken kreeg ik te horen) @Lexc Ik heb jou net al een pb terug gestuurd. Mijn protheses worden inderdaad vergoed, maar dit omdat ik een klacht had ingediend bij het ziekenfonds omdat hun het onduidelijk in de brief gezet hadden. En een medewerker telefonisch had gezegd dat het vergoed zou worden.
 6. Balen zeg, dat jij ook zo snel last had van kapselvorming. Ik krijg binnenkort mijn operatie datum, fingers crossed dat het dan wel goed gaat.
 7. Heey meiden, Ik ben na een lange tijd niet online geweest te zijn op het forum weer terug. 25 maart is het 3 jaar geleden dat ik onder het mes geweest ben voor een borstvergroting bij Dr D'hondt, anatomische prothesen 420 cc achter de spier. Helaas heb ik kapselcontractie gekregen in mijn linkerborst, waardoor deze borst keihard is en steeds meer aan het vervormen is. Gelukkig heb ik goedkeuring gekregen van het ziekenfonds, dus dat is een hele zorg minder, anders had ik nog een lange tijd moeten wachten en sparen.. Ik heb een paar gesprekken gehad in het MCL in Leeuwarden bij Dr Krabbe-Timmerman, stond ook al op de wachtlijst om door haar geopereerd te worden. Alleen heeft zij heel weinig ok tijd en doet zij veel spoedeisende operaties, waardoor de wachttijd nog wel eens veel langer zou kunnen worden. Vanochtend ben ik op gesprek geweest bij Dr Vooijs in het Martini ziekenhuis te Groningen. Voelde mij erg op mijn gemak bij hem, dus heb ik besloten om bij hem voor een wissel te gaan. Omdat de goedkeuring voor het MCL was, moet dit nu omgezet worden naar het Martini ziekenhuis, dan kan ik de operatie datum gaan plannen. Hier is de wachttijd 4/6 weken. Prothesen bij het MCL waren al besteld, Dr Vooijs zal als het goed is dezelfde prothesen gaan bestellen : Ronde prothesen Natrelle high profile 560 cc of 615 cc, mijn voorkeur gaat uit naar 615 cc. Ook al heb ik eerder een borstvergroting gehad, de zenuwen zijn weer terug...
 8. Ik weet dat er 2 hele goede zijn, 1 daarvan zit in Zaandam, ik zal eens vragen aan die kennis van mij! En een cover up is een nieuw ontwerp over je oude tattoo laten zetten, deze word dan wel altijd iets groter dan de oude. Maar Sabia, laseren is helse pijn, en je huid komt er na de behandeling behoorlijk kapot uit te zien... Dus denk ook goed na voordat je hieraan begint. Ik heb dus veel pijn gehad voor helemaal niks.
 9. Heey, Ik ben vorig jaar juni begonnen met laseren (tattoo op mijn pols), 7 behandelingen verder ondertussen (en een paar honderd euro), en heb er zo'n spijt van, nog meer dan van mijn tattoo zelf. Was met behoud van pigment werd er gezegt (heb een tintje, maar op sommige plekjes is mijn pigment dus helemaal weg : die plekjes zijn nu dus wit!) De inkt zit er nog, en heb nu onderhuids litteken weefsel. Ik heb besloten om voor een cover up te gaan! Denk er goed overna waar je je tattoo laat verwijderen, wees zuinig op je huid! Er zijn maar een paar adressen waar je je tattoo kan laten verwijderen waarbij er echt geen littekens komen kijken.
 10. Nee, daar ga ik ook niet vanuit dat ze levenslang mee gaan.
 11. Ben wel heel benieuwd naar de foto's van barbella, maar kan haar naam niet vinden bij gebruikers??
 12. Nogmaals gefeliciteerd lieverd
 13. @ Adinda : klopt ja, zo was het verteld idd. Zat er dus naast wat infectie betreft. @ Mii : Dat ben ik idd, heb het weg gehaald ja, probeer af te kicken van het forum, maar dat lukt niet echt Waarom ik voor een wissel ga? Omdat ik het verschil té groot vind, en twijfel zelfs aan de anatomische prothesen, of ik nu achteraf toch voor ronde prothesen had moeten gaan. ( maar als er geen verschil geweest zou zijn, zou ik dat vast niet gedacht hebben, vind het hele boob gebeuren maar lastig ) @ Sendai : Lieve woorden, maar wat je zegt, ik moet ermee handelen. En op het moment geniet ik vooral van mn boobs wanneer ik kleding aan heb, en dat kan toch niet de bedoeling zijn, dan had ik het net zo goed bij 2 dubbele vullingen kunnen houden
 14. @ Mii, Eva heeft idd anatomische prothesen. Ik kreeg laatst met 9 weken ook nog van Dr D'hondt te horen dat de komende tijd zon ongezond is, doordat er dan infecties kunnen ontstaan. Ik heb met 3 weken een zware allergische reactie gehad nadat ik 1 uurtje buiten in de schaduw had gezeten, ben door een hel gegaan... Eva : Jij denkt dus ook al na over een wissel.. Die van mij gaat er zeker komen binnen nu en 2/3 jaar..