Ga naar inhoud

Madampje

Silver Member
  • Aantal items

    141
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Madampje

  1. Hoi ladies,

     

    Ik heb in 2015 bij dr. Kappel een borstvergroting ondergaan met Monobloc Hydrogel-implantaten.

    Ik heb hier destijds voor gekozen omdat het 'het veilige alternatief' leek van de 'gewone' silicone implantaten. 

    Inmiddels lijkt dit achterhaald? Is dit echt zo?

     

    Voor degenen die ze ook hebben, hoe voelen jullie je? En weten jullie er meer over?

     

     

  2. Hey lieve dames, ik ben 4 jaar geleden door dr. Kappel geopereerd. Monobloc hydrogel implantaten. Ik ben super tevreden, heel blij. Maar destijds werd mij verteld dat het helemaal veilig is, in tegenstelling tot silicone implantaten. Nu lees ik voor het eerst op steeds meer plekken dat vrouwen vergelijkbare klachten krijgen in sommige gevallen. Ikzelf heb geen idee wat die klachten kunnen zijn maar ik ben onlangs wel bij de huisarts geweest voor een bloedonderzoek omdat ik me beroerd voel sinds een maandje, en er is niets te vinden. Ondanks dit nieuws blijf ik volhouden dat er iets niet klopt, ik voel het aan mijn lichaam. Ik zoek andere dames die hier ervaring mee hebben.

     

     

     

  3. Hey lieve collega boobie dames, ik heb nu 4 jaar monobloc hydrogel protheses. Ben erg blij ermee. Maar begin al richting de 5 jaar te gaan nu, (10 jaar is de garantieperiode) dus ik begin toch wle steeds meer na te denken hoe verder als die tijd erop zit. Hoe merk je het als de boel scheurt, waar laat je het vervangen, wat zijn de kosten enz. Wie heeft hier ervaring mee?

    Alvast heel erg bedankt!      Oja ik ben geopereerd door d'r Kappel

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.