Ga naar inhoud

borboleta

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door borboleta

  1. Waarom? Oh ik heb zoveel redenen!

    Omdat ik me nu eigenlijk nog vrouwelijker voel...dat was vroeger ook zo maarrrr zó'n kleine borstjes. En nu voel ik me op en top vrouw...dat alleen al was voor mij 1 reden die op zich voldoende was.

    Enne...omdat ik nu fijne lingerie kan gaan kopen, en die ook mooi staat. Ik heb in m'n hele leven misschien 2 of 3 setjes gekocht, maar nooit echt gedragen, want ja geen borsten he...

    En...omdat m'n lichaam nu meer in verhouding is. Ik heb brede schouders, brede heupen, en, dit past gewoon beter bij me.

    EN...nooit meer maximizers hoeven te dragen...ik had eens een vriendje dat zei: als we gaan slapen leg jij je borsten af haha en ja dat was ook zo. Zoals Batman die z'n cape aflegt :-) Die maximizers van mij heb ik dus al zooo naar de vuilbak verwezen.

    EN...ik hoorde ook vaak dat maximizers niet voldoende steun geven aan je borsten, en dat je huid er op termijn van gaat rimpelen...nu daarentegen staat het mooi strak.

    ..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.