Ga naar inhoud

mikkie30

Leden
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mikkie30

  1. Hallo allemaal,

    Gisteren was ik 3 weken po en het gaat goed. Dit is mijn tweede week weer aan het werk, soms best zwaar en 's avonds ben ik wel af. Helaas ben ik ook nog superverkouden geworden dus dat helpt ook niet.

    Met mijn boobs gaat het goed, ik kan goed op mijn zij liggen. Wel zijn mijn tepels nog heel gevoelig (al een week of zo) en vervellen ze heel erg. Hebben jullie dit ook gehad en enige idee hoe lang dit blijft. Ik draag overdag mijn sportbh met band en 's nachts alleen die band. Ik zal blij zijn als die band af mag en ik normale bh's aan mag.

    Ik zit nu op een 80c, al wordt die omvang (nu mijn littekens minder pijn gaan doen) wel wat ruim denk ik. Dus straks misschien weer terug naar 75 en dan ik hoop C. Iedereen zegt dat met dualplane ze nog groter worden, maar tot wanneer kan dit en ook als je al helemaal geen vocht meer hebt? Mijn littekens zien er al heel mooi uit, mooi in de plooi en ze worden al minder rood. Al met al gaat het dus heel goed, maar het herstel kan mij niet snel genoeg gaan.

    Nou lieve meiden, tot later!

    liefs Mikkie

  2. Hey Meiden,

    Vandaag 7 dagen po, en op controle geweest bij mijn chirurg. Hij was bijzonder tevreden over het resultaat (ik ook hoor), bijna geen vocht meer, geen blauwe plekken, mijn littekens zien er heel mooi rustig uit. Ik vroeg hem of hij verwachtte dat mijn borsten nog kleiner zouden worden of zo. Maar hij zei dat mijn borsten eigenlijk niet meer veel zullen veranderen Ik mag de sportbh 's nachts al uit en overdag nog 5 weken aanhouden en de band moet ik nog 5 weken dag en nacht om houden. Ik ben echt superblij!!!

    Ik hoop dat iedereen uiteindelijk zo blij zal zijn als ik.

    liefs Mikkie

  3. Hey Meiden,

    Vandaag 4e dag po en het gaat goed met me! Natuurlijk heb ik nog erg veel spierpijn (zeurderig brandend gevoel) maar overall gaat het goed. Ik merk wel dat ik nog snel moe ben en me rustig moet houden. Gisteren heb ik weer lekker gedouched en de pleisters van de drains weggehaald, de wondjes zagen er heel rustig uit. Ik moet dinsdagavond op nacontrole bij Van Selms, ben benieuwd hoe hij het resultaat vind. ik heb ze gisteren in de spiegel weer uitgebreid bewonderd, en ja ik vind ze echt al heel mooi. Ze moeten nog wat natuurlijk worden maar de vorm en grote zijn prachtig bij mijn lijf. Ja hoor ik ben helemaal happy. Nu nog verder herstellen en weer verder met mijn normale leven. Ik ben volgende week nog de hele week vrij en ik heb veel hulp met de kids dus echt nog een week om te herstellen.

    xx

  4. Hallo hallo,

    Vandaag mochten de drains, de painbuster en de tape er af. Jeetje mina (ik mag niet schelden) wat deed dat zeer! Maar goed alles is eraf en eruit, heerlijk! Eindelijk kon ik ook een goede blik werpen op mijn nieuwe aanwinsten, en ik vind ze nu al prachtig. Natuurlijk staan ze nog erg strak maar de vorm en de maat (van mij mag het nog wel iets kleiner) zijn prachtig! Ik heb net heerlijk gedouched en dat ging prima en was zalig! Nu lekker op de bank met een kopje thee!

    xx Mikkie

  5. Hallo Meiden,

    Ik heb vannacht een redelijke nacht gehad, tot 4 uur geslapen en daarna nog wat hazeslaapjes! Niks te klagen. Nu vertroetelt mijn moeder me lekker, en lig ik of op de bank of in bed. Ik doe rustig aan wat ik ben wel heel stijf en die spieren doen echt zeer! ach, wie mooi wil zijn moet...!

    Uiteindelijk heb ik rechts 240CC en links 255CC gekregen. Ik hoop daarmee uit te komen op een kleine C. Er valt nu helaas nog weinig te zien door de tape, ze staan erg strak (soort van stuwing)en lijken daardoor erg groot! Ben benieuwd.

    liefs Mikkie

  6. Hallo Meiden,

    Nou het zit erop hoor, ik heb ze! Even een verslag:

    Om 8.15 uur gemeld in het Jan van Goyen, en ook meteen opgehaald uit de wachtkamer. Eerst een gesprek met de verkoeververpleegkundige (topvrouw) en daarna rustig al mijn vragen kunnen stellen aan mijn arts Van Selms, daarna nog even een kort praatje met de anesthesist en toen lopend naar de operatiekamer. Op de bank gekropen, iedereen stelde mij enorm op mijn gemak en binnen 5 minuten was ik in dromenland.

