Ga naar inhoud

daroe

Leden
  • Aantal items

    118
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door daroe

  1. 7 uur geleden zei Miss91:

    Het woord slapen kwam niet in mijn woordenboek voor en ik zat op een schema van 6 paracetamol 1000 mg, 2 naproxen en 2 oxycodon.. Dames doe dit zelf niet aub! Het max. is echt 4 paracetamol per dag (4000 mg) en na een week max. 3 paracetamol per dag (3000mg) dit vooral ivm je nier-lever functie. Op de maandag zou ik gebeld worden door een verpleegkundige, maar gezien mijn situatie werd ik gebeld door een plastische chirurg en dit waardeerde ik echt ;) Uit dat gesprek bleek dus dat de verpleegkundige niet goed had geluisterd, in mijn situatie was 2 oxycodon te weinig en Nio had dus voorgeschreven 4 tot max. 6 per dag. Ik was zo blij toen ik dit hoorde, deze chirurg zei ook je moet echt minderen met de paracetamol (wat ik zelf al wist) en rest verhogen. Mijn medicatie schema werd aangepast: 3 paracetamol, 3 naproxen en 4 tot max. 6 oxycodon per dag! 

     

     

    Mijn man heeft beneden de medicijnen opgehaald. Ik heb geen schema gekregen, maar aan hem werd wel verteld dat ik 4x per dag 1000mg mocht, 2x naproxen en 1-6x per dag oxycodon als ik teveel pijn kreeg.

    Het staat bij mij ook op de doosjes, (net even gekeken). Heeft die apotheker wel een blunder gemaakt zeg.

    Mijn man haalde rond 1500 de medicijnen op. Kwam jouw vriend/man erna?

     

    Btw: @Desert-Rose heeft mij echt geholpen met een tijd(medicijnen) schema. Dus als je weer online bent, kan je haar even pb-en!

     

    Wat een horror verhaal van jou zeg. Ik heb de dag (dag 1 po) erna in de ochtend heel veel pijn gekregen met opstaan. Mijn vriend duwde me omhoog en ik ging dus omhoog met mijn buikspieren. Ik kreeg dus een pijnaanval en kreeg luide piep in mijn oren. Daarna suizen en zweten en viel ik bijna flauw. Daarna oxycodon ingeknald. Dat was mijn ergste pijn ooit en daarna kreeg ik dit niet meer. Dus wat jij hebt meegemaakt zeg, pff.

    Petje af dat je er doorheen bent! Sterke vrouw!

     

    Ben je beetje happy met je borsten? Fijn dat je er weer bent.

    • Upvote 1
  2. @Miss91

    Echt handig borstenforum, want door jouw post heb ik meteen gebeld met OLVG West. Ik heb nu om 13.30 een afspraak met een anesthesist. Ik wist dat echt niet, want ik ben nog nooit geopereerd. Ik woon in Amsterdam dus heel ver rijden is het niet voor mij. Waar kom jij vandaan?.

    Ik heb wel heel zin in de passessie hihi. Ik maakte een grapje tegen mijn man dat als ik straks mijn nieuwe boobies heb, dan kan ik ze mooi de volgende maand op een feestje showen in een leuk truitje/jurkje. Hij keek zo van ehhh oke. Ja ben er nu steeds meer mee bezig! :P

    • Upvote 1
  3. @Miss91Waarom moet je naar een anesthesist? Ik heb Nio daar niet over gehoord bij mij.
    Ik heb hetzelfde met mijn eerste passessie foto's, dat ze ook niet optimaal zijn. Dus daarna wil ik ze ook gaan plaatsen in mijn album. Nog een paar dagen wachten! En misschien komen we elkaar tegen? Maar volgens mij mag je bij de 2de keer niet zo lange consult toch, gezien het alleen een passessie is.

    Ik ga ook zeker vragen naar de tijd van de operatie op 20-1-2017. 

    Ja klopt, ik heb idd gelezen dat aantal CC en bh maten ook niet zoveel zeggen.

    • Upvote 1
  4. @Miss91 Ik heb het om 14.25. Jij? Ik heb nog geen idee hoe laat ik word geopereerd, jij? 

    Mijn keuze op soort siliconen is hydrogel, dus groter vanaf 500cc kan eventueel rimpels geven. Mijn situatie is vergelijkbaar met @Klein poppetje, dus wellicht dat ik toch 400cc kies, dus uitkomend op 75E. Klein poppetje heeft echt geweldig borsten gekregen van Nio, zonder rimpels! Maar heb nog n gesprek met Nio en vraag ik het nog eens. Ik las dat jij voor 800cc gaat! :D op welke bh maat zou je moeten uitkomen?

    Oh ja ik heb nog geen foto's! Jij wel?

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.