Ga naar inhoud

Joy1980

Leden
  • Aantal items

    488
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Joy1980

  1. Hoi, ik ben toevallig overgestapt van anatomisch naar rond. Omdat ik erg weinig (zo goed als bijna geen) eigen borstweefsel heb, kun je bij mij denk ik heel goed zien wat het verschil is tussen rond en anatomisch. 

    Was zo plat als een dubbeltje en heb altijd gedacht dat anatomische dan een natuurlijker effect zouden hebben. Nu ik ronde heb (achter de spier) ben ik van die gedachte afgestapt. 

    Iedereen is anders en zoals je al heb gemerkt is er geen "pas klaar" antwoord of je anatomische of ronde moet nemen. Ga je naar 10 verschillende artsen dan is de kans groot dat je 10 verschillende adviezen krijgt. Probeer voor jezelf een keus te maken waar je achter staat. 

    Tot nu toe ben ik erg tevreden met mijn borsten die door dr. Kolkman zijn gemaakt. Als je op hem googled dan kom je veel positieve recensies tegen. 

    Succes met jouw zoektocht!

  2. Op 28-3-2016 om 22:43 zei BrownieG:

    Zoek weer nieuwe voorbeelden ( bodypics) en kijk wat je zelf mooi vind in verhouding met je lichaam. Plaats ze naast je eigen fotos's en kijk waar het verschil bij jouw afwijkt. Wellicht kan Fransje je op grond daarvan weer adviseren en kunnen jullie samen een passende prothese vinden?

    Wat een goede tip van jou! Zo net in de spiegel gekeken en gezien dat mijn borsten wel erg ver naar voren steken vergeleken met mijn "platte" lichaam. Ik heb besloten om in ieder geval niet meer projectie te nemen, en dat ik ze juist breder en voller wil hebben. Nu nog met pc bespreken of dit kan. 

    Whahah "Fransje" wat leuk dat ie al een koosnaampje heeft :45: 

     

  3. Beste dr. Bruekers, 

    Het is erg fijn dat u op dit forum actief bent :) Ik heb al sinds mijn borstvergroting in mei 2015 het vermoeden dat mijn anatomische prothese al tijdens de plaatsing een kwartslag gedraaid is. Mijn linkerborst is namelijk langwerpig met volume bovenin en mijn rechterborst is rond met de meeste volume onderin. Na de lipofilling was dit verschil bijna niet meer te zien, maar nu inmiddels bijna al het vet is verdwenen is het weer zichtbaar.

    Is er een methode om bovenstaande met 100 % zekerheid vast te kunnen stellen? Bijvoorbeeld met een röntgenfoto? Het is niet zo dat mijn linkerborst voor de borstvergroting al meer volume had, heb weinig tot geen eigen borstweefsel en mijn voorsituatie was volledig plat. 

    Alvast dank voor uw antwoord. 

    Mvg, 

    Joy1980

  4.  

    Beste dr. Bruekers, 

    Ook ik zit met een aantal vragen waar pc's een verschillende kijk op hebben en ben benieuwd wat uw visie is.

    Wat zijn de oorzaken van rimpels en deukjes na een borstvergroting en hoe zou dit verholpen kunnen worden? (andere protheses? , grotere / kleinere protheses? ADM?, lipofilling?)

    Gebruikt u polyurethaan protheses bij een eerste borstvergroting?

    Is er bij polyurethaan protheses minder kans op rimpels dan bij de meest cohesieve anatomische protheses?

    Gaat er veel eigen weefsel verloren bij een explantatie van polyurethaan protheses?

     

    In hoeverre geeft lipofilling een blijvend resultaat? Wat is de overlevingskans van de vetcellen?

    Hoeveel gram "schoon" vet blijft er over na bewerking?

    Hoe kun je bepalen of iemand voldoende vet heeft voor lipofilling?

    Wat is uw advies t.a.v. herstel na een lipofillingbehandeling?

    Blijft het vet beter zitten bij een volslank persoon dan bij iemand die mager is?

    Klopt het dat als de prothese te "groot" is ten opzichte van je eigen borstweefsel, dat er dan een eroderende effect optreedt en het vet van de lipofilling verdwijnt?

     

    Alvast dank voor uw reactie. 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.