    Om 10.30 uur werd ik wakker in een heerlijk warm bed op de verkoeverkamer. Toen last van ontlading, in mijn geval begon mijn hele lijf te trillen. Ik herken dat nog wel van na mijn bevalling. Ik voelde me na een kwartier eigenlijk al weer heel goed, wel pijn en stijf maar goed te doen. Daarna kwam er om de 15 minuten een lieve verpleegster vragen of ik iets wilde eten of drinken, of ik goed lag etc. Heerlijk twee beschuitjes met kaas gegeten. Uiteindelijk mocht ik om 13.15 naar huis. 1 klein nadeel (of zeg maar drie kleine nadeeltjes) ik heb nog steeds drains, deze laat van Selms het liefst 2 dagen zitten na een dualplane, hoe eerder dat oud bloed eruit is hoe beter. En ook heb ik nog een pijnbuster! dus intotaal heb ik drie flesjes aan mijn lijf hangen! Erg charmant. Donderdag moet ik de drains en pijnbuster laten verwijderen en mag ook dat hoogste irritante tape er af!

    Hier thuis gaat het goed, wel lastig om de kindjes uit te leggen dat ze mama voorzichtig moeten knuffelen. Ik hoop dat ik vannacht een beetje kan slapen.

    liefs Mikkie

  7. Bedankt lieve meiden voor de reacties! Wat ben ik toch blij met dit forum. Ik heb het gelukkig dit weekend nog lekker druk, dus niet heel veel tijd om te piekeren. Ik heb zelf veel vertrouwen in Van Selms, en ik heb hem een aantal keren met hem gemaild, altijd neemt hij de moeite om terug te mailen etc. Ik denk zelf dat ik rond de 240/255 cc wil. Ik wil gewoon echt niet te groot gaan. Ik wil heel graag een mooie c cup. Ik ben zelf 175cm en 66 kilo, denken jullie dat ik dan met een 240 cc op een c uit kom? (heb nu zelf een kleine b grote a denk ik).

    Boesje, zelfde arts, wat leuk om te horen. Op dit forum zijn niet zoveel meiden die door hem zijn geholpen. Mag ik vragen waarom jij voor een wissel gaat en dan nog kleiner ook? Ben erg benieuwd naar je verhaal. Jij ook heel veel succes gewenst morgen!

    liefs Mikkie

  8. Hallo Allemaal,

    Voor mij komt de grote dag bijzonder dichtbij. Aankomende dinsdag word ik geopereerd. Maandag moet ik bellen voor de exacte tijd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel wat meer zenuwen krijg. Gelukkig heb ik het nog heel druk dus genoeg afleiding voor dinsdag. Toch twijfel ik nog steeds erg over het aantal cc's. Ik heb besloten het aan mijn arts "over te laten". Ik wil graag uitkomen op een C, maar alleen als dat nog natuurlijk lijkt.

    Groetjes Kim

  9. Hey Zoejes,

    Mooi dat je herstel goed verloopt! Mijn indruk van Van Selms is ook heel goed, aardig, duidelijk, eerlijk etc. Ik wil zelf dus graag uitkomen op een goede C. Waar staat TRM ook weer voor, is dit medium profile of niet? Ik krijg trouwens een dualplane plaatsing, waarom is bij jou voor de spier gekozen? Op zich is jeuk een teken van herstel toch? Ik las dat jij niet ingetaped bent, en ook de bh maar 3 weken dag en nacht hoeft te dragen, ik ben benieuwd hoe dat voor mij zal zijn. Ik krijg er wel steeds meer zin in hoor.

    groetjes Mikkie

    PS heb je al foto's?

  10. Hoi Zoejes,

    Gefeliciteerd met je nieuwe boobies! Goed om te horen dat het goed is verlopen. Ik word zelf op 12 oktober geopereerd door dokter van Selms in het Jan van Goyen. Ik had ooit een kleine C, maar na twee zwangerschappen is daar een slappe A van over. Ik wil graag weer een mooie C cup terug, maar wel op een natuurlijk manier. Van Selms heeft mij 265/275 CC aangeraden, medium profile, dualplane geplaatst. Hoe heb jij de kliniek en Van Selms ervaren?

