Ga naar inhoud

bibi82

Leden
  • Aantal items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bibi82

  1. Bedankt voor al jullie reacties!

    Ik vind het jammer dat het er bij hoort, maar had dat wel een beetje verwacht... M'n pc heeft hier nooit voor gewaarschuwd. Ik lees wel dat het ook bij tussen en achter de spier geplaatst voorkomt. Dus het is gewoon pech hebben. Ik heb prothesen met een cohesieve vulling.

    Het is idd alleen voelbaar, niet zichtbaar. Het is ook echt minimaal hoor, het is mijn man nog niet eens opgevallen! :4:

    Was meer benieuwd of ik kan verwachten dat het nog wegtrekt of dat het er bij hoort.

    Kus

    • Upvote 1
  2. Hey meiden,

    Sinds 1 sept heb ik ronde, ruwe prothese op de spier van 255cc. Nu is het me sinds een week opgevallen dat met name aan de buitenkanten (dus aan de kanten van m'n armen) er een soort ribbels voelbaar zijn. Kunnen deze nog wegtrekken? Hoe komt het uberhaupt? De prothese kunnen toch niet te zwaar zijn, het is maar 255cc! Ik heb me de eerste 6 weken keurig aan de regels gehouden en niks te veel gedaan. Na 6 weken wel weer alles gaan doen. Is dat te snel te veel geweest? Doe veel lichamelijk werk.

    Hoe lang heeft de prothese nodig om helemaal goed op zijn plek te geraken en hoe lang kan ik mezelf geruststellen met de gedacht dat " het allemaal nog wel goed komt"?.

    Ook zijn littekens (en vaak ook rechterborst) nog wel gevoelig aan het eind van de dag, draag sport-bh nog dag en nacht, voelt nog zo lekker veilig. Dat kan toch geen kwaad?

    Ik hoop dat iemand mij een beetje gerust kan stellen....

    Kus!

  3. Ik heb gekregen wat er in paste, dus kan geen spijt hebben van het aantal cc, meer ging gewoon niet! Ik heb "maar" 255cc, maar heb nu wel mooi een 70D! Ik vind ze ook supermooi en groter had geen gezicht geweest.

    CC zegt idd niet alles over de cup. Het hangt er ook sterk vanaf wat je ondermaat is.

    Dus SDG, jij kan ook rustig op een D of E uitkomen als je een kleine ondermaat hebt (bijv 70) :lol:

  4. Hey dames,

    Ik heb ze natuurlijk in de tussentijd al heel wat keertjes gezien en vind ze zo mooi! Ze staan natuurlijk nog erg strak en moeten nog indalen, maar ik ben er nu al superblij mee! Ik heb nog geen foto's gemaakt, zal ik 1 dezer dagen echt even doen. Zal wel vast een album maken met foto's van voor de ok. Dat was volgens de pc trouwens een a-cup, en niet een b zoals ik altijd dacht...

    X

    Ps Wat lucht het trouwens ENORM op om na een week weer naar het toilet te kunnen!!! :67:

  5. Hey Ladies,

    Hier dan eindelijk verslagje. Moest een nachtje langer blijven omdat de drain iets meer gelopen had dan verwacht. Ben dus sinds gistermiddag pas thuis.

    Woensdag om 8 uur in het ziekenhuis gemeld. Werd naar de afdeling gebracht van waar ik om 10 uur werd gehaald richting ok. Moest 3 keer geprikt worden voor infuus, omdat m'n aders steeds "wegrolden". Had wel een knappe anesthesist trouwens! :rolleyes: Rond 10.45 uur begon de operatie en ornd 12 uur was ik klaar. Werd op de ok al wakker, gelukig waren ze wel al klaar hahaha. Op de verkoever de pc nog even gezien/gesproken. Die was wel verbaasd dat ik al zo wakker was. Alles was heel goed gegaan en er was 255cc hoog profiel ingegaan en daar zou ik zeker een volle c aan overhouden. Blij!! Ik had wel veel last van misselijkheid, maar dat wisten ze ne kreeg ik allemaal middeltjes. Om 14 uur terug op de afdeling. Nog erg veel geslapen. Ik snap trouwens echt niet dat jullie allemaal na een paar uur naar huis konden, ik was echt nog een megavaatdoek.

