Ga naar inhoud

sarita

Leden
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sarita

  1. hi robijn,

    echt vervelend voor je allemaal, maar ik heb je foto's net

    nog even bekeken en ze zien er echt goed uit hoor!!!!

    ziet er natuurlijk uit, bij mij staan ze echt hoog en super strak,

    foto's in de gallerij. ik had ook aan kant kant heel veel last,

    veel meer dan de ander, maar denk dat t nu wat minder wordt,

    behalve dat de tepels super gevoelig zijn, die kan ik echt niet aanraken.

    maar meid wees trots op je aanwinsten!!! zijn echt mooi hoor!

    liefs

  2. hi an, bedankt!!, en over die hechtingen, de kliniek belde me toevallig net

    om te kijken hoe het gaat, en ik vroeg dus nog een keer of ik ze zelf kon

    verwijderen omdat dit tegen mij gezegd was, maar ze zeiden zeker niet zelf doen

    omdat je hebt niet de goede schaar en je kunt infecties krijgen en dat kan

    6 maanden duren, dus ze heeft het echt afgeraden.......

    maar heb jij het met een schaartje gedaan of hoe???

    liefs

  3. thanx moontje!! dat ga ik proberen met een voedingskussen dat is wel een goeie, en ja heb wel balkon, maar hier in amsterdam centrum zijn ze heel klein hahaha, maar vandaag ben ik toch maar voor het eerst naar buiten geweest, me vriend heeft alles naar beneden getild om half 1 en toen moest ik wel wachten tot 4 nuur op hem zodat hij weer terug was, het was niet zo prettig na ee uurtje had ik t wel gezien, dus denk dat ik t overmorgen weer ff probeer en dan een beetje opbouwen tot het weer helemaal gaat. ze zeiden in de kliniek dat je na drie weken weer alles kunt doen?????????????

  4. nou 5 dagen verder en meer pijn dan de eerste 2 dagen, maarja even doorbijten. slapen gaat redelijk, alleen die stomme rug ligging vind ik zo lastig, ik hou van lekker op de buik of op de zij, hoe doen jullie dat?? en na hoe lang kun je weer in een andere houding liggen?? naar buiten gaan gaat ook helaas niet zo makkelijk want ik woon op 2 hoog en ben het grootste deel van de dag alleen, ga daar wel een oplossing voor zoeken want er komt prachtig weer aan he!! liefs!!!!

  5. was helemaal niet ingetaped, maar had nog niet de bh helamaal af gedaan alleen een stukje open, maar heb m dus net helemaal uit gedaan en ze zijn zo rond en hard, lijkt wel alsof ik er glazen op kan dragen hahaha :lol: , maar ik heb alleen maar 265 cc gehad maar vind ze wel groot, en ik hoop dat ze snel zakken, t zit zo hoog, hoop echt dat t over een paar weken wat losser is en gezakt, ben benieuwd hoe alles verloopt, nu vind ik t niet helemaal leuk. en hoe kunnen ze trouwens zakken met zo een strakke sport bh, t zit er echt in geperst!! :16:

    en robijn wanneer mag je tape eraf??? want ik zag je foto maar met tape, dus ben ook benieuwd naar die van jou zonder tape

    oja zal ff kijken hoe ik de foto erop kan doen

  6. goede morgen! hier dan eindelijk m'n verslagje, beetje laat, had namelijk 2 deagen geen verbinding... nou woensdag weer geen oog dicht gedaan en donderdag ochtend vertrokken om half 6 met heel vell buikpijn van de zenuwen, we kwamen daar aan rond 7.45 en ik mocht meteen door naar boven, het ging allemaal zo snel, foto's maken en metteen uitkleden en op de tafel, infuus erin en plakkers op me en rond 8.15 kwam dokter visser aftekenen en weer liggen en weg was ik. toen ik waker werd was alles heel raar het leek alsof ik in een papieren tunnel zat en daarna zakte ik weer weg denk ik en na een tijdje ging me hoofd de hele tijd heel snel van links naar rechts wat ik zelf niet kon tegen houden en dat ging weel eventjes door, zelfs nog op de kamer, daarna veel wartaal uitgesproken volgens m'n mannetje hahaha. en toen ging het wel redelijk goed toen ik weer een beetje goed bij was, rond 1 uur mocht ik me al aankleden, wel heel voorzichtig want ik kon niet echt op m'n benen staan ik wankelde alle kanten op, daarna met de rolstoel naar de auto gebracht en het ritje naar amsterdam kon weer beginnen. wel een lange rit want we moesten ook nog onze dochter ophalen, dus voordat we thuis waren was het 5 uur bijna, maarja alles ging best goed. die avond verliep ook redelihjk en de vrijdag ook wel, maar vanaf zaterdag kwam echt de pijn vooral in de rechter borst, hefige stekende pijn en die is er nog steeds dus hoop dat het gauw minder wordt want dit trek ik niet echt. vandaag mag ik douchen , vind het wel een beetje eng, voor het eerst zie ik dan hoe ze eruit zien, ze lijken nu wel heel dicht bij elkaar :unsure: en zo gespannen. hoe lang durt dit ongeveer voordat ze wat losser komen?? maarja eerst maar kijken vanmiddag hoe het eruit ziet. liefs!!

  7. ja bedankt moontje!! en robijn jij ook morgen heel veel succes en ben benieuwd naar je herstel.

    nou ik kon gister al niet slapen , was bijna de hele nacht wakker en bijkpijn van de zenuwen.

    echt veel verschillen tussen de groote van de borsten ,met dezelfde cc's, ik krijg maar 265 cc in een verslapte b, dat kan toch echt niet zo groot worden toch???? want ik wil echt niet meer dan een c cup, of moet ik dan misschien alleen maar 240 cc??? ik heb echt geen idee :wacko:

  8. hi evelien, voor jou ook nog een paar daagjes, heel spannend he! je hebt een kleine van bijna 2, goed dat je genoeg hulp hebt, ik heb me vriend die blijft de eerste 4 dagen de hele dag met me, maar daarna moet hij weer aan t werk, maar komt wel in de pauze om even te helpen met de kleine, dus ben benieuwd hoe het zal gaan, lees ook dat veel dames hier zich al snel weer goed voelen.

    en debby ik heb je foto's gezien, ziet er heel goed uit!! hoe voel je je nu en hoe gaat alles in het dagelijks leven na anderhalve week??

  9. hi dames, ik ben nieuw hier en heb al heel wat gelezen, heel interrsant allemaal en al veel opgestoken. 4 mei had ik mijn consult en 27 mei ben ik al aan de beurt, nog een paar daagjes, heel spannend en een beetje eng nu, maar moet goed komen na alles wat ik hier gelezen heb, en dat heel veel van jullie zich zo snel al weer goed voelen is zeker goed om te weten. ik ben 27 jaar en ben 4 maanden geleden bevallen, na een paar weken borstvoeding zijn mijn borsten helemaal leeg en dat voelt niet fijn als je wel mooie volle stevige borsetn had, dus vandaar ga ik ze wat opvullen, niet teveel alleen want wil geen grote joekels, dus wordt 265cc voor de spier, had een c cup en nu een slappe b, dus ben benieuwd. heeft iemand van jullie ervaring met tillen na de bv, want wil natuurlijk niet te lang mijn dochterje missen. nou nu nog even wat lezen van jullie en dan is t bijna zover

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.