    Heb je al een album aangemaakt, ben benieuwd naar je resultaat.

    groetjes Mikkie

  11. Hay Looot, welkom op het forum! Zelf heb ik twee consulten gehad bij Van Selms in het Jan van Goyen in amsterdam, en ik word 12 oktober 2010 geopereerd. Dat mijn datum nog even duurt, heeft met werk, vakantie etc te maken. Ik ben zelf 31, moeder van twee kindjes (1 borstvoeding gegeven). Ik heb nu een 75a ooit was dat 75 C en dat wil ik nu weer. Ik ben 175cm en 66,5 kilo en daar past die 75A dus niet mooi bij. Ik heb een zeer prettig gesprek met Van Selms gehad, hij raadde mij aan 275/265cc, dual plane, ronde medium profile protheses. Van Selms staat bekend als een hele kundige en vakbekwame man. Ik heb hem aangegeven dat ik geen ronde ballen wil, maar zo natuurlijk mogelijk, ik vertrouw hem daar zeker in. Succes met je keuze!

    groetjes Kim

  12. Mickey, zo herkenbaar die gevoelens. Ik heb inmiddels ook mijn datum gepland, duurt nog even maar 12 oktober wordt het! En ook ik begin te twijfelen, ik sta per dag een aantal keren voor de spiegel te kijken naar mijn borsten, zijn ze echt te klein, hoe erg is het nou, ik kan 6 weken niet hardlopen na de operatie heb ik dat er allemaal wel voor over. Maar als ik dan weer even helder na denk dan denk ja, ik wil het toch wel graag. Maar de twijfel blijft wel hoor.

    groetjes

  13. Hallo Mickey, wat een hoop twijfels he? Ik heb ze ook. Ik ben drie maanden geleden op consult geweest bij dezelfde arts, Van Selms in het Jan van Goyen. Ik heb twee kids en na mijn zwangerschappen zijn mijn borsten niet meer zoals voorheen, had ik vroeger een flinke 75B (kleine C, nu heb ik nog maar 75A. Ik draag alleen nog maar push-ups bh's anders voel ik me onzeker. Maar die zitten echt slecht. Na lang twijfelen en zoeken naar een datum die uitkwam met kids, mijn werk en mijn mans werk. wordt het pas 12 oktober, het duurt nog even maar de beslissing is genomen. Van Selms heeft mij dual plane, medium profile, 265/275 CC geadviseerd, Natrelle.Ik wil graag zo natuurlijk mogelijk ogende borsten, dus ook niet te groot.Heb jij al een album aangemaakt? Nou heel veel succes en ik blijf je volgen!

    groetjes Mikkie

  14. Hallo sienna,

    Ik heb je foto's ook even bewonderd, maar jeetje zo zou ik ze ook het allerliefst willen. Onze voorsituatie is vergelijkbaar. Ook ik heb 2 kindjes, 5 en 2, en ooit had ik een goede B cup maar nu na twee zwangerschappen een lege A cup. Ik heb drie weken geleden een consult gehad in het Jan van Goyen in Amsterdam bij Van Selms. Hij raadde mij aan om voor 265/275 of 275/295 (de ene borst is iets kleiner) medium profile, ruw, rond MCGhan nu Naturelle te gaan. Dual Plane geplaatst. Ook ik heb hem gezegd dat ik graag natuurlijk ogende borsten wil en ook niet te groot. Ik weet dat je met Dual Plane wat volume kwijt raakt, maar hiermee moet ik toch wel op een C uitkomen toch? Ik kan helaas pas in oktober geopereerd worden ivm vakantie en werk! Gelukkig heb ik het forum om lekker te lezen etc.

    Nogmaals meid, ik zou heel gelukkig zijn als ik zulke borsten zou krijgen als die van jou!

    xx Mikkie

  15. Hallo Allemaal,

    Ik ben mikkie30, bijna 31 jaar, moeder van twee kinderen (5 en 2) en heb na mijn twee zwangerschappen niet meer mijn gewenste cupmaat. Ooit had ik 75 c maar nu helaas 75a, iets hangend. Ik heb inmiddels 2 consulten gehad bij dokter Van Selms in het Jan van Goyen in Amsterdam. Ik ben erg te spreken over de arts, maar toch twijfel ik heel erg. Ik wil namelijk heel graag zo natuurlijk mogelijke borsten. Dokter Van Selms heeft me verzekerd dat dit gaat lukken met de McGhan, 255/275 cc(borsten verschillen iets), rond, medium profile. Nu ben ik bang dat wat Van Selms natuurlijk vind, ik misschien niet natuurlijk vind, stom he! Hebben jullie foto's gezien bij jullie arts van het mogelijke eindresultaat? liefs Mikkie30

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.