    Donderdag de pc weer gezien en die zei toen dat ik nog een nachtje moest blijven voor de drains. Vond ik niet heel erg, had er al op gerekend. Dat had de pc ook al gezegd, omdat het anders zo tegenvalt.

    Buiten het enorme trekkende gevoel als je beweegt valt de pijn me alles mee. Wel, zoals iedereen, ontzettend last van me rug 's nachts.

    Ik geloof dat ik zo het belangrijkste wel verteld heb. Bedankt dat jullie aan me geacht hebben!!

    Liefs

  6. Hoi,

    Toevallig heb ik net m'n laatste consult gehad voor volgende week. Ik vroeg ook of ik mijn navelpiercing uit moet doen. Dat moet zeker. De pc vertelde dat je anders brandwondjes krijgt door de techniek die ze gebruiken om de huid open te schroeien? Vandaar dat het uitmaakt of er plastic of metaal in zit: mtaal geleidt electriciteit, plastic niet.

    Hoop dat je hier wat aan hebt!!

    XX

  7. @ Rochella

    Thnx! Jj hebt binnenkort je eerste consult toch? heb je er nog over nagedacht om een consult aan te vragen bij het Lane Land ziekenhuis?

    @ Ingrid

    Wat leuk dat we op dezelfde dag gaan! Jij wel wat heftiger dan ik :116:

    Ik krijg rond de 275cc, wordt tijdens de operatie bekeken, er gaat waarschijnlijk niet heel veel meer in. Maar denk ook wel dat dat genoeg is, ben niet zo breed. Ik krijg een ronde prothese op de spier. Was ook mijn eigen voorkeur.

    Ik laat het trouwens in het ziekenhuis in zoetermeer doen. Is niet heel groot, maar vind het een prettiger idee om het in een ziekenhuis te laten doen dan in een kliniek. Ik krijg bijvoorbeeld drains en ik mag pas naar huis als die er uit zijn. Ik word dus niet met drains naar huis gestuurd zoals bij klinieken nogal eens gebeurt. Het kan dus zijn dat ik een (hooguit 2) nachtjes moet blijven. Ze laten me dus pas weer gaan als echt alles goed gaat! Vind ik wel fijn. Daarnaast heeft mijn schoonzusje het ook daar laten doen en zij was erg tevreden.

    @ Eefje

    Ben blij dat je m'n verhaal herkent en het toch goed is gekomen. Ik denk ook dat 300cc wel erg groot was geworden. Als ik foto's zie van dames die rond de 275cc hebben gehad, denk ik zo mooi maatje! Komt dus best goed. Was er misschien te goed voorbereid heen gegaan.... Hahahaha

    Dames bedankt voor de felicitaties, ben echt blij dat het nu "echt" is en ik er eindelijk naar toe kan leven!! :101:

    Ciao Bella's

  8. Hoi Rochella,

    Voor een consult in het ziekenhuis is het wel handig om een verwijsbrief van je huisarts te hebben, het consult wordt dan namelijk door je verzekering vergoed. Kun je gewoon om vragen bij je huisarts, moet geen probleem zijn.

    Toevallig ga ik waarschijnlijk geholpen worden in het ziekenhuis in zoetermeer. Ga je daar ook nog heen voor een consult?

    Wel heb ik 16 juni nog een consult bij de Bergman klniek in den haag om te kijken wat hij zegt, beetje vergelijkend warenonderzoek zeg maar :154:

    X Bibi

  9. Hey Liz,

    Ik werk full-time als persoonlijk begeleider.

    Ben van plan om minimaal 4 weken thuis te blijven met eventueel uitloop tot 6 weken.

    Collega's vertel ik het vlak voordat ik "vrij" ben. Er zijn 2 collega's die ik het wel al heb verteld omdat ik met hen bevriend ben en vertrouw. Ik denk dat het wel handig is om het aan collega's te vertellen. Ten eerste zullen ze het zien en ten tweede kunnen ze er rekening mee houden als je weer komt werken. En dat collega's over elkaar lullen, lekker laten lullen. Daar ontkom je toch niet aan.....

    Ik heb er trouwens geen moeite mee om de ziektewet in te gaan. Ik werk er nu 3 jaar en ben nog niet 1 dag ziek geweest. Terwijl ik ook collega's heb die zich bij 3 keer niezen al ziekmelden bij wijze van spreken.

    Ben je al wat wijzer over hoe en wat je wil?

    X

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.